-
Α ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ.
Ο ΝΑΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ SITE ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; ΔΕΝ ΕIΔΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.
-
Μήπως δεν πρόσεξες την ευαισθησία των ηχείων και πήρες τελικά μονάδες που να ζητάνε πολύ ρεύμα για να οδηγηθούν; Πολύς κόσμος το παθαίνει αυτό.
-
Για το ΖΟΥΑΝ δεν απαντησε κανεις 'παλαιουρας' ή 'ειδικος' ομως.....
Να το αλλαξω με το ιδιο ή να βαλω κατι αλλο μεθαυριο που θα το παω στο συνεργειο?????? -
ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΟΚ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PHILIPS ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΠΟΤΕ Η ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ!
-
Φιλε skullone επειδη ειμαι και γω της κοινοτητας του Hi-fi εως Hi-end (η τελος παντων νομιζω οτι ειμαι)αυτο κανει την θεση μου ακομα δυσχερεστερη και την μαλα..α μου ακομα μεγαλυτερη
Επειδη μιλαω πολυ αλλα δεν μπορω να γραφω πολυ(ευτυχως για σας!!!)δεν ανεφερα λεπτομερεις που με 'αναγκαζεις' να γραψω.
Τα ηχεια πηγαν στον υποτiθεται πιο ειδικο σε θεμα car hi-fi απο μενα(με αυτο το θεμα εχω να ασχοληθω 6-7 χρονια και εχω μεινει πισω σε εξελιξεις) τα ειδε διαπιστωσε με τα ιδια του τα ματια οτι ειναι κατι αθλια ,μικρα, πλαστικα, Πολωνεζικα, με μαγνητη μεγεθους κουμπιου πουκαμισου!!μεγαφωνα, του ειπα με δυνατη και καθαρη φωνη οτι 'ΕΧΩ 307 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ CLARION ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ 5 WATT ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ'μου χαμογελασε και μου εδωσε ΑΥΤΑ τα μεγαφωνα που απο τα λεγομενα του ειχαν και μεγαλη ευαισθησια αρα θα επαιζαν και πιο δυνατα.Επειδη ο συγκεκριμενος ανθρωπος νομιζω οτι ξερει και επισης σε καμμια περιπτωση δεν με κοροιδεψε και μου εκανε και καλη τιμη απο μονος του(λετε να επαιξε ρολο αυτο??) πιστευω οτι συνεβησαν δυο γεγονοτα.
Το ενα ειναι να μην ηξερε τελικα ποσα db ευαισθησια ειναι τα συγκεκριμενα μεγαφωνα και να τα μπερδεψε με αλλα(αν και αυτη ειναι η πιο απιθανη περιπτωση)
Το αλλο, και πιο πιθανο, ειναι να μην ηξερε ο χριστιανος ποσο ΚΑΚΟ ειναι το clarion και να την πατησε οπως θα την πατουσα και γω στην θεση του αν δεν ειχα 307.
Απλα η βλακεια μου εμενα ηταν που απο την αρχη δεν ρωτησα τα παιδια απο την Πεζω που ειναι φιλοι μου να μου πουν να παρω ενα ζευγαρι φτηνα (αρα και ευκολοοδηγητα) pioneer η sony και να καθαριζα.
Παντως για να πω την μαυρη αληθεια και αυτο να μου λεγανε παλι αυτα που πηρα θα επαιρνα μεχρι να τα ακουγα με τα αυτια μου και να καταλαβαινα οτι εχουν δικιο.Σε καθε αλλη περιπτωση θα ελεγα μεσα μου 'ρε μπας και επαιζαν καλυτερα τα ακριβα??'.
Εξαλλου ετσι οφειλα να κανω οταν εγω ο ιδιος σας λεω εδω μεσα οτι πρωτα θα πρεπει κατι να το δοκιμαζετε και μετα να εκφερετε γνωμη και σας 'μαλωνω 'κιολας αν δεν το κανετε.
