-
na μην πω και για τον αδερφό μου που για bmw ΜΗΧΑΝΗ εδωσε 300 ευρώ για τα 20.000. το φίλτρο βενζινης μονο ειχε 100!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ANTIPOLUTTION ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΣΤΡΟΦΕΣ?ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ 170 ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ 5000ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ 168 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ?ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΩΧΕΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ANTIPOLUTTION ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΣΤΡΟΦΕΣ?Τι είναι αυτό; Έχουμε κάποια περιγραφή της λειτουργίας του;
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΩΧΕΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
Δεν προλαβαινουν τρεχουν στα συνεργεια
-
Φτου-φτου Χρήστο, μη μας ματιάσεις! Χτυπάω ξύλο, έχω κρεμάσει μπλέ χάντρες, ματάκια και πλεξούδες σκόρδα με τόσα που ακούω! Μια χαρά είναι το δικό μου!
Λάζαρε περιμένουμε de-briefing από το συνεργείο για το βάσανό σου...
-
Άλλαξα τις προάλλες στα 52000 km, φλάντζα μηχανής, ιμάντα εκκεντροφόρου (ρουλεμάν κλπ κλπ), ιμάντα δυναμό (ρουλεμάν κλπ κλπ), και από εκείνη τη στιγμή βγάζει ένα σφύριγμα στο γκάζι, το οποίο όσο ανεβαίνουν οι στροφές ανεβαίνει και ο ήχος.
Τα τζιμάνια, αφού το κοιτάξανε κατέληξαν στο ότι φταίει το κομπρεσέρ του aircondition!!!!! Τα λουριά είναι όλα καινούργια… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!Καμια ιδέα????
-
Μήπως κάποιος ιμάντας απ'αυτούς που αλλάχθηκαν (δυναμό-κλιματισμού) δεν είναι ρυθμισμένος-τεντωμένος σωστά;
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Τελικά τοποθέτησα και την εξάτμιση made in Πάσχος, μεσαίο και τελικό 55 m.m.
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 €.
Αποτελέσματα: αισθητή διαφορά στην στην ροπή μετά τις 2.500 στροφές και ακόμα μεγαλύτερη μετά τις 4.000, στα χαμηλά σχεδόν καμιά διαφορά στον θόρυβο, από 4.000 και πάνω ανεβαίνει ο θόρυβος λίγο και γίνεται κάπως μπάσος αλλά τίποτα το ΄΄αλήτικο΄΄.
Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένοςΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ .
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ?? -
Ο χρήστης NTINOS_307 έγραψε:
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 €.
Αποτελέσματα: αισθητή διαφορά στην στην ροπή μετά τις 2.500 στροφές και ακόμα μεγαλύτερη μετά τις 4.000, στα χαμηλά σχεδόν καμιά διαφορά στον θόρυβο, από 4.000 και πάνω ανεβαίνει ο θόρυβος λίγο και γίνεται κάπως μπάσος αλλά τίποτα το ΄΄αλήτικο΄΄.
Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένοςΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ .
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ??Αυριο από το γραφείο μου θα σου δώσω τηλ και διεύθυνση
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΙΑ ΚΟΦΤΗΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ 200 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ 215 ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως κάποιος ιμάντας απ'αυτούς που αλλάχθηκαν (δυναμό-κλιματισμού) δεν είναι ρυθμισμένος-τεντωμένος σωστά;Τι να πώ ρε φίλε. Κάπου μου την έχει δώσει η Peugeot. Λένε πως αφού όλα τα λουριά ειναι αλλαγμένα και καινούργια, ο θόρυβος (ξαφνικά αποφάσισε) να βγαίνει απ το κομπρεσέρ του air condition!!!!!
