-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Jarno είσαι για μπάτσες.. Πάνε πάρε ένα τιμόνι ρε συ... να δεις τι χάνεις...Συμφωνώ απόλυτα. Για μπάτσες, για μπάτσες!!!
Τι σε νοιάζει η προσωμοίωση όταν με τα βελάκια το γκάζι σου ειναι on-off;Υ.Γ. Κοίτα ποιος μιλάει: Εγώ που για να παίξω netkar σούφρωσα το τιμονάκι από ένα φίλο μου! (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα )
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν απαιτεί τιμονιέρα. Και ένα απλό πληκτρολόγιο είναι αρκετό για τους φτωχούς πλην όμως τίμιους αγωνιστές!Αν ήξερες τι έχανες....!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αν ήξερες τι έχανες....!!
Προφανώς και ξέρω τι χάνω! Τουλάχιστον 4-5 δεύτερα σε κάθε πίστα!!
Λοιπόν, για να σοβαρευτώ, δε μου λείπει τόσο το τιμόνι όσο τα πεντάλ καθεαυτά, των οποίων η χρήση δεν μπορεί να αντικατασταθεί από 3 πλήκτρα, όπως είπε και ο alfista. Όσον αφορά το τιμόνι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ακρίβεια στην διόρθωση που παρέχει το πλήκτρο και το ένα πάτημά του είναι καλύτερη από το κούνημα του τιμονιού. Ή καλύτερα θέλει ΤΡΟΜΕΡΗ εξάσκηση για να μάθει κανείς να στρίβει το τιμόνι όσο πραγματικά χρειάζεται, κάτι που εύκολα το καταφέρνει κανείς με το πληκτρολόγιο.
Λοιπόν, πήρα μια γεύση από netkar, μετά από πρόσκληση του alfista, που μπόρεσε να εξασφαλίσει το δανεικό τιμονάκι. Λοιπόν, όχι κακή η πρώτη γεύση, αλλά όχι και αυτό που περίμενα. Όντας συνηθισμένος σε ...πλαγιολισθαίνουσα προσομοίωση (βλέπε GPL), δεν κατάφερα να συμπληρώσω γύρο! Από εντυπώσεις τίποτα ακόμα. Είπαμε, μια γεύση πήρα μόνο, όση γεύση παίρνει κανείς πχ για τη Νέα Υόρκη κοιτάζοντας ένα πόστερ που δείχνει το Μανχάταν. Η διαφορά πάντως σε σχέση με την πρώτη μου επαφή με το GPL είναι ότι ενώ στο netkar μετά από 10 λεπτά κατάφερα να στρίψω μια στροφή, στο GPL έκανα μια μέρα να μείνω στην ευθεία!!
Η επόμενη κίνηση θα είναι να εγκαταστήσουμε το GPL στο PC του alfista, να εξασφαλίσουμε ξανά το τιμονάκι για να δω επιτέλους τι σημαίνει GPL χωρίς να στριμώχνω 6 δάκτυλα στο πληκτρολόγιο!
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν απαιτεί τιμονιέρα. Και ένα απλό πληκτρολόγιο είναι αρκετό για τους φτωχούς πλην όμως τίμιους αγωνιστές!
ε,για την ακρίβεια δεν είναι αρκετό,αλλά είναι δυνατό να παίξεις με πληκτρολόγιο.Αυτό επειδή αν χρησιμοποιείς πλήκτρα ενεργοποιούνται αυτόματα οι 'βοήθειες' στο φρενάρισμα και το γκαζι,οι οποίες όμως ουσιαστικά δεν είναι βοήθειες γιατί σε καθυστερούν και χάνεις αρκετά δευτερόλεπτα
Το sim έχει πολύ καλό ΑΙ, μπορεί κανείς να αγωνιστεί σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, να κάνει μόνος του εξάσκηση, να λάβει μέρος σε GP, πρωτάθλημα, με δοκιμές, κατατακτήριες, αγώνα, κλπ
σωστό,αλλά το παιχνίδι φημίζεται για το online gaming που γίνεται μέσω του vroc
πολύ καλούς όμως για πληκτρολόγιο, πχ Silverstone 1:30.10
ώπα,εσύ είσαι καλός!! εγώ με joystick έκανα 1:31.6 και δεν νομίζω να μπορώ να βελτιώσω
έχεις GPL rank btw?α,το GPL είτε σου δίνει κάποιος το cd είτε το κατεβάζεις απο το καζαα είναι 39mb,οπότε είναι εύκολο και μη χρονοβόρο
-
Θεϊκή η Modena στη Monza! Δεν ξεκολούσα σήμερα! Πραγματικά το ευχαριστήθηκα τρελά σε αντίθεση με τις κλειστές Βρετανικές πίστες που εκτός από πολλά σκαμπανεβάσματα έχουν τους δρόμους με πλάγια κλίση. Εκεί προτιμώ χίλες φορές να παίζω με το Μίνι.