Το ειπαμε κυριοι και δεν χρειαζετε να το ξαναπουμε.
Ειμαστε περηφανοι κατοχοι 307 και οι κουβεντες περιτευουν για το ακεραιο του χαρακτηρα μας. (ακου Πολωνεζικα μεγαφωνα στο Γαλλο μας...χαθηκε ενα ζευγαρακι Audax η focal???.) -
Αρχισα να γραφω και σταματημο δεν εχω!!!.Θα ηθελα ο κυριος Hiluxboy να μου απαντηση αμμεσα και ευθεως,
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΑΧΗΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ 307 ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ TOPIC.
EXETE KATI ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ???ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΗΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ???
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ?
Η ΜΗΠΩΣ ΨΑΡΩΣΑΤΕ ΠΟΥ......
Ε Χ Ω Τ Η Ν Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η Τ Ε Λ Ι Κ Η Α Π Ο Ο Λ Ο Υ Σ
(για να μην ξεχνιομαστε 210 στον Σειριο).
ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...
(Τοσο καιρο ειχες να γραψεις πιστευες οτι οταν εμφανιζοσουν θα την εβγαζες καθαρη??? ) -
Kαρφωμενα 190 στο δικο μου....!
Στο Σειριο βεβαια εχω και εγω 210 αλλα και το στροφομετρο κοντα στον κοφτη(αν οχι μεσα.....)
Οποιος πει οτι εχει παραπανω μαλλον κατι δεν παει καλα με το καρο του.... -
Mιχαλη περα απο την πλακα που κανουμεκαι το δικο μου στη ευθεια της Θηβας εχει 195+ ποτε παραπανω.Στο Σηρειο εγραψε 210 με το στροφομετρο βαθια στα κοκκινα (και γω απορουσα πως δεν ειχε κτυπησει ο κοφτης) και ισως να τσιμπουσε κανα δυο τρια χλμ παραπανω αν δεν με εκοβε ενας μπαρμπας ωσπου να κτυπαγε ο κοφτης.
Δυστυχως σε τελικη το 307 δεν ειναι οτι καλυτερο ομως την πιανει τακα-τακα αλλα αμα υπαρχει καμμια μεγαλη ευθεια και ειναι πισω μας κανενα 1400αρι καλυτερα να κανουμε στην ακρη, και καλα οτι θελουμε να βρουμε το καινουργιο μας cd που ειναι βαθια χωμενο στο ντουλαπακι.
Αλλιως η ξεφτιλα ειναι σιγουρη και δεν χωνευεται και ευκολα.
Βεβαια αμα τα χιλιομετρα πεσουν και ξαναεπιταχυνουμε θα τον σκισουμε τον τυπακο αλλα............... -
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!
-
Εαν ενδιαφερεστε για την αυξηση του κινητηρα ριξτε μια ματια σε ενα παλιοτερο θεμα που ειχα ανοιξει 307 turbo. Ψαξτε στην αναζητηση να το βρειτε και νομιζω οτι θα λυθουν πολλες αποριες.
