-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Τελικά τοποθέτησα και την εξάτμιση made in Πάσχος, μεσαίο και τελικό 55 m.m.
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 €.
Αποτελέσματα: αισθητή διαφορά στην στην ροπή μετά τις 2.500 στροφές και ακόμα μεγαλύτερη μετά τις 4.000, στα χαμηλά σχεδόν καμιά διαφορά στον θόρυβο, από 4.000 και πάνω ανεβαίνει ο θόρυβος λίγο και γίνεται κάπως μπάσος αλλά τίποτα το ΄΄αλήτικο΄΄.
Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένοςγια ποιο λογο εβαλες χειροποιητη και οχι μια ετοιμη !εισαι ευχαριστημενος σε αυτον που πηγες?
-
Ο χρήστης xfacer έγραψε:
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 €.
Αποτελέσματα: αισθητή διαφορά στην στην ροπή μετά τις 2.500 στροφές και ακόμα μεγαλύτερη μετά τις 4.000, στα χαμηλά σχεδόν καμιά διαφορά στον θόρυβο, από 4.000 και πάνω ανεβαίνει ο θόρυβος λίγο και γίνεται κάπως μπάσος αλλά τίποτα το ΄΄αλήτικο΄΄.
Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένοςγια ποιο λογο εβαλες χειροποιητη και οχι μια ετοιμη !εισαι ευχαριστημενος σε αυτον που πηγες?
Μα τι έτοιμη να βάλω? Από όλους τους τυχαίους που κοροιδεύουν τον κοσμάκη? (ονόματα μην λέμε) και έχουν έτοιμα 2-3 καζανάκια και τα τοποθετούν σε όλα τα αυτοκίνητα τα ίδια?
Τουλάχιστον ο Πάσχος είναι γνώστης του αντικειμένου, την φτιάχνει όλη στα μέτρα του αυτοκινήτου, την κρεμάει με τις ΄΄μαμά΄΄ συνδέσεις και από απόδοση αν δεις λίγο παραπάνω τα σχολία μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Και μην φανταστείς τίποτα το κραυγαλέο, μπούκες αλλά DTM και τέτοιες καγκουριές, βγήκε πίσω σωλήνας 55 m.m. και μάλιστα βαμμένος μαύρος!
Επίσης μου τον πρότεινε άνθρωπος που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια για ότιδήποτε στο 307 μου (βλ. project εισαγωγής αέρα κλπ) -
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
Παιδια μια βοηθεια οταν ξεκιναω το αυτοκινητο ξεκιναει καλα και μολις παρει περισοτερες στροφες κανει ενα κλοτσιμα ενα σαν χασιμο στιγμιαια αλλο μονο με πρωτη και για δευτερολεπτα . Προχθες ημουν πατρα πολυ κινηση σταματα ξεκινα για 1 ωρα και κατιθ αυτο και ο δισκος μυρισε λετε να θελω δισκο πριν αυτο το κλοτσιμα δεν το εκανε ή λετε να μην ξερω να το ξεκιναωΠαιδια ριχτε λιγο φως να μου φυγει η απορια εψαξα στου νακατα τις διμοσιευσεις αλλα δεν βρηκα τιποτα
-
[quote='xfacer'][quote='TakisB']Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Χθες τα κατάφερα και έβαλα λάστιχα και αμορτισέρ.
Continental SportContact 2 205/55-16 V και Sachs Advantage μαύρα.
Κόστος: λάστιχα 450 -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Μα τι έτοιμη να βάλω? Από όλους τους τυχαίους που κοροιδεύουν τον κοσμάκη? (ονόματα μην λέμε) και έχουν έτοιμα 2-3 καζανάκια και τα τοποθετούν σε όλα τα αυτοκίνητα τα ίδια?
Τουλάχιστον ο Πάσχος είναι γνώστης του αντικειμένου, την φτιάχνει όλη στα μέτρα του αυτοκινήτου, την κρεμάει με τις ΄΄μαμά΄΄ συνδέσεις και από απόδοση αν δεις λίγο παραπάνω τα σχολία μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Και μην φανταστείς τίποτα το κραυγαλέο, μπούκες αλλά DTM και τέτοιες καγκουριές, βγήκε πίσω σωλήνας 55 m.m. και μάλιστα βαμμένος μαύρος!
