-
Σωστός ο Storm!
-
Gris Aluminium... το δικό μου 206 τότε ... φωτογραφία από Εκάλη ...
-
σαμπανι ..... να ρωτησω κατι ασχετο...ο τυπας στο βουλκανιζατερ σηκωσε το αμαξι με γρυλο που τον στηριζε πανω στον ημιακαμπτο .....εσκυψα και εγω απο κατω γιατι κατι δεν μου πηγαινε καλα και ειδα το αυτοκολητο που λεει οχι γρυλο πανω στον αξωνα...και του ειπα να τον βγαλει...παθαινει ζημια με αυτον τον τροπο ο αξωνας?
-
Ευχαριστώ!
Ωραίο χρώμα!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σαμπανι ..... να ρωτησω κατι ασχετο...ο τυπας στο βουλκανιζατερ σηκωσε το αμαξι με γρυλο που τον στηριζε πανω στον ημιακαμπτο .....εσκυψα και εγω απο κατω γιατι κατι δεν μου πηγαινε καλα και ειδα το αυτοκολητο που λεει οχι γρυλο πανω στον αξωνα...και του ειπα να τον βγαλει...παθαινει ζημια με αυτον τον τροπο ο αξωνας?Να στραβωσει;
-
δεν ξερω απλα το να βαζουν μεγαλο αυτοκολητο που να λεει ΟΧΙ γρυλο κατι θα ξερουν.....
απλα λεω μην μου βγαλει τιποτα τωρα στον αξωνα θα τον κρεμασω αναποδα τον μ@@@κα εχετε ακουσει κατι παρομοιο??? -
Με μια φορά δεν πιστεύω να έγινε κάτι... Βέβαια μπορείς να πας για μια ευθυγράμμιση με δικά του έξοδα. Είναι κλασσικό θέμα αυτό, και στο 406 και στο 307 πήγαν να σηκώσουν το αμάξι από τους βραχίονες της ανάρτησης.
-
μιλαμε για πολυυυ ευτυχως το καταλαβα και το ειχε για 10 με 20 δευτερα σηκωμενο απο εκει..... και πως θα καταλαβω αν εχει καποιο προβλημα να το παω σε μηχανικο?????... ολο αυτο σκεφτομαι τωρα
-
Αν έχει πρόβλημα, θα φανεί στην ευθυγράμμιση. Το πολύ πολύ να στράβωσε κανένα σινεμπλοκ της παθητικής, που δεν το νομίζω. Νιώθεις καμιά αλλαγή στην μετατόπιση του πίσω μέρους;
-
μεχρι στιγμης οχι αλλα δεν το πολυ εστριψα βρηκα μονο δυο στροφες και μπηκα ατσαλα ξερεις για να νιωσω το πισω μερος και στην αυθεια καλα πηγαινε......νομιζω δηλαδη....
ξερεις τωρα ολο κουσουρια θα νομιζω οτι νιωθω.....το αγαπω απιστευτα ουτε ζωντανο να ηταν -
Πήγαινε κάνε μια ευθυγράμμιση. Κακό δεν πρόκειται να κάνει (εκτός αν ο μάστορας είναι τρόμπας και είσαι μετά με full lock ανάποδο για να πας ευθεία), και θα σου φύγει και το άγχος, σημαντικός παράγοντας όταν πας να ευχαριστηθείς το τουτου σου.
-
καπου μπερδευτικα φιλε μου...εννοω τον ημιακαμπτο πισω οχι μπροστα .. παντως γενικα ευχαριστω για τον χρνο σου
-
Προφανώς. Απλα αν πας για ευθυγράμμιση, ευκαιρία είναι να δεις και μπροστά τι γίνεται.
-
σωστος καλα μπροστα σιγουρα θελω
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
καπου μπερδευτικα φιλε μου...εννοω τον ημιακαμπτο πισω οχι μπροστα .. παντως γενικα ευχαριστω για τον χρνο σουΑν μιλαμε για 106/206,που τον βρηκες τον ημιακαμπτο ρε;
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
καπου μπερδευτικα φιλε μου...εννοω τον ημιακαμπτο πισω οχι μπροστα .. παντως γενικα ευχαριστω για τον χρνο σου
Αν μιλαμε για 106/206,που τον βρηκες τον ημιακαμπτο ρε;
307 εχει.
-
Α,sorry...
Παντως ποσο μλκας μπορει να ειναι ο αλλος για να σηκωσε αυτοκινητο 1200 κιλων απο τον πισω αξονα,λες και δεν ειχε θεση για να βαλει τον γρυλλο; -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Α,sorry...
Παντως ποσο μλκας μπορει να ειναι ο αλλος για να σηκωσε αυτοκινητο 1200 κιλων απο τον πισω αξονα,λες και δεν ειχε θεση για να βαλει τον γρυλλο; -
Ρε παιδιά, πρόβλημα!!!
Ανάβουν μόνα τους τα εμπρός φώτα (όχι τα πίσω! ) και δουλεύουν μόνοι τους οι υαλοκαθαριστήρες.
Ακόμα μια φορά άρχισε να βαράει χωρίς λόγο (ο συναγερμός).Έπιασα και έβγαλα τον πόλο της μπαταρίας για να μην μείνω.
Η εγγύηση έληξε πριν πέντε μέρες. Τι να κάνω;
Μάλλον λεω συναγερμός ε; Αν είναι συναγερμός (είναι αυτός που μου έκαναν δώρο με το αμάξι, κλασικά της ΜΕΤΑ)
Αλλαγή συναγερμού ή μπορεί να γίνει κάτι με αυτόν; Και αν αλλαγή από την αντιπροσωπεία ή απο κάποιον τρίτο; -
Αν είναι ο συναγερμός... (που μάλλον αυτός είναι και έχει τρελάνει όλο το σύμπαν) μπορώ να τον βγάλω τελείως και μιας και δεν παίζουν λεφτά για καινούριο, να κρατήσω μόνο το κλείδωμα με το τηλεκοντρόλ ;
PEUGEOT FORUM