-
Εεε ....τι να κανουμε.Θα προσπαθησουμε να βολευτουμε.....Οταν συναντηθουμε στο Μεγαρο θα σου γραψω ενα cd να σου δωσω που εγραψαν οι Τρυπες και εχουν ενα τραγουδι που το εγραψαν για μενα και ειναι στο δισκο τους '9 πληρωμενα τραγουδια'.
Στο ρεφρεν λοιπον που ειναι ΕΙΔΙΚΑ γραμμενο για μενα λεει'''δεν χωρας πουθενα πουθενα πουθενα πουθενα''''
Φανταζεσαι τι θα εγραφε ο Αγγελακας αν με εβλεπε να οδηγω???
''''Δεν σε πιανει κανεις κανεις κανεις....'''χα χα χα χα χα χα δεν αντεχω αλλο απο το γελιο..... -
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 307 χσ 1.6 τριπορτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ 215 ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!θα εσπαγε το κοντερ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΤΤ ΤΟ ΑΟΥΝΤΑΚΙ
Μήπως δεν ήταν ελαφριά κατηφόρα εκεί που έβγαλε τα 215,αλλά βαθύς γκρεμός πχ ο Καιάδας?
(χωρίς παρεξήγηση) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιός θα μετρήσει τους χαρακτήρες που χρησιμοποιήθηκαν για την παραπάνω εικόντα ?
Μέχρι 3.800
Ακριβως 3800 ! !
-
Οκ MDVQ, αν και είμαι απο Θεσσαλονίκη, όντας φοιτητής 6 χρόνια στα Γιάννενα (μεταπτυχιακός) νιώθω πλέον ηπειρώτης....
Όποτε έρθεις Γιάννενα σε περιμένω για τσίπουρα !!!!
Μετά να δείς χαμόγελα !!!!!Για την ώρα, δεν περιμένω την ώρα να έρθει το αύριο για να πάω Θεσσαλονίκη για διακοπές...
Και αυτό οχι γιατί θα πάω Θεσσαλονίκη, αλλά γιατί θα περάσω τα στροφιλίκια του Μετσόβου και της Καστανιάς με το 307 !!!!
Είναι απόλαυση...Θα προσπαθήσω να το τελικιάσω στην εγνατία αλλά φοβάμαι τα radar γμτ...
-
ΟΚ dev αλλαζω λοιπον την ζητωκραυγη σε ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!
Και γω ριζες εχω απο ηπειρο αλλα τα τελευταια 17 χρονια εχω γινει Κρητικος γιατι οπως λεει και ο σοφος Ελληνικος λαος ειμαι απο το χωριο της γυναικας μου!!!
Αν ερθω Γιαννινα σιγουρα θα τα πιουμε τα τσιπουρα μας και αν θες παμε και μια βολτα στο Μπουραζανι να φαμε κανενα αγριογουρουνο.
Για οσους δεν ξερουν ειναι ενας καταπληκτικος προορισμος για εκδρομη οπου ενας τυπος εχει φραξει ενα τεραστιο χωρο και εχει ριξει μεσα διαφορα ζωα που τωρα μετα απο αρκετες γενιες τα αποκαλουν αγρια.
Δηλ αγριοκατσικο αγριογουρουνο κλπ (σε λιγο θα κρεμασει σουβλακια στα δεντρα και θα τα λεει αγριοσουβλακα ).
Εχει μεσα εκει και ενα πετρινο ξενοδοχειο και η ολη φαση ειναι ξεχωριστη .
Και οσοι εχουν και αγρια ενστικτα και τους αρεσει το κυνηγι εναντι ενος ποσου τους αφηνει και κυνηγανε κιολας.
Και διπλα περναει και ο Αωος και σε 15 λεπτα ειναι και η Μολυβοσκεπαστη που ειναι συνορο με Αλβανια.
Περιτο σε να σας πω οτι η οδηγικη απολαυση σε αυτα τα μερη ειναι εγγυημενη .
