-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θαυμάσια ! Έχουμε ένα παιχνίδι λοιπόν που μετά από 10 λεπτά μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητο όπως ο Marcus!!
Κάτι δεν πάει καλά ε?? (δεδομένου ότι δεν είμαι επιπέδου marcus!!!)Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Σίγουρα η οδήγηση είναι απλοποιημένη, άλλωστε είναι για να παίζουν και παιδάκια. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω arcade, αλλά ούτε και 100% simulation.
Ακριβώς μιλάμε για παιχνίδια που ΔΕΝ είναι για παιδάκια.
Το 1ο παιχνίδι που ήταν διαφορετικό από τα άλλα για εμένα ήταν το TOYOTA CELICA σε AMIGA 500...Μάλλον θα έπρεπε να έχει επίπεδα ρεαλισμού, όπως έχει ας πούμε το Falcon 4.0 ή και το Flight Simulator που ανέφερες (ασχολείται κανείς αλήθεια; )
Combat Flight Simulator 3 !!! Μην μου πεις ότι παίζεις και εσύ ...αρκετά τραβάω με το Netkar!!!
Τι είναι η 360;
Για την Ferrari λέω...Πως λες έχω ένα 206...έτσι λέω και εγώ για την 360...συνηθισμένα πράγματα δηλαδή!!!!!
Σας λέω πάντως ότι πρέπει να τελειώσω διπλωματική σε 2 μήνες. Έτσι και γίνει καμία στραβή με το N.K. και φταίτε εσείς, θα βάλω φωτιά στο forum. Μίλησα!
ΩΠΑ! Να σε προειδοποιήσω ότι όπως έχω αναφέρει με το Netkar (εγώ το έπαθα με το Gp legends πριν λίγους μήνες) ξεχνάς φαγητό,σπίτι,δουλειά,γυναίκα,διάβασμα,διασκέδαση κλπ κλπ.
Αρκεί να σου πω ότι μετά την χθεσινή online κόντρα με τον gvala κοιμήθηκα στις 3.30 γιατί το τουρνουά θέλει και προπόνηση ε?
-
Τη Supra δεν τη τρέχει κανείς ρε παιδιά στο Netkar? Εγώ με το που κατέβασα το παιχνίδι αμέσως κόλλησα με τη Supra (απίστευτη). Αμέσως μετά κόλλησα στη F3000, με τη οποία βέβαια κατέβασα και τους χρόνους. Too bad που ;epaija 2-3 μέρες κι έκτοτε δεν βρήκα το χρόνο να ξανασχοληθώ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τη Supra δεν τη τρέχει κανείς ρε παιδιά στο Netkar? Εγώ με το που κατέβασα το παιχνίδι αμέσως κόλλησα με τη Supra (απίστευτη). Αμέσως μετά κόλλησα στη F3000, με τη οποία βέβαια κατέβασα και τους χρόνους. Too bad που ;epaija 2-3 μέρες κι έκτοτε δεν βρήκα το χρόνο να ξανασχοληθώΚατάλαβα ! Και εσύ με τον ήχο του Turbo κόλλησες!!!
Ενώ η τιμονιέρα μου είναι ok μόνο στο F1 Challenge 99-02 υπάρχει ένα dead zone στο γκάζι και το φρένο που δεν εξαφανίζεται με τίποτα...
Ξέρει κανείς κάτι???
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τη Supra δεν τη τρέχει κανείς ρε παιδιά στο Netkar? Εγώ με το που κατέβασα το παιχνίδι αμέσως κόλλησα με τη Supra (απίστευτη). Αμέσως μετά κόλλησα στη F3000, με τη οποία βέβαια κατέβασα και τους χρόνους.Σιγά-σιγά, που να τα προλάβουμε όλα ....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ενώ η τιμονιέρα μου είναι ok μόνο στο F1 Challenge 99-02 υπάρχει ένα dead zone στο γκάζι και το φρένο που δεν εξαφανίζεται με τίποτα...
Ξέρει κανείς κάτι???
Το deadzone ρυθμίζεται μεσα απο τα menu του controller. Είναι αν θυμάμαι το τελευταίο εικονίδιο απο αριστερά, μετα το εικονίδιο του δεύτερου controller...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ξέρει κανείς κάτι???
