-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
λοιπον JarnoT σε βλεπω να ψαχνεσαι... μου φενεται οτι θα κολησεις ασχημα μικροβια αν συνεχιζεις να ρωτας τετοια πραγματα χαχαχαα
Συμβουλή και πάλι!! Μακριά από τον Αριστοτέλη.
Καταστρέφει σπίτια, σπουδές, σχέσεις, δουλειές, διασκέδαση εκτός σπιτιού, ακόμα και κιλά χάνεις...Αν θέλετε δηλαδή να χάσετε κανένα κιλό (καλοκαίρι έρχεται) μπορείτε να μιλάτε με τον Αριστοτέλη αλλιώς μακρυάαααααα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Συμβουλή και πάλι!! Μακριά από τον Αριστοτέλη.
Καταστρέφει σπίτια, σπουδές, σχέσεις, δουλειές, διασκέδαση εκτός σπιτιού, ακόμα και κιλά χάνεις...Αν θέλετε δηλαδή να χάσετε κανένα κιλό (καλοκαίρι έρχεται) μπορείτε να μιλάτε με τον Αριστοτέλη αλλιώς μακρυάαααααα!
Χμμμ!
Οι σπουδές ευτυχώς τελειώνουν εντός μηνών, γι'αυτό και ξαναενεργοποιούμαι σε τέτοια πράγματα. Ελεύθερος χρόνος γαρ...Λοιπόν τα ρωτάω όλα αυτά για να ξέρω ότι δε χάνω το χρόνο μου με υποδεέστερα sim. Θέλω το καλύτερο (πέρα από το GPL έτσι... αυτό για πάντα!). Θα περιμένω το NetKar και δε με απασχολεί που δεν έχει multiplayer μιας και αυτό που μου αρέσει είναι να ασχολούμαι μόνος μου με τις ώρες. Δε γουστάρω και πολύ τις κόντρες, παρά μόνο practice and practice and...
Όσο κάτι για κιλά που είπατε... βγάλτε μου ένα προγραμματάκι για -10 kg και σύσφιξη κοιλιακών
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Όσο κάτι για κιλά που είπατε... βγάλτε μου ένα προγραμματάκι για -10 kg και σύσφιξη κοιλιακώνΟκ!! Πολύ απλό! Θα κάνεις παρέα με τον Ari και με ότι σου προτείνει θα ξεχνάς να τρως...
Εγώ πάντως μίλησα!!! -
Καλημέρα σας,
Να μπώ και εγώ στην κουβέντα μιας και εγώ παίζω racing sims από τον καιρό του GP (1) . Βέβαια ποτέ δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ τόσο βαθια ,οσον αφορα τα setups, παντα κατεβαζα καποια ετοιμα απο το Internet. Κορυφαίο sim κατά την γνώμη μου είναι το GPL .Ομως παρόλο που είχα ασχοληθεί πάρα πολλές ώρες δεν είχα κάταφέρει να κάνω ποτέ full αγώνα χωρις να 'τετακοσω' αρκετές φορές .
Με δεδομένο ότι έχω εμπειρία απο αγώνες καρτ και μάλιστα 125cc με ταχυτητες που σημαίνει ότι 'παίζει' πολύ η υπερστροφή, θεωρώ τα μονθέσια του GPL περισσότερο υπερστροφικά από όσο θα έπρεπε για να μην κουράζει το παιχνιδι στο τέλος. Επίσης οι πίστες είναι αρκετά δύσκολες,αυτό βέβαια πλεονέκτημα είναι τελικά .
Τα gp3 kai gp4 που τα έχω δοκιμάσει ,λίγες ώρες ομολογώ, λαμβάνοντας υπ' όψιν και την εξέληξη των PCs δεν με έχουν εντυπωσιασεί. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερα στοιχεία.Τελικά ποιο είναι το αντίστοιχο GPL sim σήμερα?.
