-
Ωραίος Τάκη! Αυτό να έχεις θέληση και να πιάνουν και τα χέρια σου!
Ωραίος και πάλι!
-
Πολύ νέκρα στο forum...γιατί έτσι???
207 1.6 5Θ SPORT PACK - 11.000 Km.
Καλό Τριήμερο σε όλους σας & προσοχή στο δρόμο!
-
Ε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Όλα καλά εσένα το εργαλείο;
-
Εκτός από το γνωστό τριγμό (εμπρός αριστερά) όλα τέλεια!!!
Τελικά το 207 είναι σαν τις γυναίκες - καθεμία έχει το 'κουσουράκι' της. -
Κοίταξες αυτά που σου είπα;
-
-
-
Που να είχες παραγγείλει και civic βρε Θανάση που κάνει έξι μήνες να παραδοθεί.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που να είχες παραγγείλει και civic βρε Θανάση που κάνει έξι μήνες να παραδοθεί.Θανάση λευκό uber alles για το 207. To παραπάνω είναι μια αηδία.
Η αδελφή μου μάλλον πάει για λευκό 207 GT.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελεύθερη;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ελεύθερη;
δεν της άρεσε το λευκό....και μόλις το είδε στο 207 αυτό ήταν.
-
Και εγώ έψηνα την γυναίκα σε κανα 6-8μηνο που θα αλλάξει αμάξι να πάρει το 207 σε άσπρο!!!!!!
Σε 1600 όμως! και την ψήνω να της κάνω δώρο την ηλιοροφή, δεν θέλει ηλιοροφή.....καλά γυάλινη?ΟΥΤΕ! στα διάλα κανένα ESP που είσαι κουλάτζα? Νο sex για δυο μέρες λέει
Βασικά μου αρέσει πολύ το στύλ του Μίνι ρε γμτ....δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτα όμως ρε γμτ...ούτε τα έξοδα service κλπ.....για κοπέλα 27 χρονών όμως είναι τρέλα!
-
Οι 307αδες στα πόσα χλμ αλλάξατε συμπλέκτη;
Παρατήρησα στο ταξίδι μου πως όταν έχω ταχύτητα μέσα, όταν αφήνω τον πεντάλ του συμπλέκτη, από το σημείο σύμπλεξης και μετά νιώθω ένα τρίξιμο. Χωρίς ταχύτητα δεν κάνει τίποτα. Τι να είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι 307αδες στα πόσα χλμ αλλάξατε συμπλέκτη;Παρατήρησα στο ταξίδι μου πως όταν έχω ταχύτητα μέσα, όταν αφήνω τον πεντάλ του συμπλέκτη, από το σημείο σύμπλεξης και μετά νιώθω ένα τρίξιμο. Χωρίς ταχύτητα δεν κάνει τίποτα. Τι να είναι;
Δεν έχω αλλάξει Ντίνο. Έχω ~83.000 χλμ.
Πιστεύεις ότι είναι κάτι στη μετάδοση; Μήπως είναι το ελατήριο στο πεντάλ του συμπλέκτη;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και εγώ έψηνα την γυναίκα σε κανα 6-8μηνο που θα αλλάξει αμάξι να πάρει το 207 σε άσπρο!!!!!!Σε 1600 όμως!
To καλύτερο 207 είναι το 1.6, μέχρι στιγμής.
Στο GT το ESP είναι κάτι παραπάνω από εκνευριστικό, ακυρώνοντας το λόγο ύπαρξης του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Και εγώ έψηνα την γυναίκα σε κανα 6-8μηνο που θα αλλάξει αμάξι να πάρει το 207 σε άσπρο!!!!!!
Σε 1600 όμως!
Στο GT το ESP είναι κάτι παραπάνω από εκνευριστικό, ακυρώνοντας το λόγο ύπαρξης του αυτοκινήτου.
Δυστυχώς, ορθόν
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Οι 307αδες στα πόσα χλμ αλλάξατε συμπλέκτη;
Παρατήρησα στο ταξίδι μου πως όταν έχω ταχύτητα μέσα, όταν αφήνω τον πεντάλ του συμπλέκτη, από το σημείο σύμπλεξης και μετά νιώθω ένα τρίξιμο. Χωρίς ταχύτητα δεν κάνει τίποτα. Τι να είναι;
Δεν έχω αλλάξει Ντίνο. Έχω ~83.000 χλμ.
Πιστεύεις ότι είναι κάτι στη μετάδοση; Μήπως είναι το ελατήριο στο πεντάλ του συμπλέκτη;
Ο Κωνσταντίνος ( ) κατέληξε ότι είναι στην μετάδοση το θέμα γιατί το κάνει μόνο αν έχει ταχύτητα το κιβώτιο.
Εγώ έχω 32 χλμ ως τώρα, το 60% σε εθνική. Καφρίλες με συμπλέκτη δεν κάνω, πέραν του ότι φρενάρω με την μηχανή πολύ συχνά.
Στο προηγούμενο μου αμάξι (το 304) δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, ενώ στο 406 αλλάξαμε συμπλέκτη στα 210.000 χλμ, οπότε αποκλείω να είναι το στυλ μου το αίτιο. Μάλλον θα το πάω...
Η αλήθεια είναι ότι παρατήρησα κάτι πατιναρίσματα όταν ήμουν με πλήρες φορτίο στο ταξίδι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε 1600 όμως!
Δυστυχώς, ορθόν
Ρε παλικάρια για γυναίκα μιλάμε....άρα την δουλειά του θα την κάνει μια χαρά πιστεύω!
ε φοβάμε την γυάλινη μην μπάζει τπγτ νερά...γαλλικά ειναι αυτά....μην με κράζει μετά με τα δώρα σου και τις αηδίες μπάζει νερά το αμάξι!
-
PEUGEOT FORUM