-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ολα οκ προς το παρον....
Οντως οτι βαραγε και εσκουζε ηταν το ζουαν.
Ηρεμησα προς το παρον(για να δουμε ποσο κοντινο θα ειναι το ....μελλον)Τακη ποσα χλμ εχεις κανει????
Καλημέρα Μιχάλη!
58.450, και λέω μήπως καταφέρω να πάω Λευκάδα τον Αύγουστο και να κάνω το service των 60.000 μετά, όπου βρεθώ, Αθήνα ή Λαμία!
-
Είναι κανείς εδώ;
Νοικοκυραίοι;
Το κλείσαμε το μαγαζί!
Κλειστόν κόγω διακοπών!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη με τις καλύτερες ταινίες του ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, όπως 'Δον Ζουάν' καί άλλες, έλεγαν παλιά τα χειμερινά 'σινεμά'!
Α, είπα ΖΟΥΑΝ και το θυμήθηκα!
Νομίζω πως το έλυσα, αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η λύση: Σπραίυ αντισκωριακό πάνω στο καταραμένο σκατόπραμα και τέρμα τα τσίου και σκουίκ!
Μέχρι που ανοίγω τα παράθυρα, και γυρνάω στη γειτονιά με συνεχείς αλλαγές, πάτα-άσε, και δεν ακούγεται τίποτα!!!!(Ζήτησε και η Peugeot να με πάρει τεχνικό σύμβουλο μετά απ'αυτό, οπότε σκέφτομαι να παρατήσω το προγραμματιλίκι...)
Δε θάρθει το Σάββατο; Θα φύγω και θα ξελαμπικάρω...
-
Χαιρετώ τους φίλους 307κηδες
Μιας και ετοιμάζομαι να την κάνω για διακοπές, είπα να κάνω ένα check up στο τουτου. Έχουμε και λέμε λοιπόνΣετ επισκευής εξατμ. 5,26
Βαση Ζαμφορ 307 4,36 (????)
Τακακια σετ εμπρ 307 1.6-2.0 44,38
Λάδια Ultra 5W-40 58,88
Ροδέλλα τάπας 1,08
Υγρο Υαλ/ρων 500ml 1,44
Φιλτρο λαδιού 6,56
Αναλώσιμα συνεργείου 2,00
Τεχνικός έλεγχος 18,50
Ε/Τ Τακακίων εμπρός φρένων 22,20
Ε/Τ Μεσαίου σωλήνα εξάτμισης 14,80
Α/Κ Καβαλέτων μπροστινής Αντ/κης 14,80 (την τούτο??)
Εκδοση Κ.Ε.Κ 7,46Σύνολο με Φπα 240 euros
Επίσης βρέθηκε μια πολύ μικρή διαρροή νερού απο την βάση του θερμοστάτη, και όταν ξαναπάω για έλεγχο θα το ξανατσεκάρουν.
Καλές διακοπές σε όλους
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Αναλώσιμα συνεργείου 2,00τι είναι τούτο πάλι; πλήρωσες και τις κοκακόλες τους;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αναλώσιμα συνεργείου 2,00
τι είναι τούτο πάλι; πλήρωσες και τις κοκακόλες τους;
-
Eεε να μην τους κεράσω και εγώ κάτι?? Τοση ζέστη έκανε σήμερα
-
Ρε παιδες εχετε κανει ποτε σερβις το κλιματιστικο; Εγω το εχω τριτο καλοκαιρι τωρα και βλεπω οτι η αποδοση του μειωθηκε και οτι ανεβαζει θερμοκρασια οταν εχω το κλιματιστικο αναμενο.Τι λμπορει να ειναι;
-
Θέλουν και τα κλιματιστικά το service τους! Ίσως χρειάζεται συμπλήρωμα το ψυκτικό υγρό.
Για την άνοδο θερμοκρασίας, δεν ξέρω κάτι... -
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ρε παιδες εχετε κανει ποτε σερβις το κλιματιστικο; Εγω το εχω τριτο καλοκαιρι τωρα και βλεπω οτι η αποδοση του μειωθηκε και οτι ανεβαζει θερμοκρασια οταν εχω το κλιματιστικο αναμενο.Τι λμπορει να ειναι;λειτουργουν και οι 2 σκαλες του βεντιλατερ; Βασικα η μεγαλη η οποια ανοιγει μαζι με το A/C...
