-
Λογικό μου φαίνεται, δεδομένου ότι λόγω μειωμένης απόδοσης θα το ξεζουμίζεις (ξεζουμίζουμε) περισσότερο.
ΚΤΕΟ τέλος, τώρα ξανά το 2012. Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά.
Δευτερεύουσες παρατηρήσεις: μη συνεχής διαρροή λαδιού (γνωστό, το σούταρε πριν 20 χρόνια η μάνα μου σε πεζοδρόμιο και το κάρτερ από τότε χάνει) και μειωμένη φωτεινότητα στο δεξί φανάρι (θέλει άνοιγμα και καθάρισμα ο καθρέπτης).
Κόστος: 50 ευρώ το κτέο, 10 ευρώ η ΚΕΚ
Αλλαγή φίλτρου αέρος/λαδιού/βενζινης, λάδια, μπουζί, πλατίνες, παραφλού, καθαριστικά φρένων, μηχανής = 120 ευρώ = ελαφρώς τσιμπημένα, αλλά δεν ασχολήθηκα να τα πάρω απ' έξω.
Εργασία (με εξαερωσεις, καθαρισμό φρενών, μηχανοστασίου, έλεγχος κρεμαγιέρας, ανάρτησης, συνδέσμων κλπ) = 70 ευρώ = μια χαράΔεν είναι άσχημα για κάθε δυο χρόνια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το σούταρε πριν 20 χρόνια η μάνα μου σε πεζοδρόμιο και το κάρτερ από τότε χάνει)Πόσο λάδι είχατε βάλει ρε παιδιά;
-
Ξέρεις, όταν πήρε τηλ τον φάδερ και τον είπε ότι χάνει λάδια, εκείνος της είπε να το γεμίσει και να έρθει σπίτι.
Ε για τις γυναίκες γέμισμα=μέχρι να βγει λάδι από την βέργα, όχι μέχρι το μαξ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλαγή φίλτρου αέρος/λαδιού/βενζινης, λάδια, μπουζί, πλατίνες, παραφλού, καθαριστικά φρένων, μηχανής = 120 ευρώ = ελαφρώς τσιμπημένα, αλλά δεν ασχολήθηκα να τα πάρω απ' έξω.
Εργασία (με εξαερωσεις, καθαρισμό φρενών, μηχανοστασίου, έλεγχος κρεμαγιέρας, ανάρτησης, συνδέσμων κλπ) = 70 ευρώ = μια χαράΔεν είναι άσχημα για κάθε δυο χρόνια.
Δεσε μαζί του φίλε μου. Με το στανιό
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Μ τίμ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...μειωμένη φωτεινότητα στο δεξί φανάρι (θέλει άνοιγμα και καθάρισμα ο καθρέπτης).Δεν καθαρίζει ο καθρέφτης, αλλαγή.
Αγόρασε 2 καθρέφτες να έχεις (εγώ πήρα και κάποια στιγμή θα τους βάλω). -
Αισθητήρες λ τελικά ο πεζακας...
Αλλαχτηκε στην εγγύηση ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα έχει;
100.000 κάτι...
και 1,5 χρόνο ζωής...με μια μέση κατανάλωση 8 λίτρων στα 100 χλμ και με βενζίνη 1,25 (μ.ο. 1 και 1.5 τώρα) μιλάμε για σχεδόν άλλο ένα 207 σε κόστος ....
-
Βγαλε 2l Απο την μέση και είσαι μέσα...
Ακομα και στην πόλη έχει 6,5...Όταν αρχίσει να ζητάει θα φύγει... Όπως έφυγε και το 206...
Μάλλον το επομεν θα το πάρει λισινγκ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βγαλε 2l Απο την μέση και είσαι μέσα...
Ακομα και στην πόλη έχει 6,5...Όταν αρχίσει να ζητάει θα φύγει... Όπως έφυγε και το 206...
Μάλλον το επομεν θα το πάρει λισινγκ...Γιατι δεν πηρατε ντιζελ εφοσον κανει τοσα χλμ? Λογω αθηνας?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...ΚΤΕΟ τέλος, τώρα ξανά το 2012. Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά.
...Δεν είναι άσχημα για κάθε δυο χρόνια.Μια χαρα σε βρίσκω κλασσικέ μου νέε!
-
Λέω να το βγάλω στα μπουζούκια σήμερα, λες να θέλει να το παρκάρει ο παρκαδόρος;
-
Μόνο αν είναι άρρωστος κλασσικός, πράγμα δύσκολο, οπότε δεν φοβάσαι να στο χαλάσει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
drdino
To 304 είναι μπλέ με σχάρα στην οροφή; Είδα ένα σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο φανάρι στην Αγ. Δημητρίου με έναν τύπο με ψιλομουσάκι μου φάνηκε, εσύ ήσουν;
-
έχει ένας μπαρμπας πεζακιας στη γειτονιά μου το παραπάνω...
Αξίζει ;;
Σε άριστη κατάσταση ... Εκτός Απο μια μικρή φωτιά που πήρα περσυ... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
drdino
To 304 είναι μπλέ με σχάρα στην οροφή; Είδα ένα σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο φανάρι στην Αγ. Δημητρίου με έναν τύπο με ψιλομουσάκι μου φάνηκε, εσύ ήσουν;
Από Καυτατζόγλειο; Πολο με drl έχεις εσύ; Θυμάμαι ένα.
Το 304 αυτό είναι, αν ο μουσοφόρος φορούσε και μωβ μπλούζα πέτυχες δίανα.
Συνήθως κυκλοφορεί χωρίς σκάρα για λόγους αεροδυναμικής. -
Να του βάλεις και κοτσαδούρα για συρόμενο
-
Δεν είναι διεζελ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από Καυτατζόγλειο; Πολο με drl έχεις εσύ; Θυμάμαι ένα.
Το 304 αυτό είναι, αν ο μουσοφόρος φορούσε και μωβ μπλούζα πέτυχες δίανα.
Συνήθως κυκλοφορεί χωρίς σκάρα για λόγους αεροδυναμικής.Από καυτατζόγλειο ναι. Ήμουν με ένα καφετί suzuki alto με πινακίδες απο γιάννενα (φίλου μου) στο αντίθετο ρευμα όμως και τελευταία στιγμή το συνειδητοποίησα.
Γενικά πόλο έχω, αλλά το drl τί ακριβώς είναι; -
Τα φώτα ημέρας είναι...
Ευτυχώς με είδες όταν είχα φρενάρει.
-
(ναι γενικά έχει φώτα ημέρας,το tsi 5-πορτο ειναι)
Τώρα που βγήκες από service ποιος σε πιάνει! Όσο για τα φρένα σε καταλαβαίνω! Οδηγούσα περιστασιακά ένα μοντέλο του 67 με κάκιστα φρένα και καθημερινά ενα φίατ του 1987 οπότε φαντάζεσαι
Ελπίζω στο επόμενο meeting (επιτέλους) να μπορέσω να έρθω και να σας γνωρίσω από κοντά(καλοκαιράκι αν βρεθείτε προς Γιαννενα η Πρέβεζα ρίξτε πμ)
Σόρρυ για το offtopic!
PEUGEOT FORUM