Το μόνο που μου μένει μετά από μια μέρα εξάσκηση είναι να καταφέρω να κάνω και 2ο ολοκληρωμένο γύρο χωρίς να στουκάρω. -
Καλά, βλέπω κάτι χρόνους για GPL στο Internet...
1.18 λέει στο Kyalami.
Έχουν γίνει τα μάτια μου τετράγωνα και κάτω από 1.26 τίποτα...με Eagle
-
JarnoT και λοιποί ενδιαφερόμενοι...!!
Προσέξτε, μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα συγκρίνοντας το netKar με το GPL. Κι εγώ στην αρχή είχα κολήσει και έλεγα πως το GPL είναι και δεν υπάρχει τίποτε άλλο. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Μετά το netKar, το GPL μου φαίνεται ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ και αν θέλετε το πιστεύετε. Μιλάμε για το πλέον κολημένο με το GPL άτομο. Έχω συμμετάσχει σε δυο παγκόσμια πρωταθλήματα με το GPL, στο ένα μάλιστα ήμουν και φαβορί για τον τίτλο και μιλάμε για leagues των οποίων ο μέσος όρος rank ήταν στο -40.
JarnoT, πώς μπορείς να λες για το netKar τη στιγμή που παίζεις GPL μια ζωή με πληκτρολόγιο; Επίσης λες ότι η ακρίβεια που πετυχαίνεις με τα πλήκτρα είναι καλύτερη της τιμονιέρας. Η τιμονιέρα δε μαθαίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά πρόσεχε γιατί αυτά που λες τα βλέπουν και άλλοι που μπορεί να ενδιαφέρονται και να αποθαρρύνονται. Πώς είναι ποτέ δυνατόν να έχεις καλύτερη ακρίβεια με τα πλήκτρα, τη στιγμή που το steering help του παιχνιδιού σου κάνει από μόνο του τις μικροδιορθώσεις;
Δεν έχω το παραμικρό κέρδος από το netKar (προφανώς), αλλά προσπαθώ να σας πείσω να μην κολάτε άλλο με το GPL, γιατί όλοι σιγά σιγά το εγκαταλείπουν και όλα τα πρωταθλήματα γυρνάνε σε πιο modern sims, όπως το Nascar20003. Εν τω μεταξύ, σε λίγο καιρό, μόλις βγει και το πρώτο ολοκληρωμένο version του netkar, θα ξεπεταχτούν ένα κάρο leagues, πρωταθλήματα και ομάδες.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Θεϊκή η Modena στη Monza!Δοκίμασες να τη βάλεις στο lime rock??
Φλικαρίσματα, πλαγιολισθήσεις (που θέλει και ο JarnoT) απίστευτη πίστα για τη Modena!!!
-
Αγαπημένη μου πίστα το Mugello. Ειδικά η τελευταία η ευθεία στο μίνι κούπερ είναι... πάμε για καφέ
όσο για το Νετκαρ να πώ κάτι...
Το να κάνεις ένα αυτοκίνητο δυσκολοδήγητο είναι εύκολο θέμα. Το θέμα είναι να είναι αληθοφανές ...όσο το δυνατόν και μη υπερβολικό. Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι π.χ. η υποστροφή διορθώνεται μόνη της στο Μίνι κούπερ, κάτι που με ενοχλεί. Επίσης η GTO νομίζω ότι παραείναι υπερβολική. Και χωρίς τέρμα γκάζι. Και εφόσον δεν έχω ίντερνετ το νετκαρ δεν έχει ελπίδα παρά σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα.
