-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και το GTR και το GTL είναι σαφώς πιο κοντά στην πραγματικότητα, και είναι εύκολο αν γνωρίζεις λίγο από το background της Simbin και λίγο από το background των παιδιών που έφτιαξαν το LFS. To LFS επάξια χαρακτηρίζεται ως sim, αλλά δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να φτάσει τα άλλα δύο σε μερικούς τομείς.Όπως σε γραφικά
-
να μερικα screenshots που θα περασουνε πολλα χρονια για να τα δειτε σε οθονη pc...
ολα ingame, online, και διαθεσιμα προς οδηγηση....
με παγκοσμιο leaderboard (και χρονοι και στυλ οδηγησης), online κοντρες, δυνατοτητες παρακολουθησης αλλων οδηγων στο live, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ...**αααντε γεια pc **
http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz2/content/p/1/414205/927245_20051116_screen020.jpg
http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz2/content/p/1/414513/927245_20051117_screen009.jpg
http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz2/content/p/1/414513/927245_20051117_screen013.jpg -
...και ενώ τις τελευταίες μέρες θυμήθηκα να κάνω πάλι προσπάθειες να βελτιώσω το πέρασμά μου από την Eau Rouge στο GPL, έπεσε στα χέρια μου το LFS.
Δεν ειν' κακό... Φάση έχει που η κίνηση του τιμονιού είναι διαφορετική σε κάθε μοντέλο, με πολλές ή λίγες στροφές από άκρη σε άκρη (στρίβεις την τιμονιέρα 1/4, και βλέπεις μισή στροφή στο τιμόνι του αυτοκινήτου).
Τα δε Caterham είναι απολαυστικά!! Δεν ισιώνεις πουθενά!!Αν η Microsoft ακολουθήσει μια καλή πολιτική απόσυρσης για το παλιό XBOX, μπορεί και να μας φέρει το 360 ο Αη Βασίλης στις γιορτές...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
μπορεί και να μας φέρει το 360 ο Αη Βασίλης στις γιορτές...Δεν προλαβαινει Ευριπιδη.....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
μπορεί και να μας φέρει το 360 ο Αη Βασίλης στις γιορτές...
Δεν προλαβαινει Ευριπιδη.....
OK Santa...
-
[quote='opterios']σπάσει ολόκληρη τιμονιέρα από τα νεύρα quote]
Τιμονιερα Χ 2...πηρα αλλη μια τωρα,αλλα προς το παρον χειριστιριο....μεχρι να ολοκληρωσω 100% το παιχνιδι ... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
να μερικα screenshots που θα περασουνε πολλα χρονια για να τα δειτε σε οθονη pc...**αααντε γεια pc **
Ρε Πέτρο, γιατί πετάγεσαι συνεχώς όποτε υπάρχει κουβέντα για συγκεκριμένα πράγματα και μας θυμίζεις το XBOX??? Μη τρολλάρεις συνεχώς τη συζήτηση. Αν μιλούσες για ΧΒΟΧ, δε θα έμπαινα μέσα να πετάξω 20 φωτογραφίες και να πω 'να ρεαλισμός που θα περάσουν πολλά χρόνια να τον δεις σε κονσόλες...'.
Συζητήσαμε για κονσόλες και PC, είπαμε ότι τα μεν πλεονεκτούν εκεί και τα δε εκεί και από εκεί και πέρα καθένας κρίνει και επιλέγει. Μη γ@μ@ς την κουβέντα όμως κάθε φορά ρε συ.
Εντελώς φιλικά, έτσι;
-
Αφού διάβασα όλα τα topics που αφορούν στο θέμα κατέληξα στα εξης:
1.Εχω την κονσόλα PS2,ενω το laptop του σπιτιού δεν επαρκεί σε δυνατότητες για να παίξω sims οπως τα gtr και gtl
2.O χρόνος μου είναι ελάχιστος(10 ώρες δουλειά και στο σπίτι δυο παιδιά)
για να ασχοληθω τόσο πολύ, όσο απαιτείται στα sims.
3.Mε ενδιαφέρει όμως να υπάρχει ένα gameplay σχετικά κοντά στην πραγματικότητα,ένα semi-simulation δηλαδή(το GT4 όσο και να 'ναι καλό στα γραφικά και στην ποικιλία νορμαλ αυτοκινήτων είναι της λογικής δεν σπάει δεν χαλάει ακόμη κι αν στουκάρεις με 200 χλμ/ώρα.Επίσης αν μάθεις ''κόλπα'' όχι οδηγικά αλλά του παιχνιδιού κάνεις τα πάντα)
Οπότε αγοράζω σίγουρα το RB rally και επειδή θέλω κάτι και σε πίστα θα ήθελα τη βοήθειά σας μεταξύ F1 Carrer Challenge και F1 2005,(όλα τα παραπάνω για PS2) -
Φίλε Αθανάσιε, μια τελευταία πρόταση από εμένα.
