-
Φίλη μου πάντως απέρριψε το Polo γιατί της ζητούσαν 18.000 ευρώπουλα για να έχει ABS, τη στιγμή που με πολύ λιγότερα χρήματα μπορούσε να πάρει ένα πολύ καλύτερα εξοπλισμένο, από πλευράς συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, σουπερμίνι. 18.000 ευρώ για ένα 1400άρι σουπερμίνι είναι κοροϊδία. Τα αυτοκίνητα δε φτιάχτηκαν ούτε για να να τα αποθηκεύουμε σε γκαράζ ούτε για να τα 'κληρονομούν τα εγγόνια μας'. Φτιάχτηκαν για να τα χρησιμοποιούμε και, όταν τελειώσει η χρήσιμη ζωή τους, ή να τα κάνουμε παλιοσίδερα, ή να τα ανακατασκευάζουμε και να τα κρατάμε για συναισθηματικούς λόγους.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Εμενα στον αιωνα τον απαντα δεν προκειται να με πεισει οτι θα βγαλει καλοφτιαγμενα αμαξια. Οι εξαιρεσεις της θα επιβεβαιωνουν τον κανοναAνδρεα, αυτο ειναι προκαταληψη! Και μαλιστα σε αλλο σημειο λες να μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Ελπιζω το γκολφ να το κρατησει στο επιπεδο που πρεπει...(τουλαχιστον)
εγω οταν αγοραζω κατι φτηνα ...στεναχωριεμαι ρε παιδια. Με πιανει ανησυχια. γιατι κατι τρεχει, καπου εχουν βαλει πιο φτηνα υλικα και δεν ψωνιζω με αυτη τη λογικη....Απο γλυκα ...μεχρι σπιτια. Ειναι κανονας της αγορας. οτι πληρωσεις παιρνεις.Μα σε αυτο στηριζονται και αυτοι, σε αυτους οι οποιοι εχουν ξαναδωσει πολλα λεφτα για ενα υπερτιμημενο αυτοκινητο! Αν ομως προσεξεις, θα δεις οτι στη πραξη το νεο Γκολφ ισως αποδειχθει πιο φθηνο απο τον προκατοχο του συνυπολογιζοντας τον πιο πλουσιο εξοπλισμο και τις λοιπες διαφορες που εχει το V απο το IV, αρα με τη λογικη σου το V θα δε θα ειναι οσο καλο ηταν το IV, πραγμα το οποιο φυσικα και δε θα ισχυει!!!
Αν αλλαξουν οι γερμανοι τον κανονα αυτον ειναι αξιοι της τυχης τους.Αν η vag μας εμπαιξει, και συνεχιζει να πουλαει ακριβα αλλα χωρις αντικρισμα στη ποιοτητα, ειμαι ο πρωτος που θα της κανω πολεμο...
Παλι κολας στην ποιοτητα! Η ποιοτητα απο μονη της δεν πρεπει να καθοριζει την τιμη ενος αυτοκινητου! Παραδειγμα , τι να το κανω εγω αν ενα αυτοκινητο ειναι ποιοτικο αλλα παραλληλα δεν στριβει σωστα, δεν εχει καλη ενεργετικη και παθητικη ασφαλεια?
Και βεβαια η ποιοτητα δεν συνεπαγεται απο μονη της και καλη αξιοπιστια! Αυτο ειναι κατι που το μπερδευει πολυς κοσμος, οπως επισης συνδεει την καλη ποιοτητα με την παθητικη ασφαλεια!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Αν τυχει και χαλασει καποιο γερμανικο απλα ΕΤΥΧΕ...
