-
Θα ηθελα να ρωτησω κατουχους νεων μοντελων της peugeot ποιες ειναι οι εντυπωσεις τους με τους νεους κινητηρες των 95 και 120 ιππων psa bmw. Kαλα δεν μιλαω για την δυναμη το θορυβο και αλλα χαρακτηριστικα λειτουργιας δεν τιθεται θεμα . Απο αποψη καταναλωσης πως τα πανε?
-
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω αν στη συγκεκριμένη ζάντα (15'') (http://www.car.gr/parts/view/639960/) μπαίνουν λάστιχα 205 γιατί τώρα έχω τα κλασικά 195-65-15 και θα ήθελα κάτι λίγο πιο φαρδύ.
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατί εκεί που βάζω συνήθως λάστιχα μου είπαν ότι δε σηκώνει αυτή η ζάντα πιο φαρδιά.εδω θα σου λυθουν αρκετες αποριες περι ελαστικων-ζαντων και οχι μονο
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
θα πρεπει να ξερεις και το πλατος τις ζαντας σε ιντσες ομως
-
6αρα είναι η συγκεκριμένη.
-
Ευχαριστώ.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ταιριάζει το λάστιχο αφού είναι εντός των επιτρεπτών ορίων. Απλά απόρρησα με τον πωλητή που με απέτρεψε από κάτι τέτοιο. -
Θελω γνωμες για πρωτο αυτοκινητο..
Να πω οτι ειμαι 19 χρονων και το μεγιστο που δινω ειναι 8000€Θελω να 2005-06+ απο 1400 εως 1600
Εως τωρα εχω δει το 207 1.4 90hp και grande punto sporting 95hp
Δεν το θελω για κοντρες απλα να τραβαει τα ποδια του αξιοπρεπες!To 207 να πω οτι ειναι αυτο μετα νικελ προβολακια μπροστα 3Θ και εχει 38000ΚΜ και με δινει 1 χρονο εγγυηση γιατι ειναι απο την peugeot της Βεροιας και τιμη 8000 ακριβως
-
Εγώ δεν εχω το 207 αλλά ως κάτοχος peugeot τα θεωρώ αρκετά αξιόπιστα. Για το σκίσιμο που έχει φάει το αυτοκίνητό μου με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει έχει εξάρι ή πεντάρι κιβώτιο. Εμένα έχει πεντάρι και πιστεύω ότι του λείπει μια ταχύτητα ακόμα. Το punto που αναφέρεις έχει εξάρι κιβώτιο. Το συγκεκριμένο το έχει ο γαμπρός μου και είναι φανατικός των punto καθώς είχε και το προηγούμενο μοντέλο.
Γενικά είναι καλά αυτοκίνητα και τα δύο που αναφέρεις και το θέμα πάει στο ποιο σου αρέσει περισσότερο καθώς και στο τι προσφορά θα βρεις για το καθένα. Απλώς το punto δίνεται με πέντε χρόνια εγγύηση οπότε μπορεί να βρεις κάποιο με περισσότερη εγγύηση από τον ένα χρόνο που σου δίνουν για το 207 αν και αν έχει κάποιο πρόβλημα στον ένα χρόνο θα φανεί. -
Ο χρήστης tomtoup έγραψε:
...207 1.4 90hp...Αν δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για επιδόσεις τότε το 207 αποτελεί μία πολύ καλή λύση. Ο κινητήρας είναι οικονομικός και δοκιμασμένος. Θεωρώ ότι θα είναι και ιδιαίτερα άνετο αυτοκίνητο αφού μάλλον θα έχει 15άρες ζάντες. Επίσης και η ανάρτηση θα είναι άνετη. Από ποιότητα αν κρίνω από το δικό μου είναι πάνω από το μέσο όρο.
Είχα και το 206 παλιότερα και μεταξύ τους δεν έχουν καμιά σχέση όσο αφορά τα: συναρμολόγηση, ποιότητα υλικών, μονώσεις, ηλεκτρικά, εγκέφαλος.Τα χρώματα είναι ιδιαίτερα ποιοτικά ειδικά οι αποχρώσεις του ασημένιου, γκρι...
Αν τυχόν το κάνεις test drive άκου την μόνωση, πιθανούς τριγμούς από τζάμια και πορτμπαγκάζ και πιθανούς τριγμούς από την ανάρτηση. Επίσης δες αν οι προφυλακτήρες μπρος-πίσω είναι στερεωμένοι καλά και δεν έχουν χαλαρώσει ή σπάσει τα κλιπάκια στερέωσης.
