-
Ναι η εγγυηση τους μαρανε, οτι θα αλλαζεις ζουαν καθε 6 μηνες και ψυγειο valeo καθε 1,5 χρονο αφου εχει πλυμηρησει το αμαξι δεν ειναι προβλημα.
ΟΥΣΤ με τα ζωα.
-
Πες κατι και για το εξαιρετικο δικτυο εξουσιοδοτημενων επισκευαστων
-
το οποίο και κατά καιρούς διαφημίζουν και στην τηλεόραση ...εάν θυμάστε εκείνο το 206 που φεύγει μόνο του και πάει στην εξουσιοδοτημένη....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
34000 για το 4007? και 2 χρονια εγγυηση?Δεν θα έχει την εγγύηση του Outlander?
Ίδια εγγύηση έχουν τα Suzuki SX4 και το Fiat Sedici (σε διαφορά με τα άλλα της εταιρίας)...
Τι να πεις!!!Καλές πωλήσεις και προσοχή στην ουρά ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι η εγγυηση τους μαρανε, οτι θα αλλαζεις ζουαν καθε 6 μηνες και ψυγειο valeo καθε 1,5 χρονο αφου εχει πλυμηρησει το αμαξι δεν ειναι προβλημα.ΟΥΣΤ με τα ζωα.
Θα τα έχουν φτιάξει αυτά τα προβλήματα τώρα.
(ανάλογα με τη παρτίδα που πάρεις) -
Tι θα κανουν?
ρε συ αυτο το προβλημα πρεπει να ειναι απο το 205
-
Στέλιο πούλα το το ρημάδι, θα σε καταστρέψει!
-
Οχι ρε συ νταξ μονο 2-3 φορες εχω αλλαξει ζουαν.
Αλλα τι να κανω δλδ να λεω οτι δεν βγαζουν προβληματακια?
-
Ζημιών συνέχεια...
Στο 406 κάποιος ποντικός μασούληξε το ηχομονωτικό του καπό και το έκανε καλοκαιρινό από μέσα. Η πλάκα είναι ότι τα χνούδια που έβγαζε τα πήγαινε στο 304, όπου και νομίζαμε ότι εκεί είχε τρυπώσει.
Κόστος του κετσέ, 110 ευρώ. Περαστικά μας.
-
Γιατί δεν ταΐζεις γάτες να κοιμούνται κοντά στα αμάξια;
-
Γιατί στο κτήμα υπάρχει ο σκύλος ο οποίος δεν τα πάει καλά με αυτές όταν είμαστε παρόντες (όταν δεν τον βλέπουμε, τις αφήνει να σκαρφαλώνουν πάνω του και να αράζουν).
-
Παγαπόντης σκύλος, απολύστε τον
Και τώρα τί θα κάνετε Κων/νε? -
Ο σκύλος έχει πιάσει αρκετά, αλλά αυτός δεν ξέρω πώς του ξέφυγε.
Τώρα τελευταία βέβαια έχει πάρει μάστερ στα σπουργίτια και στα χελιδόνια, γιαυτό ίσως.Τι θα κάνουμε με τον ποντίκαρο; Για αρχή βάλαμε ποντικοφάρμακο μέσα στο 304 και στο μηχανοστάσιο του 406, ελπίζοντας να μην ψοφήσει εκεί.
Λέω να ψάξω να βρω εκείνα τα μπλιμπλίκια με τους υπέρηχους που λένε ότι απωθούν τα τρωκτικά. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζημιών συνέχεια...Στο 406 κάποιος ποντικός μασούληξε το ηχομονωτικό του καπό και το έκανε καλοκαιρινό από μέσα. Η πλάκα είναι ότι τα χνούδια που έβγαζε τα πήγαινε στο 304, όπου και νομίζαμε ότι εκεί είχε τρυπώσει.
Κόστος του κετσέ, 110 ευρώ. Περαστικά μας.
110 ευρώ; Υπερβολικά ακριβό. Πρόσφατα έβαλε φίλος σε C4 με 46 ευρώ.
-
Τα 110 που λέω είναι από το parts catalog. Τώρα αν έχουν κάποια έκπτωση, θα δείξει...
Του 307 που βλέπω είναι 40 ευρώ, και καμιά 5-6 για τα κλιψάκια... Οπότε καλά τα λες εσύ, αλλά του 406 το καπό είναι πολύ πιο μεγάλο... Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, θα δούμε.
-
parts catalog?
για δώσε πληροφορίες...τι είναι αυτό;
-
Για Peugeot θές ή για Citroen?
-
Εγώ θέλω για Peugeot...
-
Τάκη στο είχα δώσει ρε νομίζω... Έχεις πμ πάντως...
-
και για τα 2 εάν είναι δυνατόν...να δώσω του Σιτροέν στο φίλο μου να κρατήσω για το 307 εγώ της πεζό.
edit1: κανείς πμ δώθε;
edit2:
PEUGEOT FORUM