-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εισαι και γ@@@ω για θεματα 307
δεν τα ξερα αυτα -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εισαι και γ@@@ω για θεματα 307
δεν τα ξερα αυτακάτι από 206 ξέρεις, γιατί μου άρχισε τα ίδια
θα το βάλω δίπλα-δίπλα με του htanso21 θα τους βάλουμε φόκο και θα τραγουδάμε ντουέτο.
τα όμορφα αυτοκίνητα όμορφα καίγονται. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κάτι από 206 ξέρεις, γιατί μου άρχισε τα ίδια
Ψάξε στο http://www.psclub.gr
Όλο και κάτι θα βρεις...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
κάτι από 206 ξέρεις, γιατί μου άρχισε τα ίδια
Ψάξε στο http://www.psclub.gr
Όλο και κάτι θα βρεις...
μια πρόχειρη ματια είδα τα προβλήματα μου,
θα το ψάξω καλύτερα. -
Το δικό μου είναι ακόμα στο γκαράζ αραγμένο...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το δικό μου είναι ακόμα στο γκαράζ αραγμένο...γιατί ..........σταμάτησαν οι βροχές
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η αντλία ακούγεται σε όλα τα 307 όταν είσαι ακίνητος ή σχεδόν ακίνητος. Τώρα αν χειροτέρεψε, ρίξε μια ματιά στα υγρά... Είναι ακριβή πάντως όταν χαλάσει...
Είναι σίγουρα χειρότερο καθώς το τιμόνι γίνεται βαρύτερο, ιδιαίτερα όταν πας να στριψεις αποτομα σε περιπτωση π.χ αποφυγης εμποδίου, κάποιες φορές βαραίνει τόσο πολύ σαν να χάνει τελείως την υποβοήθησή του και γίνεται επικίνδυνο.
Προς το παρών όμως το αντιμετωπίσαμε το θέμα με εξαερώσεις, αλλά όπως είπε και ο μηχανικός η ζημια κάποια στιγμη θα εκδηλωθει και θα είναι ακριβη( είπε κάτι για πάνω απο 500 ευρώ, αλλά ούτε που τον ρώτησα τι θα περιλαμβάνει το κόστος αυτό).Η αντλία καινούρια έχει κανένα 600αρι... Το καλό είναι ότι είναι σχετικά εύκολο να μπει/βγει επειδή είναι ηλεκτρική, δεν θέλει να βγουν ιμάντες κλπ.
Το θεματάκι επειδή το είχα ψάξει παλιότερα για το χαβαλέ του ζητήματος έχει ως εξής:
-
καταρχην έλεγχος των υγρων. Αν πεφτουν, τότε από αυτό είναι και το ζόρισμα της αντλίας. Αλλά αυτό φαντάζομαι το είδατε.
-
Πρόβλημα στην γείωση πίσω από το δεξί φανάρι. Πες στον μηχανικό σου να λασκάρει το παξιμάδι, να βγάλει τα καλώδια και να καθαρίσει καλά την περιοχή. Ας καθαρίσει και τα καλώδια αυτά καθεαυτά.
-
Το φυσακι της αντλιας τελος μπορει να μαζεύει υγρασίες και να έχει οξειδωθεί. Το βγάζετε και το ελέγχετε για τυχον σκουριες, τσακισματα στα καλωδια κλπ.
Συνήθως όσα 307 είχαν πρόβλημα στην αντλία έφτιαξαν με ένα από τα 3. Είναι σπάνιο να χαλάσει η αντλία ολόκληρη.
- βρωμιες στην εξοδο της αντλιας εμποδιζουν την κυκλοφορια του υγρου
Το ειδαμε με ενα φιλο μου με παρομοια συμπτωματα σε 307. Καντε εναν ελεγχο επισης σε σωληνωσεις αν τσακιζουν ή χανουν
-
-
Βρωμιές; Τι βρωμιές; Άρχισε να διαλύεται η αντλία;
-
αν εχει αρκετο χρονο να αλαχτει το λαδι του υδραυλικού τιμονιού αρχίζει και αφήνει κατάλοιπα κάτι σαν , και να μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει φίλτρο λαδιού υδραυλικού τιμονιού.
-
΄Άρα καλώς λέω να αλλάζεται πού και πού και αυτό το υγρό. Κάθε πότε όμως;
-
κάθε δυο χρόνια μαζί με το αντιψυκτικό.
αν σου τύχη να δεις από φορτηγό που έχουν φίλτρο υδραυλικού τιμονιού να το αλλάζουν και δεις σε τι κατάσταση βρίσκετε θα με θυμηθείς. -
αν σου τύχη να δεις από φορτηγό που έχουν φίλτρο υδραυλικού τιμονιού να το αλλάζουν και δεις σε τι κατάσταση βρίσκετε θα με θυμηθείς.Στο 206 ο Γάλλος δεν αναφέρει διάστημα ούτε για αλλαγή παραφλού ούτε για αλλαγή υγρού υδραυλικού τιμονιού...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
αν σου τύχη να δεις από φορτηγό που έχουν φίλτρο υδραυλικού τιμονιού να το αλλάζουν και δεις σε τι κατάσταση βρίσκετε θα με θυμηθείς.Στο 206 ο Γάλλος δεν αναφέρει διάστημα ούτε για αλλαγή παραφλού ούτε για αλλαγή υγρού υδραυλικού τιμονιού...
θα το ξέχασε.
το να αλλάζεις κάθε δυο χρόνια μισό λίτρο λαδί υδραυλικού τιμονιού και 5 λίτρα αντιψυκτικού δεν νομίζω να είναι σοβαρό έξοδο και σε γλυτώνει από ποιο σοβαρά προβλήματα. -
Ψυκτικό εννοείται κάθε 2 χρόνια (ή 60k), προλαμβάνεις και αλλοιώσεις της φλάτζας έτσι...
-
και όχι μόνο.
έχεις δει κινητήρα με αλλοιωμένο αντιψυκτικό τι έχει πάθει εσωτερικά.
καθώς και τα ψυγεία μηχανής και καλοριφέρ.
α και τα κολάρα. -
Μη μου λες για ψυγείο καλοριφέρ, στο 304 το έχουμε βγάλει αρκετές φορές για καθάρισμα
-
Δεν έχω αλλάξει ποτέ υγρά υδραυλικού στην εύα
-
Ούτε εγώ στον πέζουλα (του 05 μοντέλο). Το πλοίο της αγάπης (406 του 98) έχει αλλάξει μια φορά όμως όταν ζήτησα προληπτική αλλαγή σωλήνα υδραυλικού εν όψη roadtrip.
Το κόστος αμελητέο είναι, απλά πρέπει να ξεκουμπωθεί σωλήνας συνήθως και μετά σωστή εξαέρωση (= ακρη σε ακρη η κρεμαγιερα πολλες φορες ) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν έχω αλλάξει ποτέ υγρά υδραυλικού στην εύαθα σου αλλάξει εκείνη τα δικά σου υγρά όταν έρθει η στιγμή .
-
Δεν έχω αλλάξει ποτέ υγρά υδραυλικού στην εύα
θα σου αλλάξει εκείνη τα δικά σου υγρά όταν έρθει η στιγμή .
Kαι εγω στην xmmm δεν εχω αλαξει ποτε
PEUGEOT FORUM