ψάχνω για καλα Links για racing sims καμία πρόταση? -
Χμμμ μου φαινεται οτι δεν εξηγησα σωστα το θεμα. Το netKar παιδια ειναι ΤΖΑΜΠΑ! δεν πληρωνετε τιποτα! Free! Το κανουμε απο πωροση και μερακι
Και βεβαια μπορειτε ηδη να κατεβασετε την beta0.9.6 η οποια ναι μεν δεν εχει ακομη multiplayer αλλα εχει 8 αυτοκινητα 3 πιστες και καμια 10ρια αλλες που μπορειτε να κατεβασετε εχτρα!Λοιπον http://dataserver.touritel.com/drivingitalia/forum/index.php?s=1d127ab0da805ecb840048ec5fa50e23&act=SF&f=8 forum στα αγγλικα στο ιταλικο site με βρισκετε παντα εκει για αποροιες. βρισκετε και το download στα important post.
http://forum.racesimcentral.com/f.php?s=&forumid=244 english forum του RacesimCentral... και εκει με βρισκετε αλλα λιγοτερο συχνα.
http://www.nkzone.com Ολα τα add.ons στα αγγλικα.
Για 10κιλα λιγοτερο συστηνω ενα πρωτα8λημα online την ωρα του διπλου. καλυτερα αν ειναι σε 100% διαρκεια αγωνα! και το Force feedback στο φουλ!
-
Φιλε κκοτ εχεις απολυτο δικιο. Οπως ειπες το GPL ειναι πολυ καλο αλλα καπου τα χαλαει με την φυσικη των ελαστικων ειδικα στις χαμηλες ταχυτητες. Πολυ μεγαλο slip angle. Δοκιμασε τα λινκ που εβαλα παραπανω... περιμενω την γνωμη σου
-
Χμμμ μου φαινεται οτι δεν εξηγησα σωστα το θεμα. Το netKar παιδια ειναι ΤΖΑΜΠΑ! δεν πληρωνετε τιποτα! Free! Το κανουμε απο πωροση και μερακι
Και βεβαια μπορειτε ηδη να κατεβασετε την beta0.9.6 η οποια ναι μεν δεν εχει ακομη multiplayer αλλα εχει 8 αυτοκινητα 3 πιστες και καμια 10ρια αλλες που μπορειτε να κατεβασετε εχτρα!Για 10κιλα λιγοτερο συστηνω ενα πρωτα8λημα online την ωρα του διπλου. καλυτερα αν ειναι σε 100% διαρκεια αγωνα! και το Force feedback στο φουλ!
Δεν είναι ότι δεν κατάλαβα σωστά... απλά είπα θα περιμένω την full έκδοση, αυτό μόνο Άλλωστε για την ώρα τρέχει εξεταστική περίοδος, οπότε έστω και για τα τυπικά δεν πρέπει να με βλέπουν τόσες ώρες στον υπολογιστή
...ευχαριστώ για τη δίαιτα Μετά από αυτή του 'δύτη' και τιυ 'αστροναύτη' θα δοκιμαστεί και η δική σου πρόταση. Μείνε εδώ συντονισμένος για το αποτέλεσμα και τις απορίες μας. Εμένα τουλάχιστον με κουράζουν τα πολλά forum... εσύ πρέπει να έχεις συνηθίσει, ε?
-
Δοκιμασε τα λινκ που εβαλα παραπανω... περιμενω την γνωμη σουοκ θα τα ψαξω και θα σου πω ..
ευχαριστω -
Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Δεν αφορά ακριβώς παιχνίδια, αλλά εξομοίωση γενικότερα. Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να εξομοιώνει συνθήκες πανικού στο δρόμο; Δηλαδή ας πούμε να πηγαίνεις με 150 στην εθνική, να σου πεταχτεί μπροστά σου ένα ζώο (ή ζώον, ανάλογα ) και να αντιδράς εσύ σωστά; Ή να το χάνεις με βροχή στη στροφή κτλ; Νομίζω ότι κάτι τέτοιο, για όσους χρησιμοποιούν τιμονιέρα θα ήταν πολύ καλό 'σχολείο' και ας μη γελιόμαστε, όλοι χρειαζόμαστε ένα safe track, έστω και αν αυτό είναι στο PC μας.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Δεν αφορά ακριβώς παιχνίδια, αλλά εξομοίωση γενικότερα. Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα που να εξομοιώνει συνθήκες πανικού στο δρόμο; Δηλαδή ας πούμε να πηγαίνεις με 150 στην εθνική, να σου πεταχτεί μπροστά σου ένα ζώο (ή ζώον, ανάλογα ) και να αντιδράς εσύ σωστά; Ή να το χάνεις με βροχή στη στροφή κτλ; Νομίζω ότι κάτι τέτοιο, για όσους χρησιμοποιούν τιμονιέρα θα ήταν πολύ καλό 'σχολείο' και ας μη γελιόμαστε, όλοι χρειαζόμαστε ένα safe track, έστω και αν αυτό είναι στο PC μας.Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι...
