-
Λοιπον επειδη ολοι μας την πεφτετε σας πληροφορω οτι το Α/Κ του 307 λειτουργει μια χαρα παρολο που εχει πολυ τζαμιλικι και μεγαλο εσωτερικο(δεν ακουσα τι ειπατε για χωρους οι υπολοιποι??? )
Αυτο που ηθελα να ρωτησω αλλα βαριεμαι να ανοιγω αλλη ενοτητα ειναι το εξης(και ξερω οτι θα μου απαντησετε πολλοι γιατι ΟΟΟΛΟΙ μας διαβαζετε )
Εχω ακουσει και διαβασει οτι στα μοντερνα αυτοκινητα και ειδικα αυτα με το ηλεκ.γκαζι ο καλυτερος τροπος να κανεις οικονομια ειναι να βαζεις μια μεγαλη σχεση στο κιβωτιο και να πατας τερμα γκαζι.
Ο εγκεφαλος απο και περα κανει κουμαντο και στελνει οσο καυσιμο χρειαζεται.
Ομως οταν προχθες το δοκιμασα και εβαλα και το trip computer(και απο αυτο εχουμε ζηλιαριδες ) να δουλευει αλλα εβλεπα οταν πατουσα τερμα γκαζι
16-17 λιτρα στα 100 χλμ εδειχνε και οταν το αφηνα επεφτε μεχρι και τα 6λ/100χλμ.
Τι συμβαινει ρε παιδια με αυτη την ιστορια.
Ξερει κανεις????? -
Ειδατε ρε που σας ελεγα εγω οτι ΟΟΟΟΛΟΙ μας διαβαζουν??????
Απλα δεν ξερουν να απαντησουν -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Λοιπον επειδη ολοι μας την πεφτετε σας πληροφορω οτι το Α/Κ του 307 λειτουργει μια χαρα παρολο που εχει πολυ τζαμιλικι και μεγαλο εσωτερικο(δεν ακουσα τι ειπατε για χωρους οι υπολοιποι??? )
Αυτο που ηθελα να ρωτησω αλλα βαριεμαι να ανοιγω αλλη ενοτητα ειναι το εξης(και ξερω οτι θα μου απαντησετε πολλοι γιατι ΟΟΟΛΟΙ μας διαβαζετε )
Εχω ακουσει και διαβασει οτι στα μοντερνα αυτοκινητα και ειδικα αυτα με το ηλεκ.γκαζι ο καλυτερος τροπος να κανεις οικονομια ειναι να βαζεις μια μεγαλη σχεση στο κιβωτιο και να πατας τερμα γκαζι.
Ο εγκεφαλος απο και περα κανει κουμαντο και στελνει οσο καυσιμο χρειαζεται.
Ομως οταν προχθες το δοκιμασα και εβαλα και το trip computer(και απο αυτο εχουμε ζηλιαριδες ) να δουλευει αλλα εβλεπα οταν πατουσα τερμα γκαζι
16-17 λιτρα στα 100 χλμ εδειχνε και οταν το αφηνα επεφτε μεχρι και τα 6λ/100χλμ.
Τι συμβαινει ρε παιδια με αυτη την ιστορια.
Ξερει κανεις?????Να προσπαθεις να επιταχυνεις με τερμα γκαζι με την μεγαλυτερη σχεση δεν ειναι το πιο οικονομικο πραγμα που μπορεις να κανεις,μαλλον το αντιθετο.Πρεπει να εχεις τις στροφες μεσα στην περιοχη με την υψηλοτερη ροπη νομιζω .Στο ηλεκτρογκαζο οταν πατας τερμα το πενταλ η πεταλουδα ανοιγει σταδιακα για να μην πνιγει τον κινητηρα στην βενζινη(=πολλα καυσαερια).Αυτη ειναι η καθυστερηση για την οποια διαμαρτυρονται ολοι με το ηλεκτρογκαζο.
-
Προσωπικά παρατηρώ ότι αν όταν βάζω μεγάλη ταχύτητα (πχ 4η με 60 χλμ)και πατάω γκάζι, η κατανάλωση αυξάνεται αρκετά, λες και έχω μικρή ταχύτητα και ανεβάζω πολλές στροφές. Τελικά καταλήγω στο ότι η μεγαλύτερη οικονομία επιτυγχάνεται με 2500-3000 στροφές με το πεντάλ πριν τη μέση της διαδρομής του, ανεξαρτήτως επιλεχθείσας ταχύτητας.
-
Aγαπητοι Μανο και Βασιλη και γω το ιδιο κανω (αυτο ειναι συνηθεια 25 ετων και δεν κοβεται γιατι ετσι εχω μαθει) αλλα δεν ξερω αν το εχετε διαβασει(εγω το εχω) ή ακουσει οτι η καινουργια τεχνολογια θελει 'αλλα κολπα' που για μενα τουλαχιστον ειναι παραδοξα....
Το εχει γραψει και ο Χοϊδας που δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να αγνοησω τα γραφομενα του.
Απλα και γω διαπιστωσα στο οικονομομετρο οτι αλλα μας λεει αυτο....
Μπας λοιπον λεω οτι απο αλλου παιρνει αυτο παραμετρους και τελικα το σωστο ειναι μεγαλη σχεση και τερμα γκαζι.