ΥΓ. Είδατε την νέα Lotus 43?
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το να κάνεις ένα αυτοκίνητο δυσκολοδήγητο είναι εύκολο θέμα. Το θέμα είναι να είναι αληθοφανές ...όσο το δυνατόν και μη υπερβολικό.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι π.χ. η υποστροφή διορθώνεται μόνη της στο Μίνι κούπερ, κάτι που με ενοχλεί.
Κι όμως, η υποστροφή είναι κάτι που έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα με τα προσθιοκίνητα. Αφήνεις λίγο το γκάζι και η μούρη μαζεύεται. Έτσι δεν είναι;
Επίσης η GTO νομίζω ότι παραείναι υπερβολική. Και χωρίς τέρμα γκάζι. Και εφόσον δεν έχω ίντερνετ το νετκαρ δεν έχει ελπίδα παρά σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα.
Η GTO έχει μικροπροβληματάκια τα οποία θα διορθωθούν σύντομα. Τα προβλήματα εντοπίζονται περισσότερο στο συντελεστή πρόσφυσης των ελαστικών και λιγότερο στο πλαίσιο, το οποίο είναι πολύ καλό. Άρα το πρόβλημα διορθώνεται εύκολα. Ίδωμεν
ΥΓ. Είδατε την νέα Lotus 43?
Για κοίτα εσύ εδώ: http://www.racing-legends.com
Tα screenshots είναι αληθινά, μέσα από το παιχνίδι.
-
Ρε συ opterios! Άλλα γράφω και άλλα σχολιάζεις!
Ο χρήστης opterios έγραψε:
JarnoT, πώς μπορείς να λες για το netKar τη στιγμή που παίζεις GPL μια ζωή με πληκτρολόγιο;
Μα δεν είπα τίποτα! Το γράφω κιόλας, 'από εντυπώσεις τίποτα ακόμα'. Περίγραψα μόνο τι έγινε με το που πήγα να στρίψω πρώτη φορά. Ότι δεν κατάφερα ούτε γύρο, ενώ με δυσκολία έστριψα 1-2 στροφές. Με λίγα λόγια το τι έκανα (για την ακρίβεια τι δεν έκανα!) στην πρώτη μου επαφή με το netkar. Τι στραβό είπα και πειράχτηκες?
Επίσης λες ότι η ακρίβεια που πετυχαίνεις με τα πλήκτρα είναι καλύτερη της τιμονιέρας. Η τιμονιέρα δε μαθαίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά πρόσεχε γιατί αυτά που λες τα βλέπουν και άλλοι που μπορεί να ενδιαφέρονται και να αποθαρρύνονται.
Έτσι πιστεύω, ναι, μιας και η λογική λέει ότι το ένα στακάτο κλικ στο πλήκτρο δεν πετυχαίνεται ισόποσα και με επαναλαμβανόμενη ακρίβεια με το τιμόνι. Πώς να το κάνουμε δηλαδή! Από κει και πέρα όμως τόνισα ότι
'θέλει ΤΡΟΜΕΡΗ εξάσκηση για να μάθει κανείς να στρίβει το τιμόνι όσο πραγματικά χρειάζεται'Πώς είναι ποτέ δυνατόν να έχεις καλύτερη ακρίβεια με τα πλήκτρα, τη στιγμή που το steering help του παιχνιδιού σου κάνει από μόνο του τις μικροδιορθώσεις;
Ομολογώ πως αυτό πρώτη φορά το ακούω! Τι πάει να πει κάνει από μόνο του μικροδιορθώσεις? Δηλαδή όταν σκίζομαι να σώσω, στρίψω, πλαγιολισθήσω, δεν είμαι μόνος μου σ’ αυτό? Παρακαλώ εξηγήσω γιατί δεν καταλαβαίνω.
Τώρα όσον αφορά τα περί GPL και παιχνίδια για παιδιά, τι να πω! Ε δεν γεράσαμε κιόλας! (εγώ τουλάχιστον!). Δεν πρόλαβα καλά καλά να χωνέψω τη θεωρία περί racing, το πώς να στήνει κανείς ένα racing car. Έφαγα 1 χρόνο να στήσω την Lotus έτσι ώστε να νιώθω ότι τρέχω αξιοπρεπώς και να την ευχαριστιέμαι στο Silverstone, τη Monza, το Kyalami και την Rouen. Οπότε μάλλον έχω πολλά ψωμιά ακόμα να φάω στο GPL, άσε που προς το παρόν δεν μπορώ να το τρέξω στο PC μου λόγω πραγματικά μυστηριώδους προβλήματος!