Αν χαλασει καποιο ιταλικο τοτε βριζουμε θεους και δαιμονες που πηραμε ιταλικο γιατι τα ιταλικα ειναι ''ζημιαρικα''....Αμ έτσι μπράβο! Πες τα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ελπιζω το γκολφ να το κρατησει στο επιπεδο που πρεπει...(τουλαχιστον)
εγω οταν αγοραζω κατι φτηνα ...στεναχωριεμαι ρε παιδια. Με πιανει ανησυχια. γιατι κατι τρεχει, καπου εχουν βαλει πιο φτηνα υλικα και δεν ψωνιζω με αυτη τη λογικη....Απο γλυκα ...μεχρι σπιτια. Ειναι κανονας της αγορας. οτι πληρωσεις παιρνεις.Μα σε αυτο στηριζονται και αυτοι, σε αυτους οι οποιοι εχουν ξαναδωσει πολλα λεφτα για ενα υπερτιμημενο αυτοκινητο! Αν ομως προσεξεις, θα δεις οτι στη πραξη το νεο Γκολφ ισως αποδειχθει πιο φθηνο απο τον προκατοχο του συνυπολογιζοντας τον πιο πλουσιο εξοπλισμο και τις λοιπες διαφορες που εχει το V απο το IV, αρα με τη λογικη σου το V θα δε θα ειναι οσο καλο ηταν το IV, πραγμα το οποιο φυσικα και δε θα ισχυει!!!
ωπα παιδια βαλαμε σε ενα καζανι τις εννοιες της αυτοκινησης και τα συζηταμε ολα ταυτοχρονα!
το κοστος με τις διαφορες γενιες μοντελων (golf εν προκειμενω) εχει να κανει με παρα παρα πολλα και ναι ισως σε καποιους τομεις να μην ειναι τοσο ποιοτικο το V απο οτι το ΙΙΙ π.χ.
ειναι και πως θεωρει ο καθενας μας τον ορο ποιοτητα. Για αυτο χρησιμοποιω τον ορο καλοφτιαγμενο
ακομα και αυτο το υπερτιμημενο που λες ειναι εντελως φλου
εχει να κανει με το τι θεωρει ο καθενας μας
διαβασε πιο πανω για το δικομου γκολφ και πες μου σε παρακαλωΠΟΥ το θεωρεις π.χ. υπερτιμημενο....
αν οντως ετσι νομιζεις τοτε συνεχιζουμε να εχουμε υποκειμενικη θεωρηση των πραγματων και σιγουρα διαφορετικη. και εν παση περιπτωσει υπερτιμημενο ειναι για μενα αυτο που πληρωνεις αλλα δε σε ανταμοιβει αντιστοιχα.
εν ολιγης, ειναι θεμα προτεραιοτητων αλλα και πως αντιλαμβανεται ο καθενας τις εννοιες....
αν κοιταξουμε τις πωλησεις παγκοσμια νομιζω οτι οι περισσοτεροι θελουν να πιανουν τοπο τα λεφτα τους για αυτο εχουν απομωνοσει εταιρειες σαν τη Φιατ και αποθεωνουν εταιρειες σαν την toyota.
τι αλλο να πω...
στην ελλαδα θελουμε να ειμαστε πιο εξυπνοι απο τους αλλους και να βγαζουμε απο τη μυγα ξιγκι
ας γεμισουμε λοιπον απο αυτα που δεν αγοραζουν σχεδον καθολου σε αλλες χωρες.....νομιζοντας οτι ειμαστε εξυπνοι επειδη πηραμε αμαξι με 100000δοσεις και 'φουλ εξτρα' -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
διαβασε πιο πανω για το δικομου γκολφ και πες μου σε παρακαλωΠΟΥ το θεωρεις π.χ. υπερτιμημενο....Εδωσες πριν 8 χρονια 6εκ δρχ για το Γκολφ και με ρωτας αν ειναι υπερτιμημενο???
Εχεις την καλοσυνη να μας αναφερεις το κοστος των σερβις και ποσο συχνα αυτα γινονται? Οπως και το κοστος των ανταλλακτικων που εχεις χρειαστει (λογω φυσιολογικης φθορας??