-
[quote='MDVQ']
Τα ηχεια πηγαν στον υποτiθεται πιο ειδικο σε θεμα car hi-fi απο μενα(με αυτο το θεμα εχω να ασχοληθω 6-7 χρονια και εχω μεινει πισω σε εξελιξεις) τα ειδε διαπιστωσε με τα ιδια του τα ματια οτι ειναι κατι αθλια ,μικρα, πλαστικα, Πολωνεζικα, με μαγνητη μεγεθους κουμπιου πουκαμισου!!μεγαφωνα, του ειπα με δυνατη και καθαρη φωνη οτι 'ΕΧΩ 307 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ CLARION ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ 5 WATT ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ'μου χαμογελασε και μου εδωσε ΑΥΤΑ τα μεγαφωνα που απο τα λεγομενα του ειχαν και μεγαλη ευαισθησια αρα θα επαιζαν και πιο δυνατα.ΕΓΚΛΗΜΑ !!!!!!Δεν σημαίνει οτι όποιο ηχείο έχει μεγαλύτερη ευαισθησία παίζει και πιο δυνατά.Πιο ποιοτικά ίσως αλλά πιο δυνατά δύσκολο, τηρουμένων των αναλογιών μεταξύ ενισχυτή-ηχείων.Οσο καλά και να είναι τα ηχεία εάν ο ενισχυτής δεν τα ''κουνάει'' όπως λέμε δεν γίνεται τίποτα.Ολα αυτά συνδέονται μεταξύ τους.Ενας ενισχυτής για να μας αποδώσει αυτό που μπορει θα πρέπει να το ακούσουμε άρα τα ηχεία μας να μπορούν να ανταπεξέλθουν σ'αυτό που τους δίνει ο ενισχυτής που με την σειρά του δέχεται ένα σήμα απο την πηγή (deck-cd-mp3) και απο εκεί ξεκινούν όλα !Και κάτι ακόμη ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ WATT,δεν στέκουν.Ενας οποιοσδήποτε ενισχυτής, τραντζίστορ-λαμπάτος-mosfet,τα watts που αποδίδει στην μέγιστη ισχύ του (που μετριώνται σωστα μόνο σε RMS-NOMOΣ ΑΥΤΟ-)έχουν και κάποια επίπτωση που αυτή λέγεται T.H.D.-Total- Harmonic-Distortion(ολική αρμονική παραμόρφωση)η οποία είναι ενα νούμερο το οποίο πρέπει να ειναι οσο το δυνατόν μικρότερο οσο ανεβαίνουν τα WATTS.Και σημειώστε οτι ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε οσο το δυνατον περισσότερα db.RESUME....Θέλουμε εναν ενισχυτη που να έχει στην μέγιστη ισχύ του πολλά db αλλά και την μικρότερη ολική αρμονική παραμόρφωση.Τι ζητάμε ? εναν ενισχυτή ταξης Α, ας ειναι και 4Χ20 watts RMS.Αν έχετε ακούσει κάτι τέτοιο να παίζει -που σίγουρα όλο και κάπου θα έχετε ακούσει- τότε θα καταλάβετε γιατι κοστίζει αρκετά ευρ
ώπουλα.Αρα λοιπόν για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το ρητό...ότι πληρώσεις παίρνεις !!Πάντως μπορω να πω οτι στο δικό μου 307 s/w το ηχοσύστημα είναι αρκετά ικανοποιητικό για ''μαμά'' τοποθέτηση και τουλάχιστον έως τώρα χωρίς προβλήματα.Τώρα εάν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω σίγουρα θα πρέπει να προβεί σε κάποιες αλλαγές.......Υ.Σ. ΜΕ ΤΑ ΖΟΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 2400 RPM (στο δικό μου) ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ????
-
Καλά αυτό το ζουάν ειναι τελείως για τον π@#@!#!!!. Χτες άλλαξα για τρίτη φορά ζουάν, και σήμερα το πρωί άρχισε πάλι τα δικα του Σκεφτομαι να ξηλώσω ολόκληρη την εξατμιση να ησυχάσω
-
Φιλε ionikos αν και δεν ειναι το καταλληλο μερος για να τα λεμε αυτα(λες να υπαρχει κανενα site για hi-fi και να μην τα εχουμε παρει χαμπαρι??) δεν διαφωνω σε αυτα που λες αλλα να σου θυμισω οτι για ενα δεδομενο ενυσχιτη αν του βαλουμε μεγαφωνα με υψηλη ευαισθησια(100dm/m) σιγουρα θα παιξει δυνατοτερα απο ενα αλλο με χαμηλοτερη(93db/m).Βεβαια ρολο παιζει και το κροσοβερ(αν ειναι ρευματοβορο η οχι) και η αντισταση του μεγαφωνου(εχω τον Ερμη της Audio Spectrum και αναγκαστικα να παρω τελικο 200watt για να τον κουνησω παρολο που ειναι πολυ ευαισθητος).