Τέλος πάντων, δεν αμφιβάλλω για τίποτε από όσα λέτε για το netkar και από τη μεριά μου δεν είπα τίποτα. Και δεν αμφιβάλλω ότι όταν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις χρήσης του θα σπεύσω να το δοκιμάσω.
Αυτό το rank που αναφέρετε, τι είναι?
-
Γεια σου φιλε JarnoT.
Οι (υπεροχοι και ναναι παντα καλα) προγραμματιστες του GPL εχουν κανει ειδικο κωδικα οταν παιζεις με τα πληκτρα. Ο χρονος και ο τροπος που κινειται το τιμονι ειναι συγκεκριμενος, ενω ταυτοχρονα ακομη και αν φενονται απενεργοποιημενα, συνεχιζουν να δουλευουν τα traction contro και ABS στο φρεναρισμα. Κανοντας 1:30 silverstone με πληκτρα σημαινει οτι εχεις ταλεντο και καταλαβαινεις απο γραμμες κλπ...
Στο λεω για το καλο σου...παρε μια τιμονιερα και μετα το αρχικο σοκ μιας περιπου βδομαδας, θα ανακαλυψεις εναν νεο κοσμο!Οσον αφορα την λογικη σου για το στακατο κλικ τοτε απλα σου πω οτι ειναι πραγματι λαν8ασμενη... Δεν μπορεις (μαλλον) να φανταστεις σε τι ακριβεια θα φτασεις (εσυ ο ιδιος γιατι στο ξαναλεω εισαι καλος) με το τιμονι. Αλλωστε αν αυτος ο τροπος οδηγησεις δεν ηταν ακριβεις τωρα θα οδηγουσαμε ολοι με πληκτρα στην πραγματικοτητα...
Για να σου δωσω να καταλαβεις εγω στο silverstone κανω 1:25 και ειμαι σιγουρος οτι αν παρεις τιμονι θα κανεις και εσυ το ιδιο σε κανα εξαρι μηνες -
Συγνώμη αν φάνηκε ότι σε...έπιασα από το λαιμό! Ξαναδιαβάζοντας το ποστ μου, είδα ότι πάνω στη βιασύνη μου το ύφος μου βγήκε επιθετικό. Ούτε ένα smiley δεν έβαλα ο βλάκας!!
Ίσως παρουσιάζομαι υπερβολικά 'αγχωμένος' στο να προωθώ το netKar, αλλά αυτό δεν πηγάζει από πουθενά αλλού παρά από την αγάπη μου για τα driving sims και επειδή πραγματικά το netKar χρησιμοποιεί τόσο καλό engine στο driving model που να μιλάμε για επανάσταση, προσπαθώ να το γνωστοποιήσω σε όσους το δυνατόν μπορώ. Επιπλέον, το netKar δεν είναι εμπορικό παιχνίδι, οπότε ούτε διαφήμιση γίνεται καθόλου, ούτε promotion ούτε τίποτα
Το GPL για μένα ήταν...ευλογία και χαίρομαι αφάνταστα που έτυχε να πέσει το παιχνίδι στα χέρια μου. Ήταν αυτό που με ξύπνησε και μου είπε: 'ρε βλάκα, τι είναι αυτά που παίζεις; έλα να δεις εδώ τι θα πει οδήγηση'
Αλλά η εποχή του GPL πέρασε. Τώρα θα μου πεις, αν πέρασε για μένα, δεν πέρασε για όλους και δίκιο θα έχεις...Πάντως, πέρα από όλα αυτά, στο θέμα της ακρίβειας του στριψίματος, το έχεις μπλέξει λίγο Επέτρεψέ μου να σου εξηγήσω και το λέω ειλικρινά, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος. Απλά το μπέρδεμα αυτό που έχεις αποτελεί βασικό συστατικό και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχεις αγοράσει τιμονιέρα μέχρι σήμερα
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
η λογική λέει ότι το ένα στακάτο κλικ στο πλήκτρο δεν πετυχαίνεται ισόποσα και με επαναλαμβανόμενη ακρίβεια με το τιμόνιΑν γνωρίζεις, το input του πληκτρολογίου χαρακτηρίζεται ως digital, ως ψηφιακό, γιατί πολύ απλά έχει μια θέση on και μια off. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ότι το τιμόνι μέσα στο παιχνίδι ή θα στρίψει ΤΕΛΕΙΩΣ ή ΚΑΘΟΛΟΥ.
