-
Το revo ειναι νομιζω ενα παραλληλο εγκεφαλακι που δινει αλλη χαρτογραφηση και δινει επιπλεον αλογα. Αλλαζεις την χαρτογραφηση με ενα διακοπτακι που υπαρχει στο εσωτερικο του αυτοκινητου. Παντως αυτο το 307 δεν πρεοκειται να το περασει.
http://www.stuco.demon.co.uk/btcc/307-6.jpg -
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΠΠΟΥΣ?Ριξε και μια ματια εδω http://www.revotechnik.com/aboutRevo/index.aspx
-
Πως θα μπορούσε ένα 307 1.6 να δυναμώσει;
Δηλαδή αν αλλάξεις το φιλτροκούτι με μια σκούπα, θα έχει αποτέλεσμα ή τσάμπα τα λεφτά και μόνο θόρυβος.
Επηρεάζει την μηχανή αρνητικά;Για να μην αρχίζω να ρωτάω για κάθε κομμάτι ξεχωριστά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια λίστα με κάποια προϊόντα που βοηθάνε το αμάξι και αξίζουν τα λεφτά τους;
Υπάρχει κάποιος βελτιωτής στην Αθήνα που ασχολείτε με Peugeot;
Ευχαριστώ για το χρόνο που μου διαθέσατε και συγνώμη αν σας κούρασα.
-
Ουτε μας κουρασες ουτε μας εφαγες το χρονο
Χαρα μας ειναι να τα λεμε με ολους τους φιλους
Απλα τωρα τελευταια εχουμε ατονισει λιγο ....
Μαλλον τα ειπαμε ολα!!!!
Παντως εγω καθε μερα διαβαζω.
Γιαυτα που θες εχει κανει κατι ο Frixos οποτε αν ανατρεξεις στα γραπτα του κατι θα βρεις.
Επισης και το psclub.gr εχει ανοιχτει μια τετοια συζητηση και πολλοι φιλοι εχουν κανει πολλες μετατροπες.
Παντως κατα την γνωμη μου ειναι χαμενος χρονος κοπος και λεφτα.
Εκτος αν το κανεις τσαμπα οπως ο frixos και οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις εξατμιση βαλεις κατι ποιο ποιοτικο. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
.....
Απλα τωρα τελευταια εχουμε ατονισει λιγο ....Πάντως εγω είμαι στην διάθεσή σας!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....
Απλα τωρα τελευταια εχουμε ατονισει λιγο ....Πάντως εγω είμαι στην διάθεσή σας!!!
'πηρες μπρος', ε ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
'πηρες μπρος', ε ?
μια χαρά παίρνει μπρος, λίγο στο ρελαντί τα μπερδεύει, σαν την bmw
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ουτε μας κουρασες ουτε μας εφαγες το χρονο
Χαρα μας ειναι να τα λεμε με ολους τους φιλους
Απλα τωρα ρελευται εχουμε ατονισει λιγο ....
Μαλλον τα ειπαμε ολα!!!!
Παντως εγω καθε μερα διαβαζω.
Γιαυτα που θες εχει κανει κατι ο Frixos οποτε αν ανατρεξεις στα γραπτα του κατι θα βρεις.
Επισης και το psclub.gr εχει ανοιχτει μια τετοια συζητηση και πολλοι φιλοι εχουν κανει πολλες μετατροπες.
Παντως κατα την γνωμη μου ειναι χαμενος χρονος κοπος και λεφτα.
Εκτος αν το κανεις τσαμπα οπως ο frixos και οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις εξατμιση βαλεις κατι ποιο ποιοτικο.Eγώ πάντως εδώ γύρω είμαι, όποιος θέλει βοήθεια........
-
καλώς ή κακώς, για να διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα στο psclub πρέπει να είσαι μέλος.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
'πηρες μπρος', ε ?
μια χαρά παίρνει μπρος, λίγο στο ρελαντί τα μπερδεύει,
Ρε Τασο τετραπεταλουδο ειναι αυτο πως να μην μπερδευει!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
'πηρες μπρος', ε ?
μια χαρά παίρνει μπρος, λίγο στο ρελαντί τα μπερδεύει,
Ρε Τασο τετραπεταλουδο ειναι αυτο πως να μην μπερδευει!!!
Εξαπετάλουδο!!! Και δεν μπερδεύει καθόλου από 750 έως και τις 6700 που είναι ο κόφτης!!! [δεν έχει, αλλά αν είχε!!?]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και δεν μπερδεύει καθόλου από 750 έως και τις 6700 που είναι ο κόφτης!!! :Oτι δεν δουλευει, δεν μπερδευει κιολας...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και δεν μπερδεύει καθόλου από 750 έως και τις 6700 που είναι ο κόφτης!!! :
Oτι δεν δουλευει, δεν μπερδευει κιολας...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
καλώς ή κακώς, για να διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα στο psclub πρέπει να είσαι μέλος.Αυτοί εκεί θέλουν να τα κονομήσουν από τα κ.....να πιτσιρίκια, καλά κρασιά!!
