-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
θυμαται κανεις το f1 racing simulator της Ubisoft του 1997 ???
πρεπει να ηταν το κορυφαιο για την εποχη του και ακομα και οταν επαιξα το φ1 2001 το μονο που ειχε καλυτερο ηταν τα γραφικα
Θυμαται κανεις το Accolade Grand Prix του'89? Αυτο κι αν ηταν κορυφαιο για την εποχη του!
Το '97 επαιζα λιγο το πρωτο (νομιζω) των Crammond-Microprose.
Το F1RS το έχω ακόμα
Για την επόμενη έκδοσή του, το Monaco Grand Prix Racing Simulation (MGPRS) διατηρούσα ειδική σελίδα στο Ίντερνετ και μάλιστα είχαμε και ομάδα (TGS RAT) που κέρδισε το πιο δημοφιλές και πρεστιζάτο on-line πρωτάθλημα της εποχής εκείνης!Όσο για την Accolade, ήταν κάποτε η κορυφαία εταιρία κατασκευής αγωνιστικών τίτλων.
-
Θυμαται κανεις το Accolade Grand Prix του'89? Αυτο κι αν ηταν κορυφαιο για την εποχη του!Σε αυτό το παιχνίδι έμαθα σε ηλικία 11 χρονών τι θα πει 'αγωνιστική γραμμή'
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
θυμαται κανεις το f1 racing simulator της Ubisoft του 1997 ???πρεπει να ηταν το κορυφαιο για την εποχη του και ακομα και οταν επαιξα το φ1 2001 το μονο που ειχε καλυτερο ηταν τα γραφικα
εννοείς το 'Monaco Grand Prix Racing Simulation 2' ???? Αυτό είχα εγώ, όπως και το επόμενο της σειράς που είχε ονομαστεί RS 3 (Racing Simulation 3) το οποίο απλά ήταν καταπληκτικό..... δηλ, και μόνο ότι μπορούσες να 'στρώσεις' ελαστικό για τον αγώνα (έβλεπες και με βαθμίδες πόσο έχανε σε grip) ήταν όλα τα λεφτά..... το F1 Challenge 99-02 δε το έχει..... άσε που στο RS3 δε μπορούσες να έχεις απεριόριστη χρήση ελαστικών, όπως έχει το F1 Challenge...... γενικά μέρα με νύχτα αυτά τα 2 παιχνίδια...και να φανταστεί κανείς ότι το F1 Challenge βγήκε αργότερα...!
-
βασικα εγω λεω το f1 racing simulator του 97 που ειχε μια γουιλλιαμς ρενο απεξω.πρεπει να ναι το πρωτο της σειρας δεν ηξερα οτι ειχαν βγει και συνεχειες.
τα παιχνιδια αυτα καμια σχεση σε ρεαλισμο με τα εασπορτς
-
Θυμαται κανεις το Accolade Grand Prix του'89? Αυτο κι αν ηταν κορυφαιο για την εποχη του!Εγκυρο!!
Προχθες που κατεβασα απο το παταρι το παλιο 386 PC μου, ξαναεπαιξα το accolade μετα απο 12 χρονια.... Παλιες καλες εποχες!
Ενα θα πω, απλα κορυφαιο!!!
-
Αποψε κυκλοφορει επιτελους το πολυαναμενομενο NetKar Pro:
**April 10, 2006
Dear customers, the software installation download will be avaiable starting from around midnight (CET)
**http://www.netkar-pro.com/eng/home.html
Για να δουμε τι θα λεει το demo!
-
Καταπληκτικό νέο! Περιμένουμε αγωνιωδώς!!!
-
Πραγματικά πολύ σημαντική και πολυαναμενόμενη η σημερινή μέρα!
-
Πόσα Mb θα είναι το download?
-
300, αλλά αν δε σκοπεύεις να το αγοράσεις, μην περιμένεις βοήθεια από εμένα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
300, αλλά αν δε σκοπεύεις να το αγοράσεις, μην περιμένεις βοήθεια από εμένα?????
