-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
5008; Μακρια έκδοση του 3008, κατι σαν C4 gran picasso. Γενικά τα 08 της πεζο εχουν περισσοτερο σφιχτο σεταπ απο τα αντιστοιχα της ψιτροεν και ως εκ τουτου δεν κουνανε τοσοHdi;
λογικά ντιζελιά αγόρασε, κάνει καμιά 50.000 χλμ το χρόνο.
το μόνο κακό είναι ότι έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο, δεν θα μπορέσω να κάνω καγκουριές -
Πάντως λόγω τιμής βενζίνης στις μέρες μας πρέπει να έχεις και ένα δευτερο αμάξι να μετακινείσαι γιατί αλλιώς θα σε βάλει μέσα. Όπως και να χει εύχομαι να ναι καλό και να το τσιμπήσεις στο τέλος!
-
Χιλιόμετρα έτσι και αλλιώς δεν κάνω πολλά πλέον, μένω κέντρο και έχω ποδήλατο + ΜΜΜ. Οι βόλτες που θα κάνει θα είναι δλδ προσωπικής ικανοποίησης, εκεί χαλάλι. Υπάρχει και άλλο αμάξι για πιο χαλαρές καταστάσεις ή κανα ταξίδι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χιλιόμετρα έτσι και αλλιώς δεν κάνω πολλά πλέον, μένω κέντρο και έχω ποδήλατο + ΜΜΜ.μεγαλωνει η μυτη σου!!!
-
Ε τι ρε συ, κομμένα τα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Και να σου πω, προτιμώ να έχω έναν ρούσο και να μην το παίρνω για να πάω πχ κέντρο με αμάξι.
-
Και το 307 ;
-
Iδεατά γίνεται τράμπα στην αντιπροσωπεία. Αλλιώς το παίρνει η μάνα μου, ήδη μου το έχει τσιμπήσει τις τελευταίες 2 βδομάδες και μου χει χρεώσει το 406.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και το 307 ;Θα το πουλησει για να πληρωσει τα τελη του rc
-
αχααα...
-
-
( αξιζει να το βλεπεις πως στριβει και να ανοιγει την ουρα τοσο-οσο να κερδισει δευτερα και το τιμονι να πληροφορει συνεχως !!!)
-
Γρηγορότερο από το Cooper S* κι ελάχιστα πίσω από το Focus RS*! Καθόλου άσχημα.
- Τα προηγούμενα μοντέλα.
-
Τελικά θα πάω να βάλω αύριο κεραμικό καταλύτη με 200 ευρώ και 2 χρόνια εγγύηση,κι ελπίζω να μην ξαναπετάξει το ίδιο λάθος...
-
Μια ερωτηση για τους γνωρίζοντες :
Το 207 με το νεο μοτερ ( 95 ps ) εχει καδενα ή ιμαντα στους εκκεντροφόρους ? -
Καδένα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε τι ρε συ, κομμένα τα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Και να σου πω, προτιμώ να έχω έναν ρούσο και να μην το παίρνω για να πάω πχ κέντρο με αμάξι.Κέντρο έχεις εμένα με τον μικρό Κορεάτη μαχητή.
-
Kαι επειδή δεν κρύβουμε τα προβλήματά μας...
Αναψε λαμπακι στο 307 ενω το οδηγουσε η μανα μου
Στο διαγνωστικό είδα δύο παροδικά σφάλματα:
Kαι ο δεύτερος κωδικός έχει την ίδια περιγραφή, με εξαίρεση πως αντί για 'B' λέει 'C'. Μετά από ctrl-alt-del έσβησε το λαμπάκι, καμία διαφορά στο γκάζι κλπ. Η οδηγός είπε ότι δεν κατάλαβε διαφορά στον τρόπο λειτουργίας του αυτοκινήτου.
Τι σκ@τά είναι αυτό; Κατάλαβε ότι σκέφτομαι να το δώσω για τον ρούσο και μου κάνει νερά;
Ηθικό δίδαγμα: μην δίνετε τα τουτούνια σας στις μάνες.
-
απλα παιζει η απαντηση της για το οτι δεν παει με AC φουλ με πεμπτη και 40 χλμ να μην ηταν αλλαγη σχεσης αλλα να ηταν τερμα γκαζι.....
-
Μηπως ξερει κανεις τελικη τιμη peugeot 207 1,4 (95 ps ) 5d λευκο ( μη μεταλικο )με πινακιδες κλπ κλπ .
Γιατι το βρηκα με 13700 με πινακιδες ( τις εχει βγαλει πριν 2 μηνες αλλα δεν εχει κανει κανενα χιλιομετρο )
Το γιατι δεν το εμαθα ακομα , μεθαυριο που θα παω απο εκει ( επισημη πεζω αντιπροσωπεια ειναι ) ...ΚΑι εχει και κατι ακομα εκει που με αρρωστησε για τα καλα
308 premium pack ( 150 ps ) 17000 2 ετων 28000 χλμ .........
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
απλα παιζει η απαντηση της για το οτι δεν παει με AC φουλ με πεμπτη και 40 χλμ να μην ηταν αλλαγη σχεσης αλλα να ηταν τερμα γκαζι.....Μπα, την έχω εκπαιδεύσει καλά. Ανηφόρα επταπυργίου και καρδίας μπορεί να χώσει και τρίτη και να ανέβει στο γκάζι πλέον.
PEUGEOT FORUM