-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοκκινο,ε?μπορντο μεταλλικό...
το προ fl ... σαν αυτό το χρώμα http://passion-courses-de-cotes-slaloms ... touche.jpg
κοίτα τι κούκλα είναι η ζάντα αυτή...
-
Φυγε ρε σιχαμενε απο εδω μεσα πανε στο shit-roen forum να βαζεις τετοιες photos
Ξερω και τις ζαντες που λες και το αμαξι.....τσαγιαζω πολλα τετοια!
-
Φυγε ρε σιχαμενε απο εδω μεσα πανε στο shit-roen forum να βαζεις τετοιες photosΞερω και τις ζαντες που λες και το αμαξι.....τσαγιαζω πολλα τετοια!
τσαγιάζεις;
εσύ είσαι πιο αργός και από την καθυστέρηση ρε κόπροσκυλο....
-
Φυγε ρε σιχαμενε απο εδω μεσα πανε στο shit-roen forum να βαζεις τετοιες photosΞερω και τις ζαντες που λες και το αμαξι.....τσαγιαζω πολλα τετοια!
Ρε κόπρε σε άφησε αντικαταστάτη ο πάσκος?
-
Ο χρήστης e.koumis έγραψε:
καλησπερα...πριν απο καμια δεκαρια μερες παρηγκηλα ενα 307 1,6 XSi 5Door σε μαυρο χρωμα. η Peugeot δινει αυτην την περιοδο στο συγκεκριμενο μοντελο και στην συγκεκριμενη εκδοση 3000 ευρω εκπτωση και απο τα 20500 περιπου κατεβενει στα 17500. το αυτοκινητο τα εχει ολα πανω απο τις 16αρεσ ζαντεσ μεχρι διζονικο κλιματισμο και ημιδερματινα μπακετ...θα ηθελα απο οσους εχετε το μοντελο να μου πειτε τι να προσεξω στο αυτοκινητο γενικεσ οδηγειεσ αλλα και τι να αλλαξω αν χρειαζεται.......ευχαριστω εκ των προτερωω..H ηλίθια η λάιον δεν έφερνε το xsi σε πεντάπορτο όταν πήρα εγώ το δικό μου.
Καλή παραλαβή και καλά χιλιόμετρα να έχεις.
Όταν λες τι να προσέξεις, τι εννοείς; Παραλαβή, στρώσιμο, οδήγηση; Τι να αλλάξεις; Για βελτίωση δλδ;
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Φυγε ρε σιχαμενε απο εδω μεσα πανε στο shit-roen forum να βαζεις τετοιες photos
Ξερω και τις ζαντες που λες και το αμαξι.....τσαγιαζω πολλα τετοια!
Ρε κόπρε σε άφησε αντικαταστάτη ο πάσκος?
Λες? Θα κοιταξω αυριο αν εχω καψει καθολου λαδι!
-
-
Για bravo εχει? Να τα παρω δωρο του πασχου!
-
Καλησπέρα!
Επέστρεψα χθες βράδυ από τη Λευκάδα, και όλο αυτό τον καιρό, το μόνο πληκτρολόγιο που άγγιξα ήταν του κινητού μου, κι αυτό 5-6 φορές μόνο!
Αποτοξίνωση!
Σήμερα πήγα με την οικογένεια σουπερμάρκετ κι αφού φορτώσαμε προμήθειες, το 307 δεν ήθελε να πάρει μπρος με τίποτα! Βρε τι γλυκόλογα, τι μπινελίκια, τι έψαξα όλες τις ασφάλειες μπας και... τίποτα!
Έδιωξα την οικογένεια με ταξί μαζί με τα αλλοιώσιμα, πήρα τηλέφωνο την οδική βοήθεια η οποία μου είπε ότι δεν μπαίνει σε υπόγειους χώρους στάθμευσης, και αν ήθελα μεταφορά θα έπρεπε να... κάνω ανάδυση με ίδια μέσα...
Μέχρι να έρθει, κατέβηκα πάλι στο γκαράζ, ξεφόρτωσα τα ψώνια, έβγαλα τον κρίκο ρυμούλκησης να τον έχω πρόχειρο, ξαναφόρτωσα, και αφού έκανα ένα πρόχειρο σχέδιο ( του κwλου ) για το πως θα μπορούσα να βγάλω το αυτοκίνητο από το γκαράζ του σουπερμάρκετ με την ευγενική χορηγία των υπαλλήλων που μαζεύουν τα καροτσάκια, ξαναπροσπάθησα δυο μιζιές και παρατήρησα πως δεν ακουγόταν η αντλία βενζίνης.
Σήκωσα το πίσω κάθισμα, έβγαλα το καπάκι της αντλίας βενζίνης και καθόμουν και την κοιτούσα... Έβγαλα τα φισάκια, τα καθάρισα, τα έβαλα πάλι, κικικικι η μίζα, τίποτα.
Στο δεκάλεπτο ήρθε η Interpartner assistance, και μόλις διηγήθηκα του μάστορα τα καθέκαστα, έβγαλε ένα 14-15 πολύγωνο από την κωλότσεπη, έριξε μερικές γερές στην αντλία βενζίνης, γύρισε το κλειδί και... πήρε τσακμάκι!
