-
Στην αρχη & το δικο μου ετσι δουλευε, αλλα μετα απο 2-3 αναβαθμισεις της ΒSI σταματησε να ειδοποιει για τυχον ανοικτη πορτα.
Σημειωτεον οτι στο χθεσινο service των 105000κμ εγινε παλι αναβαθμιση λογισμικου εγκεφαλου κινητηρα, (Νο εκδοσης: 2807). Ολα οκ αλλα το service πανακριβο 220euro με δικα μου λαδια!!! Η μοναδικη επιπλεον εργασια ηταν καθαρισμος & καρβουνακια μιζας. -
αουτς!
αλλαγη λαδιων - καθαρισμος (τι καθαρισμος ειναι αυτος ?) και καρβουνακια 220 ευρω ?? -
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα των αμορτισέρ και της απόσβεσης των ανωμαλιών.Μετά από επίσκεψη στο συνεργείο (για την καθιερωμένη πλέον αλλαγή του ζουάν) ζήτησα και μου 'μέτρησαν' τα αμορτισέρ. Με διαβεβαίωσαν ότι είναι ΟΚ και δεν χρειάζονται προς το παρόν αλλαγή (~ 45.000 Km).
Παρόλα αυτά, αισθάνομαι το αυτοκίνητο να 'χτυπάει' πολύ άγαρμπα όταν περνάω από ανωμαλίες στο δρόμο (κυρίως το πίσω μέρος). Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχει να κάνει με την πίεση των ελαστικών. Έχω βάλει 2.4 bar σε όλα (195/65-15) και σκέφτομαι να το κατεβάσω, προκειμένου να γλυτώσω.
Έχετε καμιά άλλη πρόταση;
Dpoly και παιδια το γκαπα γκουπα απο πισω ειναι θεμα το ημιακαπτου αξονα πισω και των βασεων που βιδωνουν τα αμορτισερ με τον λιγο αερα στα λαστιχα απλα το ψιλοδιορθωνεις . Μην ανησυχειται το κανουν ολα γιατρια υποψιν δεν παιρνει καμια τα εχω δοκιμασει ολα απλα το συνηθιζεις
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Στην αρχη & το δικο μου ετσι δουλευε, αλλα μετα απο 2-3 αναβαθμισεις της ΒSI σταματησε να ειδοποιει για τυχον ανοικτη πορτα.
Σημειωτεον οτι στο χθεσινο service των 105000κμ εγινε παλι αναβαθμιση λογισμικου εγκεφαλου κινητηρα, (Νο εκδοσης: 2807). Ολα οκ αλλα το service πανακριβο 220euro με δικα μου λαδια!!! Η μοναδικη επιπλεον εργασια ηταν καθαρισμος & καρβουνακια μιζας.Υπάρχει τρόπος να δούμε την version??
-
sto diko μου δεν κανει ηχιτικο σήμα, αλλά οι πλαφονιέρες αναβοσβήνουν. δεν νομίζω όμως ότι αξίζει ν ασχοληθείς..
-
Το δικο μου με....μουτζωνει!!!!
-
Την Κυριακή θα είμαι στα Μέγαρα. Θα βρεθούμε;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Την Κυριακή θα είμαι στα Μέγαρα. Θα βρεθούμε;99% θα είμαι κι εγώ, Τάκη. Θα έρθω με παρέα, για να επιστρέψει και το 307 στην Αθήνα, αφού εγώ θα γυρίσω με το golf
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Την Κυριακή θα είμαι στα Μέγαρα. Θα βρεθούμε;Καινούργιος στο φόρουμ, κάτοχος ενός 206 1.4. Χαιρετώ όλους τους κατόχους των Peugeot. Επειδή θέλω να έρθω και εγώ στα μέγαρα από ποιό σημείο της εθνικής βγάινεις για να πας στην πίστα. Νομίζω ότι έξοδο για τα μέγαρα υπάρχουν δύο.
-
μετα τα goody's.. εχει και ταμπελα 'αυτοκινητοδρομιο' ... αν θυμαμαι καλα ειναι η δευτερη εξοδος για μεγαρα....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μετα τα goody's.. εχει και ταμπελα 'αυτοκινητοδρομιο' ... αν θυμαμαι καλα ειναι η δευτερη εξοδος για μεγαρα....Τα goody's βρίσκονται ανάμεσα στις δύο εξόδους ή πριν γιατί δεν το θυμάμαι. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλε μου.
-
οκ.. ας το πουμε απλα...
περνας τα goody's και στην πρωτη εξοδο που συναντας βγαινεις
-
Ο χρήστης taszia έγραψε:
Καινούργιος στο φόρουμ, κάτοχος ενός 206 1.4. Χαιρετώ όλους τους κατόχους των Peugeot. Επειδή θέλω να έρθω και εγώ στα μέγαρα από ποιό σημείο της εθνικής βγάινεις για να πας στην πίστα. Νομίζω ότι έξοδο για τα μέγαρα υπάρχουν δύο.
Καλωσόρισες!
Αυτό το link νομίζω πως θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καινούργιος στο φόρουμ, κάτοχος ενός 206 1.4. Χαιρετώ όλους τους κατόχους των Peugeot. Επειδή θέλω να έρθω και εγώ στα μέγαρα από ποιό σημείο της εθνικής βγάινεις για να πας στην πίστα. Νομίζω ότι έξοδο για τα μέγαρα υπάρχουν δύο.
Καλωσόρισες!
Αυτό το link νομίζω πως θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου!
Σας ευχαριστώ και τους δύο, tm και TakisB.
-
Welcome taszia!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλως τον φανταρο...
Τι κανεις ρε φιλε???
Πως τα περνας?????
Ακομα δεν αλλαξες το αυτοκινητο τωρα που εγινες αντρας???Για ποιο λόγο? Σκέφτηκα να πάρω ένα Peugeot, αλλά από την άλλη δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με βλάβες.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλως τον φανταρο...
Τι κανεις ρε φιλε???
Πως τα περνας?????
Ακομα δεν αλλαξες το αυτοκινητο τωρα που εγινες αντρας???Για ποιο λόγο? Σκέφτηκα να πάρω ένα Peugeot, αλλά από την άλλη δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με βλάβες.
Ξεψαρωσε ο νεος!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με βλάβες.Γιατι ρε Νικο αρνεισε στον εαυτο σου μια καλη ευκαιρια για διευρυνση των γνωριμιων σου στη συμπαθη ταξη των μηχανικων????
-
Ρε παιδες εχω μια απορια.
Τι εγινε ο nakata;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε παιδες εχω μια απορια.Τι εγινε ο nakata;
Μπαίνει, διαβάζει, κι' όταν έχει απορίες, τις διατυπώνει.
PEUGEOT FORUM