-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φυσικά και μας απασχολεί το χρώμα της C5 γιατί αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να σε απασχολεί στην αγορά ενός Citroen.Θανάση ζωγράφισες πάλι με το χιούμορ σου!
-
Bridgestone RE 720 Potenza.
ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ? -
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 205 60 15
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
Bridgestone RE 720 Potenza.
ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ?Λάζαρε δεν πουλάω λάστιχα, προγράμματα γράφω!
Όταν έψαχνα για τα δικά μου (205/55-16) είχαν νομίζω γύρω στα 380-400
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ρε... τα ξαδελφια μας εριξαν στο κεφαλι....
Η ειναι πιο πολυλογαδες απο μας ή εχουν πιο πολλα προβληματα!!!!Προβληματισμένοι είναι... με το χρώμα του C5!
( Και έχουν γεμίσει φωτογραφίες! )Τάκη σου εύχομαι να έχεις και εσύ τέτοιο γλυκό δίλημμα......είμαι αυτός που προβληματίζεται με το χρώμα!
Θανάση, ζωγράφισες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τάκη σου εύχομαι να έχεις και εσύ τέτοιο γλυκό δίλημμα......είμαι αυτός που προβληματίζεται με το χρώμα!Σάββα με το καλό!
Το είχα το πρόβλημα το καλοκαίρι του 2002.
Το έλυσα πηγαίνοντας στο parking της Lion στον Κηφισό,
και βλέποντας το 307 live σε όλα τα χρώματα! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ένα post προσφορά του Citroen forum
Αγαπητε φιλε mirage, ευχαριστουμε για την προσφορα σου, αλλα αμα ειναι να τραβαμε τις κοτσιδες μας οπως κανει και η φατσουλα, επειδη εχετε Citroen, ασε δεν θα παρουμε..... καλυτερα με το οριτζιναλ ,
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αγαπητε φιλε mirage, ευχαριστουμε για την προσφορα σου, αλλα αμα ειναι να τραβαμε τις κοτσιδες μας οπως κανει και η φατσουλα, επειδη εχετε Citroen, ασε δεν θα παρουμε..... **καλυτερα με το οριτζιναλ **:lol: ,
...
Εχει καμία σχέση το C2,C3 με το...107, 1007;
Εχει καμία σχέση το C4 με το 307...;
Εχει καμία σχέση το C5 με το 407...;Eχει καμία σχέση η Χsara WRC με το 307cc WRC...;
Η Citroen επιτέλους άρχισε να δείχνει τον εαυτό της, αυτό που ήταν πάντα δηλαδή.
Eπιτέλους...allez Citroen!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάκη σου εύχομαι να έχεις και εσύ τέτοιο γλυκό δίλημμα......είμαι αυτός που προβληματίζεται με το χρώμα!
Σάββα με το καλό!
Το είχα το πρόβλημα το καλοκαίρι του 2002.
Το έλυσα πηγαίνοντας στο parking της Lion στον Κηφισό,
και βλέποντας το 307 live σε όλα τα χρώματα!Σε ευχαριστώ Τάκη...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
με τις υγίες σας!!!δισκόπλακες? γιατί??????
πόσο πήγε το σετ ιμάντα και η εργασία αυτού???
μάλλον με βλέπω να τα κάνω σε μη εξουσιοδοτημένο!!!
με πρόλαβε ο παρακάτω μου.....
-
Ο χρήστης sniperman έγραψε:
Λοιπόν service των 60.000 χλμ με κόστος 540,00.(160,00 εργασία - 380,00 υλικά)
Φρίξε, μάλλον στον χαϊδέψανε λίγο.... και άντε πες οτι τις Δισκόπλακες τις έφαγες (με πολλά φρένα, και πολύ βάρος).... Τον Ιμάντα που αλλάζει στα 80 γιατι στον αλλάξανε?
στο βιβλίο λέει στα 120 και όχι στα 80, εγώ όμως ακόμα και στα 80 να είναι τελικά, δεν το διακινδυνεύω......
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ένα post προσφορά του Citroen forum
Αγαπητε φιλε mirage, ευχαριστουμε για την προσφορα σου, αλλα αμα ειναι να τραβαμε τις κοτσιδες μας οπως κανει και η φατσουλα, επειδη εχετε Citroen, ασε δεν θα παρουμε..... καλυτερα με το οριτζιναλ ,
Βασικά ο Jester δεν τραβάει τις κοτσίδες του αλλά σας βγάζει κοροϊδευτικά την γλώσσα
-
Βρε οτι και να κανετε θυγατρικη εισαστε.
Ειπαμεεεεεεε.....το οριτζιναλ εχει αλλη χαρη!!!!!
Εστω και αν χαλαει μερικες φορες!!!(εεε..καλα βαλτε και κατι παραπανω )Αντι να ευχαριστητε τη τυχη σας που τα πραγματα δοκιμαζονται πρωτα στα δικα μας και μετα τα περνετε εσεις ετοιμα και εξελιγμενα μας κοροϊδευετε και απο πανω...
Καλα σας......
Σας αγαπαμε ομως γιατι οπως και να το κανουμε μια οικογενεια ειμαστε -
Θυγατρική θυγατρική αλλά σας τα πήραμε τα σώβρακα στο παγκόσμιο!!!!!
Ρε Μιχάλη μπας και μας την λες για να γράφουμε εδω να σας ανεβάζουμε??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ρε Μιχάλη μπας και μας την λες για να γράφουμε εδω να σας ανεβάζουμε??
Φτου σου ρε π..στη μου!!!!Παλι με πηρανε χαμπαρι!!!
