-
εγραψα και στο 'νεα μοντελα' αλλα δεν πηρα απαντηση. ξερετε μηπως ποτε ερχεται το 307 facelift? γιατι ψηνομαι να το παρω, αλλα υπαρχει το εξης θεμα: τωρα δινουν 1300 ευρω περιπου εκπτωση για το μοντελο που ενδιαφερομαι, αλλα εχουν σταματησει οι παραγγελιες για καινουρια αμαξια απο το εργοστασιο ωστε να το παρω στο χρωμα ππου θελω. αρα οπου να ναι ερχεται. το θεμα ομως ποτε? να περιμενω κανενα μηνα η θα κανει παραπανω?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...ξερετε μηπως ποτε ερχεται το 307 facelift?Χαιρετώ!
Το μόνο που ξέρω, αν και βλέπουμε φωτογραφίες επεξεργασμένες με υπολογιστή εδώ και δυο χρόνια, είναι η δημοσίευση στις 19/5/2005 του auto motor und sport που λέει ότι μάλλον θα παρουσιαστεί στην επόμενη έκθεση Φρανκφούρτης, 13-25/9/2005, και πως θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι.
-
οταν παράγγειλα το δικό μου custom 307, έκανε τρεις μήνες να έρθει.
Απ ότι καταλαβαίνω υπάρχουν 3 ειδών αυτοκίνητα:
ετοιμοπαράδοτα
αυτά που είναι ήδη στο καράβι κι έρχονται και κάνουν περίπου 1 μήνα παράδοση
αυτά που παραγγέλνονται κι έρχονται μετά από 3 μήνες.άρα, υπολογίζω το fl σε 3 μήνες.
ίσως κάποιος άλλος να μπορεί να είναι πιο κατατοπιστικός. (τίποτα από Λαμία μεριά?)
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ίσως κάποιος άλλος να μπορεί να είναι πιο κατατοπιστικός. (τίποτα από Λαμία μεριά?)Αυτος Νικο ειναι αλλου .Ασε δε που μας σνομπαρει τωρα τελευταια και οταν γραφει ,γραφει μονο για να σταξει χολη!!!
Πανε οι καλες εποχες ......(Ε...βεβαια τι να του πουμε εμεις οι φτωχοι με τα 307....170 αλογα και 230 χλμ τελικη, με μας θα ασχολειται τωρα????)
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
άρα, υπολογίζω το fl σε 3 μήνες.
ίσως κάποιος άλλος να μπορεί να είναι πιο κατατοπιστικός. (τίποτα από Λαμία μεριά?)
Eδω στη Λαμια δεν μας λενε τιποτα... Κλειστη κοινωνια και παιζει πολυ ρουφιανια ωστε να μας εμπιστευθουν κατι τετοιο! οτι γνωριζετε κ εσεις γνωριζουμε κ εμεις. Τα ιδια περιοδικα διαβαζουμε!!!
Αυτος Νικο ειναι αλλου .Ασε δε που μας σνομπαρει τωρα τελευταια και οταν γραφει ,γραφει μονο για να σταξει χολη!!!
Πανε οι καλες εποχες ......(Ε...βεβαια τι να του πουμε εμεις οι φτωχοι με τα 307....170 αλογα και 230 χλμ τελικη, με μας θα ασχολειται τωρα????)
Οντως, περασανε οι καλες εποχες που κοιμομουν οσο ηθελα... Σχεδον καθε πρωι εχει εγερτηριο για τη σχολη κ σας αφηνω παραπονεμενους... Αλλα και οταν δεν ειμαι στο μαθημα δεν γραφω γιατι φοβαμαι τους citroenακηδες... Αυτοι ειναι 10 φορες πικροχολοι αν εγω ειμαι μια!!!! Πρεπει να το κοψανε λιγο το χούι βεβαια..... [/quote]
-
Πάντως αν θέλετε κάτι....εγω είμαι στην διάθεσή σας!!
Που χάθηκες ρε MDVQ???
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
φοβαμαι τους citroenακηδες... Αυτοι ειναι 10 φορες πικροχολοι αν εγω ειμαι μια!!!! Πρεπει να το κοψανε λιγο το χούι βεβαια.....
Δε φταίμε εμείς. Εσείς φταίτε που δεν κάνατε σωστή επιλογή εξαρχής.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Σε κοντρα με Ignis Sport στο βουνο πανω απο τη μεγαλοπολη ημασταν προφυλακτηρα. Μπραβο στο παληκαρι πηγαμε πολυ καλα Στην εθνικη μετα του τα σκασα ομως
το ignis ήτανε το 1.5?
μάλλον δεν το τρεχε πολύ ο τύπος.αυτά είναι πολύ διαόλια.μια φορά ειχα ενα 1.3 από πίσω μου και σε κάποιες φάσεις με έφτανε,εγώ ήμουνα με το rav4 -
Παιδια καλημερα πουλαω μαμισια ζαντολαστιχα με τα τασια 195/65/15 με 13000 χλμ και αμορτισερ ελατηρια με τα ιδια χλμ για οποιον ενδιαφερεται
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
φοβαμαι τους citroenακηδες... Αυτοι ειναι 10 φορες πικροχολοι αν εγω ειμαι μια!!!! Πρεπει να το κοψανε λιγο το χούι βεβαια.....
