-
n_olympios, λες να έχει κολλήσει κανένας θερμοστάτης;
-
Δε νομίζω, και στα δικά μου έτσι συνέβαινε κάποιες φορές, χωρίς να παρουσιάσει διαφορά στην απόδοση ή κάποιο πρόβλημα γενικώς.
-
Η τοπική αντιπροσωπεία μου είπε ότι αναμένεται εντός της Εβδομάδας.
Γνωρίζω ότι το αυτοκίνητο έρχεται από Athens. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ώστε να μάθω μια πιο έγκυρη πληροφορία για την ακριβής ημερομηνία;
Το ξέρω ότι σε λίγες μέρες θα το έχω, αλλά κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα εδώ -
πάρε τα κεντρικά της Peugeot...μην ζητήσεις τηλ...εσύ αγοράζεις Peugeot οφείλεις να τα ξέρεις.
-
Μια ερώτηση, έχουν βγάλει τα 307 τα 1.4 16ν πρόβλημα με την βάση μηχανής, ή το ψαλίδι από την μεριά του συνοδηγού και τα δύο?
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάρε τα κεντρικά της Peugeot...μην ζητήσεις τηλ...εσύ αγοράζεις Peugeot οφείλεις να τα ξέρεις.Που να τα ξέρω ο άμοιρος! Πάλι καλά που υπάρχει και το http://www.whitepages.gr
Θα μου πούνε όμως; Έλεγα μήπως υπάρχει ειδικό section 'πακετάρισμα και αποστολή' να τηλεφωνούσα εκεί να τελειώνουμε
-
Άκυρο, ήρθε σήμερα! Το οδήγησα
-
Το πήρες;;;;
-
ΩΠ! Με γειες!
-
klou
καλοτάξιδο...!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Είναι φανταστικό
Έχει πολύ όμορφη οδηγική συμπεριφορά, αφού νομίζω ότι θα κοιμηθώ καθώς οδηγάω ( μάλλον νύσταζα κι όλας )Το απόγευμα θα πάω για ηχοσύστημα!!( ακόμα δεν το πήρα, i know )αλλά αν μου πεί κάτι για την οθόνη και ότι θα επηρρεάσει τις λειτουργίες της, μάλλον θα βάλω ακόμα 2 ηχεία μόνο.
Για service μου είπαν να ξανα πάω σε 2000 χιλιόμετρα για τυπικό έλεγχο.
Πάντως μου αρέσει πολύ που με 110 και 4η έχει 3000 στροφέςElteo τελικά το σαλόνι είναι γρκί ανοιχτό! Μικρή διαφορά από το μπέζ
Παιδιά, χρειάζεται στρώσιμο το αμάξι ή μπορώ άφοβα να το τρέξω ;
-
Τρέξτο, αλλά με μέτρο.
Για ηχοσύστημα πέρνα πρώτα μια βόλτα από το αντίστοιχο θέμα (μην κάνεις βιαστικές κινήσεις).
-
klou, αυτόματο το πήρες;
Σου είπανε να πας στα 2000; Και τι θα κάνουν; Εμένα μου είχανε πει στα 10000 να πάω για πρώτο έλεγχο και συμπλήρωμα λάδια.
Εγώ βέβαια στα 5000 πήγα στον δικό μου μηχανικό και άλλαξα λάδια+φίλτρο.
Όσο για το στρώσιμο, γέμιζε όλες τις ταχύτητες μέχρι τις 3 στροφές, μην το δουλεύεις με πολύ χαμηλές ώστε να έχει πίεση λαδιού, και αν τυχαίνει να οδηγείς σε εθνική οδό ας πούμε (δλδ οπουδήποτε με σταθερό γκάζι για ώρα) άφηνε γκάζι για 2-3 δευτερόλεπτα.
Για ό,τι άλλο, εδώ είμαι!
Μεγειά σου είπα;
-
ένα έλεγχο του κώλου κάνουν.
εγώ άλλαξα λάδια στα 10k και όσο για στρώσιμο μέχρι τον 1ο έλεγχο το πρόσεχα λίγο. Μετά στα αυτιά... -
Κατάλαβα. Όταν φτάσει η ώρα, θα μου πείτε φυσικά τι λάδια προτείνετε κλπ!
Πάω να διαβάσω για ηχοσύστημα! -
Καλοτάξιδο Klou...
-
ότι βάζει η Peugeot....δεν χρειάζονται πολυτέλειες, μια χαρά είναι.
-
Εγώ είχα αλλάξει λάδια στα 3000 χλμ, κα ιστη ντακάρ δεν μου κλείνανε με τπτ ραντεβού στα 10.000 κύριε μου λέγανε, μέχρι που τους είπα ότι θα πάω σε βενζινάδικο...!
Καλορίζικο, βασικά καλό του κάνεις αν το προσέξεις λίγο κακό δεν του κάνεις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα τώρα με τα κρύα ρε γμτ, δεν ανεβαίνει πάνω από 80-83. Μόνο αν σταματήσω σε κίνηση. Και δεν θυμάμαι πέρσι τι έκανε.Να νιώθεις ευτυχής! Χαμηλή θερμοκρασία=μικρή φθορά.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, έχει κανείς πρόχειρη τιμή για δίσκους πίσω μαζί με τοποθέτηση;Τάσο πάρε τηλέφωνο και ζήτα τον Παναγιώτη: 210-2533024 2533002 .
Ξέρεις που...
PEUGEOT FORUM