-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
To net kai to forum επιβεβαιώθηκαν από το συνεργείο όπου με έλεγχο 15 λεπτών λύθηκε το πρόβλημα
Διάγνωση: φθείρονται τα στηρίγματα των λάστιχων ζαμφορ πάνω στην γέφυρα, παρουσιάζουν σκουρία και μετά θορύβους
Λύση προσκαιρο γρασάρισμα και σε συνέχεια συμπτωμάτων αλλαγή των στηριγμάτων με νέου τύπου με επένδυση τεφλόν στο επίμαχο σημείο.Σωστά.-
-
Λοιπόν βρήκα την απόλυτη μοντίφα για τα αμάξια μας!!! Είστε για ένα group-buy;;;
-
Τρέμε Κρούζη τώρα θα έχουμε στα πεζώ σκόπευτρο
-
[quote='chrme τώρα θα έχουμε στα πεζώ σκόπευτρο [/quote]
Και οπως παντα θα 'σκοπευουμε' σε υψηλους στοχους,κατι που ανεκαθεν ηταν το σημα κατατεθεν των κατοχων Πεζω!!
-
Τρία για μένα!
Θα βάλω και στα φτερά...
-
Με τις 'μπάντες', έτσι Τάκη?
-
Εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα στο γκαράζ λαδιές στο πάτωμα, και είδα το ίδιο και στο πάρκινγκ της εταιρίας. Στην αρχή νόμισα πως ήταν το σπραίυ που έριχνα κάθε τόσο στο μαμημένο το ζουάν για να βγάζει το σκασμό. Επειδή όμως δεν είχα ρίξει τελικά για αρκετό καιρό και η λαδιά έδειχνε φρέσκια, σκέφτηκα πως ήταν βαλβολίνη γιατί το λάδι του κινητήρα δεν είχε υποχωρήσει ούτε χιλιοστό. Από κάτω δεν μπορούσα να δω καλά και το έβαλα λοξά στο πεζοδρόμιο: (βαριόμουνα και το γρύλλο... ) Ήταν λαδιά definately, από διαφορικό μεριά...
Το αναβατόριο του Γκάλλο μου έλυσε την απορία: τσιμούχα δεξιού ημιαξονίου. Ευτυχώς δεν έδειξε μετά από άνοιγμα της τάπας να θέλει συμπλήρωμα βαλβολίνης.
Εντός της εβδομάδος, που συμπληρώνω και τα 80.000 χλμ. θα πάω για: την παραπάνω τσιμούχα (~80 -
Καλημέρα!
Με βάση το δικό μου λιονταράκι (306) δεν πρέπει να γράφω εδώ!
Ο αδελφός μου ενδιαφέρεται όμως για ένα 307.
Μεταχειρισμένο, 3θυρο, XSi, μοντέλο 03. επιπλέον του στάνταρ εξοπλισμού έχει συναγερμό και dvd. Είναι η έκδοση με τα δερμάτινα και φοράει 17άρεσ.
Η τιμή που ζητούν είναι 11800.
Το αυτοκίνητο έχει 40 000 χλμ
Επειδή δε προλαβαίνω να διαβάσω 309 σελίδες...μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;Η τιμή είναι καλή;
Από βλάβες τι να περιμένει;
το ESP τελικά απενεργοποιείται σε όλες τις εκδόσεις, γιατί ακούω διάφορα...Αν ναι, είναι ένας 'διακόπτης' που γυρίζει με το κλειδί, ανάμεσα στα καθίσματα;
Ό,τι άλλο...ευπρόσδεκτο! -
cavalino gr
Το ESP, αν υπάρχει, έχει κουμπί ψηλά στο κέντρο του ταμπλό δίπλα στο κουμπί που κλειδώνει τις πόρτες, και το κουμπί των αλάρμ.
Ανάμεσα στα καθίσματα, με το κλειδί απενεργοποιείς τον αερόσακο συνοδηγού.
Η τιμή δείχνει καλή, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.
Οι δεκαεφτάρες είναι extra.
Το δικό μου XSI του 2002, με 80.000 χλμ., ουσιαστικά τώρα μου έβγαλε την πρώτη βλάβη (τσιμούχα ημιαξονίου).
Κατά τα άλλα, 'συμπυκνώνω' τα προβλήματα σχεδόν όλων των 307 1.6: Ζουάν και μοχλοδιακόπτης φλας.
-
Κατατοπιστικότατος!
Ευχαριστώ πολύ!
Οι 17άρες το ξέρω οτι είναι έξτρα, όπως και τα πίσω φώτα 'Λέξους' που σίγουρα θα αντικατασταθούν...
Το αυτοκίνητο πάντως είναι σαν καινούργιο..Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλη βδομαδα φιλαρες
Να αρωτηξω και γω κατι (και πιο πολυ για vinman)
Tο ΕSP εχει ενα κουμπακι που το απενεργοποιεις (και καλα).Αυτο ομως μπαινει ξανα μονο του απο τα 50χλμ και πανω.(καλα ρε π@υστη μου τοσο ανικανους μας θεωρουν, ουτε μεχρι τα 80 δεν μπορουμε να παμε χωρις ρουφιανους!!).
