-
πφφφ..
στην πρωτοτυπια σου βαζω ... τγια! -
€420....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως, το κλιματιστικό του 206, συνεχίζει για 7ο χρόνο την καλή λειτουργία του! (φτου...φτου...)Θέλει αρκετά χρόνια ακόμα για να φτάσει το York συμπιεστή της μερσεντές (34 χρονών). Κι αυτό δουλεύει τόσα χρόνια χωρίς πρόβλημα (σπάνιο)
-
[quote='kouk']Πάντως, το κλιματιστικό του 206, συνεχίζει για 7ο χρόνο την καλή λειτουργία του! (φτου...φτου...) [/quote
Ρε Νικολη και αυτα που εχουμε εδω στην δουλεια μια χαρα δουλευουν
Εμενα και το 307 και το 407 στο εξαμηνο, αλλαγη συμπιεστη!!!
Οποτε μαλλον δεν ειμαι και πολυ καλο στατιστικο δειγμα στην προκειμενη περιπτωση.
Στη γκαντεμια ομως, πρεπει να με εχουν παραδειγμα -
Ε, αυτό να λέγεται Μιχάλη! Λες και έχεις βλαβοσυλλέκτη ρε συ!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Για να μην σας πιανει στεναχωρια με τα 307,σας πληροφορω οτι ηδη αλλάχτηκε το κομπρεσερ του κλιματιστικου απο το 407.
Μιλαμε για αυτοκινητο 6 μηνων και χρηση κλιματιστικου ελαχιστη.
Βγαλτε συμπερασμα τωρα για την ποιοτητα των κλιματιστικων της Πεζω.Εκτος και αν πετυχα παλι το κελεπουρι και αφου τα αλλαξουμε ολα θα ειναι οκ!!! (ας το ελπισουμε )
Εμένα (φτου φτου μην το ματιάσω)δεν έχει πάθει τίποτα....
-
Ο Μιχάλης έχει λαγοπόδαρο στα Peugeot που πληρώνει!
-
Ναι ρε Μιχαλιό, τι σου έχει τύχει κι εσένα...
-
Και ακομα δεν γραφω τιποτα για κατι ψιλα που κανει.
Θα το ξαναβαλω μεσα μετα τις διακοπες και θα σας αναφερω παραυτα.
Παντως αν ειναι αυτο που υποψιαζομαι ...θα κανετε το γελιο της αρκουδας -
εμ του δινουν ολα τα ελαττωματικα, εμ δε βαζει και μυαλο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι ρε Μιχαλιό, τι σου έχει τύχει κι εσένα...Νικο φιλε μου, για ενα που χαίρομαι ειναι οτι σε ολα τα στραβα που εχουν τυχει ημουν ....απων (εννοω εκτος αυτοκινητου)
Τακη και γω στο Γκαλλο το παω τωρα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εμ του δινουν ολα τα ελαττωματικα, εμ δε βαζει και μυαλο!Ρε Τριανταφυλλε τουλαχιστον τωρα ειμαι προετοιμασμένος για το....χειροτερο!!!
Φανταζεσαι να αλλαξω μαρκα και να μου τύχουν ...ακόμα χειρότερα!!!!
Θα σαλτάρω τελειως -
μιχαλη, μ' αρεσεις γιατι εισαι μονογαμικος τυπος!
-
Mετά απο ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Κρήτη φτάνω το πρωί στο λιμάνι και παίρνω ένα ταξί με τη γυναίκα μου να πάμε σπίτι να πάρω το αμάξι να κατέβω για δουλειά.
Φτάνω στην εργασία μου,παρκάρω εκεί που παρκάρω σχεδόν 2 χρόνια τώρα,κλειδώνω και πάω στο μαγαζί.
Μετά απο καμμιά ώρα έρχεται και με φωνάζει ένα παλικάρι από ένα μαγαζί πίσω απο μένα και μου λέει ότι με τρακάρανε......
....(δεν περιγράφω το σόκ....)....
Πάω στο αυτοκίνητο και βλέπω απο την πλευρά του οδηγού και μπροστά απο την πόρτα όλο το φτερό μέσα,τον θόλο κομμάτια και όλον τον προφυλακτήρα κάτω....
Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό......
...(...δεν περιγράφω τι μπινελίκια ξεστόμισα...).....
Το πιο ωραίο είναι ότι αυτός που με χτύπησε (μάλλον φορτηγό) την κοπάνησε χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του και χωρίς κανένας να προλάβει να του πάρει τον αριθμό....
