-
Εγω θα πω μια αλλη εκδοχη.... Μηπως Μιχαλη δεν ειχες ξαναπαει πανω απο 90 και τωρα καρφωθηκες μονος σου;
Μια υποθεση κανω!
-
Βασιλη εκανες τιποτα με τις κουτσουλιες γιατι εχω και γω το ιδιο προβλημα με εσενα...
Ειχα παει μεχρι τα 95 ρε Αντρεα αλλα ουτε και εκει ειχα προβλημα -
Αν η κουτσουλια δεν εχει κανει ζημια στο χρωμα, παρα μονο στο βερνικι τοτε μια ψιλη αλοιφη θα κανει δουλεια... Αν μπορεσετε χρησιμοποιηστε glasurit (με σημα το παπαγαλακι, οπως ο Λουμιδης!), ειναι κορυφαια. Ειδαλως πηγαιντε σε ενα γνωστο σας φανοποιο να σας κανει αυτη τη δουλεια. Μια αλοιφη ομως ειναι χρησιμη και καλο ειναι να υπαρχει...
-
Πήρα μια ψιλή αλοιφή σήμερα απο ένα βενζινάδικο, θα την δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για το αποτελεσμα. Μου ήρθε και η ασφάλεια σήμερα. Ποσο πληρώνετε αλήθεια?
-
200 ΕΥΡΩ το εξαμηνο με ολα μεσα(ΚΑΙ για πλημμυρες!!!) στον Φοινικα.
Δεν εχω μικτη ομως... -
Εγω πληρωνω γύρω στα 530 το εξαμηνο, μικτη, στην Μινεττα, είναι λογικό το ποσον η μου πέρνουν πολλα?
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε Τακη και γω ειναι το μονο λογικο που σκεφτηκα οταν το εκανε για πρωτη φορα.
Αλλα καπακι το αμαξι εμεινε τουλαχιστον μια βδομαδα σταματημενο εξω απο το σπιτι μου και δεν το εκανε.
Ρε μπας και εχει δικιο η σιχαμενη πρασινη σαυρα και το 307 δεν με αντεχει...Να πω και εγω μια ιδεα ; Μηπως μετα απο περασμα απο νερα-λασπες αυτες ξεραθηκαν (οι λασπες ) στο εσωτερικο μερος της ζαντας ενεργωντας σαν τα μολυβια που βαζουν οι λαστιχαδες για την ζυγοσταθμιση και μετα με την ταχυτητα που αναπτυξε το αμαξι σιγα σιγα ξεκολλησαν γιαυτο και σταματησε το τρεμουλο;
-
Πολυ ευλογο αυτο που λες φιλε bill33 αλλα στην προκειμνη περιπτωση δεν ισχυει γιατι πηγα στο αεροδρομιο απο την Αττικη οδο και επειδη ειμαι πολυ τακτικος στην ωρα μου και περιπου εχανα το αεροπλανο πλακωσα τα 190αρια (μια φορα εγλειψε τα 200) και εκανα διοδια απο εισοδο Εθνικης μεχρι Βενιζελο σκαρτα 12 λεπτα χωρις βροχη.
Και ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει χωρις να μπορω να δωσω λογικη εξηγηση(μεχρι και ρουλεμαν εχω σκεφτει οτι μπορει να ειναι... ) -
Τα πρωτα μοντελα δεν ειχαν προβλημα με τα ρουλεμαν? Το δικο μου παντως μαλλον εχει (αγορασμενο Νοεμβριο 2001)γιατι οταν σπιναρει η πρωτη ακουγεται ενας θορυβος απο τα ρουλεμαν μαλλον.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πολυ ευλογο αυτο που λες φιλε bill33 αλλα στην προκειμνη περιπτωση δεν ισχυει γιατι πηγα στο αεροδρομιο απο την Αττικη οδο και επειδη ειμαι πολυ τακτικος στην ωρα μου και περιπου εχανα το αεροπλανο πλακωσα τα 190αρια (μια φορα εγλειψε τα 200) και εκανα διοδια απο εισοδο Εθνικης μεχρι Βενιζελο σκαρτα 12 λεπτα χωρις βροχη.
Και ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει χωρις να μπορω να δωσω λογικη εξηγηση(μεχρι και ρουλεμαν εχω σκεφτει οτι μπορει να ειναι... )καλα ε, πηγες το αμαξι 200 ενω εβλεπες οτι εχει 'τρεμουλο'?? ρε μην τα κανετε αυτα θα σκοτωθειτε! αν ηταν τα μπουλονια λιγο λασκα ΕΠΙΤΗΔΕΣ απο καποιον που σε μισει? (το εχει παθει γνωστος!)
-
Φιλε spiros19 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα δεν με προσεχεις..
Εγραψα οτι αυτες τις υπερβολες τις εκανα οταν πηγαινα που το αμαξι δεν ειχε προβλημα και οχι οταν εφευγα που ειχε και πηγαινα με 80-90. -
Να σαι καλα και παντα τετοια (200αρες!!! ) αλλα ειναι προσφατες οι μνημες με ενα γιλο που στο συνεργειο ο υπευθηνος ΞΕΧΑΣΕ να του βιδωσει καλα τα μπουλονια απο τη μια ροδα!!!!