Το deadzone ρυθμίζεται μεσα απο τα menu του controller. Είναι αν θυμάμαι το τελευταίο εικονίδιο απο αριστερά, μετα το εικονίδιο του δεύτερου controller...
Όλα είναι οκ! Και σε κανένα παιχνίδι δεν έχω πρόβλημα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τη Supra δεν τη τρέχει κανείς ρε παιδιά στο Netkar? Εγώ με το που κατέβασα το παιχνίδι αμέσως κόλλησα με τη Supra (απίστευτη). Αμέσως μετά κόλλησα στη F3000, με τη οποία βέβαια κατέβασα και τους χρόνους. Too bad που ;epaija 2-3 μέρες κι έκτοτε δεν βρήκα το χρόνο να ξανασχοληθώ
Κατάλαβα ! Και εσύ με τον ήχο του Turbo κόλλησες!!!
True!
Αλλα και οδηγικά είναι απολαυστικότατη... πιο 'παιχνιδιάρα'!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ξέρει κανείς κάτι???
Τι τιμονιέρα έχεις και τι λειτουργικό σύσυτημα? Συνήθως ισχύει αυτό που σου είπε ο Γιάννης. Για να βρεις στάνταρ τις ρυθμίσεις της πήγαινε Control Panel -> Game Controllers
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ξέρει κανείς κάτι???
Τι τιμονιέρα έχεις και τι λειτουργικό σύσυτημα? Συνήθως ισχύει αυτό που σου είπε ο Γιάννης. Για να βρεις στάνταρ τις ρυθμίσεις της πήγαινε Control Panel -> Game Controllers
Sidewinder/XP
αλλά ΟΛΑ τα άλλα είναι οκ
και το dead zone είναι στα πετάλια και όχι στο τιμόνι, ΜΟΝΟ μέσα στο παιχνίδι... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Sidewinder/XP
και το dead zone είναι στα πετάλια και όχι στο τιμόνι, ΜΟΝΟ μέσα στο παιχνίδι...Άρα, ή ψάχνεις στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ή μήπως κάποιος updated driver της Microsoft ....
Αλήθεια, το Force feedback είναι; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Sidewinder/XP
και το dead zone είναι στα πετάλια και όχι στο τιμόνι, ΜΟΝΟ μέσα στο παιχνίδι...?ρα, ή ψάχνεις στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ή μήπως κάποιος updated driver της Microsoft ....
Αλήθεια, το Force feedback είναι;Χμμμμ... υποθέτω έχεις την πρώτη έκδοση, αυτή που τα XP υποτίθεται την 'καταλαβαίνουν' μόνα τους, ε? Αν δεν έχει ρυθμίσεις στο Control Panel ψάξε να βρεις κανένα ξεχωριστό utility για τη ρύθμιση του deadzone.
?σχετο, αν θυμάμαι καλά, το Netkar υποστηρίζει ΚΑΙ πεντάλ σε δυο άξονες (αντί για έναν μόνο). Αν το υποστηρίζει και η τιμονιέρα σου, ενεργοποίησέ το και θα δεις μεγάλη διαφορά, αφού πλεόν γκάζι και φρένο θα δουλεύουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.
Δυστυχώς εγώ δεν έχω XP... ήρθα, είδα και απήλθα, που σημαίνει πως επέστρεψα πίσω στα παλιά καλά 98. Αν η Microsfot έχει βγάλει drivers για την τιμονιέρα σου στα XP κατέβασέ τους και βάλε τους... θα έχουν μέσα τους ρυθμίσεις.
ΥΓ. Το κάθε παιχνίδι χρησιμοποιεί ξεχωριστά την τιμονιέρα. ?λλα, όπως το Netkar νομίζω, διαβάζουν απ' ευθείας τις δηλωμένες ρυθμίσεις από τα Windows (DirectX), ενώ άλλα χρησιμοποιούν δικές τους ρουτίνες ή τροποποιούν τις υπάρχουσες.