Ξερει κανεις τιποτα επι τουτου ρε φιλαρες ή να ανοιξουμε κανα τοπικ να δουμε και τα αλλα παιδια τι λενε??? -
Επιστροφή στην Αθήνα με 3 απώλειες από τις διακοπές:
- καπάκι μπουλονιού πίσω δεξιά
- Καμένη μεσαία λάμπα μπρος αριστερού φαναριού
- Καμένη λάμπα δεξιού φλάς
Το κερατό μου
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Επιστροφή στην Αθήνα με 3 απώλειες από τις διακοπές:- καπάκι μπουλονιού πίσω δεξιά
Το κερατό μου
...τουλάχιστον δεν σου σκούζει το ζουάν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το κερατό μου
Μαλλον για τα εξτρα μιλαει.Το ζουαν ειναι στανταρ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κερατό μου
τσ τσ τσ .....κακίες απελπισμένων κατόχων Ιταλικών τριζάτων αυτοκινήτων !!
Αγαπητέ δεν ξέρω τι πάει να πει τρίξημο ζουάν εδώ και 14 μήνες (φτου μην το ματιάσω)!!!! -
Ε, αυτές δεν είναι σοβαρές ζημιές. Πόσο να κοστίσουν; 10 ευρώ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, αυτές δεν είναι σοβαρές ζημιές. Πόσο να κοστίσουν; 10 ευρώ;Οντως είναι ανευ ουσίας οικονομικά, απλά μία ανφορά έκανα
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Το κερατό μου
τσ τσ τσ .....κακίες απελπισμένων κατόχων Ιταλικών τριζάτων αυτοκινήτων !!
Αγαπητέ δεν ξέρω τι πάει να πει τρίξημο ζουάν εδώ και 14 μήνες (φτου μην το ματιάσω)!!!!Ασε Χθες ειχα παρκαρει διπλα σε ενα 307 και μετα ακουγοταν ενας θορυβος απο την εξατμιση,σκουικ σκουικ ΕΙναι κολλητικο μαλλον.
Περα απο την πλακα τελικα ηταν το λαστιχο στην βαση της εξατμισης που ηθελε λιγο γυρισμα για να σταματησει να κανει θορυβο,μεχρι να το αλλαξω τελειως στο σερβις. -
Πωλειται 307, 1.4 8ν, ασημι, μοντελο 2002, 6 αεροσακκοι, ΑΒS, a/c, radio-CD, immobilizer, ηλ. παραθυρα/ καθρεφτες, κεντρικο κλειδωμα. Ειναι ατρακαριστο, αριστο και προσεγμενο. Τιμη συζητησιμη, γυρω στα 9.800 ευρω. Τηλεφωνο: 6945800207 Νικος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, αυτές δεν είναι σοβαρές ζημιές. Πόσο να κοστίσουν; 10 ευρώ;Ναι δεν ειναι ουσια και κοστος αλλα την επισκεψη στο συνεργειο νομιζω οτι δεν την γλυτωνει γιατι οι γλομποι δεν πρεπει να ειναι και οτι πιο ευκολο να αλαχτουν
Για πες μας βρε Δημητρη.... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι δεν ειναι ουσια και κοστος αλλα την επισκεψη στο συνεργειο νομιζω οτι δεν την γλυτωνει γιατι οι γλομποι δεν πρεπει να ειναι και οτι πιο ευκολο να αλαχτουν
Για πες μας βρε Δημητρη....Οι γλόμποι αλλάζουν έυκολα (έχει οδηγίες και το βιβλίο του αυτοκινήτου). Το ξέρω γιατι καταφερα να αλλάξω του αριστερού φλάς εγώ που η σχέση μου με το DIY είναι μάλλον άσχημη
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι δεν ειναι ουσια και κοστος αλλα την επισκεψη στο συνεργειο νομιζω οτι δεν την γλυτωνει γιατι οι γλομποι δεν πρεπει να ειναι και οτι πιο ευκολο να αλαχτουν
Για πες μας βρε Δημητρη....Για το φανάρι όντως είναι μεγάλη ιστορία θα έλεγα, πρέπει να βγει ένα προστατευτικό που έχει και μετά να φτάσεις στις λάμπες, άσες δε που δεν ΄΄σου δίνει΄΄ χέρι και πας εμπειρικά, του τύπου που άλλαξε τον δικό μου του έφυγε από το χερι η νέα λάμπα 2 φορές.
Για το φλας οκ τα πράγματα από ότι είδα είναι σαφώς πιο απλά -
Χαιρετώ την παρέα!
Τα κεφάλια μέσα από αύριο, μετά από τρεις βδομάδες άδεια: δύο εβδομάδες σχεδόν στη Λευκάδα και άλλη μία στην Αμαλιάδα και μάλιστα στο νοσοκομείο της για κάτι τρεχάλες με τον πατέρα μου...
Πριν φύγω για Λευκάδα διευθέτησα μόνος μου το θέμα ζουάν, ψεκάζοντας μπόλικο αντισκωριακό επάνω του.
Στο ενδιάμεσο Λευκάδας-Αμαλιάδας έκανα ελαφρώς καθυστερημένα το μεγάλο service των 60.000 χλμ. σε χρόνο dt στον Γκάλλο στην Νέα Χαλκηδόνα με συνολοκό κόστος 341
-
Βρε πως ανεβηκαν οι κοκακολες; 4
-
[quote='tsardaklis']Βρε πως ανεβηκαν οι κοκακολες; 4
-
[quote='tsardaklis']Βρε πως ανεβηκαν οι κοκακολες; 4
PEUGEOT FORUM