-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για συμπλέκτη να προτιμήσω τα κλασσικά valeo;
Ε, ναι, γιατί όχι; Και τα κουτιά της Peugeot Valeo έχουν μέσα.
Xμμμ, μάλλον ανάποδα το καταλάβατε... Εννοώ να μείνω στο valeo ή υπάρχει τπτ καλύτερο/πιο ανθεκτικό; Πχ στο πσκλαμπ λέγαν ότι οι sachs έχουν καλύτερο ρουλεμάν.
Απο θεμα τιμης ειναι στα ιδια? Εγω μεχρι στιγμης valeo εχω βαλει οσες φορες χρειαστηκε, μονο και μονο γιατι δε μου προτειναν κατι αλλο, για normal καταστασεις.
Ρωτα και τον Γκαγκασταθη τι προτεινει, παρολο που εχει μαγαζι, ειναι αρκετα αντικεμενικος!!!
-
O Ντίνος δεν ξέρω καν αν φέρνει τίποτα άλλο, αλλά θα ρωτήσω, δεν χάνω τπτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για συμπλέκτη να προτιμήσω τα κλασσικά valeo;
Ε, ναι, γιατί όχι; Και τα κουτιά της Peugeot Valeo έχουν μέσα.
Xμμμ, μάλλον ανάποδα το καταλάβατε... Εννοώ να μείνω στο valeo ή υπάρχει τπτ καλύτερο/πιο ανθεκτικό; Πχ στο πσκλαμπ λέγαν ότι οι sachs έχουν καλύτερο ρουλεμάν.
Σε δεύτερο χρόνο που ξανασκέφτηκα την ερώτησή σου, μου ήρθε στο μυαλό ο sachs. Δεν είναι κακή ιδέα, θα σου πω ότι εγώ άλλαξα δισκο-πλατό στα 120.000 χλμ. και το έκανα γιατί είχε βαρύνει το πεντάλ και ένιωθα κάποιο κραδασμό, δεν υπήρχε όμως υποψία πατιναρίσματος: Δίσκος και πλατό είχαν ζωή αλλά το ρουλμάν ήταν φιτίλια...
-
Εγώ είμαι 109.000 και έχω 5-6 πίστες. Πατινάρισμα δεν έχω ακόμα σε κανονικές συνθήκες αλλά σε ένα επικό μποτιλιάρισμα στον Κηφισό που έκανα να φτάσω από Αγ. Στέφανο->Σεφ ένα ωραίο 3ωρακι σχεδον είχα θέμα μετά και σε παρατεταμένα τελικιάσματα (V>170) τότε όταν φτάνω στον προορισμό μου πάλι τον νιώθω αδύναμο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ είμαι 109.000 και έχω 5-6 πίστες. Πατινάρισμα δεν έχω ακόμα σε κανονικές συνθήκες αλλά σε ένα επικό μποτιλιάρισμα στον Κηφισό που έκανα να φτάσω από Αγ. Στέφανο->Σεφ ένα ωραίο 3ωρακι σχεδον είχα θέμα μετά και σε παρατεταμένα τελικιάσματα (V>170) τότε όταν φτάνω στον προορισμό μου πάλι τον νιώθω αδύναμο.πατιναρισμα οσες φορες κι αν αλλαξα δεν ειχε εμφανιστει, πιο πολυ αυτο που αναφερει ο TakisB, βαρυ πενταλ και μια φορα σε μποτιλιαρισμα απο γιαννιτσων προς δικαστηρια οπου το ρουλεμαν ελιωσε οτι πλαστικο ειχε και ειχαν αρπαξει και τα χτενια (αλλα ημουν χαρουμενος, μολις ειχε βγει το τελευταιο μαθημα)
τελικιασματα , το ξερα οτι ειστε κοντρακηδες
-
Ποια αντιπροσωπεία στην Αθήνα σας εχει αφήσει καλές εντυπώσεις για αγορα αλλα και μετέπειτα σερβις ;
Στην Κόρινθο ειναι το λιγότερο... και κοιταμε τους αθηναίους σε περίπτωση που προκριθεί το 5008 για αγορά( που είναι και το πιθανότερο ύστερα απο αυτά που μου γράψατε στο άλλο θεμα )
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Ποια αντιπροσωπεία στην Αθήνα σας εχει αφήσει καλές εντυπώσεις για αγορα αλλα και μετέπειτα σερβις ;
...Μεγάλο κεφάλαιο αυτό...
Εγώ το αγόρασα από εμπορία από όπου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος...
Το συνεργείο τους όμως δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις σε δύο επισκέψεις μου.Για αυτό προτίμησα να γίνω πελάτης σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο, το οποίο δεν διαθέτει εμπορία οπότε τα έσοδα του είναι μόνο από το πελατολόγιο του συνεργείου και όχι από πωλήσεις αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ το αγόρασα από εμπορία από όπου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος...
Το συνεργείο τους όμως δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις σε δύο επισκέψεις μου.Για αυτό προτίμησα να γίνω πελάτης σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο, το οποίο δεν διαθέτει εμπορία οπότε τα έσοδα του είναι μόνο από το πελατολόγιο του συνεργείου και όχι από πωλήσεις αυτοκινήτων.
Εαν σου ειναι ευκολο να δωσεις ονοματα plz
-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
Εαν σου ειναι ευκολο να δωσεις ονοματα plzΘα σου στείλω PM...
-
Σε ευχαριστω .
