-
Στο τυπικό έλεγχο πριν από ταξίδι, ανακάλυψα χαμηλή στάθμη αντιψυκτικού στο δοχείο υπερχείλισης του 307. Συμπλήρωσα γύρω στο μισό λίτρο, ίσως και 3/4 του λίτρου. Βρήκα αντιψυκτικό κάτω από το ψυγείο και ελπίζω να είναι το κολάρο και όχι το ίδιο το ψυγείο.
Αύριο θα πάω την κόρη μου στην Πάτρα και ελπίζω να αποφύγω εκπλήξεις.
Για καλό και για κακό έβαλα στο boot 2 λίτρα αντιψυκτικό και ένα 4λιτρο απιονισμένο νερό. -
μήπως ξέρει κάποιος από εσάς τους γαλλοφίλους ποιο evo φορούσε ανάρτηση peugeotsport??
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Στο τυπικό έλεγχο πριν από ταξίδι, ανακάλυψα χαμηλή στάθμη αντιψυκτικού στο δοχείο υπερχείλισης του 307. Συμπλήρωσα γύρω στο μισό λίτρο, ίσως και 3/4 του λίτρου. Βρήκα αντιψυκτικό κάτω από το ψυγείο και ελπίζω να είναι το κολάρο και όχι το ίδιο το ψυγείο.
Για καλό και για κακό έβαλα στο boot 2 λίτρα αντιψυκτικό και ένα 4λιτρο απιονισμένο νερό.Τι έγινε τελικά Τάκη; Έφτασες καλά;
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μήπως ξέρει κάποιος από εσάς τους γαλλοφίλους ποιο evo φορούσε ανάρτηση peugeotsport??Κάποιο που θα είχε και πρόβλημα στο σασμαν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για καλό και για κακό έβαλα στο boot 2 λίτρα αντιψυκτικό και ένα 4λιτρο απιονισμένο νερό.Τι έγινε τελικά Τάκη; Έφτασες καλά;
Μια χαρά!
Όταν πήγαινα ήμουν χαλαρός και με το ένα μάτι στο δείκτη θερμοκρασίας. Στην Πάτρα δεν ήθελε συμπλήρωμα ούτε 50 ml, οπότε στην επιστροφή έπαιζα άνετα και χωρίς άγχος με ένα RAV, ένα Passat 1.8t κι ένα CZT (στις στροφές... )Θα το παρακολουθήσω λίγο καιρό, μέχρι να έρθει η ώρα για λάδια. Δεν έχω χρόνο (άδεια) για τώρα, πάλι άλλαξα δουλειά...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μια χαρά!
Όταν πήγαινα ήμουν χαλαρός και με το ένα μάτι στο δείκτη θερμοκρασίας. Στην Πάτρα δεν ήθελε συμπλήρωμα ούτε 50 ml, οπότε στην επιστροφή έπαιζα άνετα και χωρίς άγχος με ένα RAV, ένα Passat 1.8t κι ένα CZT (στις στροφές... )Θα το παρακολουθήσω λίγο καιρό, μέχρι να έρθει η ώρα για λάδια. Δεν έχω χρόνο (άδεια) για τώρα, πάλι άλλαξα δουλειά...
Σου εύχομαι τα καλύτερα Τάκη καταρχήν.
Δες βασικά το σημείο που είδες το παραφλου, μήπως πιάσει άλατα κλπ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μήπως ξέρει κάποιος από εσάς τους γαλλοφίλους ποιο evo φορούσε ανάρτηση peugeotsport??
Κάποιο που θα είχε και πρόβλημα στο σασμαν
δεν ξέρω αν ισχύει, απλά είχε αναφερθεί σε μια κουβέντα και θέλω να μάθω αν είναι αλήθεια
-
Ρε σεις τι κουφό είδα το πρωί ...είχα μπροστά μου πρωί 0600 (νυχτα δηλ) ένα Πεζό 307 με μια γυναίκα οδηγό.
Οποτε σταμάταγε και ξεκίναγε να φύγει αναβόσβηνε πλαφονιέρα μέσα !!! Την 1η φορά λέω μπα τυχαίο ήταν. Την 2η λέω δεν είδα καλά. Αλλά όσο την είχα μπροστά μου το έκανε συνεχώς. Την πλαγιάζω σε ένα φανάρι και την ρωτώ τι έπαθε ; Μου είπε ότι έτσι ξαφνικά την το κάνει συνέχεια. -
Αυτό το κάνει αν προχωράς με ανοιχτή πόρτα. Οπότε μάλλον δεν είχε κλείσει καλά κάποια πόρτα...
-
-
Καλησπερα παιδια.Ειμαι αναγκασμενος να συμβιωσω για περιπου 1 μηνα με το 307 που εχουμε.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,υπαρχει κανενα κιτ το οποιο μπορω να συνδεω το ipod?To αυτοκινητο ειναι μοντελο 2005 αν βοηθαει
-
Έχεις διζωνικό ή μονοζωνικό κλιματισμό;
-
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου εύχομαι τα καλύτερα Τάκη καταρχήν.Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις διζωνικό ή μονοζωνικό κλιματισμό;θυμισε μου ποιες συνδεσεις εχουν τα διζωνικα ? ολο τα μπερδευω!
-
can can
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
can cantnx
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Ειμαι αναγκασμενος να συμβιωσω για περιπου 1 μηνα με το 307 που εχουμε.κακόμοιρε... κακό που σε βρήκε...
PEUGEOT FORUM