Ρε παιδιά, δε φανταζόμουν ότι θα έβρισκα εδώ fans του GPL. Είχα την εντύπωση ότι ήμουν κάπως σαν μοναχικός καβαλάρης σε αυτό το sim. Ακόμα και ο φίλος μου που μου το έδωσε 3 χρόνια πριν, έπαψε να το παίζει και έμεινα μόνος!
Πραγματικά, όποιος δεν έχει παίξει GPL, δεν έχει καταλάβει τίποτα. Τι GP1,2,3,4,,,,,,,1000, καμία σχέση!! Απίστευτες ρυθμίσεις και απίστευτο υλικό υποστήριξης στο δίκτυο. Από extra πίστες (πάνω από 300!!) μέχρι τεχνικά άρθρα για την επεξήγηση των δυνατών ρυθμίσεων και της τεχνικής της αγωνιστικής οδήγησης. Εγώ πάντως έμαθα απίθανα πράγματα. Must, η παλιά πίστα της Monza, η Milano, με τα 2 κεκλιμένα τμήματα!! Κατεβάστε την!
Μπορώ να μιλάω ώρες για το GPL, αλλά προτιμώ να ασχολούμαι μαζί του παρά να μιλώ γι' αυτό. Τελευταία έχω ένα προβληματάκι πάντως. Πρόσφατα έβαλα τα Windows XP και για κάποιο περίεργο λόγο το παιχνίδι δεν μπορεί να εγκατασταθεί, γιατί κάποιο exe του παιχνιδιού είναι παλιότερο από αυτό των XP και δεν το τρέχει. ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!
Πολύ καλά sim είναι και τα LFS και netKar, που ήδη το αναφέρατε. Αναμένω κι εγώ την επίσημη version για να πω περισσότερα.
Βρείτε πάντως το GPL. Τόσο σε αίσθηση οδήγησης (καθαρά μηχανικό κράτημα, χωρίς πτέρυγες και αηδίες!) όσο και σε ήχο είναι φανταστικό. Τα λέμε!
Για περισσότερα ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://www.bhmotorsports.com/downloads