Τωρα με τα κρυα παρατηρησατε ποσο τριζει το αμαξακι μας???? -
Μήπως δεν ήταν ελαφριά κατηφόρα εκεί που έβγαλε τα 215,αλλά βαθύς γκρεμός πχ ο Καιάδας?
(χωρίς παρεξήγηση)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ......
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 50%
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 210 ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 215 ....ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΞΞΑΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΟΡΙ ΕΧΟΥΜΕ! -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
MDVQ: το έχεις βάλει στα μέγαρα ή το σκέφτεσαι? Εγώ το σκέφτομαι.. μήπως το βάλω και μετά μου βγαλει διάφορα προβληματάκια από το ζόρισμα?? Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα μου δίνει την αισθηση του πολύ 'ευθραυστου'.φίλε κωνσταντίνε, μόνο εύθραυστο δεν είναι! σου μιλάει παθών!
τελικά, αποδεικνύεται ότι το after sales service ποικίλλει από εξουσιοδοτημένο σε εξουσιοδοτημένο. πέρασα μια βόλτα από το συνεργείο την παρασκευή για αλλαγή δοχείου υαλοκαθαριστήρων, και ενώ είχα παραγγείλει και ανταλλακτικό, και είχα πάρει και τιμή, και ετοιμαζόμουν να πληρώσω από την τσέπη μου την (μικρο)ζημιά, τελικά τόσο το ανταλλακτικό όσο και η εργασία περάστηκαν στην εγγύηση, με αποτέλεσμα να πληρώσω μόνο ένα ευρώ, για το αντιπηκτικό των μπεκ, το οποίο ντρέπονταν να μου το ζητήσουν κιόλας επίσης έγινε αντικατάσταση μπράτσου ζαμφόρ, και αυτή εντός εγγύησης - αν και είμαι σίγουρος ότι και αυτό είχε πειραχτεί από δικιά μου βλακεία. να'ναι καλά τα παιδιά, λοιπόν.
μιχάλη, δεν έχω προσέξει αύξηση των τριγμών με τα κρύα (ρε, μήπως δεν το σκίζω αρκετά, τελικά; ). έναν τριγμό έχω μόνο εδώ και μήνες, από την πίσω δεξιά πόρτα, σε χαμηλές ταχύτητες, και στο συνεργείο έχουν ξοδέψει όλο τους το απόθεμα σε γράσο και σιλικόνη, αλλά δεν γίνεται τίποτα. έχει κανείς καμιά ιδέα; ελπίζω να μην είναι από στρέβλωση του πλαισίου...
-
Φιλαρακια το 307 δεν το εχω βαλει στην πιστα γιατι δεν ετυχε ασε δε που την ψιλοσιχαινομαι κιολας γιατι την θεωρω τελειως βαρετη.
Κατα την γνωμη μου το μονο καλο που εχει ειναι οτι μαθαινεις να οδηγας καθαρα με γραμμες και αποβαλεις τις περιτες κινησεις που καστιζουν δεκατα ουτως ωστε οταν τρεχεις σε ραλλυ να πηγαινεις γρηγοροτερα!!!!
Δηλ την θεωρω αναγκαιο κακο.....
Φυσικα υπαρχουν αλλοι που ζουν για την πιστα και πολυ καλα κανουν.
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ελλατωματα Ποιος ειμαι εγω που θα τους κρινω???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...κυριακη 28/12 το πρωι στα Μεγαρα εχει εκδηλωση το forum...Για αρχιστε να δηλωνετε συμμετοχη...Καλημέρα σε όλους!
Θα έρθω! Τι ώρα; Είναι καλά κατά τις 10;
-
Κυριοι η εκδηλωση αν δεν κανω λαθος αρχιζει κατα τις 10.
Επι προσωπικου θα ειμαι εκει απο τις 9,30 γιατι πρεπει να φυγω οπωσδηποτε κατα τις 12,30 γιατι ειμαι καλεσμενος σε οικογενειακο τραπεζι αφενος και αφετερου η παντοφλα της συζυγου εχει ΠΟΛΥ μεγαλο τακουνι οποτε...... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...η παντοφλα της συζυγου εχει ΠΟΛΥ μεγαλο τακουνι οποτε...OK!
