-
Πού να ξέρω γιατί τον έχει ο μηχανικός μου εκεί;
Μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις τι κάνει το μωσαϊκό.@downhill: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBD-2-CAN-BUS-Bluetooth-Wireless-Diagnostic-Interface_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a12Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c72Q3a1171Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem414786f779QQitemZ280372901753QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools
-
Δε ζήτησα εγώ διαγνωστικό.Τι να το κάνω όντας άσχετος;
-
Χάθηκα, σόρρυ... Από τις 8 το πρωί στους δρόμους, μόλις γύρισα.
Στον μαγκάιβερ λοιπόν πήγαινε.
-
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Προς drdino (επειδή νομίζω ότι έχει) αλλά και όποιον άλλο γνωρίζει.
Πόσο κοστίζει ένα διαγνωστικό πρόγραμμα και η κατάλληλη φίσα για το 307;
Από που το προμηθευόμαστε;
Μπορούμε με αυτό να κάνουμε και διαγραφή σφαλμάτων;
Ευχαριστώένας έλεγχος και διαγραφή βλάβης κοστίζει ελάχιστα
η αγορά προγράμματος, άστα καλύτερα να μη μάθεις -
Στα πόσα χλμ πρέπει να αντικατασταθεί ένας καταλύτης;Ξέρει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η αντικατάσταση;
-
Βγήκες εκτός ορίων στην μέτρηση;
-
Όχι καμιά σχέση.Μόνο αν βγει εκτός οριων είναι επιβεβλημένη η αντικατάσταση;Απλώς δεν ξέρω,και κάπου διάβασα ότι πολλοί ιδιοκτήτες αμελούν την αντικατάσταση,γι'αυτό ρώτησα.
-
Τι να σου πω... Έχω ρωτήσει και γω, ξεκάθαρη απάντηση δεν έχω πάρει. Κοινός παρονομαστής όλων είναι βέβαια ότι εφόσον περνάει τα καυσαέρια, μην αγχώνεσαι. Από την άλλη, τα καυσαέρια που μετράει ο αναλυτής δεν είναι όλα όσα βγάζει το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Στα πόσα χλμ πρέπει να αντικατασταθεί ένας καταλύτης;Ξέρει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η αντικατάσταση;στο 206 απο τα 80000χιλ. άναβε το τσεκ μηχανής,το πήγαινα για έλεγχο και έβγαζε την ένδειξη ,αυτό τράβηξε μέχρι τα 100.000χιλ οπότε βαρέθηκα να βλέπω το λαμπάκι να ανάβει κάθε λίγο και λιγάκι και αντί να το σπάσω έσκασα 420 ευρωπουλα και άλλαξα καταλύτη.
οπότε όταν με το καλό πάθει βλάβη ο καταλύτη σου λογικά θα σου ανάψει το τσεκ μηχανής.
μην ανησυχείς. -
Σα νωρις να τον αλλαξες.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σα νωρις να τον αλλαξες.το ξέρω αλλά τι να έκανα με αυτό το διαολεμένο λαμπάκι που άναβε συνέχεια
άλλαξα τον καταλύτη και σταμάτησε να ανάβει το λαμπάκι του τσεκ. -
E μάλλον ήταν χαλασμένος
-
εγώ όταν λέω σπάστε ότι λαμπάκι ανάβει γιατί κοστίζει πολλή το ανάμα του εσείς δεν με παίρνετε στα σοβαρά
όχι να βάζετε ταινία,να το σπατε. -
Στο 207ψψ το πορτμπαγκάζ ανοίγει μόνο απο το κουμπί στο κλειδί, δέν ανοίγει απο το κουμπί πάνω απο την πινακίδα, ακόμα και όταν είναι ξεκλείδωτο. Είναι λογικό αυτό?
-
Μήπως έχει καμιά ρύθμιση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως έχει καμιά ρύθμιση;Στο μενού πάντως δέν υπάρχει καμία ρυθμιση. Η επιλογή define vehicle parameters είναι γκριζαρισμένη και δέν μπορείς να την επιλέξεις.
-
Και στο 307 CC που οδηγω καποιες φορες δεν ανοιγει απο το μπουτον, δεν εχω καταλαβει ακομα ποτε. Στο μανουάλι δεν λέει κάτι ε;
-
Θα ήθελα να ζητήσω γνώμες κατά πόσο αξίζει να αποσύρω το 8βάλβιδο 106 rallye μου (1,6 μοντέλο '96) που ως αυτοκίνητο είναι μεν μια χαρά, εξακολουθεί να μου χαρίζει χαμόγελο όμως οικονομικά πλέον είναι ασύμφορο να το κρατώ.
Το ετήσιο πάγιο κόστος του είναι >1000 ευρώ (τέλη+ασφάλεια) .
Αν απλώς το πουλήσω σε κάποιον γνώστη δεν νομίζω να φτάσει τα 1500 ευρώ,
ενώ με τα νέα μέτρα απόσυρσης προκύπτει όφελος 2500 ευρώ.
Δυσκολεύομαι να το αποφασίσω αλλά σκέφομαι σοβαρά να το αποσύρω. Καμιά ιδέα κανείς; -
συμβουλές που αφορούν την τσεπη σου κομμάτι δύσκολο.
εσύ αποφασίζεις. -
Ο χρήστης kostus έγραψε:
Θα ήθελα να ζητήσω γνώμες κατά πόσο αξίζει να αποσύρω το 8βάλβιδο 106 rallye μου (1,6 μοντέλο '96) που ως αυτοκίνητο είναι μεν μια χαρά, εξακολουθεί να μου χαρίζει χαμόγελο όμως οικονομικά πλέον είναι ασύμφορο να το κρατώ.
Το ετήσιο πάγιο κόστος του είναι >1000 ευρώ (τέλη+ασφάλεια) .
Αν απλώς το πουλήσω σε κάποιον γνώστη δεν νομίζω να φτάσει τα 1500 ευρώ,
ενώ με τα νέα μέτρα απόσυρσης προκύπτει όφελος 2500 ευρώ.
Δυσκολεύομαι να το αποφασίσω αλλά σκέφομαι σοβαρά να το αποσύρω. Καμιά ιδέα κανείς;Ίσως υπάρχουν κι άλλοι σε παρόμοια θέση με το παλιό αυτοκίνητό τους. Αναζητώ από συμπάσχοντες καμιά ιδέα για να το κρατήσουμε και να περιοριστούν τα έξοδα ενός παλιού 'καλού' συτοκινήτου που συσσωρεύονται.
Στο κάτω κάτω αν ήταν ένα οικογενειακό σεντάν θα το ξεφορτωνόμουν δίχως ενοχές. Να δώσω όμως το 106 rallye για ανακύκλωση με δυσκολεύει...
PEUGEOT FORUM