-
Ναι,καλά.....τότε κάνω πάσο!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
skullone, λές ότι οι Ελληνες δέν κύριξαν πουθενά τό μίσος γιά κάποιον άλλο λαό.Τώρα ρίξε μιά ματιά στίς προηγούμενες δημοσιεύσεις.Τί παρατηρείς;
Επίσεις,τί είναι αυτό πού μάς ξεχωρίζει από Τά 'ανθρωποειδή'(καί κατά τή γνώμη μου)πού έγραψαν τό ταλμούδ,από τήν ώρα πού δηλώνουμε στό φόρουμ ότι θά θέλαμε νά αφανιστούν (ας πούμε) οί εβραίοι;Νομίζω ότι δέν μας ξεχωρίζει απολύτως τίποτα.Με παρεξήγησες...Μη νομίσεις ότι εννοούσα αυτό που έγραψα πως οι Εβραίοι θα έπρεπε να αφανιστούν. Άλλωστε ο ίδιος ο Χίτλερ κατά βάθος ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ταλμούδ. Χρησιμοποίησε τις πρακτικές του ταλμούδ απέναντι στους Εβραίους. Ήταν αυτός που εφάρμοσε το ταλμούδ. Εκτός αυτού ο Εβραικός λαός δεν είναι τόσο διεστραμμένος πια ώστε να ακολουθεί το ταλμούδ. Αυτοί που φταίνε είναι οι ραββίνοι σιωνιστές, όχι ο Εβραικός λαός...
-
Με την πρακτική πού ακολουθούμε θα καταντήσουμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έθνος!
Επιτέλους , άς βρούμε τί μας φταίει !
Καί οι κυβερνώντες , πού λυκοφιλίες επιδιώκουν ,
Καί οι κυβερνώμενοι , πού Φαντάσματα μας κατατρέχουν .Η Ιστορία διδάσκει , επαναλαμβάνεται, αλλά καλώς ή κακώς γράφεται
από τους νικητές καί όχι από τους ηττημένους .Αποστόλης.
-
Ανδρέα, όταν κάτι αποτελεί επίσημη ιδεολογία, αποτελεί πλέον το περιεχόμενο της σκέψης για την οποία σε εκπαιδεύουν στο σχολείο, στο ναό (ανεξαρτήτως της θρησκείας στην οποία ανήκει η κοινωνία σου/μου/οποιουδήποτε), στο σπίτι.
Γαλουχείσαι μ'αυτό. Άλλο είναι να τα χώνεις σε κάποια ομάδα ανθρώπων για τις ενέργειές της και να λες - μόνος σου - ότι ίσως έπρεπε και να μην υπήρχαν ή να τους θεωρείς απαράδεκτους από όσες απόψεις θες και επιβλαβείς.
Άλλο είναι όμως από μικρός να εκπαιδεύεσαι στο να μισείς έναν ή περισσότερους λαούς και να σου γεμίζουν το μυαλό με κηρύγματα μίσους, έχθρας, γιατί όχι και με ψέματα.
Όταν το μίσος γίνεται επίσημη ιδεολογία, είναι πολύ δύσκολο να αποβληθεί. Δες ακόμα και τώρα τους ανεγκέφαλους νεοναζήδες. Εμένα βέβαια δε με αφορούν, γιατί δεν πιστεύω στην ανωτερότητα καμίας φυλής. Να θεωρήσω και να πω ότι μια νοοτροπία ή φιλοσοφία είναι για μένα ανώτερη κάποιων άλλων ή να πω ότι ευκολότερα θα προαχθεί ο πολιτισμός στο πλαίσιό της, ναι.
