-
Τράβα φάε καμία μπουγάτσα να συνέλθεις....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν και καταλαβαίνω το νόημα του νήματος ας πω κάτι άλλο:
Να κάψουμε όλα αυτά τα επικίνδυνα κινητά φέρετρα που κυκλοφορούν (κακοσυντηρημένα, σαπισμένα) και μετά ας προχωρήσουμε στα -τουλάχιστον- πιο σύγχρονα...Θα συμφωνήσω με τον kubiak
Υπάρχουν οχήματα που κυκλοφορύν στην Αθήνα και ακόμη χειρότερα στην επαρχία, τα οποία ούτε στην Αφρικη δεν θα τα παίρνανε. Είναι σάπια, τα φώτα τους σπασμένα, καίνε τα άντερά τους και άλλα πολλά. Βέβαια, εχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια σε σχέση με κάποιες δεκαετίες πριν, αλλά αρκετά συνεχίζουν να υπάρχουν και να είναι δημόσιος κίνδυνος
-
Ωχ......
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψιτ, έρχεται το Kia Sport.Γιατί το καταδικάζεις;Μπορεί να ναι καλό!Πριν λίγα χρόνια κι εγώ την ίδια άποψη θα χα αλλά πλέον...
Φοβού τους Κορεάτες!!!
Για φαντάσου το με 200 άλογα (δίλιτρο τούρμπο, σωστά; ) και τιμούλα κοντά στα 25000...Pas mal... -
Sado παραείσαι απόλυτος.
Το αυτοκίνητο είναι πρώτα μεταφορικό μέσο και μετά παιχνίδι.
Όταν δεν περισσεύουν τα λεφτά, κάποιος παίρνει κάτι που να κάνει και τα δύο πράγματα όσο γίνεται καλύτερα. Επειδή όμως δεν μπορείς να μεγαλώσεις τους χώρους ενός διθέσιο κάμπριο, άρα ως μέσο μεταφοράς/μετακίνησης σου είναι άχρηστο, υποχρεώνεσαι να πάρεις μέσο μεταφοράς που να βγάζει κάποια γούστα - όσα θέλει ο καθένας. -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ψιτ, έρχεται το Kia Sport.
Γιατί το καταδικάζεις;Μπορεί να ναι καλό!Πριν λίγα χρόνια κι εγώ την ίδια άποψη θα χα αλλά πλέον...
Φοβού τους Κορεάτες!!!
Για φαντάσου το με 200 άλογα (δίλιτρο τούρμπο, σωστά; ) και τιμούλα κοντά στα 25000...Pas mal...Απεναντίας, το περιμένω πως και πως κι ελπίζω να είναι πολύ καλό. Το μήνυμά μου ήταν απάντηση στον Kid...που ανέφερε τον χαρακτηρισμό SPORT ως το επόμενο οχυρό των 'καλών' μοντέλων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Sado παραείσαι απόλυτος.
Το αυτοκίνητο είναι πρώτα μεταφορικό μέσο και μετά παιχνίδι..Εχεις δίκιο αλλά για μένα το αμάξι είναι πρώτα παιχνίδι και μετά μεταφορικό μέσο.
Εξάλλου ο συγγραφέας του τοπικ ρώτησε πια αμάξια θα ρίχναμε εμείς στην πυρα και όχι για όλο το σύνολο.Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τράβα φάε καμία μπουγάτσα να συνέλθεις....?
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τράβα φάε καμιά μπουγάτσα να συνέλθειςΔεν ξέρω γιατί, αλλά συγκαταλέγω και 'σένα μέσα στους γραφικούς του forum τούτου. Έτσι μου βγαίνει, αυθόρμητα.
Αυτό στο λέω μετά λόγου γνώσεως, χωρίς καμιά εριστική πρόθεση και χωρίς κανενός είδους εμπάθεια. Ειλικρινά!Τέλος πάντων, κι' εγώ σαν παιχνίδι το βλέπω πρώτα το αμάξι, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γιατί ο άνθρωπος το κατασκεύασε. Το κατασκεύασε λοιπόν για να ικανοποιήσει τις μεταφορικές του ανάγκες.
Συνεπώς όποιο αμάξι μπορεί ΑΠΛΩΣ (που λες κι' εσύ) να μεταφέρει κάποιον από το σημείο Α στο σημείο Β αξιοπρεπώς, άνετα, ξεκούραστα, οικολογικά, με ασφάλεια και με οικονομία, είναι ένα καθόλα αξιοσέβαστο αμάξι, άξιο της προσοχής μας και άξιο για μια περίοπτη θέση στην καθημερινότητά μας!!!
Αυτό ισχύει για κάθε απόσταση ΑΒ, είτε είναι αστική (οπότε μιλάμε κυρίως για αμάξι πόλης δηλαδή mini/supermini), είτε είναι εκτός πόλης (οπότε μιλάμε κυρίως για ένα ήρεμο sedan/hatchback/station wagon).Άντε, γιατί χάσαμε την μπάλα μου φαίνεται (εντελώς γενικά μιλάω, δεν απευθύνομαι σε κάποιο πρόσωπο)
-
Ολα τα αυτοκίνητα ανεξεραιτως μάρκας και μοντέλου τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε καρνάβαλους και κινητά Juke-Box, δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση οτι κυκλοφορούν με κάτι το μοναδικό. Και δεν έχουν άδικο να αισθάνονται έτσι αφού κάθε αυτοκινούμενος καρνάβαλος είναι μοναδική περίπτωση κακογουστιάς και καρακιτσαριού.