Και αν είχε βγει δεν νομίζω να πούλαγε και πολύ εκτός αν ο ρεαλισμός του ήταν επιπέδου NFS όπως κάτι τεστάκια που σου έδινε το NFS με τις PorscheΕξάλλου ας γίνουμε καλοί οδηγοί στα ρεαλιστικά (Netkar,F1 Challenge 99-02, Grand prix Legends) και τα άλλα έρχονται...
Εξάλου άποψη μου είναι ότι ΑΥΤΑ τα παιχνίδια σε κάνουν καλύτερο οδηγό.
Τα υπόλοιπα NFS, Test drive, CMR κλπ κλπ αν περιμένεις να σε κάνουν καλύτερο,... μόνο χειρότερο σε κάνουν...απλά προσφέρουν άφθονη διασκέδαση... -
Θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνήσω απόλυτα. Εντάξει, δεν θα πούλαγε, αλλά μη λες ότι δεν θα ήταν χρήσιμο. Δεν έχω δοκιμάσει τα NetKar κτλ, αλλά μπορώ να σου πω ότι και το CMR, αλλά και το GP4 έχουν βελτιώσει κάποιες από τις αντιδράσεις μου πίσω από το τιμόνι. Εννοείται φυσικά ότι για να υπάρχει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, πρέπει να παίζεις με τιμονιέρα.
Και δεν κατάλαβα γιατί λες ότι σε κάνουν χειρότερο οδηγό; Το στηρίζεις κάπου αυτό, ή έτσι απλά το λες; Γιατί εγώ μπορώ να υποστηρίξω με επιχειρήματα ότι σε κάνουν καλύτερο. Αν θέλεις συνεχίζουμε τη συζήτηση.
BTW, το NFS Porsche Unleashed δεν έπαιζε σε XP για κάποιο λόγο. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να τρέξει!
-
Θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνήσω απόλυτα. Εντάξει, δεν θα πούλαγε, αλλά μη λες ότι δεν θα ήταν χρήσιμο.Πότε είπα ότι δεν θα ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο παιχνίδι!?!?!?
Και δεν κατάλαβα γιατί λες ότι σε κάνουν χειρότερο οδηγό; Το στηρίζεις κάπου αυτό, ή έτσι απλά το λες; Γιατί εγώ μπορώ να υποστηρίξω με επιχειρήματα ότι σε κάνουν καλύτερο. Αν θέλεις συνεχίζουμε τη συζήτηση.
Ποτέ δεν έχω πει κάτι και γενικότερα εκτός forum, έτσι απλά, όπως λες
Πάντα κάπου θα το στηρίζω...
Για να γίνει η κουβέντα πολύ συγκεκριμένη θα πρέπει όπως πολύ σωστά είχε κάνει και ο Aristotelis να διαχωρίσουμε τα παιχνίδια σε 2 κατηγορίες
- Τα παιχνίδια που προσφέρουν διασκέδαση αλλά δεν έχουν και μεγάλη σχέση με πραγματικά αυτοκίνητα
Test drive, CMR, NFS και άλλα που δεν ξέρω...
2)Τα παιχνίδια στα οποία έχουν δώσει σημασία στον ρεαλισμό και στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Netkar, F1 Challenge 99-02, GP legends και άλλα που δεν ξέρω...
Για την 1η κατηγορία λοιπόν εγώ πιστεύω ότι δεν βελτιώνουν καθόλου κάποιον όσον αφορά το επίπεδο του σαν οδηγό αλλά αντιθέτως μπορεί και να τον βλάψει.
ΑΡΑ στην καλύτερη περίπτωση δεν θα σε βελτιώσουν.
Και γιατί?
γιατί στα αυτοκίνητα στ'αλήθεια.