και ειχε το αμαξι ενα τρεμουλο πανω απο τα 100... τι να πω για τους εγγληματιες... ευτηχως δεν ειχαμε χειροτερα... -
Φιλε Σπυρο δεν πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος τελικα..
Προσπαθω χρονια τωρα να ξεχασω(και συ μου το ξαναθυμησες) αυτο που συνεβει στον φιλο σου και συνεβει ΚΑΙ σε εμενα και φυσικα σαν παραδοσιακος γκαντεμης που ειμαι εγινε οτι χειροτερο μπορουσε να γινει....
Εφυγε ο τροχος και ευτυχως ειχα κοψει γιατι ετρεμε το αμαξι και σταματησα να δω τι ηταν.
Πριν σταματησω λοιπον φιλε με ειχε προσπερασει ο πισω τροχος τον οποιο κυνηγαγα με τα ποδια.....
Για γελιο και για κλαματα μαζι... : -
Και ποιος ηταν τελικα πιο γρηγορος?Εσυ η τροχος? Εαν ηταν 17ρης νομιζω οτι σε πηρε στην αρχη λογω καλυτερου κρατηματος. Αλλα εαν φορας παπουτσι με αεροσολα τοτε το συζηταμε μιας και καρατει καλα για φρεναρεις.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Και ποιος ηταν τελικα πιο γρηγορος?Εσυ η τροχος? .Μα ....εγω φυσικα!!!!
-
Αλλαγή λαδιών SHELL ULTRA 5w40, 44 ευρώπουλα!!!
Oι υπόλοιποι?
-
Εφτιαξα ενα gif για την υπογραφη μου!!
Καλο?!?!? -
Ο χρήστης Samael έγραψε:
Εφτιαξα ενα gif για την υπογραφη μου!!
Καλο?!?!?Πολύ ωραίο φίλε!
Με βάζεις και μένα στα αίματα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πολύ ωραίο φίλε!
Με βάζεις και μένα στα αίματα!
Τhanx!
Πανευκολο ειναι ρε συ...
Ουτε 10 λεπτα δουλεια..! -
Γειά σας παιδιά!
Έχω ένα 307 1,4 XT Premium εδώ και 15 μήνες με 35000 χλμ., μπορντώ με μπεζ επενδύσεις. Το forum το ανακάλυψα πρόσφατα και μελέτησα λίγο λίγο όλο το thread! Θα σας κουράσω αλλά νομίζω ότι θα τα βρείτε ενδιαφέροντα. Λοιπόν αρχίζω:
Προβλήματα (εκτός από τα γνωστά):
-
Μπροστινά ελατήρια (!) σε κλειστές ανηφόρες χτυπάνε! – η Dakar είπε φυσιολογικό (είναι?)
-
Ο κινητήρας γενικά κάνει σαν… κα'ι'κάκι! Χαρακτηριστικός ήχος, ρυθμικός αλλά περίεργος, εκλείπει μόλις πατήσω το συμπλέκτη κι επανέρχεται μόλις τον αφήσω
-
Δε δουλεύει η κόρνα. Τρεις φορές επισκευή, μάλλον πάω για αλλαγή.
-
Έχει χαλάσει το κουμπί που ασφαλίζει τα πίσω παράθυρα.
-
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: το αμάξι τους τελευταίους 5 μήνες χάνει συνεχώς νερό. Αδειάζει κάθε 25 μέρες. Από πού δεν ξέρω. Δυο φορές έφτασε θερμοκρασία στα κόκκινα και μου έβγαλε stop. Η @#$Dakar, η οποία παρεπιπτόντως δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, σε 5 επισκέψεις μου έχει αλλάξει ισάριθμα ανταλλακτικά! Αισθητήρες, δοχείο, τάπα, σωλήνα, κολλάρο. Τώρα λένε να μιλήσουν με Γαλλία για να το ψάξουν στατιστικά! Δεν το ήξερα ότι οι βλάβες διορθόνωνται στατιστικά. Τους έγραψα κανονικά και σκέφτομαι σοβαρά να απευθυνθώ στη Lion.
Και μερικές γενικές παρατηρήσεις έχω, σχετικές με παλαιότερα μηνύματα.
-
Τα continental ελαστικά της μαμάς είναι τόσο ευαίσθητα ώστε να μου έχουν σκιστεί από λακούβα 2 φορές! Το βουλκανιζατέρ που πήγα, τα είδε (χωρίς να ξέρει από πού προέρχονταν) και με ρώτησε αν είναι από 307 ή από Xsara! Έχει βγει βρώμα γι’ αυτά.
-
Το ξέρετε ότι το 307 σας κορνάρει από μακριά, ακόμα κι αν δεν έχετε συναγερμό? Δοκιμάστε να πατήσετε το lock στο κλειδί. Το σύστημα υπάρχει για να το βρίσκετε στο σκοτάδι. ΧΑΧΑ.
-
Η ηλιοροφή είναι φτηνή σχετικά (1000 €) καθυστερεί ελάχιστα (
-
PEUGEOT FORUM