-
To netKar έχει φτιαχτεί ουσιαστικά από έναν άνθρωπο (είχε φυσικά βοήθεια από αρκετό κόσμο) και έχει δοθεί όλη η σημασία στο ρεαλισμό της οδήγησης και στο όσο το δυνατό ρεαλιστικότερο μοντέλο φυσικής. Η εφαρμογή μπορεί να είναι λίγο δύστροπη στο σετάρισμα, αλλά ελπίζω αυτό να μην αποτελέσει λόγο να μηνα σχοληθούν μαζί του όσοι ενδιαφέρονται για έναν από τους καλύτερους εξομοιωτές (αν όχι τον καλύτερο) μέχρι στιγμής
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
To netKar έχει φτιαχτεί ουσιαστικά από έναν άνθρωπο (είχε φυσικά βοήθεια από αρκετό κόσμο) και έχει δοθεί όλη η σημασία στο ρεαλισμό της οδήγησης και στο όσο το δυνατό ρεαλιστικότερο μοντέλο φυσικής. Η εφαρμογή μπορεί να είναι λίγο δύστροπη στο σετάρισμα, αλλά ελπίζω αυτό να μην αποτελέσει λόγο να μηνα σχοληθούν μαζί του όσοι ενδιαφέρονται για έναν από τους καλύτερους εξομοιωτές (αν όχι τον καλύτερο) μέχρι στιγμήςΠοιός είναι ο καλύτερος για F1 σε PC;
-
F1C 99-02 και δεν πρόκειται να βγει άλλος.
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Ποιός είναι ο καλύτερος για F1 σε PC;Προσωπική μου άποψη: μην ασχολείσαι με F1 sims, αν θες να ευχαριστηθείς οδήγηση.
Αν είσαι κολλημένος με τα μονοθέσια θα σου έλεγα ότι είσαι άτυχος αφού δεν υπήρχαν καλοί εξομοιωτές μονοθεσίων. Μέχρι σήμερα φυσικά...που βγήκε το netKar
-
Το κατεβασα κι εγω να δω τι ειναι αυτο το περιφημο NetKar, και σε μιση ωρα εφαγε σβησιμο
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Το κατεβασα κι εγω να δω τι ειναι αυτο το περιφημο NetKar, και σε μιση ωρα εφαγε σβησιμοΚάπως έτσι την πάτησα κι εγώ με το πρώτο nKar. Μόνο που εγώ το έσβησα σε μια εβδομάδα, αφού πρώτα οδήγησα -τρόπος του λέγειν- τη Σούπρα (που τη γουστάρω πολύ, σε όποιο game και να την πετύχω :-).
Μιλάμε για ΓΕΛΟΙΑ δυσκολία οδήγησης... δεν ξέρω αν όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι (πολύ αμφιβάλω ) αλλά δεν μπορεί ρε π@@στη μου να ΜΗΝ μπορώ π.χ. να οδηγήσω μια Φεράρι Μόντενα (ή Σπάιντερ είχε, δεν θυμάμαι) σβέλτα κι εντός πίστας ούτε και μετά από μια εβδομάδα προσπαθειών.
Live For Speed φίλε μου pininfarina. Ότι καλύτερο ALL-AROUND έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Live For Speed φίλε μου pininfarina. Ότι καλύτερο ALL-AROUND έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου!Το εστησα, ενδιαφερον φαινεται, εχει πολλες ρυθμισεις (μαλλον παρα πολλες) και προσφερεται για αρκετα αναποδα
Μονο που ισως επειδη προτιμω πληκτρολογιο δυσκολευτηκα με μερικα αμαξια, πρεπει να ψαξω λιγο τα steering rates.
-
Μην κρίνετε από τις beta versions που ο Kunos έφτιαχνε στις ελεύθερες ώρες του και διένημε δωρεάν για το community. Το nKPro δεν έχει καμία σχέση.
-
Μονο που ισως επειδη προτιμω πληκτρολογιο δυσκολευτηκαΠαιξε Colin McRae καλυτερα...
-
Αν είσαι κολλημένος με τα μονοθέσια θα σου έλεγα ότι είσαι άτυχος αφού δεν υπήρχαν καλοί εξομοιωτές μονοθεσίων. Μέχρι σήμερα φυσικά...που βγήκε το netKarΤα δυο μονοθεσια που εχει το LFS (S2) παντως ειναι πολυ fun to drive και δυσκολα ταυτοχρονα. Το ποσο ρεαλιστικα ειναι δε μπορω να το πω. Σε αντιθεση με καποιους αλλους που εχουν οδηγησει F300
-
Live For Speed φίλε μου pininfarina. Ότι καλύτερο ALL-AROUND έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου!
