-
klou
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
TakisB, το πήρες σερί, έτσι;
Παρήγγειλα και elf trp για το σαζμαν μας...για να δούμε..
-
Σας ευχαριστώ!
Drdino: Όχι το αμάξι δεν είναι αυτόματο! ( αργοπορημένα, αλλά απάντησα )
Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του στην πορεία. Είναι πολύ ξεκούραστο. Μέσα στην πόλη όμως μου προκαλεί πονοκέφαλο και μάλλον θα καθιερώσω το ποδήλατο
Τα ηχεία πάντως δεν αποδίδουν και πολύ καλά, για αυτό σκέφτομαι να αλλάξω, plus το mp3 που είναι αρκετά βασικό θα έλεγα, για να μη γεμίσουμε 2.000 cd's το ντουλαπάκι
Σε τοπικό car audio store, μου είπαν ότι γίνεται να ξηλώσω το εργοστασιακό και να περάσω πηγή sony και με ειδικό αντάπτορα να συνδεθεί με το χειριστήριο στο τιμόνι και την οθόνη, ώστε να έχει ένδειξη του radio/cd. Επίσης με διαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθούν οι λειτουργίες του trip control.
Αν όλα αυτά ισχύουν τότε μάλλον θα προχωρήσω σε μια αλλαγή ηχοσυστήματος και πρόσθεση 2 ηχείων στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.Σήμερα του έκανα τα πρώτα 250 χιλιόμετρα! Σταθερά με 120-130 στις 4000 στροφές. Καλά δεν είναι για στρώσιμο;
Θα ήθελα να του προσθέσω καμιά εξατμισούλα πίσω, αλλά δε θέλω καθόλου να χαλάσω την ησυχία που έχει, κρίμα θα είναι!
-
Σε ρώτησα γιατί μου φάνηκε περίεργο με 4η, στα 110 να έχεις 3000 στροφές.
Αν αλλάξεις πηγή, πώς θα αλλάζεις τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου; Από το ηχοσύστημα δεν αλλάζουν αυτές;
4k είναι κομματάκι αρκετές για σταθερή πορεία. Να αφήνεις το γκάζι εντελώς κάθε 1-2 λεπτά, για 2-3 δευτερόλεπτα όταν είσαι σε σταθερή πορεία.
-
Ο χρήστης klou έγραψε:
Σε τοπικό car audio store, μου είπαν ότι γίνεται να ξηλώσω το εργοστασιακό και να περάσω πηγή sony και με ειδικό αντάπτορα να συνδεθεί με το χειριστήριο στο τιμόνι και την οθόνη, ώστε να έχει ένδειξη του radio/cd. Επίσης με διαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθούν οι λειτουργίες του trip control.Ψάξτο καλά το θέμα γιατί έχω την εντύπωση ότι θα χάσεις πολλές λειτουργίες αν αλλάξεις την εργοστασιακή πηγή....
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παίδες, έχει κανείς πρόχειρη τιμή για δίσκους πίσω μαζί με τοποθέτηση;
Τάσο πάρε τηλέφωνο και ζήτα τον Παναγιώτη: 210-2533024 2533002 .
Ξέρεις που...
Τάκη, ευχαριστώ πολύ, μάλλον τη γλίτωσα την αλλαγή. Είχα κάτι κοσκινίσματα στο τιμόνι και ανησυχούσα, αλλά με μια ζυγοστάθμιση ήρθε στα συγκαλά του
-
Φιλε κλου καλοριζικο και απο μενα!!!
Στρωσιμο ιδιαιτερο δεν χρειαζεται απλα μεχρι τα 1000χλμ μην το πας στον κοφτη.Απο κει και περα σταδιακα ανοιγε το και στα 1500 ριχτου τα αφοβα.
Βεβαια υπαρχουν και αποψεις οτι πρεπει να το πηγαινεις σιγα μεχρι τα 5000 χλμ.....διαλεγεις και παιρνεις.
Τα ηχεια μπροστα σου προτεινω να μην τα αλλαξεις γιατι τα πλαστικα στην πορτα δεν ειναι και τοσο καλα στερεωμενα με αποτελεσμα να μπουμπουνιζει το μπασο και να τριζει ολο το αυτοκινητο.
Αν το κανεις πανε σε ενα καλο μαστορα να σου κανει εγκατασταση σπεσιαλ στις πορτες γιατι σιγουρα θα σε εκνευρισει η ολη φαση(παθων ..μαθων).Ρε φιλε νinman προχτες που το εβγαλα στην εθνικη και το πλακωσα λιγο κατι δεν μου αρεσε στην κυληση του.Ψιλοετρεμε και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο λαστιχα .Εσυ ειχες τετοιο προβλημα ???εχεις αλλαξει λαστιχα????τι μαρκα ηταν τα εργοστασιακα???
-
klou αν βάλεις πηγή Sony δεν πρόκειται να σου ξαναμιλήσω.
(καλά ίσως και να είναι καλό για σένα αυτό! )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε φιλε νinman προχτες που το εβγαλα στην εθνικη και το πλακωσα λιγο κατι δεν μου αρεσε στην κυληση του.Ψιλοετρεμε και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο λαστιχα .Εσυ ειχες τετοιο προβλημα ???εχεις αλλαξει λαστιχα????τι μαρκα ηταν τα εργοστασιακα???