Ο Μ Ω Σ...
Εδω βρε φιλε μιλαμε για μεγαφωνα και οχι για ηχεια και ειναι τελειως αδικαιολογητο να μην παιζουν δυνατα(εστω πιο δυνατα απο τα δικα του)
Κατα την γνωμη μου το ολο προβλημα το δημιουργει ο ασθενικος ενυσχιτης του clarion.
Παιδια αν σας τα εχουμε κανει και σας τουμπανο πεστε μας να το κοψουμε το ποιημα με τα στερεοφωνικα.
Οσο για το περιβοητο ζουαν δεν το εχω αλλαξει ποτε αν και παντα ακουγοτανε γιατι ποτε δεν μου την πολυεσπαγε.Τον δε τελευταιο καιρο εχει σταματησει τελειως.Ισως εχει φαγωθει τοσο πολυ που δεν εχει να τριξει αλλο.
Μπορει και αυτο να ειναι μια λυση -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(λες να υπαρχει κανενα site για hi-fi και να μην τα εχουμε παρει χαμπαρι??)για ρίξτε μια ματιά στα http://www.avforum.gr και http://www.caraudioforum.gr. πάντως δεν μας τα σπάτε, είναι ενδιαφέρον το θέμα, άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος κάθε σωστού πρωτοπόρου, να παθαίνει αυτός για να μαθαίνουν οι άλλοι
Οσο για το περιβοητο ζουαν δεν το εχω αλλαξει ποτε
πρέπει να είσαι ο μόνος. ακόμα και εδώ πρωτοπόρος!
νομίζω πάντως ότι το πρόβλημα δεν πηγάζει από το ζοάν (το τρίξιμο του ζοάν είναι μάλλον το σύμπτωμα), αλλά από τις βάσεις μηχανής, που μεταφέρουν κραδασμούς στην εξαγωγή και φθείρουν το ζοάν. κάποιος είχε αναφέρει κάποτε ως λύση τις βάσεις της powerflex (αν θυμάμαι καλά την εταιρεία), αλλά αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για κάτι το οποίο θα έπρεπε ήδη να είχε προβλεφθεί από το εργοστάσιο κατασκευής.
-
Φιλε Τασο μη με προκαλεις γιατι τοτε θα σας τα σπασω κανονικα και δεν θα μπορειτε να με σταματησετε με τιποτα
Για το θεμα του ζουαν συμφωνω και γω μαζι σου οτι μεγαλο μερος ευθυνης φερουν οι μαλακοτατες βασεις της μηχανης αλλα η λυση της Pοwerflex παρολο που οντως εχει συζητηθει, τουλαχιστον στο δικο μου αυτοκινητο δεν θα βρει θεση γιατι και ο φιλος που μας τις ειχε υποδειξει ειχε πει σαφεστατα οτι φερνουν κραδασμο (μικρο μεγαλο δεν θυμαμαι) στο εσωτερικο οποτε και μονο γιαυτο, μακρια απο μενα.
Τo ειχα δοκιμασει σε ενα fiat που ειχα και (παρολο που βελτιωνει οριακα και το κρατημα του αυτοκινητου!!!ισχυει αυτο) τις εβγαλα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα γιατι ουτε τον κραδασμο δεν γουσταριζα ουτε καμμια ιδιαιτερη βελτιωση στο κρατημα παρατηρησα.Παντως δεν ηταν powerflex. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ενα fiat που ειχαΑυτο τι ηθελες και το ειπες; Ειχα μια παρα πολυ καλη γνωμη για το προσωπο σου και τωρα την κατεστρεψες! Ειχες Fiat και τωρα βγαινεις και μιλας για αυτοκινητα; Ντροπη βρε φιλε! Αυτο εξηγει βεβαια και την απαθεια σου σε τυχον προβληματα του αυτοκινητου. Αποκαλυφθηκε ο πρωτοπορος παιδια.