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
καλώς ή κακώς, για να διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα στο psclub πρέπει να είσαι μέλος.
Αυτοί εκεί θέλουν να τα κονομήσουν από τα κ.....να πιτσιρίκια, καλά κρασιά!!
Γιατί το λες αυτό; Χωρίς να συμφωνώ ή να διαφωνώ με αυτό που λες, θες να μας το εξηγήσεις λίγο; Aν δεν κάνω λάθος, δεν είναι το μοναδικό club που ζητάει συνδρομή από τα μέλη του...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Και δεν μπερδεύει καθόλου από 750 έως και τις 6700 που είναι ο κόφτης!!! :
Oτι δεν δουλευει, δεν μπερδευει κιολας...
Βλέπω κάνουμε και επιλεκτικά quotes ε?!!!
Πάντως σκέφτομαι να πάω να αλλάξω το ζουάν μου...έτσι για συμπαράσταση στους ταλαίπωρους Πεζαίους!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Γιατί το λες αυτό; Χωρίς να συμφωνώ ή να διαφωνώ με αυτό που λες, θες να μας το εξηγήσεις λίγο; Aν δεν κάνω λάθος, δεν είναι το μοναδικό club που ζητάει συνδρομή από τα μέλη του...
Το ότι δεν είναι το μοναδικό το γνωρίζω,απλά δεν συμφωνώ με αυτή την λογική.
Είμαι με λίγα λόγια κατά της ανεξέλεγκτης και προς όλες τις κατευθυνσεις προσπάθειας κονόμας χωρίς να μπορείς να προσφέρεις κάτι το ουσιαστικό -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
êáëþò Þ êáêþò, ãéá íá äéáâÜóåéò ôï áíôßóôïé÷ï èÝìá óôï psclub ðñÝðåé íá åßóáé ìÝëïò.
Áõôïß åêåß èÝëïõí íá ôá êïíïìÞóïõí áðü ôá ê.....íá ðéôóéñßêéá, êáëÜ êñáóéÜ!!
Ãéáôß ôï ëåò áõôü; ×ùñßò íá óõìöùíþ Þ íá äéáöùíþ ìå áõôü ðïõ ëåò, èåò íá ìáò ôï åîçãÞóåéò ëßãï; Aí äåí êÜíù ëÜèïò, äåí åßíáé ôï ìïíáäéêü club ðïõ æçôÜåé óõíäñïìÞ áðü ôá ìÝëç ôïõ...
Ôï üôé äåí åßíáé ôï ìïíáäéêü ôï ãíùñßæù,áðëÜ äåí óõìöùíþ ìå áõôÞ ôçí ëïãéêÞ.
Åßìáé ìå ëßãá ëüãéá êáôÜ ôçò áíåîÝëåãêôçò êáé ðñïò üëåò ôéò êáôåõèõíóåéò ðñïóðÜèåéáò êïíüìáò ÷ùñßò íá ìðïñåßò íá ðñïóöÝñåéò êÜôé ôï ïõóéáóôéêüÁðï üôé öáßíåôáé êáé Üëëïé äåí ãñÜöôçêáí
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Το ότι δεν είναι το μοναδικό το γνωρίζω,απλά δεν συμφωνώ με αυτή την λογική.
Είμαι με λίγα λόγια κατά της ανεξέλεγκτης και προς όλες τις κατευθυνσεις προσπάθειας κονόμας χωρίς να μπορείς να προσφέρεις κάτι το ουσιαστικόΑπο ότι φαίνεται και άλλοι δεν γράφτηκαν
ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ
-
ãéá ìåóáßï êáæáíÜêé åðþíõìï Ý÷åé õðüøç êáíåßò ôéìÝò?
øÜ÷íù ãéá ôï 206 -ôï æïõÜí õðÜñ÷åé áëëÜ äåí ôï áëëÜæù äåí ôï áëëÜæù îáíÜ - êáé áí âñþ êÜôé êáëü èá ðáåé êáé óôï 307 ìå ôï ðÝñáò ôçò åããýçóçò .Ïýôå êáé åãþ åßìáé åêôüò åããýçóçò áëëÜ ...ðñéí ðåéíÜóù ëÝù íá ìáãåéñåøù@frixos ìåôÜ ôéò áëëáãÝò áðï êáèáñéüôçôá êáé óôåãáíüôçôá åéóáãùãÞò ðþò ðáåé ?
PEUGEOT FORUM