Όχι όμως και να αρχίσω να λέω ότι κάποιος που δεν είναι Έλληνας είναι ζώον ή κατώτερος από ζώον. Πιάσε λίγο τα κομμάτια αυτά του ταλμούδ και αντικατάστησε τη λέξη 'Εβραίος' (στα κομμάτια που μιλούν για την ανωτερότητα των Εβραίων) με το όνομα όποιας άλλης εθνότητας θες: Γερμανός, Τούρκος, Έλληνας, Αμερικανός, Σάξονας, Νορμανδός, Αγγλοσάξονας και πάει λέγοντας, και τη λέξη 'Έλληνας' στα μισελληνικά με τη λέξη 'Εβραίος'. Πού οδηγούμαστε; Κατευθείαν στο ναζισμό. Δηλαδή, αν πιάσεις τα ρατσιστικά χωρία της Παλαιάς Διαθήκης και του Ταλμούδ (που αποτελούν την καρδιά του Εβραϊσμού), οι ομοιότητες με το Ναζισμό είναι τρομακτικές.
Εγώ το ξέρεις ότι απορρίπτω κάθε θεωρία που μιλά για φυλετική ανωτερότητα και σιχαίνομαι κάθε ιδεολογία/θρησκεία που προωθεί το θρησκευτικό μίσος.
Βέβαια, ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πώς θα ήταν τα πράγματα αν κάποιος ενεχείριζε στον Αλέξανδρο, όταν προήλαυνε στη γη Χαναάν, το Ταλμούδ και την Τορά (Παλαιά Διαθήκη) μεταφρασμένες στα Ελληνικά και τον ενημέρωνε για τη δομή της Εβραϊκής κοινωνίας. Δε θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η αντίδρασή του διαβάζοντας αυτά τα εμετικά 'ιερά' κείμενα;
-
αν ειδατε καθολου τηλεοραση, αρχισαν να φωναζουν παλι για αυτη τη ταινια που ειναι παραγωγος ο Μελ Γκιμπσον...τους παρουσιαζει, λενε, ως φονιαδες του Ιησου...
-
Άλλο είναι όμως από μικρός να εκπαιδεύεσαι στο να μισείς έναν ή περισσότερους λαούς και να σου γεμίζουν το μυαλό με κηρύγματα μίσους, έχθρας, γιατί όχι και με ψέματα
Επομένως δεν φταίει ο Εβραικός λαός. Είναι κι αυτός θύμα του Σιωνισμού... Σκοπός του σκοτεινού και υποχθόνιου κυκλώματος του Σιωνισμού αποτελεί η εκμηδένιση της Εθνικής μας κληρονομιάς, της συκοφάντισης της παράδοσής μας και της σπίλωσης του αρχαίου ελληνισμού με τη χρήση ελεεινών μέσων όπως η υποστήριξη πως οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν 'μάγοι', 'ομοφυλόφιλοι' κτλ... Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη δίκη των 3 σατανιστών (Κατσούλα, Δημητροκάλη και Μαργέτη) μέρος του ημερήσιου τύπου τόνισε πως οι 3 σατανιστές πραγματοποιούσαν θυσία προς τους αρχαίους.... Ο Εβραισμός δε είναι άρρηκτα δεμένος με το σατανισμό. Η Εβραική ιδεολογία περί διαχωρισμού Καλού-Κακού, δεισιδαιμονιών, αλλά και απόδοσης απόλυτων και τρομερών θεικών ιδιοτήτων του στυλ 'Ο τιμωρός Γιαχβέ' οδηγεί στην ιδεολογία του Σατανισμού.
Οι Εβραίοι ως φαντασμένοι που είναι νομίζοντας πως αποτελούν τον 'εκλεκτό λαό' το Θεού και συνηδητοποιώντας πως η Ελλάδα είναι η Γη του Φωτός, προσπαθούν με κάθε τρόπο να σπιλώσουν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα με ελεεινές μεθόδους.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
skullone, λές ότι οι Ελληνες δέν κύριξαν πουθενά τό μίσος γιά κάποιον άλλο λαό.Τώρα ρίξε μιά ματιά στίς προηγούμενες δημοσιεύσεις.Τί παρατηρείς;
Επίσεις,τί είναι αυτό πού μάς ξεχωρίζει από Τά 'ανθρωποειδή'(καί κατά τή γνώμη μου)πού έγραψαν τό ταλμούδ,από τήν ώρα πού δηλώνουμε στό φόρουμ ότι θά θέλαμε νά αφανιστούν (ας πούμε) οί εβραίοι;Νομίζω ότι δέν μας ξεχωρίζει απολύτως τίποτα.Πέστα...