-
Το nKPro έχει ήδη εγκατασταθεί και δοκιμαστεί ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΥΡΟ. 220MB download, γρήγορο registration, setup χειριστηρίων κι έφυγες. Στο παρελθόν είχα την ευτυχία να οδηγήσω F3 στα Μέγαρα και η εμπειρία αυτού του ενός γύρου με το nKPro σήμερα το πρωί (με την τσίμπλα στο μάτι), μου ξαναθύμισε λεπτό προς λεπτό εκείνη τη μέρα στα Μέγαρα. Επιφυλλάσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες απόψε το βράδυ, αφού το δοκιμάσω πιο διεξοδικά.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
η εμπειρία αυτού του ενός γύρου με το nKPro σήμερα το πρωί (με την τσίμπλα στο μάτι)Αυτό πάει να πει ανυπομονησία!!!
Εγώ τι να πω που θα πρέπει να περιμένω μέχρι το βράδυ;;;;
-
Άστα να πάνε... Είναι προχωρημένη η κατάστασή μου
-
Ανυπομονώ κι εγώ να δω πότε θα αξιωθώ να ασχοληθώ λίγο!! Άντε, άντε!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ανυπομονώ κι εγώ να δω πότε θα αξιωθώ να ασχοληθώ λίγο!! Άντε, άντε!!Υποψιαζομαι οτι εχεις παρατησει τον υπολογιστη απο τοτε που πηρες το νεο σου παιχνιδι (MX-5 Racing & Drift Simulator απο την Mazda Software & Hardware) .
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υποψιαζομαι οτι εχεις παρατησει τον υπολογιστη απο τοτε που πηρες το νεο σου παιχνιδι (MX-5 Racing & Drift Simulator απο την Mazda Software & Hardware) .Ναι!! Έχει πολύ καλά physics και έχω κολλήσει
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το nKPro έχει ήδη εγκατασταθεί και δοκιμαστεί ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΥΡΟ. 220MB download, γρήγορο registration, setup χειριστηρίων κι έφυγες. Στο παρελθόν είχα την ευτυχία να οδηγήσω F3 στα Μέγαρα και η εμπειρία αυτού του ενός γύρου με το nKPro σήμερα το πρωί (με την τσίμπλα στο μάτι), μου ξαναθύμισε λεπτό προς λεπτό εκείνη τη μέρα στα Μέγαρα. Επιφυλλάσομαι για περισσότερες λεπτομέρειες απόψε το βράδυ, αφού το δοκιμάσω πιο διεξοδικά.Ακολουθεί εμπεριστατομένο review για το nKPro:
Ναι, το δοκίμασα. Είναι όπως τα λέω. Δε ρίαλ ντηλ. Γίνεται χαμός όμως γιατί δεν δουλεύει σωστά το multi, κυρίως γιατί δεν έχουν σεταριστεί ακόμα σωστά οι servers του nKPro network . Τρέχα γύρευε.
-
Στο help δε τα λέει όλα!
Controllers: Μπορείς να έχεις σε ένα κουμπί, πολλές επιλογές, αλλά πως μπορείς να αποεπιλέξεις ένα κουμπί;
Και αυτή τη βρωμιά που μαζεύεται στο κράνος σου, πως την καθαρίζεις;
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Στο help δε τα λέει όλα!Controllers: Μπορείς να έχεις σε ένα κουμπί, πολλές επιλογές, αλλά πως μπορείς να αποεπιλέξεις ένα κουμπί;
Και αυτή τη βρωμιά που μαζεύεται στο κράνος σου, πως την καθαρίζεις;
Για να καθαρίσεις τη ζελατίνα στο κράνος, πατάς L.
Όσο για τα χειριστήρια, όντως είναι ένα από τα αδύνατα σημεία του sim. Αν έχεις εμπειρία από το free version του netKar τότε δεν θα έχεις πρόβλημα, αν όχι... τότε είναι μπέρδεμα. Για να αποεπιλέξεις μια λειτουργία από ένα κουμπί, πρέπει να κάνεις click με το ποντίκι πάνω στη λειτουργία και στη συνέχεια να πατήσεις το νέο κουμπί με το οποίο θες να την σχετίσεις.
F1 Games/Simulators