Ο χρήστης gvala έγραψε:
Sidewinder/XP
αλλά ΟΛΑ τα άλλα είναι οκ
και το dead zone είναι στα πετάλια και όχι στο τιμόνι, ΜΟΝΟ μέσα στο παιχνίδι...
?ρα, ή ψάχνεις στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ή μήπως κάποιος updated driver της Microsoft ....
Αλήθεια, το Force feedback είναι;
Χμμμμ... υποθέτω έχεις την πρώτη έκδοση, αυτή που τα XP υποτίθεται την 'καταλαβαίνουν' μόνα τους, ε? Αν δεν έχει ρυθμίσεις στο Control Panel ψάξε να βρεις κανένα ξεχωριστό utility για τη ρύθμιση του deadzone.
?σχετο, αν θυμάμαι καλά, το Netkar υποστηρίζει ΚΑΙ πεντάλ σε δυο άξονες (αντί για έναν μόνο). Αν το υποστηρίζει και η τιμονιέρα σου, ενεργοποίησέ το και θα δεις μεγάλη διαφορά, αφού πλεόν γκάζι και φρένο θα δουλεύουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.
Δυστυχώς εγώ δεν έχω XP... ήρθα, είδα και απήλθα, που σημαίνει πως επέστρεψα πίσω στα παλιά καλά 98. Αν η Microsfot έχει βγάλει drivers για την τιμονιέρα σου στα XP κατέβασέ τους και βάλε τους... θα έχουν μέσα τους ρυθμίσεις.
ΥΓ. Το κάθε παιχνίδι χρησιμοποιεί ξεχωριστά την τιμονιέρα. ?λλα, όπως το Netkar νομίζω, διαβάζουν απ' ευθείας τις δηλωμένες ρυθμίσεις από τα Windows (DirectX), ενώ άλλα χρησιμοποιούν δικές τους ρουτίνες ή τροποποιούν τις υπάρχουσες.