-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Δεν ξέρω ακόμα για ποιο παιχνίδι θα είναι και σε ποια κονσόλα. Πάντως είναι γαμηστερά.Έχω βρει παρόμοια με μονοθέσια του 2004 οπότε δεν ξέρω.
Το μονο σιγουρο ειναι,πως η κονσολα θα ειναι το PS3...
-
To μόνο σίγουρο είναι πως η κονσόλα θα είναι πανάκριβη.
-
To μόνο σίγουρο είναι πως η κονσόλα θα είναι πανάκριβη.Εγω εχω ακουσει,οτι θα ξεκινησει περιπου απο τα 400-450 ευρω...οποτε αν σκεφτεις οτι απο τετοια τιμη περιπου ξεκινησε και το 2,τοτε ειναι μια καλη σχετικα τιμη...
-
Το μόνο σίγουρο ειναι πως μέχρι να έρθει η κονσόλα στην Ελλάδα θα έχει βγεί η επόμενη έκδοση του παιχνιδιού, ακόμα και αν το πάρει κανείς από τους πρώτους...
-
Πάντως από μια ματιά που έριξα το F1 2005 έχει ανακοινωθεί για το PS2.
-
Πάντως από μια ματιά που έριξα το F1 2005 έχει ανακοινωθεί για το PS2.Και μαλιστα κυκλοφορει απο 29 Ιουνιου...
-
Ε τότε τι λες πως τα γραφικά είναι για το PS3 αφού έχει βγει για PS2;
Αν παίζει και στο PS3 δεν νομίζω να έχει τόσο καλά γραφικά.
-
Ε τότε τι λες πως τα γραφικά είναι για το PS3 αφού έχει βγει για PS2;Αν παίζει και στο PS3 δεν νομίζω να έχει τόσο καλά γραφικά.
Δες εδω...
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000074926_screenshots.html?maj=1&typeMedia=150022 -
Τι δηλαδη, θα βγάλουν δύο εκδόσεις;
-
Τα παραπάνω γραφικά χλωμό να τα δούμε σε PS2...
Και το GT4 ακόμα δεν έχει τόσο τέλεια!! -
Πηρα f1 2005 και μου φαινεται μακραν το καλυτερο που κυκλοφορει.(παλι ολονυχτιες θα εχουμε )Φανη το επιπεδο μου φαινεται οπως του 2004 δηλαδη σε ορμισμενες πιστες(δεν ξερω αν φταιω εγω)δεν ειναι και τοσο ευκολο,σε αλλες ομως ειναι οντως αρκετα ευκολα τα πραγματα απο τη πρωτη στιγμη
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiche ... dia=150022[/url]Σα να μου φαινεται εχουν δουλεψει οπως το GT4 δηλαδη με πραγματικες φωτογραφιες σε καποια σημεια.(μονο που το GT4 ειναι για PS2 ενω αυτο PS3... )
-
Εγω μονο σε αυτην που δυσκολευομαι λιγο ειναι αυτη της Τουρκιας...
Π.χ σε Μπαχρειν-Βραζιλια οπου ηταν οι δυο πιστες που με δυσκολευαν στο 2004,τωρα στο 2005 μου ειναι και αυτες αρκετα ευκολες...Υ.Γ Θα πρεπει να ετοιμαζομαστε και για Hockenheim απο αυριο...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εγω μονο σε αυτην που δυσκολευομαι λιγο ειναι αυτη της Τουρκιας...
Π.χ σε Μπαχρειν-Βραζιλια οπου ηταν οι δυο πιστες που με δυσκολευαν στο 2004,τωρα στο 2005 μου ειναι και αυτες αρκετα ευκολες...Υ.Γ Θα πρεπει να ετοιμαζομαστε και για Hockenheim απο αυριο...
