-
κολλημένη ηλιοροφή σε 307
τι κάνουμε????
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κολλημένη ηλιοροφή σε 307
τι κάνουμε????
Μου θυμίζεις σκηνικό Δεκέμβριος 2005 , βράδυ (περασμένες 12) στη πλατεία Παλαιάς Πεντέλης, έξω από το γνωστό cafe και μας μπαίνει η ιδέα να ανοίξουμε την οροφή στο 307 CC (ήταν ένα δίλιτρο αντικατάστασης και όχι αυτό που είχα κανονικά). Την ανοίγουμε χαιρόμαστε για λίγο μέσα στο πολικό ψύχος και μετά πάμε να τη κλείσουμε και κολλάει ο μηχανισμός λίγο πριν κουμπώσει η οροφή στο παρμπρίζ και με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ...
Με λίγη πίεση και αρκετές προσπάθειες ευτυχώς έκλεισε χειροκίνητα και μετά από λίγο (και αφού τα είδα όλα) λειτούργησε και ο μηχανισμός και κλείδωσε την οροφή.
Sirgus εσύ είσαι τυχερός! Είναι ακόμα ανοιχτά τα συνεργεία...
-
είμαι τυχερός γιατί δεν βρέχει.
α! Είμαι και τυχερός γιατί δεν είναι δικό μου -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
είμαι τυχερός γιατί δεν βρέχει.
α! Είμαι και τυχερός γιατί δεν είναι δικό μου -
Sirgus ηλιοροφή ή ανοιγόμενη οροφή σε CC;
-
ηλιοροφή!
ένα απλό 307 είναι -
Έχει κολλήσει ανοιχτή;
-
δυστυχώς ναι. (όχι στο full ανοιχτό)
ακόμα δεν την έχω δει από κοντά αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει ο μηχανισμός και να ζορίζεται κάπου.μυρίζομαι ακριβή επισκευή...
-
Δείτε μήπως έχει σφηνώσει κάτι στους οδηγούς, μετά ασφάλειες ας ελέγξετε. Πώς έγινε το κόλλημα;
-
ωπα! Ασφάλειες!
ούτε που το σκέφτηκα -
ξαδέρφια γνωρίζει κανείς πόσο κάνει η παρακάτω ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ζάντα και τι διασταση είναι;
-
17αρα είναι, hockenheim μοντέλο νομίζω. Τώρα πόσα γιούρια είναι, αν μάθεις πες μου και εμένα.
-
Οντως πολυ ομορφες.
Μου μοιαζει με τις SAAB λιγο
-
drdino
πτου σου να μην ξέρεις...
θα ρίξω ένα mail...
εάν σκάσω με το C4 και ζητήσω να μου βάλουν αυτές τις ζάντες θα με φασκελώσουν;
Mπαίνουν σε C4;
-
Λοιπόν πήρα το βιβλιαράκι του 307 και λέει ότι αν πατήσεις το κουμπί της ηλιοροφής (και όχι να το γυρίσεις) ξεκολλάει!
και όντως έτσι έγινε
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν πήρα το βιβλιαράκι του 307 και λέει ότι αν πατήσεις το κουμπί της ηλιοροφής (και όχι να το γυρίσεις) ξεκολλάει!και όντως έτσι έγινε
νταξει αυτο ειναι μυθος..
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν πήρα το βιβλιαράκι του 307 και λέει ότι αν πατήσεις το κουμπί της ηλιοροφής (και όχι να το γυρίσεις) ξεκολλάει!και όντως έτσι έγινε
άρα ...RTFM
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Λοιπόν πήρα το βιβλιαράκι του 307 και λέει ότι αν πατήσεις το κουμπί της ηλιοροφής (και όχι να το γυρίσεις) ξεκολλάει!
και όντως έτσι έγινε
νταξει αυτο ειναι μυθος..
πάντως το κουμπί πάτησε η κάτοχος και ξεκόλλησε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και όντως έτσι έγινε
άρα ...RTFM
Άγνωστο αυτό για τις γυναίκες....
-
elteo, σίγουρα δεν θα σε φασκελώσουν.
Τώρα για το αν κάνουν... το 307 (άρα και το c4) φοράει:
15x6 offset 27mm ή 28mm
16x6.5 offset 31mm
17x6.5 offset 31mmΤο 207 δεν ξέρω αν παίζει στα ίδια. Πρέπει αυτή να είναι με offset 31. Θα το ψάξω και θα σου πω (μάλλον).
PEUGEOT FORUM