-
Επειδή δεν με βοηθά το search machine του forum και επειδή ένα φίλος κοιμήθηκε στην EO ... που έχουμε το θέμα περί ύπνου??
Υπάρχει μελέτη αν κάποιος κοιμηθεί αν αφήνει το πόδι του από το γκάζι???
Υπάρχει μελέτη τι κάνουν τα χέρια και αν στρίβουν ή το αφήνουν??? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή δεν με βοηθά το search machine του forum και επειδή ένα φίλος κοιμήθηκε στην EO ... που έχουμε το θέμα περί ύπνου??Υπάρχει μελέτη αν κάποιος κοιμηθεί αν αφήνει το πόδι του από το γκάζι???
Υπάρχει μελέτη τι κάνουν τα χέρια και αν στρίβουν ή το αφήνουν???Υπάρχει θέμα, βάλτο εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=7352 Χρήστο.
-
Χτες ειμαι ηλιουπολη και παω προς αργυρουπολη απο κατι στενα, εχει λοιπον μια κατηφορικη αριστερη στροφουλα με λιωμενο δρομο η οποια ειναι στανταρ στροφουλα για πορτα με το 106 κλασικα λοιπον αφηνω αποσταση απο τον μπροστινο.........κοιτα μην ερχεται κανεις απο πισω......παταω λιγο την 2ρα, βλεπω παρκαρισμενο με αλαρμ μετα τη στροφη ο οποιος ομως δεν με ενοχλει να κανω την δουλεια μου την ωρα που το διπλωνω λοιπον, μου λεει ο συνοδηγος ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, χεστηκα και εγω πανω στην πορτα και νομιζα οτι ετσι που κανει παει να ξεκινησει ο τυπος, πλακωνο και εγω τα φρενα, και ηρθα καθετα στο δρομο χωρις προβλημα βεβαια για κανεναν αλλα νταξ...οταν οδηγειται να εμπιστευεσται μονο οτι βλεπεται μην ακουτε τον καθε φοβιτσιαρη
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χτες ειμαι ηλιουπολη και παω προς αργυρουπολη απο κατι στενα, εχει λοιπον μια κατηφορικη αριστερη στροφουλα με λιωμενο δρομο η οποια ειναι στανταρ στροφουλα για πορτα με το 106 κλασικα λοιπον αφηνω αποσταση απο τον μπροστινο.........κοιτα μην ερχεται κανεις απο πισω......παταω λιγο την 2ρα, βλεπω παρκαρισμενο με αλαρμ μετα τη στροφη ο οποιος ομως δεν με ενοχλει να κανω την δουλεια μου την ωρα που το διπλωνω λοιπον, μου λεει ο συνοδηγος ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, χεστηκα και εγω πανω στην πορτα και νομιζα οτι ετσι που κανει παει να ξεκινησει ο τυπος, πλακωνο και εγω τα φρενα, και ηρθα καθετα στο δρομο χωρις προβλημα βεβαια για κανεναν αλλα νταξ...οταν οδηγειται να εμπιστευεσται μονο οτι βλεπεται μην ακουτε τον καθε φοβιτσιαρηΚαι μετά από αυτό το ποστ θες να μην στα χώνει ο πάσχος...
-
τι ηθελες να κανω ρε Βασιλη να συνεχισω την πορτα? ειπα να το γυρισω να σταματησουμε αφου (νομιζα) οτι ξεκιναγε ο ανθρωπος
-
τι ηθελες να κανω ρε Βασιλη, αφού είμαι κουλάτζα? ειπα να το γυρισω, αλλά τα χέρια μου δεν αρκούσαν -
Καλα εσυ βαλε κανα διπλοφαναρο και καμια χρυση ζαντα ακομα και ελα να μιλησουμε, κουλερμαν
-
Τι σχέση έχουν αυτά με την κουλαμάρα σου, μου λες?
-
Μετα απο ολα αυτα ο συνοδηγος σου απακτησε ενα μικρο μικρο μπλαβισματακι γυρω γυρω απο το ματακι;
-
Οχι μωρε ενταξει....εδω με αντεχει συνεχεια για καφεδες κλπ...να τον δειρω κιολας?
-
να ναι καλά το παληκάρι που μου πε ότι το καπό μου ήταν ανοιχτό
-
Νταξ... και να μη σου το έλεγε, αν έπιανες καμιά 160άρα θα το καταλάβαινες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νταξ... και να μη σου το έλεγε, αν έπιανες καμιά 160άρα θα το καταλάβαινες.Εκτός κι αν ήταν ο Μάρκο Μάρτιν μέσα σε ειδική (respect!).