Η τουρκια μου φανηκε η πιο ευκολη!Δεν ξερω μου φαινεται οσο αναφορα τα δοκιμαστικα εχει αρκετη δυσκολια για pole.(σε ορισμενε μονο πιστες).Oi αγωνες ειναι πολυ πιο ευκολοι
-
http://www.emacf1.com/f19902/rh05/
Μερικά screenshots της BAR και της Minardi από το RH05 για το F1 Challenge 99-02
-
-
ΔΕν ξερω αν παιζετε το F1 2005 με τιμονι εμενα παντως μου φαινεται εξαιρετικα ευκολο..Πολυ καλο gameplay αλλα υπερβολικα ευκολο...Παιζω full race στο πιο δυσκολο επιπεδο κ τερματιζω 2 γυρους μπροστα..Επισης ειναι πολυ κακο στη βροχη..Δεν προκειται να υπαρξει πιο αληθοφανες παιχνιδι απτο Grand Prix 4...Σε ολα τα υπολοιπα οι αντιπαλοι απλα τρεχουν στην γραμμη τους..
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
ΔΕν ξερω αν παιζετε το F1 2005 με τιμονι εμενα παντως μου φαινεται εξαιρετικα ευκολο..Πολυ καλο gameplay αλλα υπερβολικα ευκολο...Παιζω full race στο πιο δυσκολο επιπεδο κ τερματιζω 2 γυρους μπροστα..Επισης ειναι πολυ κακο στη βροχη..Δεν προκειται να υπαρξει πιο αληθοφανες παιχνιδι απτο Grand Prix 4...Σε ολα τα υπολοιπα οι αντιπαλοι απλα τρεχουν στην γραμμη τους..Και να πούμε οτι ουσιαστικά είναι παιχνίδι του 1995... ΓΙΑΤΙ το gameplay του GP4 είναι ολόιδιο με αυτό του GP2 που βγήκε το '95 και έτρεχε σε DOS.
O Geoff Grammond είχε κάνει τρομερή δουλειά...
Με τιμόνι και τα Car Set, και το GP2 editor που έκανες όπως ήθελες τα μονοθέσια (τους έβαζες 1500 άλογα) είχα φάει κόλλημα.
Δυστυχώς από την πολυχρησία το CD μου ξεφλουδίστηκε. -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
ΔΕν ξερω αν παιζετε το F1 2005 με τιμονι εμενα παντως μου φαινεται εξαιρετικα ευκολο..Πολυ καλο gameplay αλλα υπερβολικα ευκολο...Παιζω full race στο πιο δυσκολο επιπεδο κ τερματιζω 2 γυρους μπροστα..Επισης ειναι πολυ κακο στη βροχη..Δεν προκειται να υπαρξει πιο αληθοφανες παιχνιδι απτο Grand Prix 4...Σε ολα τα υπολοιπα οι αντιπαλοι απλα τρεχουν στην γραμμη τους..
Και να πούμε οτι ουσιαστικά είναι παιχνίδι του 1995... ΓΙΑΤΙ το gameplay του GP4 είναι ολόιδιο με αυτό του GP2 που βγήκε το '95 και έτρεχε σε DOS.
O Geoff Grammond είχε κάνει τρομερή δουλειά...
Με τιμόνι και τα Car Set, και το GP2 editor που έκανες όπως ήθελες τα μονοθέσια (τους έβαζες 1500 άλογα) είχα φάει κόλλημα.
Δυστυχώς από την πολυχρησία το CD μου ξεφλουδίστηκε.Ειχα παθει κι εγω εξαρτηση απ'το GP2...
-
Ακριβως Lord οπως κ το GP2 αλλα κ το GP3 ειναι το κτ αλλο...Ακομα κ στη βροχη ειναι οτι καλυτερο μεχρι κ σημερα...Ιδιατερα με τα editors τα PAtches κτλ κ τις πληθωρες των downloads...Ακομα κ τωρα ειμαι κολλημενος κ στα 3...Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα υπαρξει GP5...
F1 Games/Simulators