Επίσης, το ποιηματάκι ωραίο, γραμμένο βέβαια σε καιρό πολέμου. Δεν είδαμε τι έγραφαν οι ελληνικές εφημερίδες την ίδια ημέρα (πιθανώς όχι ποιήματα αδελφοσύνης). Tο γεγονός ότι σε καιρό ειρήνης (και επί μερικές δεκαετίες) τα ελληνόπουλα μαθαίνουν να τραγουδάνε στο σχολείο το τραγουδάκι που λέει 'εσύ κι Ιταλία η πατρίδα σου η γελοία' δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, ε;;
-
Στην πραγματικότητα, ο Ιησούς εκτελέστηκε από το Ιερατείο, το οποίο κατηύθυνε τον όχλο (μόνο για όχλο μπορούμε να μιλάμε, μια και η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων εκείνης της εποχής δεν ήξερε γραφή και ανάγνωση, ενώ η σκέψη και η κριτική ήταν προνόμια του Ιερατείου και απαγορευμένα για το λαό) ώστε να διασφαλίσει ότι η ένοπλη επανάσταση την οποία εκείνος προωθούσε, όπως και άλλοι όμοιοί του (Εσσαίοι: ένα κοινόβιο στο Κουμράν που εφήρμοζε αυστηρότατα το Μωσαϊκό νόμο, αλλά είχε επίσης σαφέστατες επιρροές από τους Πυθαγόρειους και επίσης ήταν και οι μοναδικοί Εβραίοι για τους οποίους η προσωπική υγιεινή ήταν υποχρέωση και όχι αμαρτία) σαν τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, θα καταπνιγόταν.
Ο δε Βαραββάς δεν ήταν ληστής, αλλά ήταν κι αυτός ένας εξεγερμένος. Τότε η Ιουδαία σπαρασσόταν από εμφύλιο πόλεμο, καθώς οι εξαθλιωμένοι Εβραίοι, με προεξάρχοντες τους Ζηλωτές και τους Εσσαίους είχαν εξεγερθεί κατά του ξεπουλημένου ιερατείου, το οποίο τα είχε κάνει πλακάκια με τη Ρώμη και πάχαινε ακόμα περισσότερο.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Επίσεις,τί είναι αυτό πού μάς ξεχωρίζει από Τά 'ανθρωποειδή'(καί κατά τή γνώμη μου)πού έγραψαν τό ταλμούδ,από τήν ώρα πού δηλώνουμε στό φόρουμ ότι θά θέλαμε νά αφανιστούν (ας πούμε) οί εβραίοι;Νομίζω ότι δέν μας ξεχωρίζει απολύτως τίποτα.Πέστα...
Επίσης, το ποιηματάκι ωραίο, γραμμένο βέβαια σε καιρό πολέμου. Δεν είδαμε τι έγραφαν οι ελληνικές εφημερίδες την ίδια ημέρα (πιθανώς όχι ποιήματα αδελφοσύνης). Tο γεγονός ότι σε καιρό ειρήνης (και επί μερικές δεκαετίες) τα ελληνόπουλα μαθαίνουν να τραγουδάνε στο σχολείο το τραγουδάκι που λέει 'εσύ κι Ιταλία η πατρίδα σου η γελοία' δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, ε;;
Άντε πάλι τα ίδια...
Το τραγούδι αυτό της Σοφίας Βέμπο δεν αποτελεί επίσημη ιδεολογία. Διδάσκεται ως ιστορικό στοιχείο και ως μέρος της αναπαράστασης/αναβίωσης/υπενθύμισης των όσων έγιναν τότε. Μήπως θα έπρεπε, για να σε ικανοποιήσουμε, να αφαιρέσουμε ως 'ρατσιστικό' κάθε αρνητικό/επιθετικό χαρακτηρισμό που απηύθυναν οι ΉΡΩΕΣ του '21 στους τούρκους γιατί 'προάγει το ρατσισμό';
Άντε τώρα.