Επίσης μου τον πρότεινε άνθρωπος που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια για ότιδήποτε στο 307 μου (βλ. project εισαγωγής αέρα κλπ)εχεις δικιο οτι τοποθετουνται ιδια καζανακια σε πολλα μοντελα αθτοκινητων.Απλως εμενα με ενδιαφερει να κανει μπασο ηχο.απο αυτα που λες καταλαβα οτι εσενα δεν σε ενδιαφερει και πολυ!οσο αφορα αυτο με το φιλτρο εγω στο δικο μου εβαλα μια φιλτροχοανη που απο θορυβο εσκιζε αλλα το μπουκωνε το αμαξι και την εβγαλα!σε συζητηση με την παρεα καταληξαμε στο οτι ηταν πολυ μεγαλη οποτε το αμαξι επαιρνε πολυ αερα τον οποιο δεν μπορουσε να ελευθερωσει εσυ τι λες?αν ξ
-
Ο χρήστης xfacer έγραψε:
Επίσης μου τον πρότεινε άνθρωπος που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια για ότιδήποτε στο 307 μου (βλ. project εισαγωγής αέρα κλπ)εχεις δικιο οτι τοποθετουνται ιδια καζανακια σε πολλα μοντελα αθτοκινητων.Απλως εμενα με ενδιαφερει να κανει μπασο ηχο.απο αυτα που λες καταλαβα οτι εσενα δεν σε ενδιαφερει και πολυ!οσο αφορα αυτο με το φιλτρο εγω στο δικο μου εβαλα μια φιλτροχοανη που απο θορυβο εσκιζε αλλα το μπουκωνε το αμαξι και την εβγαλα!σε συζητηση με την παρεα καταληξαμε στο οτι ηταν πολυ μεγαλη οποτε το αμαξι επαιρνε πολυ αερα τον οποιο δεν μπορουσε να ελευθερωσει εσυ τι λες?αν ξ
Eγώ έχω ελευθερώσει την εισαγωγή του αέρα, κοίτα το post μου me τις φωτό κανά 2 σελίδες πρίν, έβγαλα τον πνίχτη και έφτιαξα ουσιαστικά σκούπα (σημείωση: σκούπα για 307 δεν υπάρχει, κάνουν κάτι μαμακίες και βάζουν σκούπα από 206 πατέντα και επειδή δεν υπάρχει χώρος, πέρνει αέρα ζεστό από το ψυγείο!!!)και έχω ελέυθερο φίλτρο μέσα στο φιλτροκούτι της K&N.
Οι διαφορές είναι εντυπωσιακές, έχει αλλάξει εντελώς το αυτοκίνητο και στα χαμηλά , αλλά πολύ περισσότερο στα ψηλά.
Μια πρώτη δυναμομέτρηση έδειξε 117,20 άλογα (104,9 στον τροχό!!!) -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Πέταμα του κουτιού του πνίχτη, ελευθέρωση της εισαγωγής του αέρα με μετατροπή του κάτω μέρους του φιλτροκουτιού, φυσικά φίλτρο ελευθέρας (εγώ είχα K&N) και βελτίωση της απόκρισης στις χαμηλές με ακίνδυνη επέμβαση στο ηλ. γκάζι.
Καμμια φωτο?????Μονος σου τα εκανες ολα η χρειαζεται και μαστορα???
Το κανουμε και μεις????Λεπτομερεις με το ηλεκ. γκαζι???
Γιατι μας κρατας σε αγωνια?????
Να σε παρακαλεσουμε θες?????
Οριστε.....
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!!!!Δεν το έκανα μόνος μου, αλλά ένας φίλος μου χομπίστας που τον κυνήγαγα πολύ καιρό να δεήσει να ασχοληθεί.Από ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει από μας, αν θέλεις βέβαια και χωρίς να μπλέξω εγώ στην μέση τον ρωτάω αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το θέμα.
Παντως εγώ σήμερα του κάνω δυναμομέτρηση για να δω τι παίζει και στα νούμερα, είμαι όμως πολύ αισιόδοξος γιατί όπως ανάφερα έχω δει μεγάλη διαφορά, δεν το πίστευα να πω την αλήθεια.
Τώρα σχετικά με το ηλ γκάζι από ότι μου είπε έβαλε 1 μηχανικό τέρμα για την προφόρτιση της πεταλούδας και το έψαξε πολύ μέσω lap-top για την ρύθμιση της καλύτερης θέσης του tpsΤελικα φιλε μετα την παρελευση καποιου χρονικου διαστηματος μπορεις να μας κανεις μια δευτερη αξιολογηση της πατεντας που εκανες με το φιλλτροκουτι ?
Μπορεις να περιγραψεις αναλυτικα τιςε εργασιες η ειναι δυσκολο ?
η πατεντα με το γκαζι παιζει η εχει παρενεργειες (αρρυθμιεσ . σβησιματα κλπ)? -
Ο χρήστης anku έγραψε:
Πέταμα του κουτιού του πνίχτη, ελευθέρωση της εισαγωγής του αέρα με μετατροπή του κάτω μέρους του φιλτροκουτιού, φυσικά φίλτρο ελευθέρας (εγώ είχα K&N) και βελτίωση της απόκρισης στις χαμηλές με ακίνδυνη επέμβαση στο ηλ. γκάζι.
