-
'Φταίνε' οι προσευχές που έκανα όταν σας έβλεπα.
-
δυστυχως η ψυχολογια μερικες φορες κανει πολλα....
τεσπα...αφου δε παθαμε τπτ!
-
Θεμα του τοπικ αυτου κυριοι συμφορουμιτες ειναι να αναφερουμε εδω οχι ποσο καλοι οδηγοι ειμαστε αλλα ακριβως το αντιθετο...Εδω περιγραφουμε μονο πιθανον τραγελαφικα λαθη που εχουμε κανει,καποιο οδηγικο μας κομπλεξ και γενικοτερα τι δεν κανουμε σωστα κατα την οδηγηση...π.χ αμπαλοσυνη στο παρκαρισμα..
Ξεκιναω πρωτος λοιπον και γραφω οτι πρωτη μερα που ειχα παρει το δικο μου αυτοκινητο κανοντας οπισθεν καταφερα να τρακαρω με εναν καδο!Την πηρα λιγο γρηγορα οπως στις ταινιες και αντε γεια...
Γενικως κατα την πορεια ή το παρκαρισμα δεν υπαρχει κανενα προβλημα μπορω να πω...αυτα που μου συμβαινουν ως συνηθως ειναι απροσεξιες,πιο ευκολα τρακαρω με καδο,πασαλακι και αλλα τετοιου ειδους εμποδια παρα στο δρομο...
Περιμενω απαντησεις..ξεμπροστιαστειτε! Γενναιοι συμφορουμιτες μου..
-
Νομίζω ότι κάπου υπάρχει ένα αντίστοιχο θέμα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νομίζω ότι κάπου υπάρχει ένα αντίστοιχο θέμα...Υπήρχε για τα οδηγικά κουσούρια.
-
Είχα ανοίξει ένα θέμα 'Εσείς κάνετε πατάτες'? ή κάτι τέτοιο αλλά άντε βρες το.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είχα ανοίξει ένα θέμα 'Εσείς κάνετε πατάτες'? ή κάτι τέτοιο αλλά άντε βρες το. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είχα ανοίξει ένα θέμα 'Εσείς κάνετε πατάτες'? ή κάτι τέτοιο αλλά άντε βρες το.
Δεν παίζεσαι ρε φίλε!!!
-
Ας πω κι εγώ μια πατάτα που είχα κάνει την οποία τώρα τη σκέφτομαι και γελάω αλλά τότε δε γέλασα καθόλου! Πριν μερικά χρόνια έχω πάει διακοπές στη Σκύρο. Τη πρώτη νύχτα λοιπόν που γυρίζουμε από νυχτερινή έξοδο στο σπίτι του φίλου μου που θα μέναμε, πάω να αφήσω το αυτοκίνητο ακριβώς απέναντι σε ένα άνοιγμα του δρόμου με χώμα. Το μόνο σημείο οπού μπορούσε να μπει το αυτοκίνητο ώστε να μην εμποδίζει τη κυκλοφορία γιατί ο δρόμος ήταν υπερβολικά στενός. Φανταστείτε έχει φανάρι αν έρχεται αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα που σε προειδοποιεί να μην τον χρησιμοποιήσεις.
Φτάνουμε λοιπόν δυο αυτοκίνητα. Κατεβαίνει ο άλλος οδηγός πρώτος και μου κάνει νόηματα δείχνοντας μου ένα σημείο με χόρτα κάτω και κάτι μου λέει ταυτόχρονα το οποίο δε το ακούω γιατί έχω ήδη κλείσει τα τζάμια. Εγώ καταλαβαίνω ότι μου εξηγεί να περάσω ακριβώς από το σημείο που μου δείχνει με τα χέρια του. Δυστυχώς για μένα εννοούσε ακριβώς το αντίθετο! Το συγκεκριμένο σημείο κάτω από τα χόρτα έκρυβε ένα τεράστιο χαντάκι βάθους περίπου ένα μέτρο. Μέχρι να προλάβω να τον ακούσω να φωνάζει απελπισμένα ΣΤΟΟΟΠ, το αυτοκίνητο μου βρέθηκε με όλη τη δεξιά μπροστά πλευρά μέσα στο χαντάκι. Βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο και βλέπω τη δεξιά μπροστά ρόδα χωμένη μέσα στο χαντάκι και την αντίθετη πλευρά του αυτοκινήτου πίσω στον αέρα σε ύψος μισού μέτρου.
Τελικά για να το βγάλουμε ανοίξαμε το πορτ-μπαγκάζ, έκατσε πάνω του ένα μέλος της παρέας, εγώ μπήκα μέσα και επέμενα με την όπισθεν και ο φίλος μου μαζί με τη βοήθεια δυο περαστικών νεαρών με ένα Yaris (να ναι καλά τα παιδιά) να σπρώχνουνε με τα χέρια απο μπροστά την αριστερή πλευρά που ήταν ακόμα στη θέση της. Αυτο δεν ήταν πατάτα. Ήταν ολόκληρο χωράφι με πατάτες... Τουλάχιστον ευτυχώς ήμουν τυχερός και το αυτοκίνητο όταν βγήκε δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Δεν έπαθε απολύτως τίποτα! -
Παιδια συγγνωμη για την επαναληψη του θεματος,αλλα που να βρω αυτο το τοπικο απο το 2003?Μονο ο bill μπορει...
-
Θυμήθηκα μια χοντρή πατάτα που έκανα πριν 1 μήνα. Τί σύμπτωση κι αυτή. Διαβάστε το αρχικό πόστ.
Επιστρέφω Ηράκλειο απο Χανιά με Panda. Κάπου στη Γεωργιούπολη - αν θυμάμαι καλά - έχει μια πολύ μεγάλη ευθεία. Είμαι πίσω απο τράκτορα. Μπαίνουμε στην ευθεία φέρνω το αμάξι όσο αριστερά μπορώ και βλέπω ότι ο δρόμος είναι ελεύθερος. Βγάζω φλάς - τρομάρα μου - και φεύγω. Έλα όμως που η ευθεία αυτή έχει ένα βαθούλωμα και εκεί που έχω φτάσει στο ύψος του οδηγού του τράκτορα έρχομαι φάτσα κάρτα με αμάξι απο το αντίθετο ρεύμα. ΠΑΝΙΚΟΣ!!!! Πλακώνομαι στα φρένα για να επαναφέρω το αμάξι πίσω απο το τράκτορα αλλά ταυτόχρονα φρέναρε και ο τράκτορας για να με βοθήσει να προσπεράσω.ΧΑΜΟΣ!!! Χέστηκα πάνω μου!!! Ευτυχώς τα φρένα του Panda επιβράδυναν πολύ καλύτερα και πολύ περισότερο απο του τράκτορα. Ελάτωσα ταχύτητα και με μια κίνηση του τιμονιού βρέθηκα πάλι πίσω απο το τράκτορα. Όλα αυτά βέβαια έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όπως και το πέρασμα του επερχόμενου αυτοκινήτου.
Η μαλακία μου είναι ασχολίαστη αλλά για το Panda έχω να πω ότι η συμπεριφορά του ήταν υποδειγματική. Τιμόνι? Φρένα? Συμπεριφορά σε απότομη αλλαγή πορείας με φρένο? Αστέρι!!!
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΤΑΤΕΣ"?