-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το μόνο γνωστό θέμα είναι αυτό της πόρτας του πορτμπαγκαζ που θέλει ρύθμιση η κλειδαριά του.
Αν λέμε για το ίδιο θέμα, δεν θέλει ρύθμιση αλλά ενα κομματάκι velcro (το μαλακό μέρος) πάνω στον πήρο (πύρο, πίρο, πήρρο άστα διάλα! ) και έτοιμος ο φόντας!
Σε πολλά έχει λυθεί με ρύθμιση της κλειδαριάς ή των 2 πλαστικών στην πόρτα, οπότε είπα να μην τον τρομάξω με βέλκρο.
-
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μόνο γνωστό θέμα είναι αυτό της πόρτας του πορτμπαγκαζ που θέλει ρύθμιση η κλειδαριά του.
Αν λέμε για το ίδιο θέμα, δεν θέλει ρύθμιση αλλά ενα κομματάκι velcro (το μαλακό μέρος) πάνω στον πήρο (πύρο, πίρο, πήρρο άστα διάλα! ) και έτοιμος ο φόντας!
Σε πολλά έχει λυθεί με ρύθμιση της κλειδαριάς ή των 2 πλαστικών στην πόρτα, οπότε είπα να μην τον τρομάξω με βέλκρο.
Εχμ... ρε μαν, τι είναι πιο εύκολο; να πάει να του ρυθμίσουν κλειδαρίες, πόρτες, πατζούρια ή να βάλει ένα κομματάκι velcro εκεί και να τελειώσει το θέμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μόνο γνωστό θέμα είναι αυτό της πόρτας του πορτμπαγκαζ που θέλει ρύθμιση η κλειδαριά του.εμάς το μόνο χαζοπροβλημα ήταν ένας τριγμος από την πίσω πόρτα στα πρώτα km...
Λύθηκε παραυτα στην αντιπροσωπ αφού ήταν σε ολόκληρη παρτίδα και ήταν γνωστό... -
Βάρκα είναι και έχει πίρο στο πίσω μέρος;
Δηλαδή αν βγάλεις τον πίρο βουλιάζει; -
Τι είναι ο πίρος στην βάρκα;
-
Τι είναι ο πίρος στην βάρκα;Οτι ειναι η βαρκα στον πιρο.
-
Τι είναι ο πίρος στην βάρκα;Μια τάπα που δεν πρέπει να ξεχνάς όταν βάζεις τη βάρκα στη θάλασσα.
-
Trip:
460km --- 11.0 λιτρα --- 26km μέση ταχύτητα... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/705479/
το πηραμε σήμερα!
μετά τη ξενέρα που φάγαμε με το πουντο που είχαμε παραγγείλει κ ακυρώσαμε
η πίσω πόρτα όντως κάνει αυτό το θόρυβο
κατά τα άλλα το αμάξι φαίνεται ΠΟΛΥ καλό! με καταπληκτική ποιότητα κύλισης πολύ καλό 'πάτημα', χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι βάρκα!!
μόνο αρνητικό το κιβώτιο (κλασικό peugeot), κ το τιμόνι που είναι αρκετά ελαφρύ, σίγουρα σε σχέση με το 106 xsi που έχουμε αλλά ακόμα κ το ίμπιζα μου. -
με γεια...καλη τιμουλα για τα χλμ του! και καλο αμαξακι βεβαια!
-
Καλοταξιδο chemic....
-
για τη μαμά;
Μια χαρά, καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το πηραμε σήμερα!
κατά τα άλλα το αμάξι φαίνεται ΠΟΛΥ καλό! με καταπληκτική ποιότητα κύλισης πολύ καλό 'πάτημα', χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι βάρκα!!
μόνο αρνητικό το κιβώτιο (κλασικό peugeot), κ το τιμόνι που είναι αρκετά ελαφρύ, σίγουρα σε σχέση με το 106 xsi που έχουμε αλλά ακόμα κ το ίμπιζα μου.το έχουμε στο ίδιο χρώμα...
δεν φαίνοται η μπίχλα...
το τιμόνι του είναι πολύ σπαστικό... ειδικά σε δρόμο με στροφές και μέσες ταχύτητες που αλλάζει τεχνιτά η υποβοήθηση του... -
@ chemic Μεγειάααα καλά και πολλά χαρούμε χιλιόμετραααα!!!
@ monster Τα παραλές...
-
Ωραία επιλογή, ωραία τιμή!
Με γειεεεεεεεεεεες!
-
Καλά χιλιόμετρα!
Γιατί τόσο χαμηλή η τιμή;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το πηραμε σήμερα!
μόνο αρνητικό το κιβώτιο (κλασικό peugeot), κ το τιμόνι που είναι αρκετά ελαφρύ, σίγουρα σε σχέση με το 106 xsi που έχουμε αλλά ακόμα κ το ίμπιζα μου.Καλοτάξιδο!...
Ωραίο χρώμα, ασημένιο! Δεν λερώνει, δεν ζεσταίνει!... Έπρεπε και εγώ να το πάρω το δικό μου σε αυτό το χρώμα. Πολύ καλό και ποιοτικό!...Ο θόρυβος στην πίσω πόρτα διορθώνεται πανεύκολα...
Για το τιμόνι και κιβώτιο δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω διαπιστώσει στο δικό μου κάτι αρνητικό.Καλορίζικο!...!...
-
Ωραίο χρώμα ; Νταξ δεν ζεσταίνει δεν λερώνει αλλά υπάρχουν και καλύτερα.
Βεβαίως του 207 του πάει. Αλλά εγώ θα προτιμούσα το gris fer του Storm.
Aλήθεια όλοι λέτε για χαμηλή τιμή πόσο έπρεπε να κοστίζει ρε παιδιά ένα 207 με τον παλιό 1400αρη 3ετίας ; Πόσο είχε τότε καινούριο ;
-
η επιβεβαιωση ειναι εδω...
εξαιρετικα αυτοκινητα, σε εξαιρετικες τιμες....
PEUGEOT FORUM