-
Έχει κανένας από συνδέσει το OEM cd player με εξωτερικό mp3 player ? καμία πληροφορία ?
-
Καλη μερα και καλη εβδομαδα σε οσους ειναι εδω(και γω μαζι τους απο σημερα!!!)
Για την ιστορια να σας αναφερω οτι το καινουργιο ζουαν κρατησε μια εβδομαδα
Και φυσικα κανει πιο πολυ φασαρια απο το παλιο(που εκανε πιο πολυ φασαρια απο το πρωτο!!!)
Μαλλον βρεγμενη σανιδα τους χρειαζεται....
Οσο για τα πειρακια.....Ολα τα αυτοκινητα που οδηγησα και μπηκα επιβατης χτυπουσαν ανελεητα (στηΚρητη)
Ρε μπας και ειναι κουφοι και δεν το ξερουν??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και φυσικα κανει πιο πολυ φασαρια απο το παλιο(που εκανε πιο πολυ φασαρια απο το πρωτο!!!)και στα 'λεγα Μιχάλη, άσ' το όπως είναι
να ευχηθώ καλό χειμώνα, ή είναι νωρίς ακόμα;
-
Καλη μερα και καλη εβδομαδα σε οσους ειναι εδω(και γω μαζι τους απο σημερα!!!)
Και φυσικα κανει πιο πολυ φασαρια απο το παλιο(που εκανε πιο πολυ φασαρια απο το πρωτο!!!)
Μαλλον βρεγμενη σανιδα τους χρειαζεται....
Οσο για τα πειρακια.....Ολα τα αυτοκινητα που οδηγησα και μπηκα επιβατης χτυπουσαν ανελεητα (στηΚρητη)
Ρε μπας και ειναι κουφοι και δεν το ξερουν???Αυτος ο ανθρωπος (δεν σας λεω ποιος ειναι) μας λεει οτι μολις επεστρεψε απο διακοπες! Πως απαιτει να τον πιστεψουμε οταν ακομη, μετα απο 10 μερες ξεκουραση, ασχολειται με το ζουαν που κανει 'σκουικ' και nesquik και με τα πειρακια και τα ποτηρακια! Σου ευχομαι να μην παψει ποτε να 'σκουζ του μαγκουφκο'... Διαβαζει ο κοσμος αυτα που γραφεις και μπαινουν μετα μεσα στο 307 τους και προσπαθουν απεγνωσμενα να ακουσουν το ζουαν... Εκει που ειχανε την ησυχια τους (μιας και ειναι καλοκαιρι και κυκλοφορουν με κλειστα παραθυρα ελεω A/C) τους το θυμιζεις και ανοιγουν τα παραθυρα. Και ερχονται μετα οι citroenακηδες και μας δουλευουν...
-
Μα τι λες τώρα, κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μα τι λες τώρα, κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα?Ωχ!!!Επέστρεψε ο Πεζω-φάγος!!!
Καλός πολίτης Νικόλα!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μα τι λες τώρα, κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα?Μην εκμεταλλευεσαι την συμπαθεια και την ανοχη που δειχνει η κοινωνια για τα στρατευμενα μας παιδια.
Θα απολυθεις και τοτε..........Πολλους χαιρετισμους αγαπητε φιλε
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
(μιας και ειναι καλοκαιρι και κυκλοφορουν με κλειστα παραθυρα ελεω A/C) ...
Κυκλοφορει με A/C οποιανου δουλευει το Α/C........
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...ή οποιανού κλείνουν τα παράθυρα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εμείς, αγαπητέ, αγοράσαμε αυτοκίνητο, όχι golf
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
εμείς, αγαπητέ, αγοράσαμε αυτοκίνητο, όχι golf
Βλέπεις καμια διαφορά???
Προς Θεού, πλάκα κάνω.
PEUGEOT FORUM