Σε ρωταω με καλη προθεση γιατι με ενδιαφερει να μαθω!
ας γεμισουμε λοιπον απο αυτα που δεν αγοραζουν σχεδον καθολου σε αλλες χωρες.....νομιζοντας οτι ειμαστε εξυπνοι επειδη πηραμε αμαξι με 100000δοσεις και 'φουλ εξτρα'
Σε ποια αυτοκινητα αναφερεσαι?[/quote]
-
πες μου ρε σπυρο τι αγοραζες τοτε , να ειναι σβελτο και γερο οπως εγω ηθελα. Πες μου ειλικρινα
αλφα? πια αυτη την 146 που εχει ενας φιλος μου? που εχει το πατωμα του ....Tipo?δεν μπαινω καν στο κοπο. Κατασκευαστικα ειναι για γελια. πες μου ειλικρινα μια αντιπροταση Για bmw πηγαινα αλλα ηταν ακριβη για μενα
την επιλογη μου πολλοι την ασπαστηκαν παντως και απο αλλα 'στρατοπεδα' αλλα και ολα τα περιοδικα της εποχης εγραψαν πολυ καλα λογια
οταν γυρισω σπιτι θα σου πω λεπτομερειες να δω το log book μου.
παντως δεν παω επισημο δικτυο για σερβις ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα, ειναι απλα κοροϊδια. Αυτος ΝΑΙ ειναι λογοςνα μην παρεις VAg.
αν και οι αλλες αντιπροσωπειες λιγο πολυ ετσι ειναι πλεον.
εχω αλλαξει χοντρικα: δισκο, δισκοπλακες , ιμαντα κατι λαμπες, αυτα. Α θελει και θερμοστατη τωρα γιατι μονο το καλοκαιρι ακουμπαει τους 90C , αλλα αυτο δεν με πειραζει καιπολυ, δουλευει πιο δροσερα η μηχανη.νομιζω δεν ξεχνω κατι αλλα θα επανελθω.
σερβις γινεται σε μηχανικο μου που ειμαι τυχερος που τον γνωρισα. απλα θεος. και ας ξενιτευομαι για να παω για σερβις. ειναι 'γερμανος'Παράθεση:
ας γεμισουμε λοιπον απο αυτα που δεν αγοραζουν σχεδον καθολου σε αλλες χωρες.....νομιζοντας οτι ειμαστε εξυπνοι επειδη πηραμε αμαξι με 100000δοσεις και 'φουλ εξτρα'
δεν το κανω πιο συγκεκριμενο ναμη ξεσπασει πολεμος παλι!
-
Ο χρήστης Atmosfairikos έγραψε:
Για να μας πει καποιος με Seat (καλα αυτα δεν ειναι αυτοκινητα,ειναι Certified Τενεκεδες as i would like to call them , εκτος Leon Cupra γιατι μου αρεσε που πηγαινε γρηγορα χωρις μεγαλη προσπαθεια), Opel, Renault, Peugeot ακομα και VW ποσο του εχει κοστισει το αυτοκινητο του σε επισκευες και μονο μεσα σε 2-3-4 χρονια με το κοντερ να γραφει πανω απο 200.000χλμ
[list:14icbfd4]Την Δευτερα ημουν σε ενα συνεργειο απο γνωστο μου.Λοιπον εχουμε και λεμε[/list:u:14icbfd4][list:14icbfd4]Passat TDi 1,9 1.000.000 km και εχει ψωμι για αλλα τοσα [/list:u:14icbfd4][list:14icbfd4]Το προηγουμενο Jetta που ειχε εκανε 2 μυρια km [/list:u:14icbfd4][list:14icbfd4]VW Transporter του 85 700.000km!![/list:u:14icbfd4][list:14icbfd4]Golf III ΤDi 280.000 km και περπαταει ακαθεκτο [/list:u:14icbfd4][list:14icbfd4]Οι βλαβες που σας βγαζουν τι ειναι?Ενας διακοπτης και ο γρυλος της πορτας?[/list:u:14icbfd4][list:14icbfd4]Για βολταρετε σε καμια suzuki που δεν τα προλαβαινουν απο σαζμαν και διαφορικα.[/list:u:14icbfd4]
-
Δεν λεω οτι η επιλογη σου δεν ηταν καλη, αλλα σιγουρα ηταν 'ακριβη'.
