Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Kι εγώ, όπως έχω ξαναπεί, είμαι fan των F1GP,GP2,GP3,GP4. Πιστεύω ότι από άποψη φυσικής, απλά δεν παίζονται, ήταν πραγματικοί simulators!
Είναι μέχρι να δοκιμάσεις το netKar
Ύστερα, έχω ακούσει κι εγ΄ω ότι το GPLegends είναι κορυφή, για την εποχή που βγήκε, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Όσον αφορά αυτό που λές opterios για το netcar, θα μας εξηγήσεις περι τίνος πρόκειται;
To GPLegends δεν είναι κορυφή μόνο σε σχέση με την εποχή του, αλλά και σε σχέση με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο έχει χτυπήσει μέχρι σήμερα τα ράφια των καταστημάτων...!!
Όσο για το netKar. Πρόκειται για τη δουλειά ενός game programmer, ο οποίος επηρεασμένος από το πόσο καλοφτιαγμένο ήταν το GPLegends, αλλά και από το community που είχε δημιουργηθεί θέλησε να φτιάξει το καλύτερο racesim που θα μπορούσε να φτιάξει η σημερινή τεχνολογία του gaming.
Το netKar βρίσκεται λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο release. Ήδη νομίζω έχει γίνει release η 4η Beta έκδοση.
Το παιχνίδι, θα υποστηρίζει ΜΟΝΟ multiplayer ή solo practice. Με άλλα λόγια, ΔΕ διαθέτει ΑΙ.
Παίζοντας την beta, το μόνο που έχω να πω είναι να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε περί driving sims. Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα γερό community γύρω από το παιχνίδι, και τέλος πάντων, είναι αλλού!!
Διατίθεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για download και μόλις βγει το επίσημο τελικό version, έχουν να πέσουν πολλές ώρες racing!!
Μερικά από τα αυτοκίνητα που υποστηρίζει μέχρι στιγμής:
Mini Cooper S
Toyota Supra
Pagani Zonta
Ferrari 250 GTO (ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;;;)
Formula 3 και 3000