Καμμια φωτο?????Μονος σου τα εκανες ολα η χρειαζεται και μαστορα???
Το κανουμε και μεις????Λεπτομερεις με το ηλεκ. γκαζι???
Γιατι μας κρατας σε αγωνια?????
Να σε παρακαλεσουμε θες?????
Οριστε.....
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!!!!Δεν το έκανα μόνος μου, αλλά ένας φίλος μου χομπίστας που τον κυνήγαγα πολύ καιρό να δεήσει να ασχοληθεί.Από ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει από μας, αν θέλεις βέβαια και χωρίς να μπλέξω εγώ στην μέση τον ρωτάω αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το θέμα.
Παντως εγώ σήμερα του κάνω δυναμομέτρηση για να δω τι παίζει και στα νούμερα, είμαι όμως πολύ αισιόδοξος γιατί όπως ανάφερα έχω δει μεγάλη διαφορά, δεν το πίστευα να πω την αλήθεια.
Τώρα σχετικά με το ηλ γκάζι από ότι μου είπε έβαλε 1 μηχανικό τέρμα για την προφόρτιση της πεταλούδας και το έψαξε πολύ μέσω lap-top για την ρύθμιση της καλύτερης θέσης του tpsΤελικα φιλε μετα την παρελευση καποιου χρονικου διαστηματος μπορεις να μας κανεις μια δευτερη αξιολογηση της πατεντας που εκανες με το φιλλτροκουτι ?
Μπορεις να περιγραψεις αναλυτικα τιςε εργασιες η ειναι δυσκολο ?
η πατεντα με το γκαζι παιζει η εχει παρενεργειες (αρρυθμιεσ . σβησιματα κλπ)?Ναι βέβαια μπορώ να κάνω , κανένα πρόβλημα.
Οσο αφορά το θέμα με το φιλτροκούτι οι εργασίες άναλυτικά έχουν ως εξής:- αφαίρεση του πνίχτη.
- μετατροπή του κάτω μέρος του φιλτροκουτιού για την προσθήκη μεταλλικού σωλήνα.
- Αλλαγή θέσης σημείου εισερχόμενου αέρα πίσω από τις γρίλιες του προφυλακτήρα και χωρίς να έχει καμιά σχέση με το ψυγείο (κάτω από αυτό).
- τοποθέτηση φίλτρου Κ&Ν.
Με λίγα λόγια δεν έγινε καμιά μετατροπή του η οποία να προσβάλει την εργοστασιακή κατασκευή, απλά βοηθήσαμε την εισαγωγή του αέρα, δίνοντας πιο πολύ, πιο ελέυθερα και προπάντων κρύο.
Επαναλαμβάνω ότι τα πάντα είναι πλήρως αναστρέψιμα, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τα αναστρέψω
Αποτέλεσμα αυτών? Μεγάλη διαφορά στις χαμηλές στροφές και εντυπωσιακή διαφορά για τα δικά μου δεδομένα στις υψηλές.Εχω άλλο αυτοκίνητο απλά!!!!
Πάμε τώρα στο θέμα του ηλ. γκαζιού.Αυτή η επέμβαση βοήθησε ουσιαστικά το αυτοκίνητο στα χαμηλά και στον δισταγμό που είχε σε αυτές τις στροφές.Σε καμιά περίπτωση από ότι έχω καταλάβει η όλη ιστορία δεν μπορεί να γίνει στο πόδι,ο φίλος μου από ότι μου είπε, του έφαγε 3 ώρες περίπου ώστε να βρει την σωστή μικρορύθμιση και να μην υπάρχει καμία παρενέργεια ( π.χ ΄να ανεβάζει μόνο του στροφές, να μην κρατάει σωστά ρελαντι κλπ). Το ρελαντί έχει ανέβει γύρω στις 850 στροφές και η μόνη παρενέργεια είναι ότι όταν είναι κρύο το car μου μπορεί μία στις τόσες να ξεκινήσει στις 1100 με 1200 αλλά με ένα - δύο τσιμπίματα του γκαζιού μπαίνει στην περιοχή των 850.
Αυτά τα ολίγα, στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση χρειαστείτε
-
[quote='kouk']Για το 206 ζητάνε 100
-
[quote='frixos']Τελικά τοποθέτησα και την εξάτμιση made in Πάσχος, μεσαίο και τελικό 55 m.m.
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 -
[quote='TakisB'][quote='frixos']Τελικά τοποθέτησα και την εξάτμιση made in Πάσχος, μεσαίο και τελικό 55 m.m.
