-
Που είσαι βρε Ανδρέα και σε χάσαμε;
Όλα καλά ρε παιδί;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Που είσαι βρε Ανδρέα και σε χάσαμε;Όλα καλά ρε παιδί;
Ειμαι παντου και μια χαρα... Απλα δεν πολυγραφω, οχι οτι δεν παρακολουθω!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει ο καλος σου φιλος και με κανενα δικο μας(μετο αζημιωτο βεβαια) η δεν θελει να τα βλεπει.
Mα εσυ εχεις τετραπεταλουδο... Για 2-3 αλογακια θα ψαχνεσαι;
Το ξαναγυρισα στο απλο γιατι ειχε πολυ δυναμη και ητανε σαν να εκλεβα εκκλησιες.
Θελω οταν σε 'πατησω' να μην εχεις ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει ο καλος σου φιλος και με κανενα δικο μας(μετο αζημιωτο βεβαια) η δεν θελει να τα βλεπει.
Mα εσυ εχεις τετραπεταλουδο... Για 2-3 αλογακια θα ψαχνεσαι;
Το ξαναγυρισα στο απλο γιατι ειχε πολυ δυναμη και ητανε σαν να εκλεβα εκκλησιες.
Θελω οταν σε 'πατησω' να μην εχεις ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογιαΝα δω ποτε θα γινει αυτο... Πρεπει να βιαστεις γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα parkinson και τα αλτσχαϊμερ και τοτε θα ειναι σα να κλεβω εγω εκκλησιες...
ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!
Τα θελεις κ τα ακους! Οσο για το σεβασμο που επρεπε να σου δειχνω... Ενταξει, μικρος εισαι, ας σου λεω και καμια κουβεντα παραπανω! -
...Θελω οταν σε 'πατησω' να μην εχεις ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια
Να δω ποτε θα γινει αυτο... Πρεπει να βιαστεις γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα parkinson και τα αλτσχαϊμερ και τοτε θα ειναι σα να κλεβω εγω εκκλησιες...
ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!
Τα θελεις κ τα ακους! Οσο για το σεβασμο που επρεπε να σου δειχνω... Ενταξει, μικρος εισαι, ας σου λεω και καμια κουβεντα παραπανω!Παιδιά, όπου και όταν γίνει, ειδοποιήστε με!
Κρατάω χρόνους, βγάζω φωτογραφίες για πειστήρια και αναμνηστικά και φτειάχνω και καφέδες! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Θελω οταν σε 'πατησω' να μην εχεις ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια
Να δω ποτε θα γινει αυτο... Πρεπει να βιαστεις γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα parkinson και τα αλτσχαϊμερ και τοτε θα ειναι σα να κλεβω εγω εκκλησιες...
ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!
Τα θελεις κ τα ακους! Οσο για το σεβασμο που επρεπε να σου δειχνω... Ενταξει, μικρος εισαι, ας σου λεω και καμια κουβεντα παραπανω!Παιδιά, όπου και όταν γίνει, ειδοποιήστε με!
Κρατάω χρόνους, βγάζω φωτογραφίες για πειστήρια και αναμνηστικά και φτειάχνω και καφέδες!Και μεχρι να φτασει ο Μιχαλης εγω θα ψησω 4 κιλα προβατινα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παιδιά, όπου και όταν γίνει, ειδοποιήστε με!
Κρατάω χρόνους, βγάζω φωτογραφίες για πειστήρια και αναμνηστικά και φτειάχνω και καφέδες!τάκη, φέρε και τον διάδοχο! έτσι κι αλλιώς, αποκλείεται να σου ζητήσει να του πάρεις ίδιο αυτοκίνητο (όπως έγινε με τη φεράρι), γιατί το έχετε ήδη
Και μεχρι να φτασει ο Μιχαλης εγω θα ψησω 4 κιλα προβατινα!
αν είναι έτσι, μην ξεχάσετε να φωνάξετε και τον kouk!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κρατάω χρόνους, βγάζω φωτογραφίες για πειστήρια και αναμνηστικά και φτειάχνω και καφέδες!τάκη, φέρε και τον διάδοχο! έτσι κι αλλιώς, αποκλείεται να σου ζητήσει να του πάρεις ίδιο αυτοκίνητο (όπως έγινε με τη φεράρι), γιατί το έχετε ήδη
Για να μεινουμε νηστικοι;
-
Για να μεινουμε νηστικοι;
OK Τάσο, μόνο που αντί για Ferrari θα ζητάει Impezza από τη γειτονιά του Ανδρέα, που έχει πολλά! Το δικό μας του αρέσει έτσι κι αλλιώς, αφού έχει χρώμα Subaru!
Σσσσσσσσ! Ο kouk μάλλον ρημάζει ταβέρνες στο εξωτερικό αυτές τις μέρες!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το δικό μας του αρέσει έτσι κι αλλιώς, αφού έχει χρώμα Subaru!ξέρω, τάκη, εγώ γιατί νομίζεις ότι το πήρα σε αυτό το χρώμα;
όχι σαν κάποιους άλλους που το πήραν μπορντώ
-
ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!
