-
Καλησπερίζω και εύχομαι χρόνια πολλά!
Έχοντας XSI, άρα κλίμα, πράγματι όταν ξεκινά, το κάνει το 'τσακ' το οποίο ακούγεται στο ρελαντί. Προφανώς θα ξανακάνει 'σβήνοντας' όταν φτάνει στην επιλεγμένη θερμοκρασία λειτουργίας αλλά δεν μπορώ να πω ότι το έχω παρατηρήσει. ( Η μουσική γαρ... )
-
Συμφωνώ, και μένα στο Xsi κάνει το τσικ και το τσακ
-
Καλησπέρα παιδιά, εγώ ενα ξαδελφάκι έχω (xsara coupe 1.6 16V) και θέλω να μάθω αν έχει βάλει κανένας από εσάς το SPRINT BOOSTER που διαφημίζει γνωστός βελτιώτής ότι μειώνει το πρόβλημα απόκρισης του ηλεκτρόγκαζου.
Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας με ενημερώσει για να μην δώσω τζάμπα 200€.
Επίσης ετοιμάζομαι για εκκεντροφόρους και πρόγραμμα... έχει κανένας κάνει κάτι παρόμοιο???
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, εγώ ενα ξαδελφάκι έχω (xsara coupe 1.6 16V)Καλώστον το ξάδελφο!
[quote='xsara16v']...και θέλω να μάθω αν έχει βάλει κανένας από εσάς το SPRINT BOOSTER που διαφημίζει γνωστός βελτιώτής ότι μειώνει το πρόβλημα απόκρισης του ηλεκτρόγκαζου.Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας με ενημερώσει για να μην δώσω τζάμπα 200
-
Κακώς δεν προχωράτε σε πιο extreme μετατροπές γιατί το μοτεράκι μας είναι πολύ σφιγμένο από την PSA (λόγω ρύπων) και σηκώνει πολύ μα πολύ φτιάξιμο
-
Κακώς δεν προχωράτε σε πιο extreme μετατροπές γιατί το μοτεράκι μας είναι πολύ σφιγμένο από την PSA (λόγω ρύπων) και σηκώνει πολύ μα πολύ φτιάξιμοπρογραμμα
εκκεντροφοροι ραλλύ
γραναζι ραλλύ
φιλτρο ή σκουπα
χταποδι χειροποιητο ή ετοιμο, ή μαντεμι απο ραλλύ
μεταλλικος καταλυτης κατω
εξατμιση διαμετρου 50mm
ελευθερο τελικοκοστος γυρω στα 2000 ευρω και αποδοση γυρω στα 135-138 αλογα αλλα με καρτα και ηλεκτρονικο γκαζι.
Αλλιως παιζεις και με πεταλουδα απο ραλλύ +ντιζα,αλλους εκκεντροφορους(264-256), βολαν κλπ, αλλα το κοστος ξεφευγει.
-
Thanks , πολύ κατατοπιστικό το post σου , αυτά σκέφτομαι και εγώ , θα βγάζω λες κάρτα καυσαερίων με όλα αύτά ή θα έχω πρόβλημα?
-
Thanks , πολύ κατατοπιστικό το post σου , αυτά σκέφτομαι και εγώ , θα βγάζω λες κάρτα καυσαερίων με όλα αύτά ή θα έχω πρόβλημα?Φίλε μου, η άποψη μου για τις βελτιώσεις είναι πως ό,τι ξεφεύγει από ένα απλό φιλτράκι + ένα προγραμματάκι + μία εξατμισούλα (ωραία τα υποκοριστικά), δηλ. εκκεντροφόροι, βολάν, χταπόδια κτλ., μάλλον δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ΄ όσα λύνει (πχ. να, αμέσως αναρωτιέσαι αν βγάζει κάρτα καυσαερίων και σου απαντώ: με συμβατικό καταλύτη μάλλον όχι, πιθανά θέλει αγωνιστικό καταλύτη = $$$) και σημαίνει πως εξ΄ αρχής έπρεπε να είχες αγοράσει κάποιο άλλο μοντέλο / κινητήρα
My e0.01
-
Δεν νομίζω να είναι τόσο δραματικά τα πράγματα, εξάλου αν προχωρήσεις σε εκκεντροφορους κλπ, σίγουρα θα βάλεις και ένα νέο σύστημα εξάτμισης.
-
Νομιζω πως με εκκεντροφορους rallye δεν εχεις προβλημα καρτας.
Ξερω και 206 με εκκεντροφορους 264/256 εξαγωγης, που με συμπιεσεις χταποδια κλπ, βγαζει καρτα κανονικα.