Πάντως, το σύστημα διεύθυνσης στο 307 είναι απίστευτα ευαίσθητο. Προχτές που το πήγα για ζυγοστάθμιση, είχα κάτι ελάχιστες αποκλίσεις, με αποτέλεσμα να είμαι σίγουρος ότι ήταν θέμα δίσκων, και ο λαστιχάς να ορκίζεται ότι παρά τη ζυγοστάθμιση, δύσκολα θα λυνόταν το πρόβλημα. Βγαίνω την επομένη στην ΑΟ, κι εκεί που από τα 130 και πάνω χτύπαγα φραπέ με το τιμόνι προηγουμένως, τώρα είναι τελείως σταθερό, μέχρι την τελική.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως, το σύστημα διεύθυνσης στο 307 είναι απίστευτα ευαίσθητο. .
Και του 407....και του 407!!!!!!
Παντως Τασο και γω σχεδον ποτε δεν ειχα σωστη κυληση στο 307 με κατι Avon που ειχα ...ηθελαν συνεχεια ¨μικρομετρικη' ζυγοσταθμιση.
Και οπως δειχνει το πραγμα το ιδιο θα τραβηξω και με τα Goodyear του 407 -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλε κλου καλοριζικο και απο μενα!!!
Στρωσιμο ιδιαιτερο δεν χρειαζεται απλα μεχρι τα 1000χλμ μην το πας στον κοφτη.Απο κει και περα σταδιακα ανοιγε το και στα 1500 ριχτου τα αφοβα.
Βεβαια υπαρχουν και αποψεις οτι πρεπει να το πηγαινεις σιγα μεχρι τα 5000 χλμ.....διαλεγεις και παιρνεις.
Τα ηχεια μπροστα σου προτεινω να μην τα αλλαξεις γιατι τα πλαστικα στην πορτα δεν ειναι και τοσο καλα στερεωμενα με αποτελεσμα να μπουμπουνιζει το μπασο και να τριζει ολο το αυτοκινητο.
Αν το κανεις πανε σε ενα καλο μαστορα να σου κανει εγκατασταση σπεσιαλ στις πορτες γιατι σιγουρα θα σε εκνευρισει η ολη φαση(παθων ..μαθων).Ρε φιλε νinman προχτες που το εβγαλα στην εθνικη και το πλακωσα λιγο κατι δεν μου αρεσε στην κυληση του.Ψιλοετρεμε και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο λαστιχα .Εσυ ειχες τετοιο προβλημα ???εχεις αλλαξει λαστιχα????τι μαρκα ηταν τα εργοστασιακα???
Eίπαμε, όχι και 5k στρώσιμο.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πάντως, το σύστημα διεύθυνσης στο 307 είναι απίστευτα ευαίσθητο. .
Και του 407....και του 407!!!!!!
Παντως Τασο και γω σχεδον ποτε δεν ειχα σωστη κυληση στο 307 με κατι Avon που ειχα ...ηθελαν συνεχεια ¨μικρομετρικη' ζυγοσταθμιση.
Και οπως δειχνει το πραγμα το ιδιο θα τραβηξω και με τα Goodyear του 407 -
Οι εγκάθετοι να περάσουν από το ταμείο, παρακαλώ. Το έβγαλαν και σήμερα το μεροκάματο
-
Συγκρατήθηκα όμως...δεν μπορείς να πείς!
Τίποτα δεν του είπα για την μπουρούχ....εεεε.....τίποτα...τίποτα!!!
-
Αν τυχόν σας ενδιαφέρουν ζάντoλάστιχα από από 307cc 2,0lt 180:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 565#763565 -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε φιλε νinman προχτες που το εβγαλα στην εθνικη και το πλακωσα λιγο κατι δεν μου αρεσε στην κυληση του.Ψιλοετρεμε και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο λαστιχα .Εσυ ειχες τετοιο προβλημα ???εχεις αλλαξει λαστιχα????τι μαρκα ηταν τα εργοστασιακα???
Συμπληρωνω για τους κακεντρεχεις!!!!
Πλακωσα = 220+ χλμ/ωρα
για να δουμε τωρα ποσα θα βαλουν!!!!!
Δεν εχει και φατσα που καταπινει την γλωσσα της, ρε διαολε !!!!Χρονια πολλα φιλε Νικο!!!!
-
Με ούριο άνεμο?!
Ευχαριστώ ευχαριστω....να είσαι καλά Μιχάλη!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με ούριο άνεμο?!
Και ολα τα πανια ανοιγμενα
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Με ούριο άνεμο?!
Και ολα τα πανια ανοιγμενα
Ετσι εξηγείται....θα ήταν και λίγο κατηφόρα...πόσο?...όχι πάνω από 90 μοίρες!!
-
Αλόχα σε όλους
Τάκη τελικά είχες δίκιο. Μετά απο μερικές μέρες μου κάηκε και η δεύτερη μεσαία λάμπα. Έκατσα και την άλλαξα σήμερα, τελικά είναι εύκολο.
Παρατήρησα όμως κάτι και χρειάζομαι για ακόμα μια φορά τα φωτα σας.Καθώς άλλαζα την αριστερή μεσαία λάμπα λοιπόν, είδα πως στο πάνω αριστερό μέρος του χώρου της μηχανής, ξεκινάει ένα καλώδιο, το οποίο περνάει δίπλα απο το δοχείο με το ψυκτικό υγρό αλλά το φισάκι που έχει στο τέλος του δεν είναι κουμπωμένο πουθενά!!!!!!!! :
Λογικά κάπου πρέπει να κουμπώνει, το θέμα είναι που όμως???Παραθέτω photos για περισσότερες λεπτομέρειες.
PEUGEOT FORUM