-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά υπερστρέφει το 207και ο Ντινος ομορφα επαναφερει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά υπερστρέφει το 207Καλα μην τα παραλες...δεν ειναι και Polo
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά υπερστρέφει το 207Για πες για πες
-
Κάνε το πείραμα και θα σου πω...
-
[quote='drdino']Κάνε το πείραμα και θα σου πω... [/quot]
Πες ρε... δεν καταλαβα τι εννοείς πειραμα... φρένο στην στροφή πάνω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πείραμα για τους έχοντες 207/307: όντας στάσιμοι, ανεβάζουμε 3k στροφές ας πούμε με σβηστό τον κλιματισμό. Κρατάμε τις στροφές και πατάμε το κουμπί του a/c. Πέρα από τον αρχικό θόρυβο που κυκλοφορεί το φρέον, στην συνέχεια ακούγεται κάποια διαφορά;Αυτό ρε...
-
Φοβάμαι να το κάνω, μην διαλήσει τίποτα...
-
τι να διαλύσει ρε Θανάση;
-
ξέρω γω...; να εμπλακεί απότομα καμία τροχαλία του αιρκοντίσιον και να τα δει ολα;
-
Γιατί νομίζεις, όταν οδηγείς με τον αυτόματο κλιματισμό δεν εμπλέκεται και απεμπλέκεται;
-
ναι σωστό και αυτό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά υπερστρέφει το 207'Ανετα, μάλιστα θέλει προσοχή σε φρενάρισμα πανικού μέσα σε στροφή.
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα φρένα, έχω την εντύπωση ότι πάει
περισσότερη πίεση στα φρένα των πίσω τροχών από ότι συνέβαινε στο 307.
Βέβαια μην ξεχνάμε και το κοντύτερο μεταξόνιο που βοηθά στην αποσταθεροποίηση. -
Με το 106 πάντως δεν χρειάζεται να φρενάρω μέσα στην στροφή, λίγο τιμόνι παραπάνω ένα σήκωμα του γκαζιού και
-
...τι δουλειά έχεις εσυ εδώ δεν μπορώ να καταλάβω!!!!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Με το 106 πάντως δεν χρειάζεται να φρενάρω μέσα στην στροφή, λίγο τιμόνι παραπάνω ένα σήκωμα του γκαζιού καιΕγώ δεν ακουμπούσα καν το φρένο πάντως στο 207.
-
Τα λάστιχά σου σε τί κατάσταση είναι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το 106 πάντως δεν χρειάζεται να φρενάρω μέσα στην στροφή, λίγο τιμόνι παραπάνω ένα σήκωμα του γκαζιού και
Εγώ δεν ακουμπούσα καν το φρένο πάντως στο 207.
Ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
Τα λάστιχά σου σε τί κατάσταση είναι?Το 207 test drive ήταν, με κάποια μικρή αμφιβολία για τις πιέσεις πίσω τελικά...
Την προηγούμενη φορά που είχα οδηγήσει το 207, ήταν φίλου μου, οπότε δεν μπόρεσα να δω τι μπορεί να κάνει από αυτήν την άποψη.
-
Ντίνε έκανες το πρώτο ποστ στην σελίδα 406
-
Όλα σχεδιασμένα είναι...
PEUGEOT FORUM