-
Eιχα ενα 207 1.4 90 αλογα του 2006. Πολυ καλο στο δρομο, καλη ποιοτητα, καλοι χωροι εμπρος. Το κιβωτιο δε με ενθουσιαζε, αλλα ηταν αρκετα οικονομικο. Επισης καμια φορα χτυπαγε η εταζερα πισω σε εντονες λακουβες. Η ποιοτητα της βαφης ηταν μετρια, εχοντας αφησει 2-3 σταμπες σε ορισμενα σημεια σε 1.5 χρονο που το ειχα. Το μοτερ αρκετα ζωντανο αλλα δε θα'λεγα οχι σε 10 αλογα παραπανω! Τελος το A/C ηταν αρκετα υποτονικο στο 1 & στο 2 , τουλαχιστον σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα. Ηθελε αρκετη ωρα για να δροσισει επαρκως τη καμπινα. Παντως συνολικα προκειται για ενα πολυ fun to drive αμαξι.
-
Σαν επιβατης σε μικρα αυτοκινητα της εποχης του 207 (οχι ειδικες σπορ εκδοσεις και πιο ψαγμενα του στυλ mito,ds3), εχω αποκομισει την πιο καλη ποιοτητα κυλισης και καμπινας..Πολυ καλη ηχομονωση επισης και γενικοτερα μια αισθηση αγχολυτικου απο το αυτοκινητο που δε το συναντας ευκολα και δε μπορω να το περιγραψω κιολας..Γενικα μια ηρεμια που σου περνα η σχεδιαση, οι ηχοι κτλπ..Πραγματικα το θεωρω κορυφαιο ,απλα η εξωτερικη του σχεδιαση ποτε δε μ αρεσε ιδιαιτερα..Μονο τα gt,rc..
-
Αυτό το τελευταίο κάνω πως δεν το διάβασα...
Deja vu
-
-
-
207
(-)
κιβώτιο (σε πίεση δεν κουμπωνει καλά η 3τη και σε ταξίδι του λείπει η 6τη)
δύναμη
περίεργη μεταβολή του τεχνιτου βάρος στο τιμόνι
σκατοφατσα(+)
εξαιρετικά οικονομικό, το δικός μας με σχεδόν 50-50 πόλη/ Εθνική έχει 6,2
εξαιρετικά ευθυβολο
ροπατο μοτέρ στις χαμηλομεσαιες
καλή ποιότητα κατασκευής
όμορφο εσωτερικό και εξωτερικό (εκτός Απο μπροστά με το ηλιθιο χαμόγελο)
ωραία καθίσματα και θέση οδήγησηςγενικά θα το πρότεινα με τα χίλια... Απροβληματιστο και ευχάριστο αυτοκίνητο
-
Αν μπορείς βρες με το 95αρι μοτέρ. Καλύτερο από πολλές απόψεις, σημαντικότερες εκ των οποίων είναι η κατανάλωση (+ρύποι και ενδεχόμενα τέλη) και αξιοπιστία. Είναι αρκετά πιο γρήγορο επίσης.
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντισεις..δυστυχως δεν ειναι μετα 95 ειναι το 90 εκδοση σπορτ και ολα τα σερβισ εχουν γυνει στην πεζο βεροιας...
Το εκανα βολτα σημερα για πρωτο ειναι πιστευο πολυ καλα ενταξει δεν ειναι και κανενα τερας για 1,4 αλλα παει αξιοπρεπος...τα φρενα με αρεσαν και γενικα ολο το εσωτερικο...
το χρωμα του ειναι γκρι αλλα σαν αυτο:
-
Τσέκαρε αν έχει κάνει αλλαγές στο παραφλου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσέκαρε αν έχει κάνει αλλαγές στο παραφλου.στο ψυγειο??
γιατι δεν ξερω και πολλα απο αυτοκινητα εως τωρα μηχανακια ειχα..
Αλλα το πηγα σημερα και σε μαστορα εκτος πεζο (φιλο) το ανοιξε τα πλαστικα καπακια μηχανης ειπε οκ το εκανε βολτες και στα φρενα και στο τιμονι και ειπε ειναι ενταξει και γενικα ολα ααα και απο κατω γιατι το βαλαμε στην ραμπα....ενα πλιν ειναι οτι εχει δισκοφρενα πισω -
Ναι, του ψυγείο. Το μοτέρ εκεί πονάει και μόνο, αν δεν έχει αλλάξει ποτέ παραφλού (ανα διετία ή 60k χλμ) τότε
Τα δισκόφρενα πίσω γιατί είναι (-);
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, του ψυγείο. Το μοτέρ εκεί πονάει και μόνο, αν δεν έχει αλλάξει ποτέ παραφλού (ανα διετία ή 60k χλμ) τότεΤα δισκόφρενα πίσω γιατί είναι (-);
Θα του πω να βαλει να καινουριο μεσα...
Απλα ηθελα να εχει πισω δισκοφρενα γενικα ποτε δεν με αρεζαν τα ταμπουρα γενικα!! -
Άρα δεν έχει δισκόφρενα πίσω; Γιατί γράφεις ότι έχει...
Το πήρες το αμάξι δηλαδή; Εγώ δεν σου λέω να το αλλάξεις τώρα το παραφλού, το θέμα είναι αν έχει αλλαχτεί μέχρι τώρα. Τσέκαρε το service book του.
PEUGEOT FORUM