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 -
γύρισα... αν κάποιος ενδιαφέρεται για εντυπώσεις ας ρίξει μια ματιά στο 'Αποστολή στη Λατινική Αμερική'
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Και εγώ σχεδόν 3 χρόνια που το έχω το 307 μου δεν του είχα κάνει τίποτα , τώρα τελευταία κόλλησα το μικρόβιο, 35 χρονών άνθρωπος
Αρα πρόσεχε, μπορεί να κολλήσεις και εσύ κανά ιόΕίμαι 42 σχεδόν, και τον ιό τον έχω κολλήσει πριν ...20 τόσα χρόνια, αλλά τον έχω εξουθενώσει με τα διάφορα παπιοειδή που είχα για μια δεκαπενταετία σχεδόν, οπότε τώρα είναι ανίσχυρος! ( Και ο ιός και ή τσέπη... )
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
γύρισα... αν κάποιος ενδιαφέρεται για εντυπώσεις ας ρίξει μια ματιά στο 'Αποστολή στη Λατινική Αμερική'Καλωσόρισες Νικόλα!
Πέρασες καλά, υποθέτω και σίγουρα φόρτωσες μνήμες και εμπειρίες... -
Sorry, αλλά το φίλτρο ελευθέρας ροής KN κάνει τίποτα;
Θέλω να το βάλω στο ibiza μου αλλά δεν ξέρω... -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Τελικα φιλε μετα την παρελευση καποιου χρονικου διαστηματος μπορεις να μας κανεις μια δευτερη αξιολογηση της πατεντας που εκανες με το φιλλτροκουτ
Ναι βέβαια μπορώ να κάνω , κανένα πρόβλημα.
Οσο αφορά το θέμα με το φιλτροκούτι οι εργασίες άναλυτικά έχουν ως εξής:- αφαίρεση του πνίχτη.
- μετατροπή του κάτω μέρος του φιλτροκουτιού για την προσθήκη μεταλλικού σωλήνα.
- Αλλαγή θέσης σημείου εισερχόμενου αέρα πίσω από τις γρίλιες του προφυλακτήρα και χωρίς να έχει καμιά σχέση με το ψυγείο (κάτω από αυτό).
Με λίγα λόγια δεν έγινε καμιά μετατροπή του η οποία να προσβάλει την εργοστασιακή κατασκευή, απλά βοηθήσαμε την εισαγωγή του αέρα, δίνοντας πιο πολύ, πιο ελέυθερα και προπάντων κρύο.
Επαναλαμβάνω ότι τα πάντα είναι πλήρως αναστρέψιμα, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τα αναστρέψω
Αποτέλεσμα αυτών? Μεγάλη διαφορά στις χαμηλές στροφές και εντυπωσιακή διαφορά για τα δικά μου δεδομένα στις υψηλές.Εχω άλλο αυτοκίνητο απλά!!!!
Πάμε τώρα στο θέμα του ηλ. γκαζιού.Αυτή η επέμβαση βοήθησε ουσιαστικά το αυτοκίνητο στα χαμηλά και στον δισταγμό που είχε σε αυτές τις στροφές.Σε καμιά περίπτωση από ότι έχω καταλάβει η όλη ιστορία δεν μπορεί να γίνει στο πόδι,ο φίλος μου από ότι μου είπε, του έφαγε 3 ώρες περίπου ώστε να βρει την σωστή μικρορύθμιση και να μην υπάρχει καμία παρενέργεια ( π.χ ΄να ανεβάζει μόνο του στροφές, να μην κρατάει σωστά ρελαντι κλπ). Το ρελαντί έχει ανέβει γύρω στις 850 στροφές και η μόνη παρενέργεια είναι ότι όταν είναι κρύο το car μου μπορεί μία στις τόσες να ξεκινήσει στις 1100 με 1200 αλλά με ένα - δύο τσιμπίματα του γκαζιού μπαίνει στην περιοχή των 850.
THANKS FRIXOS .
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ? (ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!) .....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης anku έγραψε:
Τελικα φιλε μετα την παρελευση καποιου χρονικου διαστηματος μπορεις να μας κανεις μια δευτερη αξιολογηση της πατεντας που εκανες με το φιλλτροκουτ
Ναι βέβαια μπορώ να κάνω , κανένα πρόβλημα.
THANKS FRIXOS .
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ? (ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!) .....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Οποτε θες, αρκεί να το κανονίσουμε. δες το pm σου σου δίνω το τηλ μου πάρε με να συντονιστούμε
-
Μερικές ακόμα φωτό από την μετατροπή της εισαγωγής αέρα:
1η φωτό : μετατροπή κάτω μέρος φιλτροκουτιού
2η φωτό: νέα εισαγωγή αέρα
3η φωτό: γενικά τα κομμάτια της μετατροπής που χρησιμοποιήσα
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10678
Ριξτε μια ματια...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ANTIPOLUZION.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 500 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΕΣΒΗΝΕ Η ΜΗΧΑΝΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ 200ΚΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ....ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΚΑΥΣΗ Η ΛΟΓΩ ΡΥΠΩΝ ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΡΙΝ ΤΟΠΑΩΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ?
PEUGEOT FORUM