Τα θελεις κ τα ακους! Οσο για το σεβασμο που επρεπε να σου δειχνω... Ενταξει, μικρος εισαι, ας σου λεω και καμια κουβεντα παραπανω!Καλε μου φιλε μηπως εχεις παθει παρακρουση????
Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο που γελαει προκαταβολικα με τα λεγομενα του!!!!!
Εισαι σιγουρος οτι θες αυτη την κοντρα???
Η μηπως θα αρχισεις να ξαναγελας προκαταβολικα για να διασκεδασεις το πονο σου απο τη πικρα????? -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
όχι σαν κάποιους άλλους που το πήραν μπορντώ
Να ζητησεις απο αυτους που πηρανε αλλα χρωματα να σου ξαναγραψουνε σιντια ρε παλιοχαρακτηρα
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
και φτειάχνω και καφέδες!Τακη φιαξε σε παρακαλω απο τωρα ενα κουβα πικρο καφε για τον Αντρεα.
Θα του χρειαστει μετα την ηττα για να πνιξει το πονο του -
Αφου ομως παει καλυτερα τοτε ολα καλα.
Το αυτοκίνητο δεν πάει απλά πιο καλά, αλλά παααάρα πολύ καλά, αυτό ήταν το ζητούμενο για μένα, έχει άλλη αίσσθηση τελικά, άλλη συμπεριφορά, αρπάζει, ευστροφία, ψηλά τρελένεται, μπαίνει στα κόκκινα για πλάκα, μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά έτσι είναι και σημείωση ότι δεν ήταν κανένα χάρβαλο πρώτα το car μου, μια χαρά ήταν, καλή τελική,γενικά ήμουν ευχαριστημένος.
Το θέμα των ίππων είναι κάτι που δεν μπορείς να βγάλεις ουσιαστικά άκρη απλά μία ένδειξη παίρνεις, έτσι πιστεύω και επετρέψέ μου να πω και πάλι ότι τα 115 ή 118 μαμά που αναφέρονται κανείς εμένα δεν μου τα εχει επιβεβαιώσει, έλεος δηλαδή, έχουν 5 άλογα και τα κρύβουν επειδή πχ στην Ισπανία φορολογούν με τα άλογα, δηλαδή πόσα περισσότερα θα πλήρωναν για 5 άλλο κανένα εκατομμύριο €Υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει ο καλος σου φιλος και με κανενα δικο μας(μετο αζημιωτο βεβαια) η δεν θελει να τα βλεπει. [/quote]
Θα μάθω και θα σου πω, θα τον ρωτήσω τις επόμενες ημέρες.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!
Τα θελεις κ τα ακους! Οσο για το σεβασμο που επρεπε να σου δειχνω... Ενταξει, μικρος εισαι, ας σου λεω και καμια κουβεντα παραπανω!Καλε μου φιλε μηπως εχεις παθει παρακρουση????
Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο που γελαει προκαταβολικα με τα λεγομενα του!!!!!
Εισαι σιγουρος οτι θες αυτη την κοντρα???
Η μηπως θα αρχισεις να ξαναγελας προκαταβολικα για να διασκεδασεις το πονο σου απο τη πικρα?????Ειπαμε... Μικτη διαδρομη...
-
1 η φωτό: τι αντικατέστησε τον πνίχτη
2η φωτό: πως είναι πλέον η εισαγωγή του αέρα πίσω από τον προφυλακτήρα
-
Γύρισα, να προσέχετε τι λέτε.
Είχες κάνει δυναμομέτρηση πριν από τις αλλαγές? Απ'ό,τι ξέρω, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να βλέπεις αν υπάρχει/ποια είναι η διαφορά στην απόδοση. Και εννοείται ότι οι δύο δυναμομετρήσεις πρέπει να γίνονται ceteris paribus.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γύρισα, να προσέχετε τι λέτε.κιόλας???
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γύρισα, να προσέχετε τι λέτε.Είχες κάνει δυναμομέτρηση πριν από τις αλλαγές? Απ'ό,τι ξέρω, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να βλέπεις αν υπάρχει/ποια είναι η διαφορά στην απόδοση. Και εννοείται ότι οι δύο δυναμομετρήσεις πρέπει να γίνονται ceteris paribus.
Οχι πριν δεν έκανα, ξέρεις κοστίζει το θέμα αρκετά 150,00 € περίπου!!Αλλά σε καμία περίπτωση όπως έχω αναφέρει και παραπάνω το αυτοκίνητο δεν είναι το ίδιο, καμία σχέση θα έλεγα με πρίν.Και σε ροπή και σε γραμμικότητα και σε δύναμη.
Τώρα ο καθένας μπορεί να αμφισβητήσει την δυναμομέτρηση που γίνεται το ξέρω.
Πάντως εγώ κατάφερα να βρω μία λύση΄η οποία αξίζει πραγματικά τον κόπο και είμαι πολύ ικανοποιημένος -
150 ευρώ? Ακριβά μου φαίνεται, γιατί νόμιζα γύρω στα 60?
Σπύρο, είχα πάει εξόρμηση για (κάτι λιγότερο από) μια βδομάδα. Οχι από το στρατό.
PEUGEOT FORUM