Το πιο αστείο είναι ότι μπροστά απο εμένα στην ίδια σειρά ήταν παρκαρισμένα 5 αυτοκίνητα και πίσω απο εμένα άλλα 3....και έπεσε πάνω μου.....
Περαστικά μου....με κάνα διχίλιαρο στην καλύτερη περίπτωση.... -
Ωχ... Περαστικά να πω εγώ, και εύχομαι να μην πήρε το μπροστινό σύστημα τπτ...
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Mετά απο ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Κρήτη φτάνω το πρωί στο λιμάνι και παίρνω ένα ταξί με τη γυναίκα μου να πάμε σπίτι να πάρω το αμάξι να κατέβω για δουλειά.
Φτάνω στην εργασία μου,παρκάρω εκεί που παρκάρω σχεδόν 2 χρόνια τώρα,κλειδώνω και πάω στο μαγαζί.
Μετά απο καμμιά ώρα έρχεται και με φωνάζει ένα παλικάρι από ένα μαγαζί πίσω απο μένα και μου λέει ότι με τρακάρανε......
Πάω στο αυτοκίνητο και βλέπω απο την πλευρά του οδηγού και μπροστά απο την πόρτα όλο το φτερό μέσα,τον θόλο κομμάτια και όλον τον προφυλακτήρα κάτω....
...(...δεν περιγράφω τι μπινελίκια ξεστόμισα...).....
Το πιο ωραίο είναι ότι αυτός που με χτύπησε (μάλλον φορτηγό) την κοπάνησε χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του και χωρίς κανένας να προλάβει να του πάρει τον αριθμό....
Το πιο αστείο είναι ότι μπροστά απο εμένα στην ίδια σειρά ήταν παρκαρισμένα 5 αυτοκίνητα και πίσω απο εμένα άλλα 3....και έπεσε πάνω μου.....
Περαστικά μου....με κάνα διχίλιαρο στην καλύτερη περίπτωση....Μάλλον στα 'ΖΩΑ' έπρεπε να πάει αυτό, αν και ο χαρακτηρισμός 'ΖΩΑ' είναι πολύ επιεικής για τέτοιους ΜΑΛ*ΚΕΣ. Τι να πω, εύχομαι κι εγώ να είναι μόνο εξωτερική η ζημιά...
Είναι να έχεις κανένα σύστημα συναγερμού με κάμερα μέσα, να τον βρεις ποιος είναι και να του κάνεις τη ζωή ποδήλατο από κει και πέρα... Αλλά μέχρι να βγουν τέτοια κόλπα ούτε παρκαρισμένοι δε θα μπορούμε να είμαστε ήσυχοι....
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
...(...δεν περιγράφω τι μπινελίκια ξεστόμισα...).....Περαστικά μου....με κάνα διχίλιαρο στην καλύτερη περίπτωση....
Μη μου στεναχωριεσαι............
Ακριβως μια απο τα ιδια .......
Απλα δεν ξεπερασα το διχιλιαρο!!!!!!!
Και επισης πηρε και αλλα τρια μαζι του.
Εξω απο το σπιτι μου και δεν πηρε κανενας ειδηση!!!!!
Καλα να ειμαστε να πληρωνουμε φιλε μου.
Το εφιαξα στο Γκαλο και ειναι σαν μη γενομενο!!!!! -
Πείραμα για τους έχοντες 207/307: όντας στάσιμοι, ανεβάζουμε 3k στροφές ας πούμε με σβηστό τον κλιματισμό. Κρατάμε τις στροφές και πατάμε το κουμπί του a/c. Πέρα από τον αρχικό θόρυβο που κυκλοφορεί το φρέον, στην συνέχεια ακούγεται κάποια διαφορά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πείραμα για τους έχοντες 207/307: όντας στάσιμοι, ανεβάζουμε 3k στροφές ας πούμε με σβηστό τον κλιματισμό. Κρατάμε τις στροφές και πατάμε το κουμπί του a/c. Πέρα από τον αρχικό θόρυβο που κυκλοφορεί το φρέον, στην συνέχεια ακούγεται κάποια διαφορά;θόρυβος από το κομπρεσέρ, μάλλον είναι το ρουλεμάν της τροχαλίας.
Δεν ανυσηχώ γιατί το ίδιο έκανε και στο 307 αλλά έβγαλε απροβλημάτιστα
150.000 Κμ.
Σε φίλο όμως με 307 1,4 που έκανε το ίδιο άλλαξε κομπρεσέρ, ευτυχώς ενός εγγύησης. -
Καλά υπερστρέφει το 207
PEUGEOT FORUM