-
προχτες εψαχνα για παρκαρισμα κανα μισαωρο
Βλεπω ενα σμαρτακι να ξεπαρκαρει(ευτυχως το καινουριο το πιο μεγαλο)
Λεω θα το βαλω οτι και να γινει
Στο μεταξυ το κενο ηταν τσιμα,τσιμα για το δικο μου αμαξι
Μετα απο κανα 5-6 μπρος πισω,το βαζω,βγαινω εξω,οι αποστασεις απο το μπροστινο και το πισω αμαξι να ειναι 5-6 ποντους σε καθε προφυλακτηρα
Λεω απο μεσα μου τι οδηγαρας που ειμαι,και το χωρεσα,χωρις καμια βοηθεια και μπραβο μου,Σουμαχερ κανονικοςΣτον γυρισμο οταν ηταν να το παρω,το μπροστινο και πισω αμαξι ηταν τα ιδια ,δεν αλλαξε καθολου η κατασταση,ξανακαμαρωνω για το πως το χωρεσα χωρις να ακουμπησω κανενα,αυτην την φορα το εκδηλωσα και στην γυναικεια υπαρξη που ειχα μαζι μου
λεω απιστευτο και ομως το χωρεσα εδω(δεν ηταν απο πριν μαζι μου,οταν το εβαζα)και μπλα,μπλα,μπλα..........Βαζω μπρος,βαζω και 1η,ξεκιναω και μπουμ,ακουμπαω τον μπροστινο μου απο την υπερβολικη σιγουρια
Γινομαι και ρομπα στην γκομενα -
Δεν το βάζω ποτέ μόνος σε τέτοιες θέσεις. Μόνο αν έχει άλλον απ'έξω για βοήθεια
-
Είχα δει κοπελιά με pick-up truck να παρκάρει έτσι (άντε να μην ήταν 5-6 αλλά 15-16 πόντοι), με bull bar εμπρός και άλλη μπάρα στον πίσω προφυλακτήρα. Τους ακούμπησε και τους δύο (μια Άλφα 147 από πίσω της κι ένα δε θυμάμαι τι εμπρός) και το έβαλε. Η φίλη της στο μεταξύ είχε βγει και της έδινε οδηγίες. Αν δε γινόταν χαμός πίσω μου θα σταματούσα να δω τι αυτόγραφο άφησε στα άλλα δυο, που τα έβλεπα να κουνιούνται όσο την περιμέναμε να παρκάρει για να περάσουμε οι υπόλοιποι....
-
Τι μου θυμίσατε τώρα!
Πάμε σε ένα παρτάκι πριν από πολλά χρόνια σε σπίτι φίλων, κάπου πλατεία Αττικής ή Κυψέλη αν θυμάμαι καλά... παρκάρω τσακ μπαμ (είμαι αρκετά τυχερός στο παρκάρισμα) και ενώ φτάνουμε στο σπίτι - εγώ κι οι δυο κολλητοί, βλέπουμε κάτι γνωστές κοπελίτσες που πήγαιναν στο ίδιο πάρτι να προσπαθούν να παρκάρουν.. ένα Uno είχε αν θυμάμαι καλά τότε η Φωτεινούλα και την ψιλογούσταρα κιόλας....
Μιας και δε μπορούσε να το χώσει της λέω: 'Να στο παρκάρω εγώ μπαμ-μπαμ??'
Οπότε μπαίνω μέσα, πατάω φρένο, λύνω χειρόφρενο και πάω να κάνω πίσω αλλά είχε ένα πετάλι συμπλέκτη ότι να 'ναι.... οπότε σκάω στο μπροστινό 2 φορές!! Μπαμ-μπαμ!!
Την πρώτη ακούμπησα επειδή δεν άφηνε ο συμπλέκτης και καπάκια και δεύτερη σε πολύ μικρό χρόνο από την 1η, ούτε που κατάλαβα πως το κατάφερα..
Είχα κοκκινίσει από ντροπή λέμε, ρόμπα..
Το τι δούλεμα έτρωγα μετά για χρόνια από τα ρεμάλια δε λέγεται...
Να στο παρκάρω μπαμ-μπαμ?? -
Μετα απο αυτο αν σου εκατσε πρεπει να σε γουσταρε πολυ!
-
Μετα απο αυτο αν σου εκατσε πρεπει να σε γουσταρε πολυ!Μπα τελικά δεν έκανα κίνηση, έχασα το ενδιαφέρον.... προτίμησα άλλη από την παρέα...
το καλό στην υπόθεση είναι ότι μπροστά ήταν ένας σκαραβαίος χρέπι οπότε το 'ριξα ατη τρελή... εντάξει μωρέ χρέπια και τα δύο, για πλάκα το έκανα επίτηδες και τέτοια
δε με πιστέψανε..... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τι μου θυμίσατε τώρα!Πάμε σε ένα παρτάκι πριν από πολλά χρόνια σε σπίτι φίλων, κάπου πλατεία Αττικής ή Κυψέλη αν θυμάμαι καλά... παρκάρω τσακ μπαμ (είμαι αρκετά τυχερός στο παρκάρισμα) και ενώ φτάνουμε στο σπίτι - εγώ κι οι δυο κολλητοί, βλέπουμε κάτι γνωστές κοπελίτσες που πήγαιναν στο ίδιο πάρτι να προσπαθούν να παρκάρουν.. ένα Uno είχε αν θυμάμαι καλά τότε η Φωτεινούλα και την ψιλογούσταρα κιόλας....
Μιας και δε μπορούσε να το χώσει της λέω: 'Να στο παρκάρω εγώ μπαμ-μπαμ??'
Οπότε μπαίνω μέσα, πατάω φρένο, λύνω χειρόφρενο και πάω να κάνω πίσω αλλά είχε ένα πετάλι συμπλέκτη ότι να 'ναι.... οπότε σκάω στο μπροστινό 2 φορές!! Μπαμ-μπαμ!!
Την πρώτη ακούμπησα επειδή δεν άφηνε ο συμπλέκτης και καπάκια και δεύτερη σε πολύ μικρό χρόνο από την 1η, ούτε που κατάλαβα πως το κατάφερα..
Είχα κοκκινίσει από ντροπή λέμε, ρόμπα..
Το τι δούλεμα έτρωγα μετά για χρόνια από τα ρεμάλια δε λέγεται...
Να στο παρκάρω μπαμ-μπαμ??off topic
τι μου θυμίζεις με το όνομα και την κατάσταση 'ψιλογουστάρω'.
Ελπίζω να μην έχουμε την ίδια κατάληξη με παρκάρισμα και γενικά
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΤΑΤΕΣ"?