Aλλο καλο προφιλ ειναι το 256/252 της piper(και Μπουμπη)
Το μυστικο λοιπον ειναι στον εκκεντροφορο εξαγωγης.
Προβλημα θα εχεις με Kent pt52, peugeot sport κλπ -
Πουριτανοί!!!!!!!!!!!
Δεν βρίσκω το Link με τον τρελλαμένο Γάλλο που έχει κάνει την super μοντίφα στο 307 με κομπρέσορα από μερσέντα, αλλά που θα πάει θα το βρω.... -
Ρε φιλαρες συγγνωμη....
Αν ειναι να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να κανεις το Πεζω να παιρνει τα ποδια του (που και απο μαμα τα παιρνει το φουκαριαρικο) πιος ο ολογος να μην αγορασεις το διλιτρο???
Θα μου πεις και διλιτρο να παρω, εγω θελω το κατι παραπανω...
Ε...τοτε σε λαθος τοπικ γραφεις καλε μου φιλε!!! -
Γιατί για να πάρω τώρα το δίλιτρο C4 θέλω 22900- 12.000 (τόσο υπολογίζω να πιάνει το XSARA 1.6 coupe 2003 mod) θέλω άλλα 9.100€, σούξου μούξου δάνεια , τόκοι κλπ φτάνει τα 12.000€.
Ενώ με 2.000-2.500 € θα κάνω το αμαξάκι μου να πετάει...(τόσο υπολογίζω το κόστος της μετατροπής με εκκεντροφορους). -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε φιλαρες συγγνωμη....
Αν ειναι να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να κανεις το Πεζω να παιρνει τα ποδια του (που και απο μαμα τα παιρνει το φουκαριαρικο) πιος ο ολογος να μην αγορασεις το διλιτρο???
Ε...τοτε σε λαθος τοπικ γραφεις καλε μου φιλε!!!Συμφωνοι, αλλα δεν μπορουν ολοι να παιρνουν το μεγαλυτερο μοντελο της σειρας, για διαφορους λογους.
Οποτε αν δεις τι αναγκες εχεις και δωσεις ενα λογικο ποσο για να βελτιωσεις κατι που πασχει, δε νομιζω οτι αυτο ειναι κακο.εμενα με πειραζει περισσοτερο να εχεις ενα sti ή ενα evo8 και να θες να το κανεις οπως του τελευταιου 0-100-0.
Λες και εχει αναγκη βελτιωσης το εβο8, ή οτι πασχει σε κατι. -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Ðïõñéôáíïß!!!!!!!!!!!
Äåí âñßóêù ôï Link ìå ôïí ôñåëëáìÝíï ÃÜëëï ðïõ Ý÷åé êÜíåé ôçí super ìïíôßöá óôï 307 ìå êïìðñÝóïñá áðü ìåñóÝíôá, áëëÜ ðïõ èá ðÜåé èá ôï âñù....Ðïõ ðþò ðüôå ???? Áíôå íá äïýìå êáé êáíá Üëïãï ééé÷ááá !!!!!
....êáé ìåôÜ êáôáêñßíåôå ôéò ÌåñôóåíôÝò üôé äåí åßíáé êáëÜ áõôïêßíçôá
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ρε φιλαρες συγγνωμη....
Ε...τοτε σε λαθος τοπικ γραφεις καλε μου φιλε!!!Συμφωνοι, αλλα δεν μπορουν ολοι να παιρνουν το μεγαλυτερο μοντελο της σειρας, για διαφορους λογους.
Οποτε αν δεις τι αναγκες εχεις και δωσεις ενα λογικο ποσο για να βελτιωσεις κατι που πασχει, δε νομιζω οτι αυτο ειναι κακο.εμενα με πειραζει περισσοτερο να εχεις ενα sti ή ενα evo8 και να θες να το κανεις οπως του τελευταιου 0-100-0.
Λες και εχει αναγκη βελτιωσης το εβο8, ή οτι πασχει σε κατι.Το καλό μπορεί να γίνει πάντα καλύτερο αλλά που να ξέρετε από αυτά εσείς τα ξαδέλφια. Νομίζετε οτι βελτίωση είναι να βρείς το ζουάν που δεν σκούζει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ñå öéëáñåò óõããíùìç....
Áí åéíáé íá äùóåéò åíá óêáóìï ëåöôá ãéá íá êáíåéò ôï Ðåæù íá ðáéñíåé ôá ðïäéá ôïõ (ðïõ êáé áðï ìáìá ôá ðáéñíåé ôï öïõêáñéáñéêï) ðéïò ï ïëïãïò íá ìçí áãïñáóåéò ôï äéëéôñï???
Èá ìïõ ðåéò êáé äéëéôñï íá ðáñù, åãù èåëù ôï êáôé ðáñáðáíù...