-
ναι αλλα δεν υπαρχει απονομη βραβειου ελληνοιταλικης φιλιας 'Σοφια Βεμπω'...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Τί σχέση μπορεί να έχει το αθώο αυτό ποιηματάκι με τη φράση 'Το έβδομο κεφάλι του θηρίου είναι η Ελλάς' ή 'Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ'..........
-
εγω δε θυμαμαι να χω ακουσει γερμανους να διαμαρτυρονται για τις ταινιες που περιγραφουν το ολοκαυτωμα και τους παρουσιαζουν χειροτερους απο φιδια...η ταινια απ'οτι φαινεται θα βγει στα αραμαικα και στα λατινικα...
-
Άσε βρε Θοδωρή. Λυπηρά και νοσηρά φαινόμενα, των οποίων η συχνότητα έχει παρααυξηθεί μ'αυτήν τη δυσκοιλιότητα που λέγεται 'πολιτική ορθότης'.
Δηλαδή, σε λίγο ρε catalyst θα μας πεις, ορμώμενος από αυτό το τραγούδι που γράφτηκε για να τονώσει το ηθικό των εμπόλεμων Ελλήνων ότι οι παππούδες μας που πολέμησαν το '40 για να είσαι ΕΣΥ ελεύθερος και να λες αυτές τις ανοησίες ήταν ρατσιστές, φασίστες και μισούσαν τους Ιταλούς.
Ε να στο κάνω 'φραγκοδίφραγκα':
ΝΑΙ, εκείνη την ώρα ΜΙΣΟΥΣΑΝ τον ιταλικό στρατό. Ίσως στην έξαψη της μάχης να μισούσαν και το φουκαρά τον Ιταλό στρατιώτη που ήταν απέναντί τους και ίσως να μην ήξερε καλά-καλά γιατί πολεμούσε. Αλλά ξέρεις κάτι; Αυτοί πάλευαν για την ελευθερία τους. Για να μην πέσουν στο φασισμό - ή τουλάχιστον σε κατάσταση ακόμα χειρότερη κι από τη χούντα του Μεταξά. Γι'αυτό ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Βλέπεις, ο παππούς μου πολέμησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των Ιταλών και των Γερμανών, σήμερα δεν είναι εν ζωή και αυτά που λες εγώ τα θεωρώ προσβολή προσωπική αλλά και κατά της μνήμης ενός ανθρώπου που πολέμησε ΓΙΑ ΜΕΝΑ που δεν είχα γεννηθεί τότε, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.
Εκτός αν σου αρέσει πιο πολύ η νοοτροπία των δωσίλογων: 'οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας'.
Και μάθε επίσης, αν το έχεις κιόλας ξεχάσει, ότι η Ελλάς ήτο αμυνόμενη χώρα και μαχόταν για να διατηρήσει τα εδάφη της.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω δε θυμαμαι να χω ακουσει γερμανους να διαμαρτυρονται για τις ταινιες που περιγραφουν το ολοκαυτωμα και τους παρουσιαζουν χειροτερους απο φιδια...η ταινια απ'οτι φαινεται θα βγει στα αραμαικα και στα λατινικα...Άδη, τα ξέρεις βρε συ! Βρίσε όποιο λαό θέλεις, κάντονε σκουπίδι, ζήτα τον αφανισμό του! Μην τολμήσεις όμως να μιλήσεις κατά των Εβραίων, γιατί ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα είσαι ρατσιστής!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άσε βρε Θοδωρή. Λυπηρά και νοσηρά φαινόμενα, των οποίων η συχνότητα έχει παρααυξηθεί μ'αυτήν τη δυσκοιλιότητα που λέγεται 'πολιτική ορθότης'.Ακόμη μια τρανταχτή απόδειξη της προσπάθειας του Σιωνισμού υπέρ της ισοπέδωσης του ελληνικού φρονήματος, της 'επιβολής' της παγκοσμιοποιημένης σκέψης και της ελεεινής μετατροπής της αγάπης προς την πατρίδα σε 'φασισμό' και 'ρατσισμό'. Αν ο Κολοκοτρώνης σκεφτόταν όπως εσείς τότε σήμερα θα είσασταν γιουσουφάκια...... ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ...