-Όταν πατάς τέρμα γκάζι με Porsche και Ferrari εεεε όσο να'ναι τουλάχιστον στις 2 πρώτες ταχύτητες σπινάρει λιγάκι!!! Κάτι που δεν έχω δει σε κανένα από τα παιχνίδια της 1ης κατηγορίας.
-όταν πατάς φρένο με 250 kms μακάρι να ήταν όλα τόσο σταθερά στο δρόμο όσο στα παιχνίδια αυτά.
-Είναι τόσο εύκολο να τραβήξεις χειρόφρενο με 200 (βλέπε CMR3) και το αυτοκίνητο να το κατευθύνεις σαν να οδηγάς παιδικό αυτοκινητάκι? Όταν το είδα τρελάθηκα!! Πηγαίνω με 200 στο CMR3 τραβάω χειρόφρενο, το αυτοκίνητο στρίβει 90 μοίρες και μετά το επαναφέρεις στην αρχική πορεία!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
-Πατάς με 2α τέρμα γκάζι στο NFS πάνω στην στροφή και το αυτοκίνητο φυσικά παραμένει ΤΡΕΝΟ στον δρόμο!?!?!?
και διάφορα άλλα τέτοια παραδείγματα που με κάνουν να είμαι σίγουρος ότι τα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν καμία σχέση σε συμπεριφορά με τα πραγματικά...
Άρα πως θα με κάνει ένα παιχνίδι τέτοιο καλύτερο οδηγό και όχι χειρότερο που θα τραβήξω για 1η φορά χειρόφρενο και θα κάνει 2 στροφές το αυτοκίνητο μου ???
Σαν να λέμε ότι θα με κάνει καλύτερο πιλότο το 1941 στα coin-op παρά το Flight Simulator. Σίγουρα όμως δεν διαφωνώ ότι το 1941 θα με διασκεδάσει περισσότερο.
Με λίγα λόγια όσο πιο κοντά είναι ένα παιχνίδι στον πραγματικό επίπεδο τόσο πιο πολύ σε βελτιώνει και το αντίθετο.
Ακούω την γνώμη σου
-
Test
-
[σνιπ]
BTW, το NFS Porsche Unleashed δεν έπαιζε σε XP για κάποιο λόγο. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να τρέξει!Αφού το εγκαταστήσεις, μετονόμασε το αρχείο GIMME.DLL σε G.DLL (στον κεντρικό φάκελο εγκατάστασης). Επίσης, όρισε σταθερό το μέγεθος της εικονικής μνήμης των XP (256ΜΒ, 512Mb ή 1024Μb). Ίσως να μην μπορείς να παίξεις multiply αλλά single-play παίζει.
-
Σε ότι αφορά τον NFS5 PU σε μαθαίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις βασικές διαφορές οδήγησης μεταξύ μπροστοκίνητων και πισοκίνητων αυτοκινήτων. Επίσης σε μαθαίνει τις οδηγικές διαφορές μεταξύ του-του νορμάλ ιπποδύναμης και του-του-τεράτων τεράστιας ιπποδύναμης. Επίσης σε μαθαίνει τις βασικές διαφορές οδήγησης με διάφορες πιέσεις ελαστικών, διαφορετικών κλιμκώσεων στις σχέσεις του κιβωτίου, αλλά και να 'παίζεις' με υπο/υπερ-στροφικές συμπεριφορές ρυθμίζοντας τα ποσά της αρνητικής άντωσης στο εμπρός ή στο πίσω μέρος του εκάστοτε αυτοκινήτου. Σε μαθαίνει επίσης ότι αλλιώς πρέπει να οδηγάς στην άσφαλτο, αλλιώς στο χαλίκι, αλλιώς στη βροχή κι αλλιώς στο χιόνι (εννοείται και με διαφορετικές ρυθμίσεις ή/και βοηθήματα).
Σε βασικό επίπεδο μεν, αλλά σε μαθαίνει (εννοώντας ότι σε επιβραβεύει σωστά αν τα κάνεις σωστά -όπως γίνεται και στην πραγματικότητα δλδ).
ΥΓ. Δεν ξεκινάς γρήγορα χωρίς σπινάρισμα στο NFS-5 που να έχεις το... Θεό μπάρμπα Επίσης, δοκίμασε να τρέξεις στροφιλίκι με ενεργοποιημένο το TC και μετα με απενεργοποιημένο... η μέρα με τη νύχτα! Όταν φτάσεις σε σχετικά καλό επίπεδο, δοκίμασε να κοντραριστείς (έστω και με in-turn στο ίδιο PC) με άλλον καλό... human.