-
Nα συμπληρώσω εάν δεν έχει ειπωθεί και το πρώτο Seat Toledo 1,6L με 75 ολόκληρα άλογα εάν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nα συμπληρώσω εάν δεν έχει ειπωθεί και το πρώτο Seat Toledo 1,6L με 75 ολόκληρα άλογα εάν θυμάμαι καλά...Σιγά μην είχε 75...
72 λέγανε-μάλλον για τελική μιλούσαν!
Αμ το 101 ήταν καλύτερο;Γκάζια (λέμε τώρα) αλλά άντε να φρενάρεις... -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Nα συμπληρώσω εάν δεν έχει ειπωθεί και το πρώτο Seat Toledo 1,6L με 75 ολόκληρα άλογα εάν θυμάμαι καλά...
Σιγά μην είχε 75...
Αμ το 101 ήταν καλύτερο;Γκάζια (λέμε τώρα) αλλά άντε να φρενάρεις...Έτσι είναι θέλουν να τα κάνουν όλα πυραύλους γι' αυτό σκοτώνονται....
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Ολα τα αυτοκίνητα ανεξεραιτως μάρκας και μοντέλου τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε καρνάβαλους και κινητά Juke-Box, δίνοντάς τους την ψευδαίσθηση οτι κυκλοφορούν με κάτι το μοναδικό. Και δεν έχουν άδικο να αισθάνονται έτσι αφού κάθε αυτοκινούμενος καρνάβαλος είναι μοναδική περίπτωση κακογουστιάς και καρακιτσαριού.Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!!
-
Ο χρήστης Leon έγραψε:
Καλύτερα θα ήταν να βάζαμε την φωτιά στο εργοστάσιο της HONDA να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς και αν ήμασταν και τόσο τυχεροί να έπιανε παραδίπλα και αυτό της MITSUBISHI , TOYOTA .Σκέψου να το δεί ο κολλητός μου με το TYPE -R τι θα μου κάνει, λέτε να με πάει ατελείωτες βόλτες σε ανηφορικά στροφιλίκια;
Μιχαλάκη στάχτη και μπούρμπερη μ΄ακούς;
Aφου εχετε χασει τον υπνο σας απο αυτους ,γερμανοι κλπ...!!!!
-
Ολα τα Golf! 'Ολων των εποχών!
Και τα Toyota Yaris! Εκτρωμα....!!
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Ολα τα Golf! 'Ολων των εποχών!**Και τα Toyota Yaris! Εκτρωμα....!! **:lol:
Προσλαμβάνεστε στο Opel Forum.
Kruuusssss, Kruuuusssss!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ολα τα Golf! 'Ολων των εποχών!
**Και τα Toyota Yaris! Εκτρωμα....!! **:lol:
Προσλαμβάνεστε στο Opel Forum.
Kruuusssss, Kruuuusssss!
Παααααρών!!!
Ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα απαντούσε σε αυτό!!!
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου αρέσει τόσο το αμάξι μου εμφανισιακά, ας όψεται η κωλοεφορία, αλλιώς θα είχα Lancia Y Elefantino Rosso ( )
Δεν μπορεί να πει κανείς όμως ότι δεν είναι ένα πανάξιο μικρό αυτοκίνητο, που, τουλάχιστον στα χέρια μου έχει βγάλει εδώ και 6+ χρόνια τα λεφτά του μέχρι τελευταίας δραχμής.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Σιγά μην είχε 75...
Αμ το 101 ήταν καλύτερο;Γκάζια (λέμε τώρα) αλλά άντε να φρενάρεις...Έτσι είναι θέλουν να τα κάνουν όλα πυραύλους γι' αυτό σκοτώνονται....
τέτοιος πύραυλος....τι να σου πώ!!!
Βάλτε και το τελευταίο πανέμορφο (!!!) Τολέδο...Για όσους θυμούνται ένα κίτρινο σεντάν πρωτότυπο, η απογοήτευση μεγάλη! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψιτ, έρχεται το Kia Sport.
Γιατί το καταδικάζεις;Μπορεί να ναι καλό!Πριν λίγα χρόνια κι εγώ την ίδια άποψη θα χα αλλά πλέον...
Φοβού τους Κορεάτες!!!
Για φαντάσου το με 200 άλογα (δίλιτρο τούρμπο, σωστά; ) και τιμούλα κοντά στα 25000...Pas mal...Απεναντίας, το περιμένω πως και πως κι ελπίζω να είναι πολύ καλό. Το μήνυμά μου ήταν απάντηση στον Kid...που ανέφερε τον χαρακτηρισμό SPORT ως το επόμενο οχυρό των 'καλών' μοντέλων.
ΟΚ παραννόησα (Paranoid!-η ζέστη γαμώτο...)
Αυτοκίνητα στην πυρά...