Και το ζητω γιατι την παρασκευη κατεβαινω αθηνα να παρω το 207 και ψαχνομαι . -
Και σε μενα Πλιζ
-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
Σε ευχαριστω .
Και το ζητω γιατι την παρασκευη κατεβαινω αθηνα να παρω το 207 και ψαχνομαι .Κατέληξες τελικά;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για αυτό προτίμησα να γίνω πελάτης σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο, το οποίο δεν διαθέτει εμπορία οπότε τα έσοδα του είναι μόνο από το πελατολόγιο του συνεργείου και όχι από πωλήσεις αυτοκινήτων.
Αν είναι αυτό που σου πρότεινα τότε χαίρομαι που σε ικανοποίησε γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι άνθρωποι σοβαροί στη δουλειά τους αλλιώς δε θα πήγαινα κι εγώ τόσα χρόνια (κι ας μην έχω Πεζώ) και φυσικά δε θα τολμούσα να το προτείνω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε ευχαριστω .
Και το ζητω γιατι την παρασκευη κατεβαινω αθηνα να παρω το 207 και ψαχνομαι .Κατέληξες τελικά;
Σχεδον , το μονο ανασταλτικο μπορει να ειναι να θελουν να μου παρουν το 'παλιο' τσαμπα .
-
Δυστυχώς έτσι όπως είναι η αγορά, η τιμή που θα σου πούνε προβλέπω να είναι πολύ χαμηλή
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Δυστυχώς έτσι όπως είναι η αγορά, η τιμή που θα σου πούνε προβλέπω να είναι πολύ χαμηλήΕχω καταληξει σε ενα οριο
11000 αντε 10600 ( το αμαξι ειναι ενα hyundai tucson 2,0 gls με 42000 χλμ 5 ετων ) λογω τον μετρητων πουε εχω να προσθεσω .Γιαυτο εχω στο μυαλο μου πανω απο 1 αμαξια που μου αρεσουν !
οποιος με κερδισει ! -
Σωστός. Για την τιμή δε μπορώ να κρίνω, δεν είμαι ειδήμων αλλά έχεις σωστή λογική. Οτιδήποτε θες έλα στο θέμα που άνοιξες να το συζητήσουμε, για να μην χαλάμε εδώ το θέμα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Για αυτό προτίμησα να γίνω πελάτης σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο, το οποίο δεν διαθέτει εμπορία οπότε τα έσοδα του είναι μόνο από το πελατολόγιο του συνεργείου και όχι από πωλήσεις αυτοκινήτων.
Αν είναι αυτό που σου πρότεινα τότε χαίρομαι που σε ικανοποίησε γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι άνθρωποι σοβαροί στη δουλειά τους αλλιώς δε θα πήγαινα κι εγώ τόσα χρόνια (κι ας μην έχω Πεζώ) και φυσικά δε θα τολμούσα να το προτείνω.
Αυτό που μου πρότεινες είναι φίλε μου... Οι άνθρωποι είναι χρόνια στο χώρο και από ότι διαπίστωσα από κοντά παραμένουν όπως τότε. Εγώ εκεί θα το πηγαίνω το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Παιδια τωρα με τις νεες τιμες/παροχες που κανει η pegeοt σκεφτομαι να αγορασω το 207 1,4 με τα 95 αλογα.
Θελω κατι απλο και δεν εχω απαιτησεις επιδωσεων κλπ .
Μονο να καει λιγο και να μην χαλαειΚαποιος κατοχος να μου πει αποψεις - γνωμες παρακαλω ?
Φιλε μου το 207 ειναι μια καλη επιλογη. Οδηγικα πολυ καλο, με καλης ποιοτητας υλικα στο εσωτερικο. Προσωπικα δε μου αρεσε πολυ το κιβωτιο ταχυτητων.
ΧΑΧΑΧΑ, κιβωτιο ταχυτητων...
Κλεινω ενα χρονο με το 207 (95PS 10000χλμ) και οπως γυριζα σημερα απο ταξιδι ακουγεται ενα μεταλλικο χτυπημα κατω απο το αμαξι.Οκ λεω χτυπησε κανα πετραδακι.Στο πρωτο φαναρι παω να ξεκινησω και το τουτου δεν φτουραγε,ειχε κολλησει καποια ταχυτητα,μαλλον η τριτη.Αραζω δεξια,το σβηνω παω να ξεκινησω βαζω πρωτη κλωτσαγε,ειχε αλλη ταχυτητα κολλημενη.Οπισθεν εκανε κανονικα.Φωναζω οδικη βοηθεια το κοιταει ο μαστορης και λεει οτι πεταχτηκε η ντιζα απο το σασμαν.Το αφησαμε με τριτη μεσα.Το φορτωσαμε και αυριο το πρωι θα παω στο συνεργειο να τα κουβεντιασουμε...Λεει οτι ειναι υποθεση 10 λεπτων.Απλα ξενερωσα....Τελος παντων θα δουμε αυριο.Κατα τ'αλλα κανενα προβλημα, το αυτοκινητο αψογο,θα το εβαζα αυτες τις μερες για το πρωτο του σερβις (ενας χρονος).Κανεις να εξηγησει πως τιναχτηκε η ντιζα?Σε ομαλη αλλαγη ταχυτητας απο δευτερα τριτη 'η τριτη τεταρτη εγινε (οχι σε αποτομο κατεβασμα).Μηπως βγαλει θεμα το σασμαν? -
μπα......
απλα ετυχε σε σενα
PEUGEOT FORUM