-
150 ευρω για μια δυναμομέτρηση μου φαίνονται πολλά κι εμένα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
150 ευρω για μια δυναμομέτρηση μου φαίνονται πολλά κι εμέναΕγώ πάντως που είχα ρωτήσει πριν από κανά 2 μήνες σε 2 διαφορετικούς θυμάμαι ότι μου είχαν πει 120-150.
Αν έχετε εσείς κάποιον με 60 να μου το πείτε να το έχω υπόψη μου , μήπως κάνω και 2η κάποια στιγμή.
Παντώς αυτή που έκανα τώρα ήταν λόγω άκρης μέσω περιοδικού δωρεάν! -
100 ευρώ στο Mustang του Δημητριάδη (του γνωστού με τη Deltona στα dragster), το οποίο θεωρείται και το πιο αξιόπιστο, πριν 3 εβδομάδες.
Αλλά ξέρω πως ο Μαλλιώρας και η VAMAG παίρνουν επίσης 60.
Ισως 120+ είναι με εκτύπωση του λόγου καυσίμου (που όμως χρειάζεται όταν κάνεις βελτίωση, για να δεις αν το αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παιδιά, όπου και όταν γίνει, ειδοποιήστε με!
Κρατάω χρόνους, βγάζω φωτογραφίες για πειστήρια και αναμνηστικά και φτειάχνω και καφέδες!τάκη, φέρε και τον διάδοχο! έτσι κι αλλιώς, αποκλείεται να σου ζητήσει να του πάρεις ίδιο αυτοκίνητο (όπως έγινε με τη φεράρι), γιατί το έχετε ήδη
Και μεχρι να φτασει ο Μιχαλης εγω θα ψησω 4 κιλα προβατινα!
αν είναι έτσι, μην ξεχάσετε να φωνάξετε και τον kouk!
Για να μεινουμε νηστικοι;
OK Τάσο, μόνο που αντί για Ferrari θα ζητάει Impezza από τη γειτονιά του Ανδρέα, που έχει πολλά! Το δικό μας του αρέσει έτσι κι αλλιώς, αφού έχει χρώμα Subaru!
Σσσσσσσσ! Ο kouk μάλλον ρημάζει ταβέρνες στο εξωτερικό αυτές τις μέρες!
I'm back!!!
Αν θέλετε 'αντικειμενικό' κριτή (μπουχαχαχαχαχ!!!) να έρθω ρε παιδιά!Θα αναλάβω τα ψησίματα των κρεατων...τα αμαξια σας θα ψηθούν μόνα τους!!!
-
Wellcome back Mr Kouk!
Μας έλειψαν τα 'καλόπιστα' σχόλιά σου!
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος αξιόπιστα πότε έρχεται το facelift 307? Διαβάζω στα περιοδικά για Άνοιξη αλλά έτσι έλεγαν και για το 207 πέρισυ και ακόμα περιμένουμε. Μάλλον το 207 πάει για 2006.
-
Χαχαχα, κάποιος έβαλε τη λέξη 'αξιόπιστα' στην ίδια πρόταση με το 307!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χαχαχα, κάποιος έβαλε τη λέξη 'αξιόπιστα' στην ίδια πρόταση με το 307!Καλώστον! Είπαμε να σε καλωσορίσουμε Νικόλα με ανεκδοτάκι! Καθαρά από ευγένεια, σαν οικοδεσπότες!
( Εξελίσεσαι σε kouk ΙΙ, ή κάνω λάθος; )
-
Δε νομίζω, στο ταξίδι που έκανα πάνω στα Ζαγοροχώρια είχε θερμοκρασίες από -1 έως +5 και το αυτοκίνητο έπαιρνε μπρος κατευθείαν...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε νομίζω, στο ταξίδι που έκανα πάνω στα Ζαγοροχώρια είχε θερμοκρασίες από -1 έως +5 και το αυτοκίνητο έπαιρνε μπρος κατευθείαν...Αυτό λέγεται πισώπλατη μαχαιριά ή είναι η ιδέα μου??!!!! Καλά σου ρε Ολύμπιε!!!.....
-
άστονε βρε kouk, ψέμματα λέει! Αλλού έλεγε ότι πήρε και στους -10!
-
Τσώπα, τσώπα, μη μου στεναχωριέσαι! Πισώπλατη θα ήταν αν το έλεγα σε πμ.
Να, για να επανορθώσω, πες μου πότε είναι τα γενέθλιά σου να σου πάρω μια θερμοφόρα. Η προτιμάς μια ηλεκτρική κουβέρτα?
Μπα, ξέρω τι προτιμάς... Που'σαι, Χρήστο, πιάσε δυο ταψιά καρυδόπιτα (από τη special, όχι τη δικιά μου τη μούφα).
-
ΡΑΒΑΝΙ ΘΕΛΩ!!!...ΤΡΙΑ ΤΑΨΙΑ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άστονε βρε kouk, ψέμματα λέει! Αλλού έλεγε ότι πήρε και στους -10!Ηντα'πες, ωρέ κουζουλέ? Ιδού τσε το πρώτο μου ποστ!
Μία εβδομάδα, 70 πόντους χιονιού, θερμοκρασίες από -1 έως +10, 1.600 χιλιόμετρα και 2,5 ρεζερβουάρ μετά (περίπου 125 λίτρα), το λευκό Banquise VTS θέλει επειγόντως πλύσιμο...
Νίκο, θες ραβανί ή πίτα με καρύδα? (άντε πάλι)
-
Καλά, έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα τελικά.
Είμαι ο μόνος που ψάχνομαι ακόμα για βελτιώσεις και εσεις πλακωνεστε για γλυκά κλπ.
Για σας παρακαλώ να ασχοληθούμε λίγο με το αντικείμενο, άντε μπράβο!!!! -
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Είμαι ο μόνος που ψάχνομαι ακόμα για βελτιώσεις και εσεις πλακωνεστε για γλυκά κλπ.
Για σας παρακαλώ να ασχοληθούμε λίγο με το αντικείμενο, άντε μπράβο!!!!Μηπως να ασχοληθουμε με την βελτίωση των γλυκών ???
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για σας παρακαλώ να ασχοληθούμε λίγο με το αντικείμενο, άντε μπράβο!!!!Μηπως να ασχοληθουμε με την βελτίωση των γλυκών ???
Λυπάμαι αγαπητέ μου, πραγματικά λυπάμαι!!!!
-
Επόμενη κίνηση και μάλλον προτελευταία.....
Εντός εβδομάδος χειροποίητη εξάτμιση από τον Πάσχο από καταλύτη και πέρα (μεσαίο, τελικό) και με κόστος 280 € -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
1 ç öùôü: ôé áíôéêáôÝóôçóå ôïí ðíß÷ôç
http://briefcase.pathfinder.gr/download/frixoss/30576/377345/0/Copy+of+������(43).jpg2ç öùôü: ðùò åßíáé ðëÝïí ç åéóáãùãÞ ôïõ áÝñá ðßóù áðü ôïí ðñïöõëáêôÞñá
http://briefcase.pathfinder.gr/download/frixoss/30576/377344/0/Copy+of+������(50).jpgÊÜôé ìïõ èõìßæåé 206gti.net Þ ìïõ öáßíåôáé ?
PEUGEOT FORUM