'Κόλλησε η αντλία! Πήγαινε τώρα σπίτι, και το συντομότερο στο γιατρό για διάγνωση! 'Φοβάμαι πως θα χρειαστώ αντλία βενζίνης γιατί τώρα το αυτοκίνητο ξεκινά κανονικά αλλά η αντλία κάνει πιο τραχύ ήχο όταν γυρίζω το κλειδί.
Άρα, μαζί με το service των 90.000 χλμ που προγραμμάτιζα μόλις επιστρέψω από τις διακοπές, θα μάθω τη λυπητερή.
Αυτάααα.... -
Περαστικά ρε Τάκη...
-
Τακη η λυπητερη των 90Κ παει περιπου κανα 500αρι να σαι προετοιμασμενος.
Εγω παντω καθοτι δεν παρελαβα το 207 για (οι μλκες μπερδευτηκαν στο πως θα πληρωθει) κανω σκεψεις να το ακυρωσω και να περιμενω το 1.4 95αρι. Ξερετε ποτε θα ερθει;
-
500αρη; Γιατί τόσο πολύ; Η μάλλον, με τι μέσα;
-
500ri?
-
Εχει καιρο που το εκανα αλλα σιγουρα ειχε σετ ιμαντα χρονισμου και τακακια
-
Λοιπόοοοον....
Συνέχεια του προβλήματος με την αντλία βενζίνης.
Έχω μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο μια ματσόλα
και αν δεν πάρει με την πρώτη, σηκώνω το δεξί πίσω κάθισμα, βγάζω το λαστιχένιο πώμα και ρίχνω δυο σφυριές στην αντλία βενζίνης, οπότε το 307 εκκινεί άμεσα με βαρύ ήχο από την αντλία! Πότε θα με αφήσει τελείως δεν ξέρω, και το συνεργείο μου ανοίγει στις 27 Αυγούστου. Μάλλον θα πρέπει να το πάω αλλού, με βαριά καρδιά.
Η αντλία βενζίνης έχει νομίζω ενσωματωμένο φίλτρο. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται μόνο καθάρισμα και να γλιτώσω την αλλαγή; Αν και για να χρειάζεται σφυριά για να δουλέψει, σημαίνει ότι κολλάει το μοτέρ... Εκτός αν κολλάει από σκουπίδια...
-
Εγώ πάντως σκέφτομαι το εξής. Στο σέρβις μάνιουαλ του χέινς λέει ότι κανονικά το 307 μας δεν έχει φίλτρο βενζίνης, εκτός από χώρες που υπάρχει βρώμικη βενζίνη οπότε και μπαίνει. Εμάς δεν θεωρείται τέτοια χώρα ( ) οπότε δεν έχει. Σκέφτομαι όμως να το ψάξω λιγάκι μπας και μπαίνει εκ των υστέρων.
-
High tech.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως σκέφτομαι το εξής. Στο σέρβις μάνιουαλ του χέινς λέει ότι κανονικά το 307 μας δεν έχει φίλτρο βενζίνης, εκτός από χώρες που υπάρχει βρώμικη βενζίνη οπότε και μπαίνει. Εμάς δεν θεωρείται τέτοια χώρα ( ) οπότε δεν έχει. Σκέφτομαι όμως να το ψάξω λιγάκι μπας και μπαίνει εκ των υστέρων.Το έχω σκεφτεί κι εγώ Κωνσταντίνε πολλές φορές, κι έμεινα με τη σκέψη και τη ματσόλα στο χέρι. Θα ρωτήσω τώρα αν μπαίνει, κατόπιν εορτής,
ή μάλλον κατόπιν πληρωμής... -
Πάντως μην το αφήνεις. Είχα μείνει παλιά από αντλία βενζίνης και είχα δώσει μερικά ευρώ σε κοντινό μάστορα για να την ξεκολλήσει. Μετά από 2 μέρες ξανάμεινα οριστικά και τραβιόμουνα να βρω γερανό.
Μήπως και τα peugeot έχουν το 'σύστημα' της renault, που αλλάζει προληπτικά σε κάποιο service και 1-2 αντλίες; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εγώ πάντως σκέφτομαι το εξής. Στο σέρβις μάνιουαλ του χέινς λέει ότι κανονικά το 307 μας δεν έχει φίλτρο βενζίνης, εκτός από χώρες που υπάρχει βρώμικη βενζίνη οπότε και μπαίνει. Εμάς δεν θεωρείται τέτοια χώρα ( ) οπότε δεν έχει. Σκέφτομαι όμως να το ψάξω λιγάκι μπας και μπαίνει εκ των υστέρων.
Το έχω σκεφτεί κι εγώ Κωνσταντίνε πολλές φορές, κι έμεινα με τη σκέψη και τη ματσόλα στο χέρι. Θα ρωτήσω τώρα αν μπαίνει, κατόπιν εορτής,
ή μάλλον κατόπιν πληρωμής...Ψιτ φίλος
Η δικιά μου με καθαρισματάκι είναι οκ πλέον.
Έχεις όρεξη να την βγάλεις και να την καθαρίσεις?
PEUGEOT FORUM