-
Να τους πείς να κόψουν τι μ@λ@κιες και να αλλάξουν παρουσία σου το κομπρεσέρ με καινούργιο και αν σταματήσει το θόρυβο τότε να πάς πάσο γιατί έχουν δίκιο. Σε φίλο με 206 το αμάξι έκανε σφύριγμα του λέω ή κάποιο λουρί είναι χαλαρό ή κάτι παίζει με τα ρουλεμάν. Το πάει στην Peugeot του λένε το ρουλεμάν του κλιματιστικού 250 ευρώ φίλε. Καλά λέει το δοκιμάζουν δεν ήταν αυτό και αφου ελέγξαν όλα τα ρουλεμάν από τα οποία περνά ο ιμάντασ ( 5-6 δεν θυμόταν να μου πεί ) 'ανακάλυψαν' χαλαμσμένο ρουλεμάν αξίας 50 ευρώ... Το ρουλεμάν του κλιματσιτικού ήταν η εύκολη και ακριβή λύση στο πρόβλημα του...
-
Καλησπέρα σε όλους,
θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot στην Αθήνα, που πράγματι κάνουν πολύ καλή δουλειά;Τα λάδια για Peugeot 307 1.6 κάθε πότε πρέπει να τα αλλάζουμε;
-
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Τα λάδια για Peugeot 307 1.6 κάθε πότε πρέπει να τα αλλάζουμε;Καλημέρα!
Εγώ αλλάζω κάθε 10.000 χλμ. Shell Helix Ultra.
-
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot στην Αθήνα, που πράγματι κάνουν πολύ καλή δουλειά;Τα λάδια για Peugeot 307 1.6 κάθε πότε πρέπει να τα αλλάζουμε;
Εξουσιοδοτημένο και καλό? Εξαρτάται από την περιοχή. Η δικιά μου εμπειρία δεν είναι από τις καλύτερες.
Σίγουρα η Lion ειναι από τις καλύτερες λύσεις, και εαν δε σε βολεύει η μαμά εταιρεία στον Κηφισό, μπορείς να δοκιμάσεις τα Lion Service που άνοιγουν σε διάφορες περιοχές. Δεν είναι εξουσιοδοτημένα, αλλά απ ευθείας παραρτήματα της Lion.Σχετικά με τα λάδια... εξαρτάται ποια σου βάλανε. Ανάλογα τα λάδια παίζει αλλαγή στα 10.000 αλλά και στις 20.000
-
[quote='mirage']Να τους πείς να κόψουν τι μ@λ@κιες και να αλλάξουν παρουσία σου το κομπρεσέρ με καινούργιο και αν σταματήσει το θόρυβο τότε να πάς πάσο γιατί έχουν δίκιο. quote]
Με βρίσκεις σύμφωνο.. μόνο που οι τύποι εμένα μου μιλήσανε για αλλαγή όλου του κομπρεσέρ του aircondition!!!!! Αφού κρατήσανε το αμάξι μέσα μια μέρα και καλά για να το κοιτάξουν, και δεν βρήκανε πρόβλημα με κανένα λουρί. Τώρα σκεφτόμουνα να το πάω σε ένα μάστορα στην Καλλιθέα που πήγαινα το citroenακι μου και ο τύπος ήταν πολύ καλός. Τί σκατά μπορεί να είναι που να μην μπορεί να το φτιάξει αυτός?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ??Αυριο από το γραφείο μου θα σου δώσω τηλ και διεύθυνση
Επειδή δεν μπορώ να βρω τα στοιχεία κάνε έναν κόπο και βρες το τηλ μέσω του 131, Το όνομα είναι Πάσχος και η περιοχή είναι στον Ν. Κόσμο.
Πες του από τον Δημήτρη με το ασημί 307 που έβαλε την εξάτμιση πριν ένα δίμηνο, θα θυμηθεί -
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΕΑΤ ΙΜΠΙΖΑ ΜΑΛΛΟΝ 1.6 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 195 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΚΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΣΤΑ 170 175 .ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΤΟΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ...ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΙΤΣΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΦΕΥΓΑ ΟΡΙΑΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙς ΤΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ?ΓΚΟΛΦΑΚΙΑ ΛΕΟΝ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΕ 200 ΑΥΤΑ?185 ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗς.ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕΝΤΑΝ
-
Μπορεί να είχε βάλει REVO.
-
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΠΠΟΥΣ?
PEUGEOT FORUM