Το εστησα, ενδιαφερον φαινεται, εχει πολλες ρυθμισεις (μαλλον παρα πολλες) και προσφερεται για αρκετα αναποδα
Μονο που ισως επειδη προτιμω πληκτρολογιο δυσκολευτηκα με μερικα αμαξια, πρεπει να ψαξω λιγο τα steering rates.
Trust me, αν δεν έχεις τιμονιέρα ή gamepad με αναλογικά στικς, μάθε να το τρέχεις με ποντίκι! Έχεις αναλογικότατο steering (όχι όμως και γκαζόφρενο) και βγάζεις πάρα πολύ καλούς χρόνους.
Για περισσότερα τσεκάρισε αυτότο τοπικ, καθώς και τα λινκς που παραπέμπουν στο pctech. Σχεδόν κάθε βράδυ μπαίνουμε online και τρέχουμε για το χαβαλέ μας... άλλος με τιμόνι, άλλος με ποντίκι, άλλος με gamepad, άλλος με πληκτρολόγιο. Τιμόνια και ποντίκια γράφουν μακράν τοςυ καλύτερους χρόνους.
-
Μην κρίνετε από τις beta versions που ο Kunos έφτιαχνε στις ελεύθερες ώρες του και διένημε δωρεάν για το community. Το nKPro δεν έχει καμία σχέση.Η αλήθεια είναι πως εγώ μιλούσα για μια μπέτα του πρώτου nKar.
-
[snip] και προσφερεται για αρκετα αναποδα
Για ότι θες προσφέρεται!
Μόλις συνηθίσεις λίγο το χειρισμό του, ξεχάσεις τα ανάποδα κι αρχίσεις να ακολουθείς γραμμές, θα γράφεις και χρόνουςΥΓ. (ξανά) Επένδυσε σε ποντίκι σε αυτό το game, αν δεν έχεις τιμόνι ή gamepad.
-
Pininfarina τι έγινε με το LFS; Το συνήθισες καθόλου;
ΥΓ. Είσαι με τα 3 αυτοκίνητα και τη 1 πίστα ή 'άνοιξες' και τα υπόλοιπα;
-
Πάντως, μια που ρωτάτε αν υπάρχει καλό F1 Simulator, σε δύο μέρες βγαίνει το νέο patch στο LFS, στο οποίο θα έχει προστεθεί, μεταξύ άλλων, η BMW Sauber F1.06!!! Είχε πολύ πλάκα στη διαδικασία των ανακοινώσεων, το teasing από τους developers - βλέπε http://www.liveforspeed.net/wtf.html
Σήμερα μάλιστα έκανα τη μετάφραση των καινούριων μηνυμάτων στα ελληνικά, και υπάρχουν δυο-τρεις επιλογές για το ρυθμιζόμενο traction control!
Αλλες αλλαγές του καινούριου patch εδώ: http://www.liveforspeed.net/?page=t_a_u
Πάντως είναι το τρίτο αληθινό / licenced αυτοκίνητο στο LFS. Μια χαρά...
-
avel, το 'Με το πλάι κι όσο πάει' στον Αντίλογο είναι πιο γεμάτο από νέα για το LFS.
ΥΓ. Btw, έγινα κι επίσημα S2 Lisenced, κάνε με buddy
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
avel, το 'Με το πλάι κι όσο πάει' στον Αντίλογο είναι πιο γεμάτο από νέα για το LFS.Και λοιπον; Ασε που η F1 δεν παει με το πλαι. (Ουτε και οποιοδηποτε αυτοκινητο, αν οδηγεις με γραμμες. (Εκτος αν εχεις το στυλ του Rossi και πας λιγο πιο πλαι απ'ο,τι ολοι οι υπολοιποι. (Αυτη ειναι η τριτη παρενθεση). ))
-
Βγήκε update για το NetKar 1.0.1
http://www.netkar-pro.com/eng/download.html
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=252208 -
Ορίστε ένα mirror που.... δουλεύει....
http://www.game-addict.com/downloads/ne ... update.exe
-
Νεό patch U για το LFS.
F1 Games/Simulators