Å...ôïôå óå ëáèïò ôïðéê ãñáöåéò êáëå ìïõ öéëå!!!Óõìöùíïé, áëëá äåí ìðïñïõí ïëïé íá ðáéñíïõí ôï ìåãáëõôåñï ìïíôåëï ôçò óåéñáò, ãéá äéáöïñïõò ëïãïõò.
Ïðïôå áí äåéò ôé áíáãêåò å÷åéò êáé äùóåéò åíá ëïãéêï ðïóï ãéá íá âåëôéùóåéò êáôé ðïõ ðáó÷åé, äå íïìéæù ïôé áõôï åéíáé êáêï.åìåíá ìå ðåéñáæåé ðåñéóóïôåñï íá å÷åéò åíá sti Þ åíá evo8 êáé íá èåò íá ôï êáíåéò ïðùò ôïõ ôåëåõôáéïõ 0-100-0.
Ëåò êáé å÷åé áíáãêç âåëôéùóçò ôï åâï8, Þ ïôé ðáó÷åé óå êáôé.Ôï êáëü ìðïñåß íá ãßíåé ðÜíôá êáëýôåñï áëëÜ ðïõ íá îÝñåôå áðü áõôÜ åóåßò ôá îáäÝëöéá. Íïìßæåôå ïôé âåëôßùóç åßíáé íá âñåßò ôï æïõÜí ðïõ äåí óêïýæåé
Ëïéðüí åãþ ðñïôåßíù íá ãßíåôáé ban óå áõôü ôï èÝìá üðïéïò ôçñåß ôéò ðéï êÜôù ðñïõðïèÝóåéò :
.Å÷åé ÓéôñïÝí áíáöÝñåôáé óôï æïõÜí áðáîéùôéêÜ êáé
óõìðëçñþíåé ìå ôçí áðÜíôçóÞ ôïõ ìå smiley ðïõ áíáðáñéóôïýí ôýðï óôá ðñüèõñá êáñäéáêÞò áíáêïðÞò áðï ôá ãÝëéá . -
Σχετικα με εκκεντροφορους, βολαν κτλ θα ελεγα οτι θελει περιση προσοχή. Ειμαι σχδον σίγουρος οτι αν δεν ξέρετε απο καλές πηγες τα + και τα - της μετατροπης, ο μηχανικός θα σωπάσει και θα κάνει αυτο πουθα του πειτε πλην ομως δεν θα σας πει που εχει τον λάκο η φαβα... Περιτο να πω για την τέχνη του μαστορα, αν την κατέχει δηλαδη και αν θα την εφαρμόσει πιστα στο 96 (λεμε τωρα) peugeot που θα συναντήσει.
Εχω καιρο να ενημερωθώ, αλλα πολύ φοβάμαι οτι μπορει κάλλιστα να σας βάλει εκκεντροφόρους, χωρίς να επέμβει στους χρόνους της ανάφλεξης, ετσι οπως έχουν γίνει τώρα τα αυτοκίνητα. Και αν ειναι να επέμβει θελει χρήματα για νέο εγκέφαλο. Δεν ειμαι σίγουρος και πολύ διαβασμένος για αυτα που λέω, αλλα έχω αυτη την εντύπωση, και σίγουρα θέλει πολύ διάβασμα και πολλές απόψεις παιδιών που έχουν προβει σε ανάλογες μετατροπες και κατέχουν το θέμα αρκετα.
Ισως μια επισκεψη στο 106sportClub.gr να ειναι επικοδομητική. Εκει σιγουρα υπάρχουν πολλοι που θα ξέρουν για τετοιου ειδους μετατροπες -
Δεν ξερω αν με προσεξατε ,αλλα αναφερομουν στο Πεζω το οποιο διλιτρο εκανε οταν ειχα παρει το δικο μου 1,6 περιπου 2000 ευρω παραπανω.
Αρα πριν πεσετε να με φατε δωστε μου λιγη προσοχη...
Και φυσικα με αυτον το τροπο δηλωνω την προσωπικη μου εκτιμηση που ειναι εναντιον οποιουδηποτε πειραγματος και ειδικα στο 307.
Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτο οποιος γουσταρει δεν το κανει.
Αλλο εγω αλλο ο....αλλος -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν ξερω αν με προσεξατε ,αλλα αναφερομουν στο Πεζω το οποιο διλιτρο εκανε οταν ειχα παρει το δικο μου 1,6 περιπου 2000 ευρω παραπανω.Συμφωνώ και επιβεβαιώνω: Το καλοκαίρι του 2002 που πήρα το 1.6 XSI, το δίλιτρο XSI με τα 138 άλογα είχε περίπου 2.200
PEUGEOT FORUM