Την 146 ουτε εγω θα την επαιρνα για διαφορους λογους...
Οπως λες και εσυ αλλωστε τελικα το κοστος αγορας + κοστος συντηρησης ειναι πολυ υψηλο, επομενως αυτος και μονο ειναι ενας καθοριστικος παραγοντας αγορας ή μη ενος αυτοκινητου.
Οπως λες οτι τα περιδικα ειχαν γραψει πολυ καλα λογια για το Γκολφ (και οντως ετσι ειναι), το ιδιο καλα ειχαν γραψει και για το Πουντο παραδειγμα ή και για την 146 σε καποιους τομεις.
-
ρε G60 με το συμπαθειο αλλα ο κοσμος δεν ξερει
δεν θιγω κανενα αλλα οποιος δεν ειναι στο κουρμπετι μονο μεμονομενα περιστατικα εχει να πει και προσωπικες εμπειριες. Δεν μπορεις με αυτα να κρινει κανεις ολες τις αυτοκινηβιομηχανιες και περισσοτερο δε τις επιλογες του καθενα.
Για αυτο δεν ξαναμπαινω στο κοπο να εξηγω και να εξηγω και να πειθω. Δημοκρατια εχουμε ας τρεξουν να αγορασει ο καθενας οτι νομιζει οτι ειναι καλο για αυτον.
τα πραγματα ειναι ρευστα. και για εμας τους φαν της VAG μπορει σε 10 χρονια να γινει ετσι που θα τη φτυνουμε. Το θεμα ειναι να μπορεις να βλεπεις....Πιστευω οτι η συμπαθεια μου στους γερμανους απο εκει προεκυψε.
Υπερτιμημενα τα VW...ναι παιδια πολυ μαλιστα.....Οταν αγορασει η vag και μερικες αλλες βιομηχανιες ισως σας κεντρισει το ενδιαφερον να μαθετε 'γιατι'
ξερω τι θα πειτε: γιατι εχουν καλα πλαστικα. Ε ναι αν αυτο μπορειτε να δειτε....ελπιζω μονο να μεινει πιστη h VAG και η καθε εταιρεια σε αυτα που πρεσβευει. ΄
αλλιως παυει να εχει νοημα η κουβεντα , στο στυλ που τη θετω -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
δεν θιγω κανενα αλλα οποιος δεν ειναι στο κουρμπετι μονο μεμονομενα περιστατικα εχει να πει και προσωπικες εμπειριες. Δεν μπορεις με αυτα να κρινεις ολες τις αυτοκινηβιομηχανιες και περισσοτερο δε τις επιλογες του καθενα.
Για αυτο δεν ξαναμπαινω στο κοπο να εξηγω και να εξηγω και να πειθω. Δημοκρατια εχουμε ας τρεξουν να αγορασει ο καθενας οτι νομιζει οτι ειναι καλο για αυτον.
τα πραγματα ειναι ρευστα. και για εμας τους φαν της VAG μπορει σε 10 χρονια να γινει ετσι που θα τη φτυνουμε. Το θεμα ειναι να μπορεις να βλεπεις....Πιστευω οτι η συμπαθεια μου στους γερμανους απο εκει προεκυψε.