Δε φταίμε εμείς. Εσείς φταίτε που δεν κάνατε σωστή επιλογή εξαρχής.
Οντως! Καναμε λαθος επιλογη forum!
-
το τσιμπησα τελικα...επισημα και με 307 λοιπον, αν και με 2 peugeot στην οικογενεια, παλι εδω 'ανηκα'. αντε να ερθει, εχω και εξεταστικη να παρει ευχη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το τσιμπησα τελικα...επισημα και με 307 λοιπον, αν και με 2 peugeot στην οικογενεια, παλι εδω 'ανηκα'. αντε να ερθει, εχω και εξεταστικη να παρει ευχη...Άντε, καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
ευχαριστω! εχω το εξης 'προβλημα' (μακαρι ολα τα προβληματα να ταν τετοια ):επειδη εχω μεταφερει αρκετα τραγουδια στον υπολογιστη μου σε mp3, τι λυσεις υπαρχουν για να παιζουν στο αυτοκινητο? σκεφτικα κατι σε i-pod με ενα add-on που εκπεμπει σε συχνοτητα fm, και ετσι ακους μεσω του ραδιοφωνου. εχετε κατι αλλο να προτεινετε?
-
Η πιο 'καθαρή' λύση είναι ένα mp3 player που θα αντικαθιστά το εργοστασιακό cd . http://www.kalogeropoulos.gr kai http://www.caraudioforum.gr, kai υπαρχουν και φτηνές λύσεις από καρφούρ με 150 ευρώ αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
-
Μια άσχετη ερώτηση:
Προχθές προμηθεύτηκα ένα e-Pass για την Αττική Οδό. Το τοποθέτησα πίσω από τον καθρέφτη του 307, ακριβώς κάτω από το 'σκιασμένο' κομμάτι που βρίσκεται στο πάνω-πάνω μέρους του παρμπρίζ. Δυστυχώς, το e-Pass δεν πιάνει και αναγκάζομαι να το βγάζω με το χέρι έξω από το παράθυρο.
Μήπως κάποιος φίλος ξέρει κάτι για αυτό; -
Το 307 έχει αθερμικό παρμπρίζ που 'κόβει' μια σειρά από μήκη κυμάτων ακτινοβολίας ανάμεσα τους και μέρος του υπέρυθρου φάσματος. Υπάρχει κάποιο σημείο που δεν έχει αθερμική επίστρωση. Εκεί θα το τοποθετήσεις προτείνω RTFM, αν δεν το βρείς εκεί σίγουρα κάποιος που έχει 307 θα ξέρει να σου υποδείξει το σημείο τοποθέτησης.
-
τωρα παω να δω τα site που αναφερθηκαν, αλλα ξερεις αν 8α συνεργαζονται τα συστηματα αυτα μεν οθονη στο ταμπλο και το χειρηστηριο στο τιμονι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τωρα παω να δω τα site που αναφερθηκαν, αλλα ξερεις αν 8α συνεργαζονται τα συστηματα αυτα μεν οθονη στο ταμπλο και το χειρηστηριο στο τιμονι?Οχι φιλε δυστυχως θα εχεις η το ενα η το αλλο.Ποτε και τα δυο μαζι!!!
Εκτος και αν εβγαλε καμμια εταιρεια τωρα κανενα ,οποτε να μας το πεις και μας για να χαραξουμε πορεια... -
Δεν υπάρχει αντάπτορας για τα χειριστήρια όπως υπάρχει για τα Citroen Την οθόνη πάλι τι να την κάνεις αφού έχεις την οθόνη στο ηχοσύστημα???
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Ìéá Üó÷åôç åñþôçóç:
Ðñï÷èÝò ðñïìçèåýôçêá Ýíá e-Pass ãéá ôçí ÁôôéêÞ Ïäü. Ôï ôïðïèÝôçóá ðßóù áðü ôïí êáèñÝöôç ôïõ 307, áêñéâþò êÜôù áðü ôï 'óêéáóìÝíï' êïììÜôé ðïõ âñßóêåôáé óôï ðÜíù-ðÜíù ìÝñïõò ôïõ ðáñìðñßæ. Äõóôõ÷þò, ôï e-Pass äåí ðéÜíåé êáé áíáãêÜæïìáé íá ôï âãÜæù ìå ôï ÷Ýñé Ýîù áðü ôï ðáñÜèõñï.
ÌÞðùò êÜðïéïò ößëïò îÝñåé êÜôé ãéá áõôü;Óôï ýøïò ôïõ åóùôåñéêïý êáèñÝðôç åêåß ðïõ åßíáé ìáæåìÝíåò ðåñéóóüôåñåò 'êïõêßäåò'
PEUGEOT FORUM