-
Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει GT4 για PC ???
thanks.... -
Ο χρήστης chr1s_86 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει GT4 για PC ???
thanks.......Δεν προκειται....
Οπως δεν εχει κυκλοφορησει κανενα της σειρας....Μονο για Playstation..... -
Ρε παιδιά, τα 24ωρα events στο GT4 είναι μονοκόμματα? Η λογική μου λέει ότι κάθε 3-4 ωρες θα μπορείς να κάνεις save και να το κλείνεις... Τώρα η λογική των σχεδιαστών του πειχνιδιού δεν ξέρω τι λέει... Κανένας που να ξέρει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδιά, τα 24ωρα events στο GT4 είναι μονοκόμματα? Η λογική μου λέει ότι κάθε 3-4 ωρες θα μπορείς να κάνεις save και να το κλείνεις... Τώρα η λογική των σχεδιαστών του πειχνιδιού δεν ξέρω τι λέει... Κανένας που να ξέρει?...Νομιζω πως μονο ενα 24ωρο υπαρχει.
Αυτο ειναι μονοκοματο, χωρις save και θα πρεπει να το παιξεις με b-spec mode και σε ταχυτητα χ3..... ετσι θα σου παρει κανα 10ωρο μαζι με τα πιτ στοπΥπαρχει και η επιλογη του pause.....
Αφηνεις την κονσολα ανοικτη και το ξασυνεχιζεις............Η ολη λογικη εδω (οπως και τα χρυσα στα δυσκολα διπλωματα) ειναι για τους πορωμενους γιαπωνεζους που παιζουν απο το πρωι ως το βραδυ non-stop!
-
Η λογική είναι ότι κάνεις αλλαγή με άλλο οδηγό και συνεχίζει εκείνος, όμως ειλικρινά δε βρίσκω το νόημα εναντίου του ΑΙ. Σε mutliplay θα είχε νόημα και μάλιστα μεγάλο
-
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ένα, αλλά τουλάχιστον 3:
Το Le Mans Χ2 (παλιά κ καινούρια πίστα-με κ χωρίς τα εσάκια στην ευθεία) κ το Nirburgring (το σκότωσα ? )Χλωμό με βλέπω να τα παίξω...
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Ηρεμα πελατες μου, μη βγαζετε γλωσσα...(pavlos23-clio)Στο san andreas εχω μεινει πολυ πισω, το εχω ψιλοπαρατησει
cpp τη γλυτωσες ως ποδηλατης?Δυστυχώς σου τρώει πολύ ώρα.
Πάντως το gt3 παραμένει το αγαπημένο μου. Ίσως γιατί ήταν το πρώτο σε αυτό το format, ίσως επειδή μου άρεσε το coolness του Liberty city...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ηρεμα πελατες μου, μη βγαζετε γλωσσα...(pavlos23-clio)
Στο san andreas εχω μεινει πολυ πισω, το εχω ψιλοπαρατησει
cpp τη γλυτωσες ως ποδηλατης?Δυστυχώς σου τρώει πολύ ώρα.
Πάντως το gt3 παραμένει το αγαπημένο μου. Ίσως γιατί ήταν το πρώτο σε αυτό το format, ίσως επειδή μου άρεσε το coolness του Liberty city...
Toni Vinceti Max, Toni Vinceti
-
Πόσο έχει το GTR original στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πόσο έχει το GTR original στην Ελλάδα?...εάν εννοείς το Gran Turismo 4 :
- Cyberstore 55 euro (δωρεάν αποστολή)
- E-shop 52,40 euro
- Plaisio online 59 euro (δωρεάν αποστολή)
*Oλες οι τιμές περιέχουν ΦΠΑ 19%
Τα σέβη μου Πρόεδρε...
-
Αν δεν κάνω λάθος, άλλο είναι το GTR και νομίζω ότι είναι για Xbox!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, άλλο είναι το GTR και νομίζω ότι είναι για Xbox!για αυτό ξεκινώ με την φράση εάν εννοείς...
πάντως ψάχνοντας στα 3 καταστήματα δεν βρήκα τίποτα που να αντιστοιχεί στο GTR... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, άλλο είναι το GTR και νομίζω ότι είναι για Xbox!
για αυτό ξεκινώ με την φράση εάν εννοείς...
πάντως ψάχνοντας στα 3 καταστήματα δεν βρήκα τίποτα που να αντιστοιχεί στο GTR...Χμ, για να μαι ειλικρινής, τα bold τώρα τα είδα.. Συγχώρεσε με, αλλά δεν λειτουργεί καλά ο εγκέφαλος αν δεν βλέπει βιβλίο.
-
Αυτό εννοώ!
-
Φτοοοοοουυυυ ρε Κώστα τζάμπα έγραφα...
για pc ε;
Τα 3 παραπάνω δεν το έχουν (edit : ούτε το Multirama)...το ξέρει η μάνα του πρόεδρε;
-
-
Επιμένω!
Έχω φτάσει σχεδόν στο 100% στο GT4 και δεν μπορώ να βγάλω το γμμνο slip stream race με τα skylines.Εχω δοκιμάσει τα πάντα!Καμιά πρόταση?
PS Τελικά τα χρυσά δεν είναι και τόσο δύσκολα...
-
Εχω παραγγείλει το Platinum Colin McRae 04 για PS2 σε συμφέρουσα τιμή.
Eχοντας παίξει μόνο τα 1 κ 2 τι λέτε αξίζει αυτό; -
[quote='Pakos M']Επιμένω!
**Έχω φτάσει σχεδόν στο 100% στο GT4 **και δεν μπορώ να βγάλω το γμμνο slip stream race με τα skylines.Εχω δοκιμάσει τα πάντα!
[quote] -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Επιμένω!
Έχω φτάσει σχεδόν στο 100% στο GT4 και δεν μπορώ να βγάλω το γμμνο slip stream race με τα skylines.Εχω δοκιμάσει τα πάντα!Καμιά πρόταση?
PS Τελικά τα χρυσά δεν είναι και τόσο δύσκολα...
το εχω προσπαθησει χιλιες φορες και δεν το εχω καταφερει ακομα. και τα περισσοτερα driving missions που εχω παιξει μου φανηκαν αρκετα δυσκολα αμ και δεν τα προσπαθησα και πολυ.
εγω ειμαι ακομα στο 32% περιπου
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