Υπερτιμημενα τα VW...ναι παιδια πολυ μαλιστα.....Οταν αγορασει η vag και μερικες αλλες βιομηχανιες ισως σας κεντρισει το ενδιαφερον να μαθετε 'γιατι'
ξερω τι θα πειτε: γιατι εχουν καλα πλαστικα. Ε ναι αν αυτο μπορειτε να δειτε....ελπιζω μονο να μεινει πιστη h VAG και η καθε εταιρεια σε αυτα που πρεσβευει. ΄
αλλιως παυει να εχει νοημα η κουβεντα , στο στυλ που τη θετω[list:3hobthpn]Δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα.Δες το ποιο σφαιρικα.Γιατι οι υαξιτζξδες δεν αγοραζουν Ιταλικο?Αντε τα πλαστικα δεν φαινονται αλλα ειναι καλα και χιλιες αλλες π@π@ριες!![/list:u:3hobthpn][list:3hobthpn]Τα υπ αριθμον 1 ταξι ειναι του γκρουπ VAG.[/list:u:3hobthpn]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Τα υπ αριθμον 1 ταξι ειναι του γκρουπ VAG.Αγορασε τη Μερτς η VAG ????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν λεω οτι η επιλογη σου δεν ηταν καλη, αλλα σιγουρα ηταν 'ακριβη'.Οπως λες οτι τα περιδικα ειχαν γραψει πολυ καλα λογια για το Γκολφ (και οντως ετσι ειναι), το ιδιο καλα ειχαν γραψει και για το Πουντο παραδειγμα ή και για την 146 σε καποιους τομεις.
ε ναι ρε σπυρο ακριβη. Για αυτο πηρα αμαξι και οχι τσοφλι. μετα απο 8 χρονια ειναι τζιτζι. και εμενα αυτο με ενοιαζε....
ηθελα οσο το δυνατον ολκληρωμενο αμαξι καθοτι υπηρχε και μπαμπας να το οδηγαει....
Περιμενω ακομα την αντιπροταση, ετσι να δω αν απεκλεισα αδικα καποιο αλλο αμαξι.σκεφτομαι τα αντιστοιχα χατσμπακ της εποχης και γελαω.Με το συμπαθειο κιολας....
δε λεω οτιδεν υπηρχαν καλα. Αλλα ολοκληρωμενα σαν αμαξια???ειδα χτες το νεο μεγκαν....
ημιακαμπτος αξονας πισω και αυτο...
τι ειπες αλεκοοοοοο?????
ειχα διαβασει οτι πισσα και πουπουλα στη VW με τους ημιακαμπτους αξονες. Εμεις οι υπολοιποι ειχαμε καλυτερες αναρτησεις....λεγανε
δεν ηταν 'σοφιστικε' τσ τσ γονατα και αξονας πισω????
οκ παιδια τωρα τι λετε λοιπον? μονο η αλφα ειναι μπροστα σε αυτο το θεμα...
(ασχετα αν σε φτυνει σε αλλα) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα υπ αριθμον 1 ταξι ειναι του γκρουπ VAG.
Αγορασε τη Μερτς η VAG ????
[list:3g84kvap]Γελα εσυ............πες κανενα ταξιτζη να αγορασει Ιταλικο αμαξι.Μονο να φορας κρανος και τσιγκινο σωβρακο [/list:u:3g84kvap]
-
Εγώ πάλι γιατί από VW, όποιο ταξί με ηλικία μεγαλύτερη της πενταετίας έχω δει, ήταν επιεικώς σαπάκι; ΟΚ, τσούλαγε, αλλά πώς τσούλαγε... Τρέμοντας σύγκορμο; Κάνοντας τόσο θόρυβο που ξεσήκωνε τους νεκρούς; Με το σύστημα διεύθυνσης να τρίζει σαν καράβι που βουλιάζει; Με το εσωτερικό να είναι σε τρισάθλια κατάσταση, όλο σπασμένα/διαλυμένα πλαστικά και τα μισά όργανα να μη δουλεύουν (όχι ότι έχουν και πολλά δηλαδή, ιδίως τα πιο παλιά VW), λες κι έχω μπει σε ταλαιπωρημένο Fiat 127 του '76; Είχα την ατυχία πρόσφατα να μπω και στα τέσσερα Passat προηγούμενης γενιάς που υπάρχουν στα Χανιά, καθώς και σ'ένα Jetta. Τα ίδια θυμάμαι κι από άλλα ταξιά VW. Τι πα'να πει 'βγάζει άλλο 1.000.000 χλμ'; Σέρνοντας; Ασθμαίνοντας; Σπάζοντας τα νεύρα των επιβατών και βάζοντάς τους σε κίνδυνο; Βέβαια, ξέρω πως τα ταριφάδικα στην Ελλάδα ποτέ δε συντηρούνται σωστά, αλλά και πάλι, π.χ., τα Mercedes δεν καταντούν έτσι, ενώ και τα Toyota είναι πιο ανθεκτικά.