-
Φίλε Sirgus, εγώ και πάλι θα διαφωνήσω. Έτσι, είμαι αντιδραστικός τύπος εγώ!
Λοιπόν, πάμε πρώτα στο CMR (στο 2, δεν έχω παίξει το 3)...
α) Δεν ξεκινάς χωρίς σπινάρισμα, σίγουρα θα σου σπινάρει λίγο στην αρχή. Λίγο, είναι η αλήθεια, αλλά και πάλι, δεν μπορείς να συγκρίνεις το Focus WRC, ας πούμε με οποιοδήποτε αυτοκίνητο παραγωγής για να λες ότι δεν σπινάρει ρεαλιστικά. Ξέρεις εσύ τι συστήματα anti-spin έχει το αυτοκίνητο αυτό στην πραγματικότητα; Εγώ δεν ξέρω, αλλά σίγουρα όχι τα ίδια που έχει το οποιοδήποτε αυτοκίνητο παραγωγής.
β) Στην ίδια λογική, δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν ο Marcus τράβαγε χειρόφρενο με 200, έστριβε 90 μοίρες και μετά το επανέφερε στην κανονική του πορεία με άνεση! Είπαμε, είναι αυτοκίνητο WRC, όχι Renault Clio 1.4 ή οτιδήποτε άλλο οδηγούμε εμείς. Έχει αναρτήσεις, λάστιχα, ψαλίδια, αντιστρεπτικές δοκούς και ένα κάρο άλλα πράγματα.Παρόλα αυτά, δεν υποστηρίζω ότι είναι 100% ρεαλιστικό. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο άλλωστε. Όμως επιμένω ότι σίγουρα σε βοηθάει!
Όσο για το NFS, από το λίγο που το έχω παίξει, με πληκτρολόγιο δυστυχώς, μπορώ να σου πω ότι τα βρήκα σκούρα να το κρατάω στο δρόμο με πάνω από 160-180 χλμ. Όταν λοιπόν καταφέρω να κρατήσω με το τιμόνι την Porsche μέσα στο δρόμο με 200 χιλιόμετρα, μπορώ να σου πω σχεδόν σίγουρα ότι θα μπορούσα να κρατήσω και το Golf με 140-160, έχοντας μάθει να χρησιμοποιώ ανάποδα τιμόνια, κατεβάσματα ταχυτήτων και το σπουδαιότερο, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ φρενάρισμα ώστε να μην μπλοκάρουν οι τροχοί μου.
Φυσικά, όλα αυτά πέρα από όσα έχει ήδη πει ο migF1 και με τα οποία συμφωνώ.Πάμε αλλού τώρα. Δοκίμασε να τρέξεις το GP4, με τιμόνι, χωρίς το traction control. Θα δεις μετά πώς είναι να είσαι με 2η ή ακόμα και 3η, 140 χιλιόμετρα, να βυθίζεσαι στο γκάζι και να χάνεις ΑΜΕΣΩΣ πίστα, αμμοπαγίδες και μπαριέρες, έχοντας κάνει ενα μεγαλοπρεπέστατο τετ α κε, και μάλιστα χωρίς καν να έχει χρειαστεί να στρίψεις το τιμόνι σου, αλλά στην ευθεία όλα αυτά που σου λέω, σε στεγνό οδόστρωμα και με ζεστά λάστιχα. Βάλε μετά και το TC, και θα καταλάβεις γιατί οι ομάδες το θέλουν τόσο πολύ! Να συνεχίσω; Μπες με 300 στα φρένα, κάρφωσε το πόδι σου στο πεντάλ και δοκίμασε να στρίψεις για το apex. Αμμοπαγίδα, ε; Στον επόμενο γύρο δοκίμασε από 320 προοδευτικό φρενάρισμα... Μήπως στρίβει καλύτερα;;;
Γι αυτό σου λέω, δεν είναι τόσο χάλια αυτά τα προγράμματα, τα μοντέλα φυσικής τους είναι πολύ καλά και ο ρεαλισμός τους μάλλον ό,τι μπορείς να βρεις πιο κοντά σε πραγματική F1. Μην τα περιφρονείς!