Το input της τιμονιέρας ή ενός joystick λέγεται αναλογικό γιατί ΟΣΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΘΑ ΣΤΡΙΨΕΙ.Ας υποθέσουμε τώρα ότι έχουμε μια στροφή που με δεδομένα χλμ το τιμόνι πρέπει να στρίψει περίπου 20 μοίρες. Ας δούμε σε slow motion τι κάνεις. Εσύ με το πληκτρολόγιο θα αναγκάζεσαι να πατάς το πλήκτρο τόση διάρκεια μέχρι το τιμόνι μόλις που να ξεπεράσει τις 20 μοίρες και θα το αφήσεις πάλι μέχρι το τιμόνι να πέσει λίγο κάτω από τις 20 μοίρες. Αυτή τη διαδικασία θα την επαναλάβεις δεκάδες φορές μέσα σε μια στροφή. Η διαδικασία αυτή μόνο ακρίβειας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι τιμές του input που δέχεται το PC σου θα μοιάζουν με κάτι σαν: 22,20,19,18,21,20,22,19. Για να το καταλάβεις λίγο καλύτερα, αν σου ζητήσουν να ακολουθήσεις μια κυκλική τροχιά με το αυτοκίνητο μέσα στο παιχνίδι και υποθέσουμε ότι σου βάζαμε μπογιά στα λάστιχα να δούμε την πορεία σου, τότε η πορεία αυτή δε θα θύμιζε σε τίποτα κύκλο, παρά μια ακανόνιστη κλειστή γραμμή, σαν λεκκές.
Με μία τιμονιέρα τώρα, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα, αφού μπορείς να κρατήσεις το τιμόνι ακριβώς στις 20 μοίρες για όση ώρα θες. Αν πας να κάνεις κύκλο με το τιμόνι, τότε η τροχιά σου θα είναι κυκλική.
Από εκεί και πέρα, ότι θέλει εξάσκηση, φυσικά και θέλει, αφού ούτε αίσθηση του κρατήματος έχεις αρχικά, και ούτε το χέρι έχει προλάβει να συσχετίσει τη γωνία στρέψης της τιμονιέρας με την πραγματική ανάγκη στριψίματος, αφού με τα πλήκτρα ποτέ δεν υπήρχε η ανάγκη για τέτοιο υπολογισμό.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
Και πάλι συγνώμη πριν για τη σύγχιση! Μου βγήκε από την πόρωση!
-
Αυτό το rank που αναφέρετε, τι είναι?
http://gplrank.schuerkamp.de/php-pub/gplrank.php
πας εκεί πέρα,εγγράφεσαι,βάζεις τους χρόνους σου και κάνεις ένα σωρό σύγκρισεις των χρόνων σου με τον υπόλοιπο κόσμο!!!!it's a must
-
Λοιπόν, δεν έχει νόημα να διαφωνήσω ξανά, μετά τις εξηγήσεις που έλαβα
Ποτέ δεν αμφέβαλα για το πλεονέκτημα του τιμονιού και το τόνισα 2-3 φορές ότι το χάσιμο χρόνου είναι μεγάλο. Απλά δεν ήξερα τις λεπτομέρειες αυτές περί ενεργοποιημένων βοηθημάτων. Οπότε γράψτε λάθος από μεριά μου!
opterios, η εξήγησή σου απόλυτα σαφής και κατανοητή! Ευχαριστώ. -
Βοηθεια παρακαλω!μια ερωτηση να σας κανω.
Στο παιχνιδι που εχω το f1 racing championship ανακαλυψα σημερα κατι και θελω να μου διευκρινησετε κατι αν γνωριζετε.