Και επειδή είμαι παλιός στο club των παντρεμένων το καλύτερο και ασφαλέστερο δώρο σε γιορτές και επετείους στη σύζυγο είναι παντόφλες 'φλατ' υφασμάτινες...
-
Τις παντοφλες της εκανε δωρο στην κορουλα της η πεθερα μου....
Καταλαβες τωρα πως την πατησα???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τις παντοφλες της εκανε δωρο στην κορουλα της η πεθερα μου....
Καταλαβες τωρα πως την πατησα????...συγγνωμη που επεμβαινω, και με ολο το θαρρος που εχω παρει μετα απο την παρακολουθηση αυτου του τοπικ, αλλα εκτος των αλλων, η κορουλα της πεθερας σου, ειναι απο την Κρητη!! Οποτε και παντοφλες να μην ειχε κανει δωρο η μητερα στην κορη, νομιζω οτι εχουν τροπους, να πειθουν!
Πολυ θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω απο κοντα, αλλα δυστυχως κυριακη θα ειμαι ναυπακτο και δεν προβλεπεται αναχωρηση πριν τις 9 το βραδυ!!
Να βγαλετε φωτο να σας δουμε -
(χωρίς παρεξήγηση)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ......
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 50%
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 210 ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 215 ....ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΞΞΑΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΟΡΙ ΕΧΟΥΜΕ!αααααααααααααααα,οκ!!!!!!!!!!!
Τότε και εγώ έβγαλα 220,όχι όμως σε ελαφρά κατηφόρα, αλλά σε ελεύθερη πτώση από το GRAND CANYON!!!!!!!!!!
Ετσί για να έχω τα πρωτία στην ΜΟΥΦΑ!!!!!!!!!!!!! -
Χτες με την πολυ βροχή, επιασα με την μελιτζάνα, 250, με τετάρτη σε ανηφόρα. Δεν έβαλα πέμπτη γιατί τα 250 ήταν πολλά και φοβήθηκα λιγακι
-
Καλημέρα σε όλους
Ευχόμαι να περάσετε καλά Χριστούγεννα , σε όσους φύγουν προσοχή στους δρόμους και καλή επάνοδο , και για όσους είναι καλοφαγάδες και μερακλήδες λίγο κράτη γιατί ακολουθεί και η Πρωτοχρονιά. Και βέβαια σε όλους εμάς τους κάτοχους του 307 η καινούργια χρονιά να είναι με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να δούμε το 307WRC του χρόνου παγκόσμιο πρωταθλητή , για να πάρουμε και μεις την γλύκα που έπερναν τρία χρόνια συνέχεια οι κάτοχοι των 206
-
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ 1.6XS ΜΕ 58.000ΚΜ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑ ΜΕ ΑΛΦΑΔΙ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 190 ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΤΡΤΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗ 190 ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ :
ΤΑ ΠΑΡΑΥΜΥΘΙΑ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ -
Για το θεμα τελικης δεν λεω τιποτα απλα θα κανω!!!!(θα σας πατησω στην Εθνικη οπως σας υποσχεθηκα )
Λοιπον φιλαρες ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε ολους με υγεια και ευτυχια σε σας και τις οικογενειες σας.
Οποιοι τελικα ερθουν στα Μεγαρα θα τα πουμε και απο κοντα. -
Παιδιά ανταποδίδω τα Καλά Χριστούγεννα σε σας και τους αγουροξυπνημένους ρινόκερούς σας
Από το 147 forum.
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους με πολλά, ασφαλή, σβέλτα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Και για να τελειώνει η ιστορία με τις τελικές σήμερα με την πρωινή δροσούλα στην Αττική οδό γύρισε το κοντέρ δυό φορές! (δηλαδή έπιασα περίπου 400 τελική!) Ήταν τόσα πολλά τα χιλιόμετρα που τρόμαξα και... ξύπνησα με κομμένη την ανάσα!Και πάλι χρόνια πολλά και ραντεβού στα Μέγαρα!
PEUGEOT FORUM