-
δεν θιγω κανενα αλλα οποιος δεν ειναι στο κουρμπετι μονο μεμονομενα περιστατικα εχει να πει και προσωπικες εμπειριες. Δεν μπορεις με αυτα να κρινεις ολες τις αυτοκινηβιομηχανιες και περισσοτερο δε τις επιλογες του καθενα.
αλλιως παυει να εχει νοημα η κουβεντα , στο στυλ που τη θετω[list:1a9iz2dw]Δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα.Δες το ποιο σφαιρικα.Γιατι οι υαξιτζξδες δεν αγοραζουν Ιταλικο?Αντε τα πλαστικα δεν φαινονται αλλα ειναι καλα και χιλιες αλλες π@π@ριες!![/list:u:1a9iz2dw][list:1a9iz2dw]Τα υπ αριθμον 1 ταξι ειναι του γκρουπ VAG.[/list:u:1a9iz2dw]
Αν μιλάς για την ελληνική αγορά, απλώς δεν εισάγονται ιταλικά diesel. Τα VAG ταξί έχουν EUI της BOSCH. Τα ιταλικά diesel (JTD) έχουν common rail της BOSCH. Corsa και Panda φοράνε τον ίδιο κινητήρα diesel με σύστημα της BOSCH επίσης. Τι καταγωγής είναι ο κινητήρας;
Πρώτα σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά είναι τα Avensis (common rail της DENSO) και τα Octavia TDi.
Στο εξωτερικό υπάρχουν ταξί από όλες τις μάρκες, ακόμα και πολυμορφικά κλπ κλπ.
Ευτυχώς πάντως που δεν επιλέγουμε αυτοκίνητα όπως οι ταξιτζήδες
-
Θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα τώρα που είπα για διαλυμένα πλαστικά στο εσωτερικό VW...
Όταν σε ένα σωρό VW τα πλαστικά ταμπλώ τους και ο εσωτερικός διάκοσμος έχουν γίνει κομμάτια και θρύψαλα, είναι... 'φυσιολογική φθορά, ψιλά γράμματα, τι μ@λ@κίες κάθεσαι κι εσύ και ψειρίζεις, μεμονωμένα περιστατικά'.
Όταν σε ένα Ιταλικό συμβεί η παραμικρή βλάβη, βγαίνουν οι μπράβοι της VW και σκυλοβρίζουν τις ζημιάρικες αυτές κατασκευές, που είναι χρέπια, ψευτοδουλειές κλπ.
Αυτό και μόνο τα λέει όλα.
-
Τα υπ αριθμον 1 ταξι ειναι του γκρουπ VAG.
Αγορασε τη Μερτς η VAG ????
[list:2lzj2n4o]Γελα εσυ............πες κανενα ταξιτζη να αγορασει Ιταλικο αμαξι.Μονο να φορας κρανος και τσιγκινο σωβρακο [/list:u:2lzj2n4o]
Aυτο ειπα εγω???
Ξαναδιαβασε το!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ειδα χτες το νεο μεγκαν....