-
ναι αλλά σε όλα τα παιχνίδια ειναι οκ ... anyway θα δω..
thanks -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Combat Flight Simulator 3 !!! Μην μου πεις ότι παίζεις και εσύ ...αρκετά τραβάω με το Netkar!!!Flight Simulator 2002 και για 'αγριάδες' το Falcon 4.0. Το CFS 3 δεν μου είχε γεμίσει το μάτι, κυρίως λόγω της προτίμησής μου στα μοντέρνα jet α/φ. Αλλά τώρα έχω φάει χοντρό κόλλημα με το FS. Εντάξει, μπορεί να μην έχει αερομαχίες, αλλά το να κάνεις πτήση IFR βράδυ σε IMC και ILS προσέγγιση με ορατότητα στο 1 μίλι είναι εντελώς ΠΟΡΩΣΗ!!! Να φανταστείς ότι βλέπεις διάδρομο προσγείωσης τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν οι τροχοί σου ακουμπήσουν έδαφος. Φοβερό σου λέω.
Και φυσικά αεροπορικούς χάρτες, εγχειρίδια πτήσης IFR και άλλα που άμα ξεκινήσω να γράφω, θα τελειώσω αύριο. -
Παιδιά δεν είδα τις προηγούμενες απαντήσεις σας, αλλά έχει βγει ένα νέο F1 sim, το F1 Challenge 99-02 το οποίο πρωτοτυπεί αφού περιλαμβάνει 4 χρονιές από το 1999 μέχρι και το 2002!!!!! Και φυσικά από χρονιά σε χρονιά αλλάζουν και οι αλλαγές στους κανονισμούς! Δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά σίγουρα ακούγεται καλό.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δυστυχώς εγώ δεν έχω XP... ήρθα, είδα και απήλθα, που σημαίνει πως επέστρεψα πίσω στα παλιά καλά 98.Μπορείς να μου πεις ένα καλύτερο που έχουν τα 98 από ατα XP;;; Δεν πιστεύω στα αυτιά και στα μάτια μου όταν ακούω ή διαβάζω τέτοια σχόλια!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δυστυχώς εγώ δεν έχω XP... ήρθα, είδα και απήλθα, που σημαίνει πως επέστρεψα πίσω στα παλιά καλά 98.
Μπορείς να μου πεις ένα καλύτερο που έχουν τα 98 από ατα XP;;; Δεν πιστεύω στα αυτιά και στα μάτια μου όταν ακούω ή διαβάζω τέτοια σχόλια!!!
Μόνο 1, μέτρα
-
Όλοι οι drivers της G-Force 4 (μέχρι και την έκδοση 40.xx) δουλεύουν ταχύτερα στα 98SE
-
Το NFS5-PU δουλεύει άψογα χωρίς καμία παρέμβαση
-
To GP3 για να δουλέψει στα XP πρέπει ο δίσκος να γίνει format σε FAT32
-
Υπάρχει πλειάδα utilities που δουλεύει άψογα στα 98SE, αλλά είτε δεν δουλεύει είτε δουλεύει προβληματικά ή ελλιπώς στα XP.
-
Όταν τα πράγματα 'στραβώσουν' χοντρά στα 98SE, μπορείς να τα παρακάμψεις και να τα διορθώσεις από το DOS (όταν π.χ. μολυνθούν αρχεία του συστήματος από ιο).
-
Αυτό τον καιρό δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να ξεκινήσω σχεδόν από το μηδεν για να μάθω τα τερτίπια ενός νέου λειτουργικού συστήματος. Πόσο μάλλον να γίνω ετσιθελικός beta-tester της Microsoft (για μια ακόμα φορά )
-
-
Οποιος εχει το F1 Challenge 99-02,ας μου πει τους 4 κωδικους που χρειαζονται πριν την εγκατασταση
-
Τι διαφορά έχει το Head movement από το Look Ahed στις ρυθμίσεις του F1 99-02?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Head movement από το Look Ahed στις ρυθμίσεις του F1 99-02?Head movement: στρίβοντας το τιμόνι αλλάζει και το οπτικό πεδίο (σαν να στρίβει και το κεφάλι)
Look ahead: νομίζω ότι έιναι το βάθος πεδίου, πόσο μακριά βλέπεις τα αντικείμενα της πίστας. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Head movement από το Look Ahed στις ρυθμίσεις του F1 99-02?Μηπως μπορει να μου καποιος να μου πει τους 4 κωδικους του f1 challenge99-02
F1 Games/Simulators