-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
1 η φωτό: τι αντικατέστησε τον πνίχτη
http://briefcase.pathfinder.gr/download/frixoss/30576/377345/0/Copy+of+������(43).jpg2η φωτό: πως είναι πλέον η εισαγωγή του αέρα πίσω από τον προφυλακτήρα
http://briefcase.pathfinder.gr/download/frixoss/30576/377344/0/Copy+of+������(50).jpgΚάτι μου θυμίζει 206gti.net ή μου φαίνεται ?
Μα φυσικά!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μηπως να ασχοληθουμε με την βελτίωση των γλυκών ???χαμηλωμένη καρυδόπιτα 'σαύρα'!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μηπως να ασχοληθουμε με την βελτίωση των γλυκών ???
χαμηλωμένη καρυδόπιτα 'σαύρα'!
Έτσι χαμηλώνει το κέντρο βάρους ... στο στομάχι, με αμφίβολα αποτελέσματα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μηπως να ασχοληθουμε με την βελτίωση των γλυκών ???
χαμηλωμένη καρυδόπιτα 'σαύρα'!
Έτσι χαμηλώνει το κέντρο βάρους ... στο στομάχι, με αμφίβολα αποτελέσματα!
Μπορουμε να κανουμε δοκιμες και μετρησεις στο γνωστο κέντρο ερευνας και εξέλιξης στα Καλύβια
-
μπα... η συγκεκριμένη καρυδόπιτα δε σηκώνει βελτίωση, έγινε σοβαρή μελέτη απο το εργοστάσιο πριν δοθεί στο πλατύ κοινό
-
Παιδες μετα απο ενα μηνα αναμονη εβαλα τελικα τα bilstein sport (450
-
[quote='tsardaklis']Παιδες μετα απο ενα μηνα αναμονη εβαλα τελικα τα bilstein sport (450
-
Παιδια μια βοηθεια οταν ξεκιναω το αυτοκινητο ξεκιναει καλα και μολις παρει περισοτερες στροφες κανει ενα κλοτσιμα ενα σαν χασιμο στιγμιαια αλλο μονο με πρωτη και για δευτερολεπτα . Προχθες ημουν πατρα πολυ κινηση σταματα ξεκινα για 1 ωρα και κατιθ αυτο και ο δισκος μυρισε λετε να θελω δισκο πριν αυτο το κλοτσιμα δεν το εκανε ή λετε να μην ξερω να το ξεκιναω
-
Δισκο δεν νομιζω να θες αφου δεν σου πατιναρει, αλλα νομιζω οτι το ιδιο προβλημα ειχε και ο Nakata παλια και το ελυσε, αλλα δεν θυμαμαι πως.Για κανε ενα κοπο και κοιτα τις δημοσιευσεις του
-
Ερώτηση (αφορά το 206 βέβαια,αλλά μπορεί να το ξέρετε)!
Το καπώ ζεσταίνεται σε τέτοιο βαθμό που όταν κάνει κρύο βλέπεις τους υδρατμούς από το νερό που εξατμίζεται!!!
Λέτε να χρειάζεται να βάλω μόνωση?Η δεν υπάρχει πρόβλημα?
-
εγώ γιατί νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα?
(στο δικό μου σίγουρα πάντως) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ερώτηση (αφορά το 206 βέβαια,αλλά μπορεί να το ξέρετε)!Το καπώ ζεσταίνεται σε τέτοιο βαθμό που όταν κάνει κρύο βλέπεις τους υδρατμούς από το νερό που εξατμίζεται!!!
Λέτε να χρειάζεται να βάλω μόνωση?Η δεν υπάρχει πρόβλημα?
No problem .... ή μόνωση θα βοηθήσει το χρώμα να αντέξει παραπάνω χρόνια ... αντί για 15 ... 18
Πληροφοριακά η εργοστασιακή για το 307 αγοράστηκε πρόσφατα 35€ ..... και έκοψε θόρυβο !!!
-
Για το 206 ζητάνε 100€!!!! Θα ξαναρωτήσω!
Στην BMW δεν γίνεται λόγω μόνωσης!Και ο φόβος είναι περισσότερο για το χρώμα!!Αφου είναι ΟΚ...no problem!!
-
Σε Accent και Astra H ομοίως θερμαίνεται το καπώ τόσο ώστε να εξατμίζεται το νερό της βροχής ή του πλυσίματος. Πληροφοριακά, ένας φαναρτζής μου έχει πει να μην βάζω την κουκούλα πριν κρυώσει η μηχανή, γιατί διαφορετικά παγιδεύονται υδρατμοί που σταδιακά βλάπτουν το χρώμα.
-
Τελικά τοποθέτησα και την εξάτμιση made in Πάσχος, μεσαίο και τελικό 55 m.m.
Eξαιρετικοί μάστορες και τα 2 αδέρφια και όλη φτιάχτηκε από το μηδέν, πολύ καλή εμπειρία το πως κατασκευάζεται μία εξάτμιση, 3 1/2 ώρες η όλη διαδικασία και 280 €.
Αποτελέσματα: αισθητή διαφορά στην στην ροπή μετά τις 2.500 στροφές και ακόμα μεγαλύτερη μετά τις 4.000, στα χαμηλά σχεδόν καμιά διαφορά στον θόρυβο, από 4.000 και πάνω ανεβαίνει ο θόρυβος λίγο και γίνεται κάπως μπάσος αλλά τίποτα το ΄΄αλήτικο΄΄.
Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος -
ρε παιδια πως απαντω σε καποιον συγκεκριμενα.πως βγαινει το πλαισιο με αυτο που εχει γραψει ο αλλος και μετα φαινεται η δικια μου απαντηση??????????
-
το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[quote='tsardaklis']Παιδες μετα απο ενα μηνα αναμονη εβαλα τελικα τα bilstein sport (450
-
-
[quote='TakisB']Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Χθες τα κατάφερα και έβαλα λάστιχα και αμορτισέρ.
Continental SportContact 2 205/55-16 V και Sachs Advantage μαύρα.
Κόστος: λάστιχα 450
PEUGEOT FORUM