ημιακαμπτος αξονας πισω και αυτο...
τι ειπες αλεκοοοοοο?????
ειχα διαβασει οτι πισσα και πουπουλα στη VW με τους ημιακαμπτους αξονες. Εμεις οι υπολοιποι ειχαμε καλυτερες αναρτησεις....λεγανε
δεν ηταν 'σοφιστικε' τσ τσ γονατα και αξονας πισω????
οκ παιδια τωρα τι λετε λοιπον? μονο η αλφα ειναι μπροστα σε αυτο το θεμα...
(ασχετα αν σε φτυνει σε αλλα)Το Μεγκαν ναι μεν εχει αξονα, αλλα σε ανεση ειναι ανωτερο απο τα πιο πολλα Γερμανικα, Ιταλικα, Ιαπωνικα
Δε μετραει μονο τι χρησιμοποιεις, αλλα και ΠΩΣ το υλοποιεις
-
Και το Clio ημιάκαμπτο έχει πίσω, αλλά σε στροφιλίκια πάει κυνηγώντας πολύ ισχυρότερα αυτοκίνητα. It's in the way that you use it.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί από VW, όποιο ταξί με ηλικία μεγαλύτερη της πενταετίας έχω δει, ήταν επιεικώς σαπάκι; ΟΚ, τσούλαγε, αλλά πώς τσούλαγε... Τρέμοντας σύγκορμο; Κάνοντας τόσο θόρυβο που ξεσήκωνε τους νεκρούς; Με το σύστημα διεύθυνσης να τρίζει σαν καράβι που βουλιάζει; Με το εσωτερικό να είναι σε τρισάθλια κατάσταση, όλο σπασμένα/διαλυμένα πλαστικά και τα μισά όργανα να μη δουλεύουν (όχι ότι έχουν και πολλά δηλαδή, ιδίως τα πιο παλιά VW), λες κι έχω μπει σε ταλαιπωρημένο Fiat 127 του '76; Είχα την ατυχία πρόσφατα να μπω και στα τέσσερα Passat προηγούμενης γενιάς που υπάρχουν στα Χανιά, καθώς και σ'ένα Jetta. Τα ίδια θυμάμαι κι από άλλα ταξιά VW. Τι πα'να πει 'βγάζει άλλο 1.000.000 χλμ'; Σέρνοντας; Ασθμαίνοντας; Σπάζοντας τα νεύρα των επιβατών και βάζοντάς τους σε κίνδυνο; Βέβαια, ξέρω πως τα ταριφάδικα στην Ελλάδα ποτέ δε συντηρούνται σωστά, αλλά και πάλι, π.χ., τα Mercedes δεν καταντούν έτσι, ενώ και τα Toyota είναι πιο ανθεκτικά.[list:32jvotqa]Kαλα εσυ εισαι αλλου!!!![/list:u:32jvotqa][list:32jvotqa]Τα ταξι που σου λεω με τα παραπανω χιλιομετρα ηταν στην ΤΡΙΧΑ.Και αυτο ειναι ενα μονο μικρο δειγμα απ τα απειρα.[/list:u:32jvotqa][list:32jvotqa]Εχεις καβαλησει diesel αυτοκινητο της vag?Θα ξεχασεις ποτε γενηθηκες [/list:u:32jvotqa][list:32jvotqa]Τα mercedes οι ταξιτζηδες τα σουταρισαν απο τοτε που η VW εβγαλε το Jetta [/list:u:32jvotqa][list:32jvotqa]Σε τεχνολογια diesel οι γαλλοιαπωνοιταλομαφιοζοι ειναι ετη φωτος πισω [/list:u:32jvotqa][list:32jvotqa]Πανε να δεις τι σιχαμα ελεεινο ειναι το trafic και δες κι ενα transporter [/list:u:32jvotqa]
Θα γλιτώσει η Fiat;