-
Νάσο, δοκίμασες αυτά που σου είπα για να τρέξεις το NFS-5 στα XP? Σου δούλεψε?
-
Καταρχήν δεν μιλάω για παιχνίδια με F1 γιατί αυτά ΕΙΝΑΙ ρεαλιστικά αλλά για NFS και CMR
β) Στην ίδια λογική, δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν ο Marcus τράβαγε χειρόφρενο με 200, έστριβε 90 μοίρες και μετά το επανέφερε στην κανονική του πορεία με άνεση! Είπαμε, είναι αυτοκίνητο WRC, όχι Renault Clio 1.4 ή οτιδήποτε άλλο οδηγούμε εμείς. Έχει αναρτήσεις, λάστιχα, ψαλίδια, αντιστρεπτικές δοκούς και ένα κάρο άλλα πράγματα.
Θαυμάσια ! Έχουμε ένα παιχνίδι λοιπόν που μετά από 10 λεπτά μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητο όπως ο Marcus!!
Κάτι δεν πάει καλά ε?? (δεδομένου ότι δεν είμαι επιπέδου marcus!!!)Παρόλα αυτά, δεν υποστηρίζω ότι είναι 100% ρεαλιστικό. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο άλλωστε. Όμως επιμένω ότι σίγουρα σε βοηθάει!
όχι και 90% όμως...μάλλον πολύ πιο κάτω...
Όσο για το NFS, από το λίγο που το έχω παίξει, με πληκτρολόγιο δυστυχώς, μπορώ να σου πω ότι τα βρήκα σκούρα να το κρατάω στο δρόμο με πάνω από 160-180 χλμ. Όταν λοιπόν καταφέρω να κρατήσω με το τιμόνι την Porsche μέσα στο δρόμο με 200 χιλιόμετρα, μπορώ να σου πω σχεδόν σίγουρα ότι θα μπορούσα να κρατήσω και το Golf με 140-160, έχοντας μάθει να χρησιμοποιώ ανάποδα τιμόνια, κατεβάσματα ταχυτήτων και το σπουδαιότερο, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ φρενάρισμα ώστε να μην μπλοκάρουν οι τροχοί μου.
Φυσικά, όλα αυτά πέρα από όσα έχει ήδη πει ο migF1 και με τα οποία συμφωνώ.Η απάντηση μου είναι απλή : NETKAR
Κάνε τα παραπάνω με την 360 και πες μου τι έγινε!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θαυμάσια ! Έχουμε ένα παιχνίδι λοιπόν που μετά από 10 λεπτά μπορώ να οδηγήσω το αυτοκίνητο όπως ο Marcus!!
Κάτι δεν πάει καλά ε?? (δεδομένου ότι δεν είμαι επιπέδου marcus!!!)Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Σίγουρα η οδήγηση είναι απλοποιημένη, άλλωστε είναι για να παίζουν και παιδάκια. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω arcade, αλλά ούτε και 100% simulation. Μάλλον θα έπρεπε να έχει επίπεδα ρεαλισμού, όπως έχει ας πούμε το Falcon 4.0 ή και το Flight Simulator που ανέφερες (ασχολείται κανείς αλήθεια; ) ή ακόμα και τα F1 Simulators που αξίζουν. Τέλος πάντων, το ζητούμενο είναι αν σου προσφέρει ή όχι κάτι οδηγικά, όχι αν είναι 1000% ρεαλιστικό.
Τι είναι η 360; Το NetKar θα προσπαθήσω να το κατεβάσω σήμερα από τη σχολή. Σας λέω πάντως ότι πρέπει να τελειώσω διπλωματική σε 2 μήνες. Έτσι και γίνει καμία στραβή με το N.K. και φταίτε εσείς, θα βάλω φωτιά στο forum. Μίλησα!
-
Έτσι και γίνει καμία στραβή με το N.K. και φταίτε εσείς, θα βάλω φωτιά στο forum. Μίλησα!
Άστο τότε, μην το κατεβάζεις, το θέλουμε το Forum ...
Γιατί αν σ' αρέσει και θέλεις να συμμετάσχεις και στο πρωτάθλημα του Forum που πάει να στηθεί .....
F1 Games/Simulators