Κατά την προσωπική μου άποψη, τα F1 sims έχουν γίνει φοβερά βαρετά και η οδήγηση είναι τελείως on-off. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς το GTR, το οποίο με πλήρως ενεργοποιημένες όλες τις βοήθειες, σε βάζει σιγά σιγά στο κλίμα, χωρίς να σε ταλαιπωρεί και από εκεί και πέρα το φτάνεις μέχρι όσο μακρυά θες.
Και με 200 μπορείς να πέσεις σε τοίχο και να μην το σπάσεις, και ό,τι άλλου είδους βοήθεια μπορείς να φανταστείς έχει (μέχρι και αυτόματο φρενάρισμα). Ξεκινάς απροβλημάτιστα και όσο αποκτάς εμπειρία, κλείνεις μία μία τις βοήθειες
-
Φίλε opterios(και γκουρού των sims ,χωρίς καμιά δόση υπερβολής)
Δεν ξέρω αν οι προδιαγραφές του Laptop μου είναι επαρκείς για να παίξω το παιχνίδι
P4 3.0,512 RAM,GeForce 5200/128 -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
P4 3.0,512 RAM,GeForce 5200/128Είναι μια χαρά. Το μοναδικό ψεγάδι είναι η μνήμη. Δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά να μην ξεχάσεις να βάλεις στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού να σου δείχνει μέχρι 12 αυτοκίνητα ταυτόχρονα (το οποίο είναι και το ελάχιστον δυνατό αν θυμάμαι καλά).
Πάντως, για να μη σε σπρώξω σε αγορά που μετανοιώσεις και το έχω και βάρος μετά (σοβαρά), μπορείς να κατεβάσεις το demo και να δεις εκείνο πώς τρέχει στο laptop σου, αλλά και να δεις πώς σου φαίνεται το παιχνίδι. Καλύτερα να κάνεις ένα test drive πρώτα
Επίσης υπάρχει και demo για το GTL, αλλά σε κόβω να έχεις πιο hardcore γούστα
-
Σωστή ιδέα.
Ευχαριστώ για την όλη διαφώτιση -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, για να μη σε σπρώξω σε αγορά που μετανοιώσεις και το έχω και βάρος μετά (σοβαρά), μπορείς να κατεβάσεις το demo και να δεις εκείνο πώς τρέχει στο laptop σου, αλλά και να δεις πώς σου φαίνεται το παιχνίδι. Καλύτερα να κάνεις ένα test drive πρώταΕπίσης υπάρχει και demo για το GTL, αλλά σε κόβω να έχεις πιο hardcore γούστα
Το demo του GTL εμένα δεν έπαιξε. Είχε μόνο την επιλογή για αγορά, και όχι την Try! Εστειλα mail στο support τους και δεν είχαν ιδέα γιατί μπορεί να συνέβαινε αυτό. Η μόνη λύση είναι να το πληρώσει κανείς, και να πάρει τα χρήματά του πίσω εντός 2 ημερών αν δεν τον ικανοποιεί. (Εχει full money-back guarantee γι'αυτό το διάστημα).
-
Αν σου είναι εύκολο Petran λίγο σεβασμό και σε εμάς με τις 56κ συνδέσεις?
Thanks
-
Αξίζει η αγορά του;
-
Tora to adegrapsa apo filo mou ke to ekana install. Tha sas po argotera to bradi. Pados apo mia proti matia mia xara fenete. Ekana ena quick race ke fenete kalo.
simiosi: to freno den to xrisimopiisa katholou
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
NEED FOR SPEED: MOST WANTEDΑξίζει η αγορά του;
Οχι.
(You had to ask )
Πάντως, θα ήθελα πολύ ένα παιχνίδι που να συνδυάζει:
- Τα physics του live for speed
- τα γραφικά του Need for speed underground
- το concept του 'free driving in the city' του ίδιου
- το κυνηγητό των αστυνομικών όταν κάνεις παράβαση, από το Midtown Madness
- το damage engine του burnout
- τους ήχους του GTR ή του RBR
- το στήσιμο στις κάμερες από το GTR
- το multiplayer του live for speed ή του Grand theft Auto / Multi Theft Auto
εε... αυτά προς το παρόν...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αξίζει η αγορά του;
Οχι.
(You had to ask )
αυτό κάνω γ(ι)ατ(ρ)ε...
έχω παίξει τα nfs underground και μερικά πρώτης γενιάς και για αυτό που σου προσφέρουν είναι εθιστικότατα.
μάλλον θα το χτυπήσω.
-
Τo ΝFS δεν λεει τπτ.....δυστηχως δεν εχει καμια σχεση με gt4 και αλλα παιχνιδια του ειδους....
Ασε που εβαλαν εξωφυλλο μια καγκουρο Μ3 (και καλα gtr)..... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τo ΝFS δεν λεει τπτ.....δυστηχως δεν εχει καμια σχεση με gt4 και αλλα παιχνιδια του ειδους....
Ασε που εβαλαν εξωφυλλο μια καγκουρο Μ3 (και καλα gtr).....Mα δεν είναι GT4 clone ...arcade είναι και μάλιστα το καλύτερο του είδους!
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