-
Θοδωρή, γιατί να ντραπούν; Αφού έχουν όλο το γκλαμουράτο κατεστημένο να τους σιγοντάρει! Έχουν Σωμερίτηδες, 'διεθνιστές', ψευτοαριστερούς της κακιάς ώρας, όλα τα γραβατωμένα Mont Blanc που σκάσανε 200 ευρώπουλα για μια πένα (ανάθεμα αν ξέρουν και να τη χειρίζονται τα ζώα) και απέκτησαν ξαφνικά 'κύρος'...
-
η αληθεια ειναι (κατα τη γνωμη μου) και αυτο που λεω μπορει να ακουγεται αφοριστικο οτι ο καθε λαος εχει την ιδιοσυγκρασια του...οι Ελληνες τεινουν να ριχνουν τις ευθυνες τους στον διπλα, οι Εβραιοι εχουν μια πολυ επιλεκτικη μνημη και καμουφλαρονται με το ρολο του θυματος ακομα και στις περιπτωσεις που φταινε εξ'ολοκληρου αυτοι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άντε πάλι τα ίδια...Ποια ίδια? Δεν το ξαναείπα ποτέ.
Το τραγούδι αυτό της Σοφίας Βέμπο δεν αποτελεί επίσημη ιδεολογία.
Δεν υπάρχει επίσημη ιδεολογία σε μια δημοκρατία, ο καθένας έχει τη δικιά του.
Διδάσκεται ως ιστορικό στοιχείο και ως μέρος της αναπαράστασης/αναβίωσης/υπενθύμισης των όσων έγιναν τότε.
Εχεις δίκιο. Για αυτό διδάσκεται. Σε οκτάχρονα παιδιά.
Μήπως θα έπρεπε, για να σε ικανοποιήσουμε, να αφαιρέσουμε ως 'ρατσιστικό' κάθε αρνητικό/επιθετικό χαρακτηρισμό που απηύθυναν οι ΉΡΩΕΣ του '21 στους τούρκους γιατί 'προάγει το ρατσισμό';
Τα πράγματα εγώ τα βλέπω απλά. Σε εμάς διδάσκεται η αντιπάθεια (μίσος, ή όπως αλλιώς θέλεις) προς τους Τούρκους, στους Τούρκους διδάσκεται η αντιπάθεια προς εμάς. Το ποιος τη διδάσκει καλύτερα μου είναι αδιάφορο. Αν σταματούσε να διδάσκεται εκατέρωθεν η αντιπάθεια, σε 2 γενιές οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο. Οπως έγινε και με τους Βούλγαρους.
Άντε τώρα.
Αντε τώρα τι;
-
ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ, catalyst. Η παρουσία σου σ'αυτήν τη συζήτηση είναι προσβλητική. Δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσει κανείς μαζί σου. Έρχεσαι εδώ μόνο για να χλευάσεις ό,τι είναι Ελληνικό.
Άντε κάνε παρέα με τίποτα γερμανοτσολιάδες, αν ζει κανείς τους.
-
Τα πράγματα εγώ τα βλέπω απλά. Σε εμάς διδάσκεται η αντιπάθεια (μίσος, ή όπως αλλιώς θέλεις) προς τους Τούρκους, στους Τούρκους διδάσκεται η αντιπάθεια προς εμάς. Το ποιος τη διδάσκει καλύτερα μου είναι αδιάφορο. Αν σταματούσε να διδάσκεται εκατέρωθεν η αντιπάθεια, σε 2 γενιές οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο. Οπως έγινε και με τους Βούλγαρους.
Έχει απόλυτο δίκιο μεγάλεεε.... Να σταματήσει η αντιπάθειά μας προς τους Τούρκους, αλλά να συνεχίσουν οι παραβιάσεις, οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις από πλευράς Τπύρκων.... Αυτό δεν θες να πεις αγόρι μου...;;;
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