Λοιπον εχει ας πουμε στα option π.χ να κανεις τους αντιπαλους expert που σημαινει οτι κινουνται στο πραγματικο χρονο της καθε πιστας αλλα αυτο που θελω να ρωτησω θα το πω με απλα λογια τι προβλημα εχω γιατι δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεει.
Συγκεκριμενα αλλαζεις και το μονοθεσιο σου σαν expert και το 2 προβληματα που βγαζει ειναι:
1)Οτι και να κανω και παταω το γκαζι σπιναρει
2)Οταν φρεναρω μπλοκαρει τους τροχους και βγαζει καπνο παντα
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω εαν αυτη η ρυθμιση ειναι για τιμονιερες δηλαδη θελω να πω οτι λογικα οταν παταω εγω το γκαζι με το πληκτρολογιο η το χειρηστιριο εαν το περνει σαν μια βιαιη κινηση του γκαζιου και παντα σπιναρει ενω με τη τιμονιερα απλα θα πατουσες το πενταλ προοδευτικα,αντιστοιχα για τα φρενα που παντα μπλοκαρουν
απλα θα πατουσα πιο μαλακα το πενταλ των φρενων σε αντιθεση με πληκτρολογιο χειρηστιριο που μπορει να το περνει σαν ενα μπλοκαρισμα πανικου τυπου Ραλφ και Μικαελ.
Λοιπον ξερετε εαν φταιει αυτο η τιποτα αλλο?
ΥΓ:Θα επανερλω και παλι οταν κατεβασω τον netKar και το GPL οχι οτι θα φυγω, καθε μερα εδω ειμαι,θα επανελθω με ερωτησεις εννοω. Σιγουρα γιατι απο οτι βλεπω ειναι πολυ δυσκολα παιχνιδια.
Πιστευω να μου τις λυσετε. -
Ωχ!Ωχ!Ωχ!
Ακομα δεν αρχισαμε κοιτα που κολλησα.
Πηγα και εγω σαν ανθρωπος να κατεβασω το netKar.Πηγα στο downloads και βλεπω οτι υπαρχουν πολλα να κατεβασω εδω.Πρεπει να τα κατεβασω ολα?Δεν ξερω και καλα αγγλικα και μπερδευομαι.ΒΟΗΘΕΙΑ.
Αλλα τι κανω ο βλακ..... δεν μου ειπατε το κυριοτερο αν το netKar παιζει με αυτο το χειρηστιριο της microsoft που εχω και ανεφερα παραπανω μαλλον στην προηγουμενη σελιδα στην 18.
Επισης ειδα κατι για directx 9.0 οτι θελει
και στη formula 2002 της ea pou πηρα, ηθελε 8.1 και δεν επαιζε στο pc μου αρα δεν θα παιζει και το netKar. -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Ωχ!Ωχ!Ωχ! [...]
Επισης ειδα κατι για directx 9.0 οτι θελει
και στη formula 2002 της ea pou πηρα, ηθελε 8.1 και δεν επαιζε στο pc μου αρα δεν θα παιζει και το netKar.Για DirectX 9.0, ψάξε σε ένα CD από περιοδικό. Το web installation της Microsoft είναι ηλίθιο! Κάθεσαι τόση ώρα στο internet και στο τέλος έχεις εγκατεστημένο μεν το εργαλείο στο μηχάνημά σου, αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά, μετά από ένα ενδεχόμενο format ας πούμε.
-
Πόρωση. Δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί. (Το LFS τελικά ήταν πολύ λίγο μπροστά στο netkar). Ξημερώνει, νυχτώνει, ξαναξημερώνει κι όμως ένα πράγμα δεν αλλάζει. Εγώ μπροστά από το PC.
Kι αν η Monza με έκανε να αγαπήσω τρελά τη Modena, το Donighton μου δίνει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Εκεί που παλιά δεν μπορούσα να κάνω ένα γύρο της προκοπής, τώρα μπαίνω σε όλες τις στροφές γλιστρώντας παίζοντας συνεχώς με την κόκκινη καλονή. Μην ξανακούσω για άλλο αυτοκίνητο ούτε για άλλο παιχνίδι. Τα έχω δει όλα. -
Μπορει κανεις να με διαφωτισει για ολα τα ερωτηματα μου που εγραψα παραπανω???
F1 Games/Simulators