-
Ερώτηση για το 1,6 110 PS: Σε 206 χρήση απλής αμόλυβδης 95 οκτανίων έχει σαν αποτέλεσμα να χτυπάει πυράκια, και μόνο με την χρήση βενζίνης 100 οκτανίων μειώνεται το φαινόμενο αν και κάτω από τις 1800 στροφές συνεχίζει να υπάρχει έστω και ελάχιστα. Η αντιπροσωπεία ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! Τι βενζίνη βάζεται εσείς;
-
σε 106 120 αλογα βαζω 95αρα, γιατι με ΟΛΕΣ τις βενζινες μου εκανε το ιδιο!
Ψεμματα!!! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ βενζινη που μου εκανε διαφορα σ' αυτο το φαινομενο ηταν η shell η σουπερ αμολυβδη (98 οκτανια), η οποια μας αφησε χρονους ...
Ειχα δοκιμασει τα παντα.. Τι ΕΚΟ 100αρες, τι BP 100 μεχρι και racing της σελ ειχα βαλει, αλλα μπουρδες!!!
ΕΚΟ απλη αμολυβδη και καθαρισα!
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Καλημερα μετα απο πολυ καιρό.Παίδες αν έχετε δεί το τελευταιο τεύχος των 4Τ (Μαρτίου) υπάρχει στο περιοδικό βελτιώσεων ένα αρθρο για ενα Citroen VTS που το πουσάρουνε λιγάκι(+10 άλογα αν θυμάμαι καλά).
Το μοτέρ αυτό δεν είναι το ίδιο με το 1.6 του 307??
Με λίγα λόγια ξέρει κανείς αν παρόμοια μετατροπή παίζει στο 307? Δεν θα με χαλάγαν 10 αλογάκια παραπάνω στο SW....
Και πάλι καλημερα.
Μια που δεν απάντησε κανείς στο παραπάνω ρώτησα με pm και τον Κώστα Φούκη που είχε γραψει το σχετικό άρθρο. Επισυνάπτω την απάντηση του παρακάτω για παν ενδιαφερόμενο (με την έγκριση του βέβαια)
beachbum έγραψε:
Στο θέμα μας τώρα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με την βελτίωση του VTS στο τελευταίο 0-100. Επειδή έχω ένα peugeot 307 SW 1.6 και δεν θα με χαλάγαν καμια 10αρια αλογάκια παραπάνω, υποθέτω σωστά ότι φοράω το ίδιο μοτερ με το VTS (με άλλες ρυθμίσεις προφανώς)?Ο κινητήρας του VTS είναι ο γνωστός που φοράς και εσύ με αλλαγμένη εισαγωγή (δεν έχει την πλαστική), εξαγωγή (μια πολύ παρόμοια με του rallye αλλά με τον καταλύτη αμέσως μετά το χταπόδι), εκκεντροφόρους (αν δεν κάνω λάθος φοράεοι κάτι πολύ ήπιους με 260 μοίρες), μπεκ και χαρτογράφηση.
beachbum έγραψε:
Όπως ίσως γνωρίζεις βελτιώσεις στο 307 λόγω multiplex κυρίως δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά το άρθρο σου και εφόσον η citroen έχει στην ουσία ίδια μοτέρ και ηλεκτρονικά μου δίνει μια διέξοδο (ελπίζω).Ευχαριστώ προκαταβολικά
Παναγιώτης
Εδώ είσαι λιγάκι λάθος. Multiplex είναι οι εγκέφαλοι οι οποίοι διαβάζουν και το σήμα από το ABS, το ESP κλπ. εκτός από της παραμέτρους του κινητήρα. Το σωστό είναι ότι το 307, το 206 και το C2, έχουν εγκέφαλο Motronic ο οποίος προγραμματίζεται εύκολα, άρα μπορείς να προχωρήσεις σε επαναπρογραμματισμό. Πάντως σε κάθε περίπτωση οι 10 ίπποι δεν είναι εύκολη υπόθεση και καλό θα είναι να μην ξαφνιαστείς αρνητικά αν δεις λιγότερους αν ακολουθήσεις την ίδια συνταγή βελτίωσης με εμάς. Ελπίζω να βοήθησα, αν έχεις άλλη απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις και πάλι μαζί μου.
Κώστας
-
Φίλοι,
έχω το 307 1.6 (αγορά ΝΟΕ 2001) και έχω κάνει 45.000 Km (τα περισσότερα εντός Αθήνας). Έχω έντονα την αίσθηση ότι τα αμορτισέρ αντιδρούν πλέον πολύ ξερά στις ανωμαλίες (κυρίως στις εγκάρσιες) και σκέφτομαι για αλλαγή. Υπάρχει καμιά πρόταση από κάποιον φίλο που είχε παρόμοια εμπειρία;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Και πάλι καλημερα.
Μια που δεν απάντησε κανείς στο παραπάνω ρώτησα με pm και τον Κώστα Φούκη που είχε γραψει το σχετικό άρθρο. Επισυνάπτω την απάντηση του παρακάτω για παν ενδιαφερόμενο (με την έγκριση του βέβαια)
Τι να σου απαντησουμε βρε Παναγιωτη!!!Αφου ειναι μπερδεμα η ολη κατασταση.
Αστο ετσι οπως ειναι ρε φιλε μη μπλεχτεις και δεν μπορεις να βρεις ακρη μετα...
Τι νομιζεις οτι ειναι 10 αλογα???
Σε μια βδομαδα θα το εχεις συνηθισει και θα ψαχνεσαι παλι!!!
PEUGEOT FORUM