Θα ηθελα ο κυριος Hiluxboy να μου απαντηση αμμεσα και ευθεως,
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΑΧΗΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ 307 ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ TOPIC.
EXETE KATI ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ???ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΗΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ???
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ?
Η ΜΗΠΩΣ ΨΑΡΩΣΑΤΕ ΠΟΥ......
Ε Χ Ω Τ Η Ν Μ Ε Γ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η Τ Ε Λ Ι Κ Η Α Π Ο Ο Λ Ο Υ Σ
(για να μην ξεχνιομαστε 210 στον Σειριο).Επειδη ειδα πως δεν παει βημα το δικο σου ειπα να μη σε πικρανω!
Εγω ειχα ολη την καλη διαθεση να κανω τη συγκεντρωση των τελικων μας αλλα δεν ειδα ανταποκριση και δεν καθισα να σας τα πρηξω επιμενοντας να μαθω την τελικη του καθενος.
-
Έχω μια θεωρία για το ότι το ζουάν φτιάχνεται το χειμώνα.
Το καλοκαίρι έχουμε ανοιχτά παράθυρα και το ακούμε.
Τον χειμώνα όμως....Γενικά πάντως στο δικό μου το ζουάν το άκουγα μόνο με ανοιχτά παράθυρα...
Α παιδιά ο λόγος που 'κατεύασα' το site είναι πολύ απλά επειδή το είχα σε ένα παμπάλαιο μηχάνημα στο οποίο δουλεύω και ο apache με sql τρώει κάτι απο την λιγοστή μνήμη που είχε.
Αν θέλετε το ξανα-ανεβάζω...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(διαφορα περι ηχειων)
Ειμαστε περηφανοι κατοχοι 307 και οι κουβεντες περιτευουν για το ακεραιο του χαρακτηρα μας. (ακου Πολωνεζικα μεγαφωνα στο Γαλλο μας...χαθηκε ενα ζευγαρακι Audax η focal???.)... Δε νομιζω να ειναι και ΤΟΣΟ χαλια το clarion... Αλλαζοντας ηχεια, λογικα (παντα), θα ειχες διαφορα στο ηχο! Ισως, ομως, να ειχες μεγαλυτερη διαφορα, αν αλλαζες μονο την πηγη και αφηνες τα ηχεια και τα φελιζολια στη θεση τους!!!
Το ολο το ζουμι, ομως, ειναι στις τελευταιες γραμμες! Αφου τη λυση την ξερεις (audax, focal), γιατι δεν την εμπιστευτηκες?? Αν και τα audax ειναι ψιλο-χοντρο αναισθητα... Για τα focal, δε θυμαμαι! Παει καιρος που τα εψαχνα αυτα τα πραγματα για να βαλω στο δικο μου το πεζουλι!
(πρωτοπορος - πρωτοπορος, αλλα δε ρωτας και καμμια εμπειρια... Καποια μονοπατια εχουν αποτυπωματα! τα εχουν περασει αλλοι, πριν απο μας, για μας!)Εγω εχω ψιλοκαταληξει στο εξης συμπερασμα!
Οτιδηποτε βασικο βαλεις μονος σου στο αυτοκινητο χωρις να ψαχνεσαι, θα ακουγεται μια χαρα!! Αν αρχισεις να ψαχνεσαι, αρχισε να ψαχνεις και λεφτα... (χοντρα κατα προτιμηση, γιατι τα ψιλα ειναι για πασατεμπα!)
Α! και βασικο, να μην εχετε καλο ηχοσυστημα στο σπιτι, γιατι τοτε την πατησατε!! -
Το δικο μου ζουάν είναι all weather, δουλεύει χειμωνα καλοκαίρι.
Ώστε είχε fiat o πρόεδρος εε?? Τωρα αποκαλύφθηκαν ολα. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑ
-
πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε το 1.4 απο το 1.6? πονταρα στα λαστιχα αλλα φοράνε τα ίδια...
PEUGEOT FORUM