-
Μπορεί να βάλει κανείς φώτο από αυτό το συρματόσχοινο??
Κάτι έχω κατα νου -
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Χθες τα κατάφερα και έβαλα λάστιχα και αμορτισέρ.
Continental SportContact 2 205/55-16 V και Sachs Advantage μαύρα.
Κόστος: λάστιχα 450 -
[quote='TakisB']Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Χθες τα κατάφερα και έβαλα λάστιχα και αμορτισέρ.
Continental SportContact 2 205/55-16 V και Sachs Advantage μαύρα.
Κόστος: λάστιχα 450 -
Δεν μου πρότεινε καν! Διάβασε τις συνιστώμενες του κατασκευαστή από το ταμπελάκι στην κολόνα της πόρτας του οδηγού. Δεν άλλαξα και διάσταση...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
έχει τύχει να πηγαίνει αρκετή ώρα από πίσω σας Peugeot 407??? Σα να με κυνηγούσε ένα ορθάνοιχτο στόμα να με καταπίει ένιωθα
Οχι ...ποτε....
Ειμαστε πιο γρηγοροι απο αυτους.Δεν μπορουν ουτε να μας δουν!!!!... Μέχρι να το διαβάσει ο hiluxboy ...
Το ειδε ο hiluxboy και μου ειπε να σας ευχηθω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κάτι έχω κατα νουΑν θες σου το στελνω κιολας.Εχω σπασει δυο ηδη.
Αν εχεις κατι στο μυαλο σου μαλλον μας εσωσες γιατι βλεπω στην πορεια να τα αλλαζουμε πιο συχνα απο ζουαν!!!!!! -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
έχει τύχει να πηγαίνει αρκετή ώρα από πίσω σας Peugeot 407??? Σα να με κυνηγούσε ένα ορθάνοιχτο στόμα να με καταπίει ένιωθα
Οχι ...ποτε....
Ειμαστε πιο γρηγοροι απο αυτους.Δεν μπορουν ουτε να μας δουν!!!!... Μέχρι να το διαβάσει ο hiluxboy ...
Το ειδα κ εγω και λεω ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΜΙΧΑΛΗ και ουτε που θα το δεις!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κάτι έχω κατα νουΑν θες σου το στελνω κιολας.Εχω σπασει δυο ηδη.
Αν εχεις κατι στο μυαλο σου μαλλον μας εσωσες γιατι βλεπω στην πορεια να τα αλλαζουμε πιο συχνα απο ζουαν!!!!!!Γκχμφ...μγκχχ....κρατήσουυυυ...γκχμμμμ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Γκχμφ...μγκχχ....κρατήσουυυυ...γκχμμμμ!!!!Όχι ρε! Δεν είναι δυνατόν! Και ο νέος εγκέφαλος τα ίδια κάνει!
Κρίμα το παληκάρι, τόσα που έχει τραβήξει...
Καλή χρονιά παλιέ, κακέ Mr Kouk!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Γκχμφ...μγκχχ....κρατήσουυυυ...γκχμμμμ!!!!
Όχι ρε! Δεν είναι δυνατόν! Και ο νέος εγκέφαλος τα ίδια κάνει!
Κρίμα το παληκάρι, τόσα που έχει τραβήξει...
Καλή χρονιά παλιέ, κακέ Mr Kouk!
Χρόνια Πολλά Τάκη!!!
Για να μην χαλάσω την παράδοση...να τα πω?!!Και αν τα πω...θα μου δώσετε μετά ότι θέλω?!!!ΥΓ Μια χαρά είναι ο νέος εγκέφαλος!Τώρα ο Κύρος εχει αναλάβει τον παλιό!!!! Παπάδες θα βγάλει τελικά αυτό το μοτέρ!!
-
προτείνω αλλαγή της έλικας στο εμπρός και πίσω καπό με... κάτι τέτοιο:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά,άμα φάς εσυ τίποτα να μου πεις!!
-
αχεμ...καλά το παίρνω πίσω
-
αχεμ...καλά το παίρνω πίσωπωπω τι δύναμη έχει η ψυχολογική βία!!!! Γι' αυτό φαίνεται δεν μου μιλάνε οι 307άκηδες!!!
Υπογραφή:Dr Nikos/Mr Kouk!!!
-
Δεν μου πρότεινε καν! Διάβασε τις συνιστώμενες του κατασκευαστή από το ταμπελάκι στην κολόνα της πόρτας του οδηγού. Δεν άλλαξα και διάσταση...
Είναι xsi λογικά.
Τι προτείνει λοιπόν ο κατασκευαστής? -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Οχι ...ποτε....
Το ειδα κ εγω και λεω ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΜΙΧΑΛΗ και ουτε που θα το δεις!!!
Κυριε Ανδρεα οταν θα μας περασετε με ΙΔΙΑ κυβικα τοτε θα δεχτω να με φαει οχι μαυρο φιδι αλλα και σαυρα(πρασινη κατα προτιμηση)
Μεχρι τοτε παρακαλω να ειστε πιο σεμνος και κρατημενος -
Σπυρο εχεις αρχισει να μας αρεσεις υπερβολικα!!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οχι ...ποτε....
Κυριε Ανδρεα οταν θα μας περασετε με ΙΔΙΑ κυβικα τοτε θα δεχτω να με φαει οχι μαυρο φιδι αλλα και σαυρα(πρασινη κατα προτιμηση)
Αρκει οταν ερθει αυτη η στιγμη να εχουμε στις πλατες μας κ οι 2 τα ιδια οδηγικα χλμ!!!
Μεχρι τοτε παρακαλω να ειστε πιο σεμνος και κρατημενος -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Είναι xsi λογικά.
Τι προτείνει λοιπόν ο κατασκευαστής?Ναι, είναι XSI.
2,4 εμπρός-πίσω, ή 2,4 εμπρός και 2,7 πίσω για μέγιστο φορτίο.
2,4 bar=34,8 psi, 2,7 bar=39,17 psi. -
Πολύ δεν είναι?
Δεν κοπανάει Τάκη?!
Εχεις δοκιμάσει χαμηλότερες πιέσεις?
PEUGEOT FORUM