Οταν λοιπον μπαινει παλι μονο του πρεπει να το ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ και μετα οταν περασεις τα 50 θα ξαναμπει μονο του και ξαναμανα τα ιδια
Δηλ πρακτικα εισαι παντα με ESP!!!
Λαθος τα λεω?????ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ????
(ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ....ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ )
-
Δυστυχώς έτσι είναι το esp... μπαίνει μόνο του μετά τα 50. Νομίζω μόνο στο 206 rc δεν ξαναμπαίνει. Μλκια μεγάλη των γάλλων, ένας από τους λόγους που δεν το έβαλα στο δικό μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δυστυχώς έτσι είναι το esp... μπαίνει μόνο του μετά τα 50. Νομίζω μόνο στο 206 rc δεν ξαναμπαίνει. Μλκια μεγάλη των γάλλων, ένας από τους λόγους που δεν το έβαλα στο δικό μου.Εγώ πάλι, ως κλασσικός Έλληνας, προτίμησα την ηλιοροφή, γιατί δεν έφταναν τα φράγκα για 'απ' όλα μάστορα!'
-
Αύριο πάω συνεργείο.
Αν είμαι καλά, θα σας τα πω, ή μάλλον γράψω, αύριο βράδυ...
-
Το esp στο 407 όντως και να το απενεργοποιήσεις μετά τα 50χλμ ενεργοποιείται αυτόματα....
Ως επιλογή είναι standart σε όλες τις εκδόσεις οπότε και να μην το θέλει κάποιος στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου του αναγκαστηκά το ''παντεύεται''....
και αν κάποιος θέλει να το ''ξηλώσει''θα χάσει και όλες τις λειτουργίες απο το ABS....άρα δεν λέει να προχωρήσεις σε τέτοια κίνηση...άσε που θα χάσεις σημαντικές πληροφορίες του εγκεφάλου.... -
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
...άσε που θα χάσεις σημαντικές πληροφορίες του εγκεφάλου....Να ενα προβλημα για δυνατους (και κομπιουτεραδες) λυτες:
Εφοσον μπαινει στα 50, ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρχει τροπος να μπει με καποιο τροπο στα 90 πχ.
Πως ομως????Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ,γιατι εφοσον το απενεργοποιεις, δεν εχει καποια μνημη και οταν ξανακατεβεις στα 50 να ειναι εκτος.
Τι νοημα εχει λοιπον το κουμπι ESP off?????
Θα στριβεις με το ενα χερι, με το αλλο θα κατεβαζεις ,με τι θα πατας το κουμπι για να το βγαλεις off???(αφου με την ακρη του ματιου σου βλεπεις και το κοντερ οτι εχει πεσει κατω απο 50!!! )Mε την π...ατουσα σου ρε π@υστη μου
-
Η έννοια του off στο esp είναι μάλλον για οδήγηση σε χιόνι ή και λάσπες, όπου κατά την εκκίνηση θα σε κόβει και δεν θα κουνιέσαι βήμα. Οπότε εντάξει, καλώς υπάρχει το κουμπί. Η μ@λακία τους έγκειται στο γεγονός ότι φτιάξανε ένα κορυφαίο πλαίσιο με κορυφαίες αναρτήσεις, με πολύ καλές δυνατότητες, σταθερό, κτλ το οποίο δεν έχει ανάγκη κατά την γνώμη μου από esp για να διορθώσει αδυναμίες του πλαισίου ή της ανάρτησης .
Ο λόγος που το έκανε; Δεν ξέρω. Λίγο το μάρκετινγκ, λίγο η απαιτήσεις του καταναλωτή για υπέρ του δέοντος αυτοκίνητα, και η πεζό έγινε βασιλικότερη του βασιλέως. Εκεί που με μια μαούνα μπορούσες άνετα να παίξεις σε στροφιλίκι (406) αρκεί να χωράει , το 407 κόβει λίγο τα πόδια, αλλά και πάλι το esp της δεν είναι τόσο ευνουχιστικό όσο περίμενα.
Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στο diag για αυτήν την λειτουργία.
-
Από αμορτισέρ σε 307 έχει αλλάξει κανείς
Να πάω αντιπροσωπεία για τα εργοστασιακά ή να πάω σε άλη μάρκα;
εκτιμώμενο κόστος;; -
Aπό εσένα εξαρτάται. Είσαι ικανοποιημένος;
Πόσα χλμ έχεις κάνει;
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Από αμορτισέρ σε 307 έχει αλλάξει κανείς
Να πάω αντιπροσωπεία για τα εργοστασιακά ή να πάω σε άλη μάρκα;
εκτιμώμενο κόστος;;Γειά χαρά και απο μένα, σχετικά με τα αμορτισέρ και για το 307 S/W αν ξέρει κάποιος φίλος ας μας πεί κάτι..
Η LION πάντως για τα αμορτισέρ της με τοποθέτηση θέλει 350 €.Υπάρχει κάτι καλύτερο σε after-market ??
Και κάτι ακόμη....τα αμορτισέρ της Peugeot είναι αέρος-λαδιού ή σκέτα λαδιού ??.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
PEUGEOT FORUM